2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bnmki 30. Haftadan beri dönmüş durumda ben cesaretimi topladım mecbur kalmazsam inş normal doğum olacak

Ahh kuzum bazen banada korku geliyor ama tamamen uyumak çok korkutuyor beni.hayirlisi diyelim doguralimda zamanında nasıl olursa olsun.bende agdadan utanirim yaa napcaksam. Zaten erken doğum riski var ağda yaptırama m.

Ahh kuzum bazen bakorku geliyor ama tamamen uyumak çok korkutuyor beni.hayirlisi diyelim doguralimda zamanında nasıl olursa olsun.bende agdadan utanirim yaa napcaksam. Zaten erken doğum riski var ağda yaptırama m.
Canım ben senden önce gidersem sana yazcam sezaryeni çok mu zor diye bizim korkularımız aynı senle.valla canım bende sıktım dişimi gittim 5 dakkada bitti sıkdım dişimi kapattım gözümü:) valla canım heran hersey olabilir sık dişini git derim girmemle çıkmamm bir oldu şimdi içim çok rahat sancı gelse bide onunu düşünüyüm bende çok korkyrdm ama yine olsa giderim iöim rahat en azından.yok canım erken doğum falan olmaz git derim valla çok rahatlıycan

Evet kuzum ebe bana nst de sırtı dönük dedi.tor top olunca anlıyorum sanki ama çok hareket ediyor bi durmuyor ki.suan belim kopuyor.haaa bu arada Mebus karisi oluyorum heheeee eşim millet vekili adayı. Bebeğim uğur getirir inş.

Evet kuzum ebe bana nst de sırtı dönük dedi.tor top olunca anlıyorum sanki ama çok hareket ediyor bi durmuyor ki.suan belim kopuyor.haaa bu arada Mebus karisi oluyorum heheeee eşim millet vekili adayı.

Kizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Canım kaç kg doğdu bebek normal doğurdu nya merak ediyorum. Acaba bende doğurabilir miyim.yaparim diyorum ama o esnada nolur bilmiyorum. Bende doğurma yedim bulusurduk:) hastahane ler karşılıklılık.

Evet kuzum ebe bana nst de sırtı dönük dedi.tor top olunca anlıyorum sanki ama çok hareket ediyor bi durmuyor ki.suan belim kopuyor.haaa bu arada Mebus karisi oluyorum heheeee eşim millet vekili adayı.
Benimkide tortop sığamıyorlar artık daraldılar iyice içerde.ohh maasallah canım hayırlı olsun bebek uguruyla geldi

Sagol canim benim allah
razi olsun evde degilim aannemde yim tel den giriyorum cok ta alinti yyapamadim sen lati llokum da bayan34 esunger hepiniz cok sagolun sizlerde bir avazda kurtulun insallah ben suni sanci almadim kendi sancimla kesi yapilmaadan dogurdum hafif siyrik vardi cok sukur iyiyim bu arada bebisim in adi EYLUL oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…