Ayyy ne güzel masallahkimyonu nasıl tuketecegiz. Onuda bi musait olduğunda yazarmisin emili.ikinizide öperimKızlar biz oglusumla Koklasip duruyoruz benim dikişler biraz daha iyilesse daha iyi olacak tabi doğuma giderken yanınızda özellikle sezeryan olanlar kimyon götürmeyi unutmasın ben hem gaz sancısi hem süt için çok faydasıni gördüm evde hastane için Komposto hazırladım oda süper süt yapıyor çekirdekli iri siyah üzüm,kaysi,incir,rezene,tarçın,karanfil bunları koydum düdükluyre halen onu içiyorum tavsiye ederim eveerrrrttttt kızlar bizden bu kaar
Evet canim cok sukur insallah kizlar da sirayla alacaklarAy maşallah tuğçecim çok şükür aldık kucagimiza darısı diğer kızlara olsun inşallah
Ikk gittigim andan itibaren tum kontrollerimi doktorum yapti eli gercekten hafif bi doktormus cok memnun kaldim oda cok guzel bi dogum oldu dedi. sabah ta geldi kontrole hastaneden de doktordan cok memnun kaldimTuğce ben bişey sorcam ya un gece 2 de olmuş ya kendi doktorun var miydi yoksa nöbetçi doktor mu yaptırdı doğumunu
Epidural oldum canım doğuma çocuklarla sabah sekizde hastanede olacak şekilde çıktık yatis işlerini yaptık odamıza geçtik hemşireler sırayla geldiler tansiyon,damaryolu işlemleri yapıldı daha sonra nts ile bebişin kalbi dinlendi herşey yolunda tabii herkeste büyük bi heycan bende birazda korku vardı ameliyat üstümü giydirdiler sedyeye alındım,vedalar edildi ameliyathanede doktorum karşıladi bende heycan iyice arttı tabi etrafi incelemeye başladım anestezi dr geldi yapılacak işlemi anlattı belimden iğne ile uyusturma işlemi oldu acısina gelince damar yolu açılışindaki acı kadar zaten hemen uyuşma oluyor dr hemen yatırdılar sonda uyusturunca takıldı. Bacaklarımda his hiç olmadı önüme perde serildi herkes yerini aldı ameliyat başladı ama hiçbir his yok tabi ben sadece dua edip okurken yanımdaki hemşire şimdi bebeğini alıyorlar deyince ağlama sesini duydum hemen bana gösterdiler ilk dediğim şey çok şükür demek oldu artık benim için heycan bitti takip başladı kuzumu izlemeye başladım onu giydirdiler odaya çıkardılar,benim biraz daha işim vardı tabi dikişler atıldı odaya çıkardılar oğlusumu bana verdiler hemen emzirmeye başladım halen vücut uyuşuk tabi akşama doğru ağrılarim başladı onuda devamlı ağrı kesicilerle geçirdik tabi sezeryan olduğu için dikişler biraz hareketi zorluyor.çok şükür evimizdeyiz ,yavrum sağlıkli gün geçtikçe dahada iyi olcaz inşallah herkese kolay doğumlar diliyorum kızlarOyy maasallah size canım soracagım cok sey varda toparlanmanı bekliyorum:) sen yaz aklına geldikçe hemen hazır esiyırum söykesijlerini.dr bi aksilik olmassa erken gelmezse 2 ekime gün verdi.epiduralmi oldun bunu bari soruveriyim:)
Canım ben yanıma kupa götürdüm orda sıcak su temin ettim bir tatlı kasigina yakın kimyon koydum karıştırak tukettim ve halen tüketiyorum benden süte geçtiği için oğlumda gazıni kolay çıkartıyorAyyy ne güzel masallahkimyonu nasıl tuketecegiz. Onuda bi musait olduğunda yazarmisin emili.ikinizide öperim
Canım inşallah bu duyguyu en kısa zamanda tadarsin rabbim kucağını doldursun inşallahNe kadar güzel yazmışsınız buraya bebeklerinizi bende bebek istiyorum hatta dünyada baska hicbiseyi bu kadar istemedim ama suan adetimi beklemek zorundaym sürekli test yapıyorum acaba diye sonu hüsran elbette ama istiyorum rabbim bana da nasip etsin inşallah bebisi
Ayy cok güzel cok heyecanlı ya saol canım sayende hamileliğimdede korkularım geçti doğum korkumda azaldı inşallah bende senin gibi olur ve çıkarım sizden sonra artık bi an önce olsun istiyorum.aillaki acı olacak artık dayancaz okadarına cok şükür sen kavustun yavruna darısı bize.allahım herkese sorunsuz dogumlar nasip etsin.ne cabuk gecti zaman inanamıyorum yarın birgün yürüdüler falan diyede konusuruz inşallah. Ohh benimde en büyük hayalim herseyi bitirip kucagımda bebeğimle evimize gelmek.en kısa zamanada tamamen toparlanıp ayaga kalkarsın inşallahEpidural oldum canım doğuma çocuklarla sabah sekizde hastanede olacak şekilde çıktık yatis işlerini yaptık odamıza geçtik hemşireler siler tansiyon,damaryolu işlemleri yapıldı daha sonra nts ile bebişin kalbi dinlendi herşey yolunda tabii herkeste büyük bi heycan bende birazda korku vardı ameliyat üstümü giydirdiler sedyeye alındım,vedalar edildi ameliyathanede doktorum karşıladi bende heycan iyice arttı tabi etrafi incelemeye başladım anestezi dr geldi yapılacak işlemi anlattı belimden iğne ile uyusturma işlemi oldu acısina gelince damar yolu açılışindaki acı kadar zaten hemen uyuşma oluyor dr hemen yatırdılar sonda uyusturunca takıldı. Bacaklarımda his hiç olmadı önüme perde serildi herkes yerini aldı ameliyat başladı ama hiçbir his yok tabi ben sadece dua edip okurken yanımdaki hemşire şimdi bebeğini alıyorlar deyince ağlama sesini duydum hemen bana gösterdiler ilk dediğim şey çok şükür demek oldu artık benim için heycan bitti takip başladı kuzumu izlemeye başladım onu giydirdiler odaya çıkardılar,benim biraz daha işim vardı tabi dikişler atıldı odaya çıkardılar oğlusumu bana verdiler hemen emzirmeye başladım halen vücut uyuşuk tabi akşama doğru ağrılarim başladı onuda devamlı ağrı kesicilerle geçirdik tabi sezeryan olduğu için dikişler biraz hareketi zorluyor.çok şükür evimizdeyiz ,yavrum sağlıkli gün geçtikçe dahada iyi olcaz inşallah herkese kolay doğumlar diliyorum kızlar
Amiiiinnn inşallah rabbim bana da nasip etsinCanım inşallah bu duyguyu en kısa zamanda tadarsin rabbim kucağını doldursun inşallah
Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun sana da tattırsın bu duyguyu canımAmiiiinnn inşallah rabbim bana da nasip etsin
Memnun kalmana sevindim.ben değiştirdim bi korkuyla bakalım inş benimkide iyi olur.Ikk gittigim andan itibaren tum kontrollerimi doktorum yapti eli gercekten hafif bi doktormus cok memnun kaldim oda cok guzel bi dogum oldu dedi. sabah ta geldi kontrole hastaneden de doktordan cok memnun kaldim
Ay canım ndn kötüsün yat dinlen bende bi iyyim bugün ndnse temiLiğe verdim kendimi benim bebeğin hareketleri azaldı son günler ya ondan herhalde o az hareket edince ben daha renerjiğim, bak keşke dr değiştirmeseydinDün gece evime gittim orda kaldım özlemişim valla.9 gündür annemlerdeydim.simdi yineugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense.basim ağrıyor kasiklarima kramp giriyohiç tadım yok.
Ben hamileliğim boyunca dua ettim rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyu inşallah, en kısa zamanda sanada yasatsın sadece bolca dua et hayurlısını iste rabbim vakti gelince emin ol veriyor.birde benden tavsiye soğan suyu iç çok şahit oldum soğan suyuyla hamile kalanaNe kadar güzel yazmışsınız buklerinizi bende bebek istiyorum hatta dünyada baska hicbiseyi bu kadar istemedim ama suan adetimi beklemek zorundaym sürekli test yapıyorum acaba diye sonu hüsran elbette ama istiyorum rabbim bana da nasip etsin inşallah bebisi
Ayy ne güzel dünden ben öyleydim Maşallah. Benimki de sabah baya oynadi suan bişey yok.bu doktorum da çok tatlı ama ne bilim eskisi azarladi çok kilo almışsin vs halbuki ben 14 kilo aldım.Ay canım ndn kötüsün yat dinlen bende bi iyyim bugün ndnse temiLiğe verdim kendimi benim bebeğin hareketleri azaldı son günler ya ondan herhalde o az hareket edince ben daha renerjiğim, bak keşke dr değiştirmeseydin
Ne güzel ne mutlu sana allahım bizide hayırlısıyla kavustursun yavrularımızaSelam kızlar bende katıldım aranıza benim bebeğim Haziran'ın 15inde Dünya'ya geldi ve meleğime kavuştum. Tahmin ediyorum ki sabırsızlıkla doğacağı günü bekliyorsunuz Dünya'da en güzel şey anne olmak ve ben ikinci anneliğin tadını çıkarıyorum
Komsun memnun kalmadı diye depiştirmiştin dimi.neyse bu iyiyse daha iyi ozaman dr cok önemli ya gercekten ben en basında bi dr gitmştim psikolojimi bozmustu şimdi dr bayılıyorum cok samimi bana enerji veriyor adam öyle rahatlatıyor ki allah ondan razı oksun.canlarımız drlarımıza emanetAyy ne güzel dünden ben öyleydim Maşallah. Benimki de sabah baya oynadi suan bişey yok.bu doktorum da çok tatlı ama ne bilim eskisi azarladi çok kilo almışsin vs halbuki ben 14 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?