2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34

Hayırlı olsun analai babalı buyurun inşallah maşallah kilosuda çok guzel

Everdeen sıra sende Tuğçe doğurdu çok heyecanlıyım inş sende normal doğurursu n ve tabiki inş bende.herseyin iyi olmasına sevindim canim

Kizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Ayyyyy cok heyecanlandım hayırlı olsun bende istiyorum hemen ya ne güzel yaaaa Allah'ım bizede nasip etsin

Neeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum canımmm hayırlı olsun çok şükür allahım sizi korusun çok sevindim ve çok şaşırdım ve çok korktum allahımm iyimisin tuğçe bebeğimiz nasıl oyy ya çok güzel dikkat edin kendinize tuğçe ben napcam benimkidemi gelecek

Neeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyorum canımmm hayırlı olsun çok şükür allahım sizi korusun çok sevindim ve çok şaşırdım ve çok korktum allahımm iyimisin tuğçe bebeğimiz nasıl oyy ya çok güzel dikkat edin kendinize tuğçe ben napcam benimkidemi gelecek

Canım hayırlı olsun çok sevindim oyy ne güzeldirler maasallah ikisinede ben daha bekliyodum seni.allahım analı babalı büyütsün iyileşdinmi

Everdeen sıra sende Tuğçe doğurdu çok heyecanlıyım inş sende normal doğuru n ve tabiki inş bende.herseyin iyi olmasına sevindim canim
Tuğçeyi duydum ya ben iptal oldum aynı günüz allahım çok heyecanlıyım korkuyorum yarabbim biz kaldık sen ben bayan34 allahım bizede sağlıkla nasip etsin.ben dün drdaydım sancım geldi hala tersmiş heran gelebilir hazır bekle gelmezse 2 ekimde sezeryan dedi

Ya cnm bnm hic sancım yok ya gecen hafta az az vardı bu hafta Sıfır ben artık doğurmak istiyorum bu stres heyecan cok yordu beni doğurup Kızımın gözümün önünde Olmasını cok istiyorum

Hiç korkma korkarsan bebek yukarı çıkarmış. Sakın ol dün benimde sancı vardı. Dr ilaca devam dedi.normal doğum hikayelerini okudum forumda bende yaparım inş. Ben hafta sonu sancı çıktım açılmada oldu inan o kadar zor değil hatta ordaki hemşire espri yaptı sancıni durdurmasaydik çatır çatır doğururdun dedi.kendimi öyle rahatlatıyoru m 3 ucuz kaldık hayırlısı inş.

Everdeen bisey sorcam peki bebek tersken normal dogum oluyor mu ki sancım olursada sezeryandan mi alacak

Everdeen bisey sorcam peki bebeen normal dogum oluyor mu ki sancım olursada sezeryandan mi alacak
Aynen canım bende artık kendimi hazırladım bizim kızlarda doğırunca heveslendim iyice.tersken normal olmuyormus agrım sancım gelirse acil sezeryana alcak.inş sancı cekmeden giderim ondan korkyrm.seninki dönmüşmü

Ah canım sen normal yaparsın valla allahım kolayca olsun inşallah.ben dün agdaya gittim yıktım kuaförü resmen:) ben cok dayanıksızım acıya ya zaten dr diyor sen istesende normal olmaz diye bende istemiyom zaten.bakalım hangimiz önce gitcek doğuma tupce doğurdu ben bittim zaten hep onla aynı zamanda doprcaz gibi düşünürdüm.yarın bi bakarmısım sen yazmssın doğurdum diye allahım bizide kurtarsın kavustursun inşallah.drm diyorki 1 gün bile fazla dursa kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…