2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kalkma canim
Kalkma canım bol bol dinle n.2kg 550 gr inşallah gelmez yüzde doksan tamamlamış gelişimini dedi

Cnm bnce merAk etme dinlenirsen bekler daha bebişin bnm doktorum 34. Hafta dolsa iyi diyordu su azlığım vardı bol bol dinlendim hic kalkmadan suyum baya normale döndü 37 ye girdim bu günde cok sukur

Yaaa ma
Cnm bnce merAk etme dinlenirsen bekler daha bebişin bnm doktorum 34. Hafta dolsa iyi diyordu su azlığım vardı bol bol dinlendim hic kalkmadan suyum baya normale döndü 37
ye girdim bu günde cok sukur

Yaaa inş canım. Yatıyorum sürekli annem bakıyo sağolsun. Suyun çok iyi dedi tek sıkıntı sancı inş gelmez.bende senin gibi 37 yi görsem keşke çok korkuyorum.

Geçmiş olsun canım Allaha emanet olun inşallah

Canım haklısın yormamak gerekiyor ama malesef hesap çarşıda uymadı bizim eşim gece sancılandi taş vardı bugün ameliyata aldılar benden önce o doğurdu yani Suan ameliyatta hayırlıdiyla bi çıksın perşembe ben ameliyata

Tüh canım ya işte varya allahım sıkıntı vermesin sana gün sayarken o çıkmış çok geçmiş olsun inş hemen toparlanır.sen kendini çok yorma üzme

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bende çok yorduğum için oldu geçen sancılar ama yatinca da geliyor demek ki vakit yaklaşıyor gerçi sen biraz daha beklesen iyi olur yani bebisin rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin insallah

Ayy gecmis
Olsun canım çok kötü denk gelmiş ama kısmet inşallah tez vakitte iyileşir esin

Kızlar ne alemsiniz emili, tuğçe, latilokum, bayan34 haber edin merakta bırakmayın.yarın inşallah emili kurtuluyor

Kızlar ne alemsiniz emili, tuğçe, latilokum, bayan34 haber edin merakta bırakmayın.yarın inşallah emili kurtuluyor
Bnm her kontrolümde yeni bi icat çıkıyor artık plesantasi yaslanmaya Başlamış bebek gelmek istiyor artık dedi doktor bol bol Yürü dedi magnezyumu da kesti sancıları engellemesin diye inss su bi hafta içinde doğururum da bayrama kalmaz bayramda doktorum yok cunku nöbetçi doktorda asık suratlı herseye sinirlenen bi kadin onda dogum yapmak hic istemiyorum o yuzden kızımla konuşuyorum hadi gel artık diye

Ne kadar çok sık çağırmış muayeneye bizimki en son gittiğimizden 20 gün sonraya cagırdı cok sık oldukça birşeyler çıkıyor benim dr biraz rahat hiç stres yaptırmıyor.sancılar adet sancısı gibi.benimde geceleri karnıma agrı giiriyor ama normal gaz sancısı gibi.ama korkuyorum yinese erken olursa diye.aman en çok korktugum sey kendi dr doğum yapamamak tanımadıgın güvenmediğin hele enerji almadıgın birine canını emanet etmesi zor.bakalım biz napcaz bende bekliyorum bayramdan önce yapar diye.bu belirsiz bekleyiş ne zormus

Bnm suyum az ondan sürekli haftada 1 gidiyorum en az bazen de kendimde enteresanlik falan hissedersen akintidir Bebeğin az oynamasidir cok Korktuğum icin gidiyorum yoksa fazla gitmek istemiyorum ama cok pinpirikliyim ben o gaz Sancısı bndede cok var kasıklarımda ama hic düzenli degil bi gun var bi gun yok bazen 10 DK Aralıklı bazen 1 saat

Geçmiş olsun canım ayyy sanada az kalmış. Allah yardimci n olsun

Teşekkür ederim Tuğçe evet yaa benimki daha küçük inşallah gelmez.seninki doğum sancısı mi gelmiyorsa. Ben 4 saatte ilaç alıyordum katılmaları azaldı Dr içme dedi artık icmeyecegim ama korkuyorum.allah bir nefeste kurtarın inş.

Daha doğurma dim evdeyim tatlım şimdilik iyiyim sancı ara sıra yokLuyor gece belim çok ağrıyor aynı adet sancısı gibi yattık ca bişey yok yoruluyum hemen patlak verecek ha bu arada hamileligim boyunca yemedigm kadar yiyorum bebiş azıcık kilo alsın diye patlayacagim sürekli yemekten​

Sağlıklı bir şekilde vaktinde gelirler inşallah canım bana ilaç vermedi doktor artık gelişimini tamamlamıştır diye de ben magnezyum u içiyorum kasılmaları erken doğumu durduruyor mus

Sağlıklı bir şekilde vaktinde gelirler inşallah canım bana ilaç vermedi doktor artık gelişimini tamamlamıştır diye de ben magnezyum u içiyorum kasılmaları erken doğumu durduruyor mus
Evet senin korkmana gerek yok gelişimi tamamlamış sa benimki de yüzde doksan tamamlamış .36 dolsun diye bekliyorum hayırlısı artık. Doğuma gidersen yaz emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…