2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

ya hanımlar bana bi doktor lazım avrupa yakasından iyi samimi moral bozmayacak tavsiye varmı?

Kızlar bulantim basladii sadece sabah değil gün boyu çok zorr. ...geçen hafta sadece sabah hafif oluyodu şimdi çok arttı keseyi gördüm kalp atisina haftaya gitcem
Ah bu lantı bizi bitirdi canım baska yerde kalma imkanınız varsa gidin biz annemlere tasındık evde perişan oluyorum.tuzlu leblebi mentos iyi geliyor kendi kendine arastrp bulacaksın neyin iyi geldiğini.bide ac durmamaya calış ac durdukca bulanıyor

Canim calisiyorum mumkun degil bi yere gitmem

Canımm çok sewindim senin adına maşallah inşallah öyle devam eder. Bende de hemen acıkma oluyo yani öğlen yemek yiyorum saat 3 te midem kazınıyo sanki hiiç nişey yememişim gibi :))) bulantılar hafifleyince yemeklere saldırdık heralde kuzum.akuzum.aman bebişlerimize fayda olsun da gerisi boş :*

Bende de sabahlari bas donmesi oluyor, kahvaltidan sonra aniden acikiyorum ve sekerli birsey yemezsem oturdugum yerde bayilacak gibi oluyorum. Bu da normal midir acaba, calisinca cok dinlenme firsati da olmuyor

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür iş yoğunluğundan giremiyorum sayfaya.bugün 15.40 ta randevum var kısmetse bebişimi ilk kez görcem. dua edin nolur umarım herşey yolundadır. günümüz güzel geçsin

Günaydın canım benimde bugün randevum güzel haberlerle dönelim inşallah

Valla ne bulantıymış ya gece perişan oldum sabahıda kötü açtım bugün ben fenayım yine

ya hanımlar bana bi doktor lazım avrupa yakasından iyi samimi moral bozmayacak tavsiye varmı?
Cnm balat hastanesi ayvansaray meltem hnm veya durumun iyiyse onun eşi bülent bey mecidiyeköyde özel klinik.. Ben ilk doğumuma bülent beye gittim hatta senelerce bazı sağlık sorunları yüzünden onda tedavi oldum şimdi ki gebelikte meltem hnm gidiyorum..

Günaydın canım benimde bugün randevum güzel haberlerle dönelim inşallah
Cnm dün gittim bende bebiş erkekmiş.. Bazı testler yaptı bana troit var galiba sonuçları dahiliyeye yönlendirdi yarın gidicem tekrar umarım sorun olmaz.. İkili test sonuçu 1 hafta sonra ama ultrason temiz dedi.. Umarım sorunsuz bitiririz hepimiz..

merhaba bende 6+2 günlük hamileyim folik asit olarak folbiol kullanıyorum fakat doktorum 3 günde bir iç dedi hergün içmem gerekmiyormu?
merhaba ben folic 1 kullanmistim 400 mcg idi hergun kullanmistim kac mg oldugu onemli yanlis bilgi vermeyeyim

anladim canım çok teşekkur ederim çok haklısın☺ bu cuma kontrolum var kalp seslerini duymak icin sabırsızlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hadi insallah, güzel ve sevincli haberlerle gel

Kizlar bunu kendimce yapmaya calistim. Sizde yamukluk varmi yada fikriniz varmi, daha nasil güzel yada bilirim? Bu arada kapaginida taşlı yapacaktım ama çok abartıı oluyor diye böyle bıraktım. Erkek bebeyi için hazırladım. Renk icinde yorum yapa bilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 83
Hayırlı olsunn gözünüz aydın.ben bugün çok hastaydım gidemedim. Kaç haftalıksın kaç haftada yapıyolar ikili testi

Hayırlı olsunn gözünüz aydın.ben bugün çok hastaydım gidemedim. Kaç haftalıksın kaç haftada yapıyolar ikili testi
12+4 oldum bu hafta yaptılar 11 ile 14 hafta arası yapılıyormuş dr öyle söyledi cnm.. bu arada g. olsun dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…