2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

B
Benimde ara ara ağrım oluyorsa iyiyim şükür yatıyorum hep ne yere bebek daha çok kilo alır kaşar ve muz dışında. Bide ben Vejeteryan.

Kızlar benim bebek çılgınca hareket ediyor erken doğum falan olmaz demi.bu kadar hareket fazlamı

Aman dur canım sen doğurmaya gidersen ben evde 9 doğurcam:) allahım zamanında kucagımıza versin.ooh oh ye afiyetnolsun bende aynen sürekli yer vaziyetteyim ya bende kasılma oluyor birden toplanıyor bşr yere.oluyormu sende? Dr birşey demedi ama hep bi korku var erken doğacak diye. Aman doğuma gidersen bir şeklide yaz.

Evet canım oluyor onlar doğuma hazırlık zaten .tatlım korkma bu kadar azıcık rahat ol

Kızlar ne alemsiniz emili, tuğçe, latilokum, bayan34 haber edin merakta bırakmayın.yarın inşallah emili kurtuluyor
Canım şu an yorgunluktan ölüyirum eşim yarına dinlensin diye herşeye ben koşturdum belim kopacak gibi ağrıyor hayırlısiyla yarın kolay geçer inşallah herşey sizlere haberleri iletirim inşallah lutfen dualarınizda unutmayim beni

[QUOTE="emili98, post: 42653803, member: 6nım şu an yorgunluktan ölüyirum eşim yarına dinlensin diye herşeye ben koşturdum belim kopacak gibi ağrıyor hayırlısiyla yarın kolay geçer inşallah herşey sizlere haberleri iletirim inşallah lutfen dualarınizda unutmayim beni[/QUOTE]
Canımm vallahi sana yazmak için bakmıştım yatıcaktım.çok dua ettim sana allahım yarını kolayca geçirsin bebeğimiz sağlıkla dopsun inşallah.çokca dua et aklım sende inşallah kolayca olup bitsin hadi yat hemen yarın geliyor bebek inşallah:)

Hayırlı olsun cok sevindim boyle sağlıklı dogum hikayelerini duyunca Gözlerim doluyor darısı bizim basımıza inssss

Canım insallah sag salim bebeğini kucağına alırsın dualarımızı senle

Gözün aydın geçmiş olsun canım allah hayırlı evlat etsin insallah maşallah kilosu da gayet iyi

Kızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacinşallah çabucak kalkarız
Canım ağladım görünce bin şükür allahıma ohh yarabbim çok şükür allahım analı babalı abileriyle büyütsün muhammeti öp kokla benim için allahım hemen bitirsin acılarını kavuştunuz çok şükür darısı başımıza.yaaa ben çok fena oldum

Ayyy canım gözün aydın kurtuldum. Darısı bize.masallh bebişin ede. Benim bugün yine sancı geldi Dr faksladim nst

Kızlar benim bebek çılgınca hareket ediyor erken doğum falanolmaz demi.bu kadar hareket fazlamı
Everdeen merak etme benim paşam da deli gibi hareket ediyor.gobegimden fırlayan sanki. Hareket etmesi kasları açısından güzel bişeyi ama bende sen gibi paniği m.kasilmalarim çok fazla not de sancım çıktı yine Dr gönderdik kağıdı calsiyum yazdı bıraktığım ilaçlama devam.ama çooook korkuyorum.

Bulgur piLavi pekmez tahin süt yoğurt et çiğ badem ve ceviz ben bu ara bunlardan yiyorum bolca canım
Yarasın ohhhhhh.bende kasılma çok fazla çok korkuyorum birde bebek çıldırmış gibi.hep tetikte yim.suni sancı hakkında bilginiz varmı biraz yardım. Olursa belki öyle bişeye gerek kalirsa

Kızlar bugün dr daydım bebeğimin herşeyi iyi kilosu boyu.dr artık hazırda bekle kanaman, sancın olur,suyun gelirse hemen gel o zamana kadar gelmezse 2 ekime gün verdi sezeryan için.artık heran gelebilir hiç korkma panik yapma dedi.herseyim hazır bekliyorum allahım inşallah ayagımızla 2 ekime gideriz sürpriz yapmazsa kuzum hazırım ama agrıyla sancıyla korkuyla gitmeyiz inşallah.hala tersmiş bu arada bebek.allaha emanet bekliycez artık hayırlısını yasatsın rabbim.bugün yüzünü de tam gösterdi çok tatlı tontik bi suratı var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…