2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım kaç kg doğdu bebek normal doğurdu nya merak ediyorum. Acaba bende doğurabilir miyim.yaparim diyorum ama o esnada nolur bilmiyorum. Bende doğurma yedim bulusurduk:) hastahane ler karşılıklılık.
37+0 da dogdu 3 hafta eksik yani 2700 49 cm kizcem gununu beklese bi. 3- 3.5 olurdu sanirim da cok sukur saglikli

Cok sagol cqnim darisi sizlere insallah

[QUO25, post: 42685882, member: 666057"]Sagol canim benim allah
razi olsun evde degilim aannemde yim tel den giriyorum cok ta alinti yyapamadim sen lati llokum da bayan34 esunger hepiniz cok sagolun sizlerde bir avazda kurtulun insallah ben suni sanci almadim kendi sancimla kesi yapilmaadan dogurdum hafif siyrik vardi cok sukur iyiyim bu arada bebisim in adi EYLUL oldu..[/QUOTE]
Ohh maaşallah.evede çıkmışsın ohh bitti gitti işte bukadar prenses evde hemen toparlanırsın iinşallah.sen iyice yat dinlen biz merakla bekliyoruz emiliyle dopumlarınızın detaylarını.iyisiniz çok şükür.esungerin ikizleri doğmuş.biz üçümüz kaldık iyice heveslendik:) hadi canım yorma kendini.çok şükür.adıda çok çok güzel tam yakıştı.adıda kendide çok tatlı

Tuğce ben bişey sorcam ya doğumun gece 2 de olmuş ya kendi doktorun var miydi yoksa nöbetçi doktor mu yaptırdı doğumunu
Sen daha doğurma din mi: )Tuğçe yle aynı Dr gidiyorduk muhtemelen kendi Dr U gelmiştir. Ben o zaman sormuştum gece sancı olsa gelirmisiniz diye.bende merak ettim bak

Sen daha doğurma din mi: )Tuğçe yle aynı Dr gidiyorduk muhtemelen kendi Dr U gelmiştir. Ben o zaman sormuştum gece sancı olsa gelirmisiniz diye.bende merak ettim bak
Yok daha doguramadım en ufak belirti dahi yok bu gidişle 42 yi bulurumsözde bi de suyum azdı erken doğum riskim vardı 35. Haftayı bulsak iyiydi ciğer geliştirici falan yaptılar suyu da arttı ama Bnm plesenta yaşlanmaya başlamış en son 3130 gr di Çarşamba gün kontrolüm var kilo almıyorsa Bebek kendi gelmezse o güne kadar sezeryan isteyeceğim inşşşş kendi gelir normal doğum istiyorum çünkü

İnşallah benimki de riskli ya bende senin gibi olurmuşum. Belim kopacak gibi ağrıyor ama Yatıyorum hep.ins normal olur.pleasnta okadar ağır birsey mi kaç kilo taşıyoruz karşımızda.

İnşallah benimki de riskli ya bende senin gibi olurmuşum. Belim kopacak gibi ağrıyor ama Yatıyorum hep.ins normal olur.pleasnta okadar ağır birsey mi kaç kilo taşıyoruz karşımızda.
Yok cnm plesenta değil Bebek 3130 gr diye plesenta yaşlanınca Bebek kilo almıyormuş sanırım bnmki yaşlanmanın seviyesi az doktor çok önemsemedi çünkü ama kilo almıyorsa ben riske atmak istemiyorum kızımı

İnşşş bebeğin bekler Zamanını zaten bi hafta daha beklese hiç bi risk kalmaz Allah'ın izniyle

Hee şimdi oldu : )kilosu da iyi bence maşallah allah yardımcımız olsun.everdeen ortalarda yok doğurduğu ki acaba: )

Arkadaşlar baby Shower yaptınız mi yaptiysaniz nasil cok mu masraflı bir şey bir de nasıl yapılır Neler olur bilgi verir misiniz

Dermişim panik oldunuz dimi valla hanginiz doğurdum yazcaksınız diye bekliyorum:) bi doğsalardı bi doğursaydık üçümüzde allahın izniyle

Arkadaşlar baby Shower yaptınız mi yaptiysanitasarımları.u masraflı bir şey bir de nasıl yapılır Neler olur bilgi verir misiniz
Canım ben yaptım ama çok küçük çaplı evet bayag para gidiyor biz birde çoğu şeyi kendimiz yaptık tasarımlarını.ben doğumu için hazırlık yapmıstım hastane süslemek için ama arkadaslarıma evde yaptım

Dermişim panik oldunuz dimi valla hanginiz doğurdum yazcaksınız diye bekliyorum:) bi doğsalardı bi doğursaydık üçümüzde allahın izniyle
Allah'a seni kız ortalarda yoktur bende biran acaba doğurduğu diye düşünmeye başlamıştım. Ama bu sakayi yaptınız bugün dogurursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…