2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Telden giriyorum kelimeler yanlış oluyo anlıyorsunuz demi.ahhhh Everdeen ahhh sen bugün dogurcan mi ne içime öyle doğuyor. Hayirlisi bakalim

Allah'a seni kız ortalarda yoktur bende biran acaba doğurduğu diye düşünmeye başlamıştım. Ama bu sakayi yaptınız bugün dogurursun:)
Aman duruyum daha doğmasın birgün girmessem keain doğurdum ayılıp bayılıyorum yazamamışım demektir:) 1 gün girmeyen dopum yaptı demek olsun olurmu:) bende halıları yıkamaya vercem evi temizlettim yatağımı hazırladım doğar falan diye.

Telden giriyorum kelimeler yanlış oluyo anlıyorsunuz demi.ahhhh Everdeen ahhh sen bugün dogurcan mi ne içime öyle doğuyor. Hayirlisi bakalim
Olsun canım anlıyrum bende tlden giryrm zor yazılıyor, doğmasın ya dursun sancıyla gitmekten korkyrm beklesin 2 ekimde gidiyim ayagımla.bayramda doğarmış bide dr burdaymş hemen gelcek ararsam, sordunmu sen dr bayramda ordamı diye sehir dışına falan çıkmış olmsn sor mutlaka

ayyy ne güzel tam heyecan var bekleme anları bende 2012de bayramda böyleydim ama 10 gün sonra doğurdum tabi :)

bu arada herkese merhabalar bende 28 yaşındayım izmirdenim bir oğlum var ve tekrar hamileyim nasılsınız :)

Hemde nasıl heyecan :) heran bekkemedeyiz birbirimizi.hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin sen tecrübelisin:) allahım hepimizin bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin

Allah iyiliğini versin bi an heyecanlandım tansiyonumu yükselttin valla
:):) bende tuğçeyi okuduğumda öyle olmuştum kahvaltı falan yapamadım.emiliyi beklitordumda tuğçeyle aynı gün olunca panik oldum, şimdide tetikde beklitorum hanginiz yazcak diye:) çok heyecanlı.bide dr sana erken doğabilir dedi kaç gün stres cektin bak rabbim bilir bunlar bize tecrübe oldu

Bayramdan önce yada sonra gel dedi Dr ama bayramda varmı bilmiyorum.sormadim nedense.ben sancıyla gittim ya aynı adet sancısı gibiydi ama sonrasını bilemiyorum tabi.offf çok heyecanlaniyorum

[QUOTE="lati lokum, post: 42692643, member: 6569dan önce yada sonra gel dedi Dr ama bayramda varmı bilmiyorum.sormadim nedense.ben sancıyla gittim ya aynı adet sancısı gibiydi ama sonrasını bilemiyorum tabi.offf çok heyecanlaniyorum[/QUOTE]
Sen yat hiç kalkma söyle 10, 15gün daha dursun inşiallah.ben o sancıyı cekmekten cok korkuyorum, ev hastaneye çok uzak gidene kadar mahvolurum.bi doğsun iyileşiyim yüz üstü yatcam böyle döne döne:) bide koşcam:) en büyük hayalim:) bide tek başıma dışarıya çıkcam içimde kaldı kaç aydır

Merhaba hoşgeldiniz. Tetikteyiz siz Nasılsıniz izmir in neresi.kiz kardeşim orda yaşıyor benimde.

ben ödemişte yaşıyorum ilçesindeyim :) kız kardeşin neresinde ?

bizim daha tetikte olmamıza epey var sizin için heyecanla bekliyoruz .
Kardesim Karşıyaka da .evet çok heyecanlı siz ilk bebekte yaşadınız tahmin edersiniz.heyecanimiza ortak oldugunuz için teşekkür ederiz

Maşallah ama yorma kendini bende temizliği yaptım ve sonuç yatak istirahati. Yavaş yavaş yap

Sen yat hiç kalkma söyle 10, 15gün daha dursun inşiallah.ben o sancıyı cekmekten cok korkuyorum, ev hastaneye çok uzak gidene kadar mahvolurum.bi doğsun iyileşiyim yüz üstü yatcam böyle döne döne:) bide koşcam:) en büyük hayalim:) bide tek başıma dışarıya çıkcam içimde kaldı kaç aydır[/QUOTE]
Offfff benimde manyak hayallerim var hele bi kurtulalim. : ) benimde hastahaneye 1 saat mesafe hayırlısı canım inş bizde kızlar gibi resim atarız buraya

Kızlar biz oglusumla Koklasip duruyoruz benim dikişler biraz daha iyilesse daha iyi olacak tabi doğuma giderken yanınızda özellikle sezeryan olanlar kimyon götürmeyi unutmasın ben hem gaz sancısi hem süt için çok faydasıni gördüm evde hastane için Komposto hazırladım oda süper süt yapıyor çekirdekli iri siyah üzüm,kaysi,incir,rezene,tarçın,karanfil bunları koydum düdükluyre halen onu içiyorum tavsiye ederim eveerrrrttttt kızlar bizden bu kaar

Oyy maasallah size canım soracagım cok sey varda toparlanmanı bekliyorum:) sen yaz aklına geldikçe hemen hazır esiyırum söykesijlerini.dr bi aksilik olmassa erken gelmezse 2 ekime gün verdi.epiduralmi oldun bunu bari soruveriyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…