37+0 da dogdu 3 hafta eksik yani 2700 49 cm kizcem gununu beklese bi. 3- 3.5 olurdu sanirim da cok sukur saglikliCanım kaç kg doğdu bebek normal doğurdu nya merak ediyorum. Acaba bende doğurabilir miyim.yaparim diyorum ama o esnada nolur bilmiyorum. Bende doğurma yedim bulusurduk:) hastahane ler karşılıklılık.
Insallah cumlemizin canimMaşallah çok hayırlı olsun yawrum inşşş
Cok sagol cqnim darisi sizlere insallahAyyy inanamıyorum .masallaahhh sana minik prenses sanada geçmiş olsun Tuğçe yaa gerçekten enteresan bunlar karnimiza nasıl sigiyo benimki tor top suan.acaip belim ağrıyor. Nasılsa bakıyo Çıldır Çıldır cadiiii
Maşallah sağlıklı olsunda bende senin hafta gibi doğururum inş. Kolay oldumu doğum37+0 da dogdu 3 hafta eksik yani 2700 49 cm kizcem gununu beklese bi. 3- 3.5 olurdu sanirim da cok sukur saglikli
Tuğce ben bişey sorcam ya doğumun gece 2 de olmuş ya kendi doktorun var miydi yoksa nöbetçi doktor mu yaptırdı doğumunuCok sagol cqnim darisi sizlere insallah
Sen daha doğurma din mi: )Tuğçe yle aynı Dr gidiyorduk muhtemelen kendi Dr U gelmiştir. Ben o zaman sormuştum gece sancı olsa gelirmisiniz diye.bende merak ettim bakTuğce ben bişey sorcam ya doğumun gece 2 de olmuş ya kendi doktorun var miydi yoksa nöbetçi doktor mu yaptırdı doğumunu
Yok daha doguramadım en ufak belirti dahi yok bu gidişle 42 yi bulurumsözde bi de suyum azdı erken doğum riskim vardı 35. Haftayı bulsak iyiydi ciğer geliştirici falan yaptılar suyu da arttı ama Bnm plesenta yaşlanmaya başlamış en son 3130 gr di Çarşamba gün kontrolüm var kilo almıyorsa Bebek kendi gelmezse o güne kadar sezeryan isteyeceğim inşşşş kendi gelir normal doğum istiyorum çünküSen daha doğurma din mi: )Tuğçe yle aynı Dr gidiyorduk muhtemelen kendi Dr U gelmiştir. Ben o zaman sormuştum gece sancı olsa gelirmisiniz diye.bende merak ettim bak
İnşallah benimki de riskli ya bende senin gibi olurmuşum. Belim kopacak gibi ağrıyor ama Yatıyorum hep.ins normal olur.pleasnta okadar ağır birsey mi kaç kilo taşıyoruz karşımızda.Yok daha doguramadım en ufak belirti dahi yok bu gidişle 42 yi bulurumsözde bi de suyum azdı erken doğum riskim vardı 35. Haftayı bulsak iyiydi ciğer geliştirici falan yaptılar suyu da arttı ama Bnm plesenta yaşlanmaya başlamış en son 3130 gr di Çarşamba gün kontrolüm var kilo almıyorsa Bebek kendi gelmezse o güne kadar sezeryan isteyeceğim inşşşş kendi gelir normal doğum istiyorum çünkü
Yok cnm plesenta değil Bebek 3130 gr diye plesenta yaşlanınca Bebek kilo almıyormuş sanırım bnmki yaşlanmanın seviyesi az doktor çok önemsemedi çünkü ama kilo almıyorsa ben riske atmak istemiyorum kızımıİnşallah benimki de riskli ya bende senin gibi olurmuşum. Belim kopacak gibi ağrıyor ama Yatıyorum hep.ins normal olur.pleasnta okadar ağır birsey mi kaç kilo taşıyoruz karşımızda.
İnşşş bebeğin bekler Zamanını zaten bi hafta daha beklese hiç bi risk kalmaz Allah'ın izniyleİnşallah benimki de riskli ya bende senin gibi olurmuşum. Belim kopacak gibi ağrıyor ama Yatıyorum hep.ins normal olur.pleasnta okadar ağır birsey mi kaç kilo taşıyoruz karşımızda.
Kizla gece saat 02.00 itibari ile prensesimi kucagima aldim normal dogum ile 5 saat sancinin sonunda allahima sukur ker olsun darisi sizlereeverdeen lati lokum bayan 34
Ay maşallah tuğçecim çok şükür aldık kucagimiza darısı diğer kızlara olsun inşallah
Hee şimdi oldu : )kilosu da iyi bence maşallah allah yardımcımız olsun.everdeen ortalarda yok doğurduğu ki acaba: )Yok cnm plesenta değil Bebek 3130 gr diye plesenta yaşlanınca Bebek kilo almıyormuş sanırım bnmki yaşlanmanın seviyesi az doktor çok önemsemedi çünkü ama kilo almıyorsa ben riske atmak istemiyorum kızımı
Canım ben yaptım ama çok küçük çaplı evet bayag para gidiyor biz birde çoğu şeyi kendimiz yaptık tasarımlarını.ben doğumu için hazırlık yapmıstım hastane süslemek için ama arkadaslarıma evde yaptımArkadaşlar baby Shower yaptınız mi yaptiysanitasarımları.u masraflı bir şey bir de nasıl yapılır Neler olur bilgi verir misiniz
Şaka yapıyorsun :) yaaaa gerçekten miKızlar doğurdummmmmm
Şaka şaka:)Şaka yapıyorsun :) yaaaa gerçekten mi
Allah'a seni kız ortalarda yoktur bende biran acaba doğurduğu diye düşünmeye başlamıştım. Ama bu sakayi yaptınız bugün dogurursun:)Dermişimpanik oldunuz dimi valla hanginiz doğurdum yazcaksınız diye bekliyorum:) bi doğsalardı bi doğursaydık üçümüzde allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?