Cok güzel Allah bagislasinKızlar herkese çok teşekkürler Allah sizlerede nasip etsin bunuEki Görüntüle 1634888
Ayyyy maaşallah sanaemilost: 42669191 .!.:Kızlar herkese çok teşekkürler Allah sizlerede nasip etsin bunuEki Görüntüle 1634888
Anamyerim ben seni bin kere maşallah allah analı babalı buyutsunKızlar herkese çok teşekkürler Allah sizlerede nasip etsin bunuEki Görüntüle 1634888
Ben ayın 5.de dogurdum canım ikizleri 14 günlük oldular şükürEsunger53 19 .da sanırım sezeryandı
Hayırlı olsun analai babalı buyurun inşallah maşallah kilosuda çok guzelKızlar çok şükür kuzuma kavuştum sağlığımiz gayet iyi çok şükür 3.560 gr doğdu benimde daha norkozun etkisi var yavaş yavaş ağrılarim başladı olacak okadar inşallah çabucak kalkarız
Ayyy Tuğçe inanmıyorum sende doğurdu n allah analı babalı buyutsu n.sira bize geliyor çok heyecanlıyım.Kizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Gözün aydın sağlıkla büyüsün insallahKizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Everdeen sıra sende Tuğçe doğurdu çok heyecanlıyım inş sende normal doğurursu n ve tabiki inş bende.herseyin iyi olmasına sevindim canimKızlar bugün dr daydım bebeğimin herşeyi iyi kilosu boyu.dr artık hazırda bekle kanaman, sancın olur,suyun gelirse hemen gel o zamana kadar gelmezse 2 ekime gün verdi sezeryan için.artık heran gelebilir hiç korkma panik yapma dedi.herseyim hazır bekliyorum allahım inşallah ayagımızla 2 ekime gideriz sürpriz yapmazsa kuzum hazırım ama agrıyla sancıyla korkuyla gitmeyiz inşallah.hala tersmiş bu arada bebek.allaha emanet bekliycez artık hayırlısını yasatsın rabbim.bugün yüzünü de tam gösterdi çok tatlı tontik bi suratı var:)
Ayyyyy cok heyecanlandım hayırlı olsun bende istiyorum hemen ya ne güzel yaaaa Allah'ım bizede nasip etsinKizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Neeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum canımmm hayırlı olsun çok şükür allahım sizi korusun çok sevindim ve çok şaşırdım ve çok korktum allahımm iyimisin tuğçe bebeğimiz nasıl oyy ya çok güzelKizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Neeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum canımmm hayırlı olsun çok şükür allahım sizi korusun çok sevindim ve çok şaşırdım ve çok korktum allahımm iyimisin tuğçe bebeğimiz nasıl oyy ya çok güzelKizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Tuğçeyi duydum ya ben iptal oldum aynı günüz allahım çok heyecanlıyım korkuyorum yarabbim biz kaldık sen ben bayan34 allahım bizede sağlıkla nasip etsin.ben dün drdaydım sancım geldi hala tersmiş heran gelebilir hazır bekle gelmezse 2 ekimde sezeryan dediEverdeen sıra sende Tuğçe doğurdu çok heyecanlıyım inş sende normal doğuru n ve tabiki inş bende.herseyin iyi olmasına sevindim canim
Ya cnm bnm hic sancım yok ya gecen hafta az az vardı bu hafta Sıfır ben artık doğurmak istiyorum bu stres heyecan cok yordu beni doğurup Kızımın gözümün önünde Olmasını cok istiyorumTuğçeyi duydum ya ben iptal oldum aynı günüz allahım çok heyecanlıyım korkuyorum yarabbim biz kaldık sen ben bayan34 allahım bizede sağlıkla nasip etsin.ben dün drdaydım sancım geldi hala tersmiş heran gelebilir hazır bekle gelmezse 2 ekimde sezeryan dedi
Hiç korkma korkarsan bebek yukarı çıkarmış. Sakın ol dün benimde sancı vardı. Dr ilaca devam dedi.normal doğum hikayelerini okudum forumda bende yaparım inş. Ben hafta sonu sancı çıktım açılmada oldu inan o kadar zor değil hatta ordaki hemşire espri yaptı sancıni durdurmasaydik çatır çatır doğururdun dedi.kendimi öyle rahatlatıyoru m 3 ucuz kaldık hayırlısı inş.Tuğçeyi duydum ya ben iptal oldum aynı günüz allahım çok heyecanlıyım korkuyorum yarabbim biz kaldık sen ben bayan34 allahım bizede sağlıkla nasip etsin.ben dün drdaydım sancım geldi hala tersmiş heran gelebilir hazır bekle gelmezse 2 ekimde sezeryan dedi
Everdeen bisey sorcam peki bebek tersken normal dogum oluyor mu ki sancım olursada sezeryandan mi alacakTuğçeyi duydum ya ben iptal oldum aynı günüz allahım çok heyecanlıyım korkuyorum yarabbim biz kaldık sen ben bayan34 allahım bizede sağlıkla nasip etsin.ben dün drdaydım sancım geldi hala tersmiş heran gelebilir hazır bekle gelmezse 2 ekimde sezeryan dedi
Canım merhaba bebek tersse normal doğum olmaz srzaryen olur sancı gelse bile acil sezaryene alırlarEverdeen bisey sorcam peki bebek tersken normal dogum oluyor mu ki sancım olursada sezeryandan mi alacak
Aynen canım bende artık kendimi hazırladım bizim kızlarda doğırunca heveslendim iyice.tersken normal olmuyormus agrım sancım gelirse acil sezeryana alcak.inş sancı cekmeden giderim ondan korkyrm.seninki dönmüşmüEverdeen bisey sorcam peki bebeen normal dogum oluyor mu ki sancım olursada sezeryandan mi alacak
Ah canım sen normal yaparsın valla allahım kolayca olsun inşallah.ben dün agdaya gittim yıktım kuaförü resmen:) ben cok dayanıksızım acıya ya zaten dr diyor sen istesende normal olmaz diye bende istemiyom zaten.bakalım hangimiz önce gitcek doğuma tupce doğurdu ben bittim zaten hep onla aynı zamanda doprcaz gibi düşünürdüm.yarın bi bakarmısım sen yazmssın doğurdum diyeHiç korkma korkarsan bebek yukarı çıkarmış. Sakın ol dün benimde sancı vardı. Dr ilaca devam dedi.normal doğum hikayelerini okudum forumda bende yaparım inş. Ben hafta sonu sancı çıktım açılmada oldu inan o kadar zor değil hatta ordaki hemşire espri yaptı sancıni durdurmasaydik çatır çatır doğururdun dedi.kendimi öyle rahatlatıyoru m 3 ucuz kaldık hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?