bu arada 6 kilo aldım tam olat/QUOTE]
Maaşallah canım biz hepimiz kilo verdik sağlıklıysan sıkıntı yok ama dotoruna söyle tabi
Ah bu lantı bizi bitirdi canım baska yerde kalma imkanınız varsa gidin biz annemlere tasındık evde perişan oluyorum.tuzlu leblebi mentos iyi geliyor kendi kendine arastrp bulacaksın neyin iyi geldiğini.bide ac durmamaya calış ac durdukca bulanıyorKızlar bulantim basladii sadece sabah değil gün boyu çok zorr. ...geçen hafta sadece sabah hafif oluyodu şimdi çok arttı keseyi gördüm kalp atisina haftaya gitcem
Hemde nasıl var:))Acaba mide bulantılarınız var mı ? Benim öglene kadar sürüyor .
Canim calisiyorum mumkun degil bi yere gitmemAh bu lantı bizi bitirdi canım baska yerde kalma imkanınız varsa gidin biz annemlere tasındık evde perişan oluyorum.tuzlu leblebi mentos iyi geliyor kendi kendine arastrp bulacaksın neyin iyi geldiğini.bide ac durmamaya calış ac durdukca bulanıyor
Canımm çok sewindim senin adına maşallah inşallah öyle devam eder. Bende de hemen acıkma oluyo yani öğlen yemek yiyorum saat 3 te midem kazınıyo sanki hiiç nişey yememişim gibi :))) bulantılar hafifleyince yemeklere saldırdık heralde kuzum.akuzum.aman bebişlerimize fayda olsun da gerisi boş :*Kızlar ayy ben bugün bi akşam yemeği yedim ama size anlatamam doymuyorum annemler şaşırdı normalde bile okadar yemem ki, şimdi hiçbirşey yemezken bukadar yemem aşırı oldu.yemekden sonrada durmadan meyve kuruyemiş yedim bana ne oluyor böyle bir lokmayı agzıma atamazken.şuan yerime sığmıyorum tosbag gibiyim şiştim kaldım rahatsız oldum ama çok mutluyum hiç hasta gibi hissetmiyorum kendimi 2aydır ilk kez bu kadar tokum inanamıyorum kendime.allahım keşke hep böyle yesem.çok garip sizede oldumu maaşllah deyim kendime suan bütün aile acaip mutluyuz ben okadar yedim diye:))))))))))))
Günaydın canım benimde bugün randevum güzel haberlerle dönelim inşallahbasak33ost: 39751616 .!.:günaydın arkadaşlar bi kaç gündür iş yoğunluğundan giremiyorum sayfaya.bugün 15.40 ta randevum var kısmetse bebişimi ilk kez görcem. dua edin nolur umarım herşey yolundadır. günümüz güzel geçsin
Valla ne bulantıymış ya gece perişan oldum sabahıda kötü açtım bugün ben fenayım yineCanımm çok sewindim senin adına maşallah inşallah öyle devam eder. Bende de hemen acıkma oluyo yani öğlen yemek yiyorum saat 3 te midem kazınıyo sanki hiiç nişey yememişim gibi :))) bulantılar hafifleyince yemeklere saldırdık heralde kuzum.akuzum.aman bebişlerimize fayda olsun da gerisi boş :*
Cnm balat hastanesi ayvansaray meltem hnm veya durumun iyiyse onun eşi bülent bey mecidiyeköyde özel klinik.. Ben ilk doğumuma bülent beye gittim hatta senelerce bazı sağlık sorunları yüzünden onda tedavi oldum şimdi ki gebelikte meltem hnm gidiyorum..ya hanımlar bana bi doktor lazım avrupa yakasından iyi samimi moral bozmayacak tavsiye varmı?
Cnm dün gittim bende bebiş erkekmiş.. Bazı testler yaptı bana troit var galiba sonuçları dahiliyeye yönlendirdi yarın gidicem tekrar umarım sorun olmaz.. İkili test sonuçu 1 hafta sonra ama ultrason temiz dedi.. Umarım sorunsuz bitiririz hepimiz..Günaydın canım benimde bugün randevum güzel haberlerle dönelim inşallah
merhaba bende 6+2 günlük hamileyim folik asit olarak folbiol kullanıyorum fakat doktorum 3 günde bir iç dedi hergün içmem gerekmiyormu?folik asit ilk 3 ay cooook.onemli sonrasinda zaten kullanilmiyo alin kendiniz ve baslayin derim hemsireyim bende
merhaba ben folic 1 kullanmistim 400 mcg idi hergun kullanmistim kac mg oldugu onemli yanlis bilgi vermeyeyimmerhaba bende 6+2 günlük hamileyim folik asit olarak folbiol kullanıyorum fakat doktorum 3 günde bir iç dedi hergün içmem gerekmiyormu?
Hadi insallah, güzel ve sevincli haberlerle gelanladim canım çok teşekkur ederim çok haklısın☺ bu cuma kontrolum var kalp seslerini duymak icin sabırsızlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
kattina .!.:Cnm dün gittim bende bebiş erkekmiş.. Bazı testler yaptı bana troit var galiba sonuçları dahiliyeye yönlendirdi yarın gidicem tekrar umarım sorun olmaz.. İkili test sonuçu 1 hafta sonra ama ultrason temiz dedi.. Umarım sorunsuz bitiririz hepimiz..
Hayırlı olsunn gözünüz aydın.ben bugün çok hastaydım gidemedim. Kaç haftalıksın kaç haftada yapıyolar ikili testiCnm dün gittim bende bebiş erkekmiş.. Bazı testler yaptı bana troit var galiba sonuçları dahiliyeye yönlendirdi yarın gidicem tekrar umarım sorun olmaz.. İkili test sonuçu 1 hafta sonra ama ultrason temiz dedi.. Umarım sorunsuz bitiririz hepimiz..
haklısın teşekkür ederim eve gittiğimde mcg bakıp tekrar yazarımmerhaba ben folic 1 kullanmistim 400 mcg idi hergun kullanmistim kac mg oldugu onemli yanlis bilgi vermeyeyim
12+4 oldum bu hafta yaptılar 11 ile 14 hafta arası yapılıyormuş dr öyle söyledi cnm.. bu arada g. olsun dikkat et kendine..Hayırlı olsunn gözünüz aydın.ben bugün çok hastaydım gidemedim. Kaç haftalıksın kaç haftada yapıyolar ikili testi
Saol canım banada yaparlar belki12+4 oldum bu hafta yaptılar 11 ile 14 hafta arası yapılıyormuş dr öyle söyledi cnm.. bu arada g. olsun dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?