2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Benim ki Çoktandır hazırdı da geçen sancı olunca tekrar kontrol ettim iki çanta yaptım zaten bu ara sancılar yokLuyor iki gündür annem deydim bugün eve geçtim de duruma göre yine anneme gidebilirim eşim aklım sende kalıyor diyor hastane yle benim evim in arası 18 km annemin eviyle çok yakın işte ağrım falan olursa yine gideceğim kızlar..

herkese merhaba, doğumu nasıl yapacağına karar veren var mı benim hergün fikrim değişiyor bu kararsızlıkla nasıl doğum yapacağım bilmiyorum

tcanım napıyosun nasıl gidiyor
İyiyim canım evdeyim öyle kendimi dinliyorum sancı sıklığı falan durmayacak bu kız heraldeişte dinleniyor um çok yordum kendimi geçen haftalarda ..biraz daha dursun istiyorum ama bakalım kısmet bi aksilik çıkmazsa cuma günü yine kontrole gideceğim canım sen nasılsın ne yapiyorsun

[QUOTE="tugce1325, post: 42623607, member: 66605İyiyim canım evdeyim öyle kendimi dinliyorum sancı sıklığı falan durmayacak bu kız heraldeişte dinleniyor um çok yordum kendimi geçen haftalarda ..biraz daha dursun istiyorum ama bakalım kısmet bi aksilik çıkmazsa cuma günü yine kontrole gideceğim canım sen nasılsın ne yapiyorsun[/QUOTE]
Valla aynen canım sancılar giriyor geceleri ama uykumu bölemiyorum bu hafta hem sancı cektim hem uyudum sürekli.bazen acaip hareket ediyor bazen duruyor,bazen kasıyor kendini değişik haldeyim her gün korkuyla bekliyorum doğacakmı diye aksamları bahceye inip salıncakta uyyup kalıyorum tek rahat ettiğim sey.benimde 21. De randevum belki bayramdan önce alır sezeryana diye düşünüyorum.bizim ev hastaneye çok uzak gece sancı girerde yol boyu sancı cekerim diye cok korkuyorum.bebek hala ters dönmedi.hayırlısıyla bi kucagımıza alsak kızlarımızı

Valla aynen canım sancılar giriyor geceleri ama uykumu bölemiyorum bu hafta hem sancı cektim hem uyudum sürekli.bazen acaip hareket ediyor bazen duruyor,bazen kasıyor kendini değişik haldeyim her gün korkuyla bekliyorum doğacakmı diye aksamları bahceye inip salıncakta uyyup kalıyorum tek rahat ettiğim sey.benimde 21. De randevum belki bayramdan önce alır sezeryana diye düşünüyorum.bizim ev hastaneye çok uzak gece sancı girerde yol boyu sancı cekerim diye cok korkuyorum.bebek hala ters dönmedi.hayırlısıyla bi kucagımıza alsak kızlarımızı[/QUOTE]
Evet canım insallah hayırlısıyla alırız kucaklarimiza ..endişelenme normal ya da sezeryan bir şekilde olacak sen sakin ol rabbim hayırlısını versin hepimize tatlım

Kızlar cumartesi aniden sancım geldi kadınlarına bişey saplandı sanki.apartmanin bahçesindeki tüm site gördü. Hemen hast.gittik not sancım çıktı iki cm açılmaya olmuştu hemen Kayseri'ye gittik hastaneye 34.hafta diye tedavi uyguladıkları serumu hattı derken 1 gece yat yattim.sancim durdu şimdi annemler yatıyorum dua edin gelmesin

Hatırlarsınız çatı muayenesinden cok korkuyorum abartilacak birsey değilmiş. Sandığım kadar acimadı. Dr her an gelebilir dedi çok korkuyorum. 4 saat te ilaç içiyorum. Sakın yormadan kendinizi yatın hep ben çok yoruldum için olmus

Yaaaa sonunu zor okudum korkudan dopdu sandım.canımm iyimisin

Bende sana yazacaktım merak ettim kaç gündür.birdenmi girdi sancı nasıldı çokmu şiddetli devamlı mı ara ara mı, banada giriyor ama hastaneye gidecek kadar değil.acımadı catı muayenesi.ayakdamı durdun çok ndn olmuş.dikkat et kendine yorma kendini.rabbim yardım eder korkma az kaldı olacak bunları yasıycaz artık. Bende çok korkuyorum duam seninle

Saol canım bir hafta temizlik falan yapmıştım. Dr yorulmusunn dedi.resmen doğum sancısı yaşadım filmlerdeki gibiydi.kasigima iki dakikada bir kramp girdi.biseyim yoktu aniden oldu zaten .burdaki hast gittim doğum başlamış deyince kendi Dr uma gittim hemen.ama değişik bi duygu normal olur dedi Dr. Bayramdan önce yada bayramdan sonra gideceğim. 36 yi tamamlasaydik bari.rabbime emanet.

Ay bende bugünlerde hep ayakdayım kalkmayacam bi daha.sakın kalkma artık yat devamlı durdugu kadar dursun kilosu 2.5geçtimi birşey bolmaz allahın ıizniyle.ben o sancılardan cok korkuyorum işte of.allahım yardım etsin bize

yeni hamileyim ve haftalık olarak yazıorum kendi bloguda :) çok eğlenceli oluyor takip edin isterseniz yeni anne adayıyım ve yeni anne adayları için....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…