Kalkma canım bol bol dinle n.2kg 550 gr inşallah gelmez yüzde doksan tamamlamış gelişimini dediAy bende bugünlerde hep ayakdayım kalkmayacam bi daha.sakın kalkma artık yat devamlı durdugu kadar dursun kilosu 2.5geçtimi birşey bolmaz allahın ıizniyle.ben o sancılardan cok korkuyorum işte of.allahım yardım etsin bize
Cnm bnce merAk etme dinlenirsen bekler daha bebişin bnm doktorum 34. Hafta dolsa iyi diyordu su azlığım vardı bol bol dinlendim hic kalkmadan suyum baya normale döndü 37 ye girdim bu günde cok sukurSaol canım bir hafta temizlik falan yapmıştım. Dr yorulmusunn dedi.resmen doğum sancısı yaşadım filmlerdeki gibiydi.kasigima iki dakikada bir kramp girdi.biseyim yoktu aniden oldu zaten .burdaki hast gittim doğum başlamış deyince kendi Dr uma gittim hemen.ama değişik bi duygu normal olur dedi Dr. Bayramdan önce yada bayramdan sonra gideceğim. 36 yi tamamlasaydik bari.rabbime emanet.
Cnm bnce merAk etme dinlenirsen bekler daha bebişin bnm doktorum 34. Hafta dolsa iyi diyordu su azlığım vardı bol bol dinlendim hic kalkmadan suyum baya normale döndü 37
ye girdim bu günde cok sukur
Geçmiş olsun canım Allaha emanet olun inşallahKızlar cumartesi aniden sancım geldi kadınlarına bişey saplandı sanki.apartmanin bahçesindeki tüm site gördü. Hemen hast.gittik not sancım çıktı iki cm açılmaya olmuştu hemen Kayseri'ye gittik hastaneye 34.hafta diye tedavi uyguladıkları serumu hattı derken 1 gece yat yattim.sancim durdu şimdi annemler yatıyorum dua edin gelmesin
Sağol emili az daha geliyordu çok korkuttu beni.simdilik sıkıntı yok olmazsa inş.Geçmiş olsun canım Allaha emanet olun inşallah
Canım haklısın yormamak gerekiyor ama malesef hesap çarşıda uymadı bizim eşim gece sancılandi taş vardı bugün ameliyata aldılar benden önce o doğurdu yani Suan ameliyatta hayırlıdiyla bi çıksın perşembe ben ameliyataHatırlarsınız çatı muayenesinden cok korkuyorum abartilacak birsey değilmiş. Sandığım kadar acimadı. Dr her an gelebilir dedi çok korkuyorum. 4 saat te ilaç içiyorum. Sakın yormadan kendinizi yatın hep ben çok yoruldum için olmus
Tüh canım ya işte varya allahım sıkıntı vermesin sana gün sayarken o çıkmış çok geçmiş olsun inş hemen toparlanır.sen kendini çok yorma üzmeCanım haklısın yormamak gerekiyor ama malesef hesap çarşıda uymadı bizim eşim gece sancılandi taş vardı bugün ameliyata aldılar benden önce o doğurdu yani Suan ameliyatta hayırlıdiyla bi çıksın perşembe ben ameliyata
Kızlar cumartesi aniden sancım geldi kadınlarına bişey saplandı sanki.apartmanin bahçesindeki tüm site gördü. Hemen hast.gittik not sancım çıktı iki cm açılmaya olmuştu hemen Kayseri'ye gittik hastaneye 34.hafta diye tedavi uyguladıkları serumu hattı derken 1 gece yat yattim.sancim durdu şimdi annemler yatıyorum dua edin gelmesin
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bende çok yorduğum için oldu geçen sancılar ama yatinca da geliyor demek ki vakit yaklaşıyor gerçi sen biraz daha beklesen iyi olur yani bebisin rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin insallahHatırlarsınız çatı muayenesinden cok korkuyorum abartilacak birsey değilmiş. Sandığım kadar acimadı. Dr her an gelebilir dedi çok korkuyorum. 4 saat te ilaç içiyorum. Sakın yormadan kendinizi yatın hep ben çok yoruldum için olmus
Olsun canım çok kötü denk gelmiş ama kısmet inşallah tez vakitte iyileşir esinCanım haklısın yormamak gerekiyor ama malesef hesap çarşıda uymadı bizim eşim gece sancılandi taş vardı bugün ameliyata aldılar benden önce o doğurdu yani Suan ameliyatta hayırlıdiyla bi çıksın perşembe ben ameliyata
Bnm her kontrolümde yeni bi icat çıkıyor artık plesantasi yaslanmaya Başlamış bebek gelmek istiyor artık dedi doktor bol bol Yürü dedi magnezyumu da kesti sancıları engellemesin diye inss su bi hafta içinde doğururum da bayrama kalmaz bayramda doktorum yok cunku nöbetçi doktorda asık suratlı herseye sinirlenen bi kadin onda dogum yapmak hic istemiyorum o yuzden kızımla konuşuyorum hadi gel artık diyeKızlar ne alemsiniz emili, tuğçe, latilokum, bayan34 haber edin merakta bırakmayın.yarın inşallah emili kurtuluyor
Ne kadar çok sık çağırmış muayeneye bizimki en son gittiğimizden 20 gün sonraya cagırdı cok sık oldukça birşeyler çıkıyor benim dr biraz rahat hiç stres yaptırmıyor.sancılar adet sancısı gibi.benimde geceleri karnıma agrı giiriyor ama normal gaz sancısı gibi.ama korkuyorum yinese erken olursa diye.aman en çok korktugum sey kendi dr doğum yapamamak tanımadıgın güvenmediğin hele enerji almadıgın birine canını emanet etmesi zor.bakalım biz napcaz bende bekliyorum bayramdan önce yapar diye.bu belirsiz bekleyiş ne zormusBnm her kontrolümde yeni bi icat çıkıyor artık plesantasi yaslanmaya Başlamış bebek gelmek istiyor artık dedi doktor bol bol Yürü dedi magnezyumu da kesti sancıları engellemesin diye inss su bi hafta içinde doğururum da bayrama kalmaz bayramda doktorum yok cunku nöbetçi doktorda asık suratlı herseye sinirlenen bi kadin onda dogum yapmak hic istemiyorum o yuzden kızımla konuşuyorum hadi gel artık diye
Bnm suyum az ondan sürekli haftada 1 gidiyorum en az bazen de kendimde enteresanlik falan hissedersen akintidir Bebeğin az oynamasidir cok Korktuğum icin gidiyorum yoksa fazla gitmek istemiyorum ama cok pinpirikliyim ben o gaz Sancısı bndede cok var kasıklarımda ama hic düzenli degil bi gun var bi gun yok bazen 10 DK Aralıklı bazen 1 saatNe kadar çok sık çağırmış muayeneye bizimki en son gittiğimizden 20 gün sonraya cagırdı cok sık oldukça birşeyler çıkıyor benim dr biraz rahat hiç stres yaptırmıyor.sancılar adet sancısı gibi.benimde geceleri karnıma agrı giiriyor ama normal gaz sancısı gibi.ama korkuyorum yinese erken olursa diye.aman en çok korktugum sey kendi dr doğum yapamamak tanımadıgın güvenmediğin hele enerji almadıgın birine canını emanet etmesi zor.bakalım biz napcaz bende bekliyorum bayramdan önce yapar diye.bu belirsiz bekleyiş ne zormus
Geçmiş olsun canım ayyy sanada az kalmış. Allah yardimci n olsunCanım haklısın yormamak gerekiyor ama malesef hesap çarşıda uymadı bizim eşim gece sancılandi taş vardı bugün ameliyata aldılar benden önce o doğurdu yani Suan ameliyatta hayırlıdiyla bi çıksın perşembe ben ameliyata
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bende çok yorduğum için oldu geçen sancılar ama yatinca da geliyor demek ki vakit yaklaşıyor gerçi sen biraz daha beklesen iyi olur yani bebisin rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin insallah
Kızlar ne alemsiniz emili, tuğçe, latilokum, bayan34 haber edin merakta bırakmayın.yarın inşallah emili kurtuluyor
Sağlıklı bir şekilde vaktinde gelirler inşallah canım bana ilaç vermedi doktor artık gelişimini tamamlamıştır diye de ben magnezyum u içiyorum kasılmaları erken doğumu durduruyor musTeşekkür ederim Tuğçe evet yaa benimki daha küçük inşallah gelmez.seninki doğum sancısı mi gelmiyorsa. Ben 4 saatte ilaç alıyordum katılmaları azaldı Dr içme dedi artık icmeyecegim ama korkuyorum.allah bir nefeste kurtarın inş.
Evet senin korkmana gerek yok gelişimi tamamlamış sa benimki de yüzde doksan tamamlamış .36 dolsun diye bekliyorum hayırlısı artık. Doğuma gidersen yaz emi.Sağlıklı bir şekilde vaktinde gelirler inşallah canım bana ilaç vermedi doktor artık gelişimini tamamlamıştır diye de ben magnezyum u içiyorum kasılmaları erken doğumu durduruyor mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?