Uyandığımdan beri çok hafif bel ağrım ve sanki regl olcakmışım gibi bi his var.bebekte cok hareketli bazen hiç kımıldamıyor hareket ettimide durmuyor.huzursuzum baska birşeyim yok.doğum belirtisi olabilirmi korkmalımıyım.nasıl anlıycam ben ya
O bel agrisi bndede var ve bnde sık sık karın sertleşmesi var karnım taş gibi oluyor sürekli bi de cok fazla gaz Sancısı var gerçekten hamileliğin en zor zamanı son aylarmış sürekli yatmazsam her tarafım agriyor iki büklüm yürüyorum resmen
Demekki böyle agrılar olacak.ama dönmedi hala kafası yukarıda hissediyorum dönmeyecek herhaldeCanım başı yerleşiyordur benim bu on gün hep öyle ağrılarim oldu doktor başı kanala bayağı bayağ girmiş dedi hatta perşembeye kadar gelmezse dedi doğum pozisyonu alıyordur minik prenses
Hadi canım hayırlısıyla inşallah çok sevindim sağlıkla kucagına al.kendini iyi hissettiğinde yaz bizede merakla bekliyoruz sıradakiler,dualarımız seninle aşlahım hayırlısıyla kolayca kucagına almayı nasip etsinben son kontrolgideceğim Salı günü
kesin sezeryan tarihim 19 eylül
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
bebekler bir bir gelmeye başlıyor...
Hayırlı olsun önünde uzun heyecanlı bir yol var:)kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim sanırım 5 haftalık galiba bakalım yarın dr gidicem herşey belli olucak tuhafımmm
Amin canım ..Rabbim hepimizi hayırlısıyla bebeğimizi kavustursunben son kontrolüme gideceğim Salı günü
kesin sezeryan tarihim 19 eylül
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
bebekler bir bir gelmeye başlıyor...
Ben Varım cok korkuyorum ve iki gundur belim ağrıyordu sonra asırı sıklıkta kasilmalarim oluyordu dedim bi kac güne doğuracağım kesin bugun kesildi Ağrı sen sezeryan mi olacaksın bebek dönmemişti galibaKızlar gece karnım sırtım belim koptu.eşime küsmüştüm:) ondan hastalandım herhalde o ilgilendikçe de daha nazlandım.ama ben çok korkuyorum ya hiç iyi değilimsanki gece yattıgımda doğacak birden sizde heran doğabilir korkusu varmı
Valla bende şimdi iyyim böyle olcakmış ara ara son ay.benim 20 sinde randevum var dönmemş dedi dr ama hala ters hissediyorym kafası sert yukarıda herhalde bakcak agrı falan varsa 20 sinde bayramdan önce alcak sezeryana diye düşünüyorum. Sıkıntı olmassa 3 ekime alırız dedi[/QUOTE][QUOTEan34, post: 42584955, member: 511292"]Ben Varım cok korkuyorum ve iki gundur belim ağrıyordu sonra asırı sıklıkta kasilmalarim oluyordu dedim bi kac güne doğuracağım kesin bugun kesildi Ağrı sen sezeryan mi olacaksın bebek dönmemişti galiba
Cok saol tatlim aaa senin az kalmis ne sanslisinnn :*** :)))Hayırlı olsun:) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım çok güzel adı gibi kıymetli değerli güzel ahlakıyla bir ömrü olsun inşallah alide yanına çok yakışmışKızlar günaydın bebeğin ismine karar verdik muhammed Ali koyacağız inşallah
Çok güzel ismiyle yasasin canımKızlar günaydın bebeğin ismine karar verdik muhammed Ali koyacağız inşallah
Valla sekerim bende korkuyorum tetikte bekliyorum valla.çantalar çoktan hazırrrr yazdıklarınızı okudum cok korktum catı muayenesı, erken dogum falan. size gore daha benım var zaten ama ne biliyim işte. buarada cantalarınızı hazırladınızmı ben sımdıden hazırladım. neler koydunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?