Mis canım adıyla yaşar bebeğin inşallahKızlar günaydın bebeğin ismine karar verdik muhammed Ali koyacağız inşallah
kızzlarrrr yazdıklarınızı okudum cok korktum catı muayenesı, erken dogum falan. size gore daha benım var zaten ama ne biliyim işte. buarada cantalarınızı hazırladınızmı ben sımdıden hazırladım. neler koydunuz.
Benim ki Çoktandır hazırdı da geçen sancı olunca tekrar kontrol ettim iki çanta yaptım zaten bu ara sancılar yokLuyor iki gündür annem deydim bugün eve geçtim de duruma göre yine anneme gidebilirim eşim aklım sende kalıyor diyor hastane yle benim evim in arası 18 km annemin eviyle çok yakın işte ağrım falan olursa yine gideceğim kızlar..Valla sekerim bende korkuyorum tetikte bekliyorum valla.çantalar çoktan hazır
bebeğin çantasıda.
ıslak mendil bez 3 er çift zıbın takım corap, emzik suluk burun için birşey süt makinası yelek.örtüsü battaniyesi, portbebesi.
Hastane süsleri bi çantada çikolatası lokumu kolanyası pet bardak tabak zemzem hurma misafire verilecek süsler
Bana bi çanta 3 er çift pijama çorap terlik tac şal hırka iç çamaşırı sabahlık patik makyaj malzemsi parfüm saç maşam:) saçımın önü için kamera.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok guzel
Mis canım adıyla yaşar bebeğin inşallah
Teşekkür ederim canım abilerininde çok hoşuna gitti herkes küçük paşayi bekliyor evdeCanım çok güzel adı gibi kıymetli değerli güzel ahlakıyla bir ömrü olsun inşallah alide yanına çok yakışmış
Biz yapalım belki sana fikir olurherkese merhaba, doğumu nasıl yapacağına karar veren var mı benim hergün fikrim değişiyorbu kararsızlıkla nasıl doğum yapacağım bilmiyorum
Günaydın canimGünaydın kızlar :)
tcanım napıyosun nasıl gidiyorGünaydın canim
İyiyim canım evdeyim öyle kendimi dinliyorum sancı sıklığı falan durmayacak bu kız heraldetcanım napıyosun nasıl gidiyor
Valla aynen canım sancılar giriyor geceleri ama uykumu bölemiyorum bu hafta hem sancı cektim hem uyudum sürekli.bazen acaip hareket ediyor bazen duruyor,bazen kasıyor kendini değişik haldeyim her gün korkuyla bekliyorum doğacakmı diye aksamları bahceye inip salıncakta uyyup kalıyorum tek rahat ettiğim sey.benimde 21. De randevum belki bayramdan önce alır sezeryana diye düşünüyorum.bizim ev hastaneye çok uzak gece sancı girerde yol boyu sancı cekerim diye cok korkuyorum.bebek hala ters dönmedi.hayırlısıyla bi kucagımıza alsak kızlarımızı[/QUOTE][QUOTE="tugce1325, post: 42623607, member: 66605İyiyim canım evdeyim öyle kendimi dinliyorum sancı sıklığı falan durmayacak bu kız heraldeişte dinleniyor um çok yordum kendimi geçen haftalarda ..biraz daha dursun istiyorum ama bakalım kısmet bi aksilik çıkmazsa cuma günü yine kontrole gideceğim canım sen nasılsın ne yapiyorsun
Yaaaa sonunu zor okudum korkudan dopdu sandım.canımm iyimisinHatırlarsınız çatı muayenesinden cok korkuyorum abartilacak birsey değilmiş. Sandığım kadar acimadı. Dr her an gelebilir dedi çok korkuyorum. 4 saat te ilaç içiyorum. Sakın yormadan kendinizi yatın hep ben çok yoruldum için olmus
Bende sana yazacaktım merak ettim kaç gündür.birdenmi girdi sancı nasıldı çokmu şiddetli devamlı mı ara ara mı, banada giriyor ama hastaneye gidecek kadar değil.acımadı catı muayenesi.ayakdamı durdun çok ndn olmuş.dikkat et kendine yorma kendini.rabbim yardım eder korkma az kaldı olacak bunları yasıycaz artık. Bende çok korkuyorum duam seninleHatırlarsınız çatı muayenesinden cok korkuyorum abartilacak birsey değilmiş. Sandığım kadar acimadı. Dr her an gelebilir dedi çok korkuyorum. 4 saat te ilaç içiyorum. Sakın yormadan kendinizi yatın hep ben çok yoruldum için olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?