- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Benimde ara ara ağrım oluyorsa iyiyim şükür yatıyorum hep ne yere bebek daha çok kilo alır kaşar ve muz dışında. Bide ben Vejeteryan.Daha doğurma dimevdeyim tatlım şimdilik iyiyim sancı ara sıra yokLuyor gece belim çok ağrıyor aynı adet sancısı gibi yattık ca bişey yok yoruluyum hemen patlak verecek ha bu arada hamileligim boyunca yemedigm kadar yiyorum bebiş azıcık kilo alsın diye patlayacagim sürekli yemekten
Aman dur canım sen doğurmaya gidersen ben evde 9 doğurcam:) allahım zamanında kucagımıza versin.ooh oh ye afiyetnolsun bende aynen sürekli yer vaziyetteyim ya bende kasılma oluyor birden toplanıyor bşr yere.oluyormu sende? Dr birşey demedi ama hep bi korku var erken doğacak diye. Aman doğuma gidersen bir şeklide yaz.Daha doğurma dimevdeyim tatlım şimdiim sancı ara sıra yokLuyor gece belim çok ağrıyor aynı adet sancısı gibi yattık ca bişey yok yoruluyum hemen patlak verecek ha bu arada hamileligim boyunca yemedigm kadar yiyorum bebiş azıcık kilo alsın diye patlayacagim sürekli yemekten
Tabiki de yazarım canım hepimiz yazalım insallahEvet senin korkmana gerek yok gelişimi tamamlamış sa benimki de yüzde doksan tamamlamış .36 dolsun diye bekliyorum hayırlısı artık. Doğuma gidersen yaz emi.
Evet canım oluyor onlar doğuma hazırlık zaten .tatlım korkma bu kadar azıcık rahat olAman dur canım sen doğurmaya gidersen ben evde 9 doğurcam:) allahım zamanında kucagımıza versin.ooh oh ye afiyetnolsun bende aynen sürekli yer vaziyetteyim ya bende kasılma oluyor birden toplanıyor bşr yere.oluyormu sende? Dr birşey demedi ama hep bi korku var erken doğacak diye. Aman doğuma gidersen bir şeklide yaz.
Bulgur piLavi pekmez tahin süt yoğurt et çiğ badem ve ceviz ben bu ara bunlardan yiyorum bolca canımB
Benimde ara ara ağrım oluyorsa iyiyim şükür yatıyorum hep ne yere bebek daha çok kilo alır kaşar ve muz dışında. Bide ben Vejeteryan.
Canım şu an yorgunluktan ölüyirum eşim yarına dinlensin diye herşeye ben koşturdum belim kopacak gibi ağrıyor hayırlısiyla yarın kolay geçer inşallah herşey sizlere haberleri iletirim inşallah lutfen dualarınizda unutmayim beniKızlar ne alemsiniz emili, tuğçe, latilokum, bayan34 haber edin merakta bırakmayın.yarın inşallah emili kurtuluyor
Hayırlı olsun cok sevindim boyle sağlıklı dogum hikayelerini duyunca Gözlerim doluyor darısı bizim basımıza inssssKızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacak okadar inşallah çabucak kalkarız
Hayırlı olsun canımKızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacak okadar inşallah çabucak kalkarız
Canım insallah sag salim bebeğini kucağına alırsın dualarımızı senleCanım şu an yorgunluktan ölüyirum eşim yarına dinlensin diye herşeye ben koşturdum belim kopacak gibi ağrıyor hayırlısiyla yarın kolay geçer inşallah herşey sizlere haberleri iletirim inşallah lutfen dualarınizda unutmayim beni
Gözün aydın geçmiş olsun canım allah hayırlı evlat etsin insallah maşallah kilosu da gayet iyiKızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacak okadar inşallah çabucak kalkarız
Canım ağladım görünce bin şükür allahıma ohh yarabbim çok şükür allahım analı babalı abileriyle büyütsün muhammeti öp kokla benim için allahım hemen bitirsin acılarını kavuştunuz çok şükür darısı başımıza.yaaa ben çok fena oldumKızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacinşallah çabucak kalkarız
Ayyy canım gözün aydın kurtuldum. Darısı bize.masallh bebişin ede. Benim bugün yine sancı geldi Dr faksladim nstKızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacak okadar inşallah çabucak kalkarız
Everdeen merak etme benim paşam da deli gibi hareket ediyor.gobegimden fırlayan sanki. Hareket etmesi kasları açısından güzel bişeyi ama bende sen gibi paniği m.kasilmalarim çok fazla not de sancım çıktı yine Dr gönderdik kağıdı calsiyum yazdı bıraktığım ilaçlama devam.ama çooook korkuyorum.Kızlar benim bebek çılgınca hareket ediyor erken doğum falanolmaz demi.bu kadar hareket fazlamı
Yarasın ohhhhhh.bende kasılma çok fazla çok korkuyorum birde bebek çıldırmış gibi.hep tetikte yim.suni sancı hakkında bilginiz varmı biraz yardım. Olursa belki öyle bişeye gerek kalirsaBulgur piLavi pekmez tahin süt yoğurt et çiğ badem ve ceviz ben bu ara bunlardan yiyorum bolca canım
teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun inşallahHayırlı olsun cok sevindim boyle sağlıklı dogum hikayelerini duyunca Gözlerim doluyor darısı bizim basımıza inssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?