Bnmki 30. Haftadan beri dönmüş durumda ben cesaretimi topladım mecbur kalmazsam inş normal doğum olacakAynen canım bende artık kendimi hazırladım bizim kızlarda doğırunca heveslendim iyice.tersken normal olmuyormus agrım sancım gelirse acil sezeryana alcak.inş sancı cekmeden giderim ondan korkyrm.seninki dönmüşmü
Canım en on sırada sen varsın hadi hayırlısıYa cnm bnm hic sancım yok ya gecen hafta az az vardı bu hafta Sıfır ben artık doğurmak istiyorum bu stres heyecan cok yordu beni doğurup Kızımın gözümün önünde Olmasını cok istiyorum
Ahh kuzum bazen banada korku geliyor ama tamamen uyumak çok korkutuyor beni.hayirlisi diyelim doguralimda zamanında nasıl olursa olsun.bende agdadan utanirim yaa napcaksam. Zaten erken doğum riski var ağda yaptırama m.Ah canım sen normal yaparsın valla allahım kolayca olsun inşallah.ben dün agdaya gittim yıktım kuaförü resmen:) ben cok dayanıksızım acıya ya zaten dr diyor sen istesende normal olmaz diye bende istemiyom zaten.bakalım hangimiz önce gitcek doğuma tupce doğurdu ben bittim zaten hep onla aynı zamanda doprcaz gibi düşünürdüm.yarın bi bakarmısım sen yazmssın doğurdum diyeallahım bizide kurtarsın kavustursun inşallah.drm diyorki 1 gün bile fazla dursa kardır
Hadi inşallah bende normal istiyorum ama bazen korkuyorum.bizimkiler ne zamn Döneceks e nerden anlayabiliriz.Bnmki 30. Haftadan beri dönmüş durumda ben cesaretimi topladım mecbur kalmazsam inş normal doğum olacak
Canım 1 gün var bayan34le aramızdaCanım en on sırada sen varsın hadi hayırlısı
Canım ben senden önce gidersem sana yazcam sezaryeni çok mu zor diye bizim korkularımız aynı senle.valla canım bende sıktım dişimi gittim 5 dakkada bitti sıkdım dişimi kapattım gözümü:) valla canım heran hersey olabilir sık dişini git derim girmemle çıkmamm bir oldu şimdi içim çok rahat sancı gelse bide onunu düşünüyüm bende çok korkyrdm ama yine olsa giderim iöim rahat en azından.yok canım erken doğum falan olmaz git derim valla çok rahatlıycanAhh kuzum bazen bakorku geliyor ama tamamen uyumak çok korkutuyor beni.hayirlisi diyelim doguralimda zamanında nasıl olursa olsun.bende agdadan utanirim yaa napcaksam. Zaten erken doğum riski var ağda yaptırama m.
Hadi inşallah bende normal istiyorum ama bazen korkuyorum.bizimkiler ne zamn Döneceks e nerden anlayabiliriz.[/
Canım öyle birden kendini kasıyor ya o an iki kıvrım oluyor biri popo biri baş başı sert, anlayabilirsin aslında ama durusuda önemli benimkinin sırtı dönük onyüzden net görüyorum.senin göbek deliğin dışa çıktımı benim çıktı bebeğin sırtı dönük olunca çıkıyormuş
Seni ben ıssırım yerim tüü sana 41 kere maaşallah prensesime
Aynen sıra bnde artık ama tik yok ne ağrı ne sancı bilmiyorum ne zmn gelirCanım en on sırada sen varsın hadi hayırlısı
Doktor kontrolde söylüyor ama ben şundan da Anlıyorum baş ölçülerini falan alırken kasıklarıma tutuyor ultrasonu ordan da amlıyorumHadi inşallah bende normal istiyorum ama bazen korkuyorum.bizimkiler ne zamn Döneceks e nerden anlayabiliriz.
Maşallah çok hayırlı olsun yawrum inşşş
Ayyy inanamıyorum .masallaahhh sana minik prenses sanada geçmiş olsun Tuğçe yaa gerçekten enteresan bunlar karnimiza nasıl sigiyo benimki tor top suan.acaip belim ağrıyor. Nasılsa bakıyo Çıldır Çıldır cadiiii
Cidden yaa ben şimdi farkettim:)hadi bakayım kim önce dogurcak: )Canım 1 gün var bayan34le aramızda
Canım kaç kg doğdu bebek normal doğurdu nya merak ediyorum. Acaba bende doğurabilir miyim.yaparim diyorum ama o esnada nolur bilmiyorum. Bende doğurma yedim bulusurduk:) hastahane ler karşılıklılık.Kizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Benimkide tortop sığamıyorlar artık daraldılar iyice içerde.ohh maasallah canım hayırlı olsun bebek uguruyla geldiEvet kuzum ebe bana nst de sırtı dönük dedi.tor top olunca anlıyorum sanki ama çok hareket ediyor bi durmuyor ki.suan belim kopuyor.haaa bu arada Mebus karisi oluyorum heheeee eşim millet vekili adayı.
Sagol canim benim allahSeni ben ıssırım yerim tüü sana 41 kere maaşallah prensesimeya benim içimde bundan mı var inanmıyorum bende kuzumu böylemi alcam.ya cok cok güzel tuğçe oyy ağlattın beni.ömrün bahtın güzel olsun kuzum.hemen iyileş tuğçe dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?