2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

O be

O bel agrisi bndede var ve bnde sık sık karın sertleşmesi var karnım taş gibi oluyor sürekli bi de cok fazla gaz Sancısı var gerçekten hamileliğin en zor zamanı son aylarmış sürekli yatmazsam her tarafım agriyor iki büklüm yürüyorum resmen

Canım başı yerleşiyordur benim bu on gün hep öyle ağrılarim oldu doktor başı kanala bayağı bayağ girmiş dedi hatta perşembeye kadar gelmezse dedi doğum pozisyonu alıyordur minik prenses
Demekki böyle agrılar olacak.ama dönmedi hala kafası yukarıda hissediyorum dönmeyecek herhalde

Kızlar ya birden elim ayagım boşalıyor titriyor açda olsam birşey yiyorum geçmiyor.sizede oluyormu.dermanım kesiliyor birden

ben son kontrolgideceğim Salı günü
kesin sezeryan tarihim 19 eylül
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
bebekler bir bir gelmeye başlıyor...
Hadi canım hayırlısıyla inşallah çok sevindim sağlıkla kucagına al.kendini iyi hissettiğinde yaz bizede merakla bekliyoruz sıradakiler,dualarımız seninle aşlahım hayırlısıyla kolayca kucagına almayı nasip etsin

kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim sanırım 5 haftalık galiba bakalım yarın dr gidicem herşey belli olucak tuhafımmm

Kızlar gece karnım sırtım belim koptu.eşime küsmüştüm:) ondan hastalandım herhalde o ilgilendikçe de daha nazlandım.ama ben çok korkuyorum ya hiç iyi değilim sanki gece yattıgımda doğacak birden sizde heran doğabilir korkusu varmı

Ben Varım cok korkuyorum ve iki gundur belim ağrıyordu sonra asırı sıklıkta kasilmalarim oluyordu dedim bi kac güne doğuracağım kesin bugun kesildi Ağrı sen sezeryan mi olacaksın bebek dönmemişti galiba

[QUOTEan34, post: 42584955, member: 511292"]Ben Varım cok korkuyorum ve iki gundur belim ağrıyordu sonra asırı sıklıkta kasilmalarim oluyordu dedim bi kac güne doğuracağım kesin bugun kesildi Ağrı sen sezeryan mi olacaksın bebek dönmemişti galiba[/QUOTE]
Valla bende şimdi iyyim böyle olcakmış ara ara son ay.benim 20 sinde randevum var dönmemş dedi dr ama hala ters hissediyorym kafası sert yukarıda herhalde bakcak agrı falan varsa 20 sinde bayramdan önce alcak sezeryana diye düşünüyorum. Sıkıntı olmassa 3 ekime alırız dedi

Valla bende şimdi iyyim böyle olcakmış ara ara son ay.benim 20 sinde randevum var dönmemş dedi dr ama hala ters hissediyorym kafası sert yukarıda herhalde bakcak agrı falan varsa 20 sinde bayramdan önce alcak sezeryana diye düşünüyorum. Sıkıntı olmassa 3 ekime alırız dedi[/QUOTE]
Bilmiyorum ben normal yapacagım ama nasıl yapacagım hic bi fikrim yok bi de bayrama denk gelirse super yani insss en kolay şekilde alırız yawRularimizu kucagimiza

Ya kızlar bu erken doğum ndn olur.beni korku sardı sanki birden sancı tutacak ve acil hastaneye gitcem çok korkuyorum.bi belirtimde yok ama,drda bişey demedi ama ben çok korkuyorum

kızzlarrrr yazdıklarınızı okudum cok korktum catı muayenesı, erken dogum falan. size gore daha benım var zaten ama ne biliyim işte. buarada cantalarınızı hazırladınızmı ben sımdıden hazırladım. neler koydunuz.

Valla sekerim bende korkuyorum tetikte bekliyorum valla.çantalar çoktan hazır
bebeğin çantasıda.
ıslak mendil bez 3 er çift zıbın takım corap, emzik suluk burun için birşey süt makinası yelek.örtüsü battaniyesi, portbebesi.
Hastane süsleri bi çantada çikolatası lokumu kolanyası pet bardak tabak zemzem hurma misafire verilecek süsler
Bana bi çanta 3 er çift pijama çorap terlik tac şal hırka iç çamaşırı sabahlık patik makyaj malzemsi parfüm saç maşam:) saçımın önü için kamera.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…