- 28 Ağustos 2014
- 181
- 124
- 33
- 36
Ben çok korkuyorum en son böyle olduğunda acilma var dediler 2cm.ayni o günki gibi ağrı. Ama hast gitmek istemiyorumbir de kızlar hurma yemeye başlayabilirsiniz ben 36 .haftadan beri günde 2-3 tane yemeye çalışıyorum doğumu kolaylaştırıyormuş tavsiye ederim
canım sakin ol korkma uzan ayagını havaya kaldır dua edelim korkma eşin yanındamı arac varmı hazırda, yavas hareketler et elini karnına koy ya mübdi çek 33 kere erken doğum iiçin.Kızlar çok kötüyüm 2 saattir kasigim ağrıyor şimdide belime geçti. Korkmaya başladımEverdeen ins doğurmam. Nasıl anlayacagim gerçekmi yalancimi
Evet canım bende duydum normal doğum için çok faydalıymısbir de kızlar hurma yemeye başlayabilirsiniz ben 36 .haftadan beri günde 2-3 tane yemeye çalışıyorum doğumu kolaylaştırıyormuş tavsiye ederim
Bu arada biz aynı günmüşüz.normal doğum mu senin.hayırlısıyla az kaldımonallisa_42707299 .!.:bir de kızlar hurma yemeye başlayabilirsiniz ben 36 .haftadan beri günde 2-3 tane yemeye çalışıyorum doğumu kolaylaştırıyormuş tavsiye ederim
Canım korkma bak sakin ol korku endişede tetikler belki daha var de sakinleştir kendini.biliyorum o an gelmiş gibi sancı gelince insan çok korkuyor yasıycaz bu anı sakin ol, olursada allahımın izniyle biz bu anı bekliyoruz çok yaklaştık artık hep böyle düşün bebeği düşün korkuları geçir dua ediyorum senin için aklım sende yaz mutlakaBen çok korkuyorum en son bğunda acilma var dediler 2cm.ayni o günki gibi ağrı. Ama hast gitmek istemiyorum
canım nasılsınBen çok korkuyorum en son böyle olduğunda acilma var dediler 2cm.ayni o günki gibi ağrı. Ama hast gitmek istemiyorum
Doktorunu ara bence ona göre gidersin bu arada rüyamda seni gördüm doğurmuştun sezeryan olmuştun ama çok mutluydun herşey çok güzel geçti falan demiştinKan gibi birşey geldi tuvalete gittim yoktu yarım saat sonra gelmiş siyah gibi kırmızı tırnagım kadar bumu bekleyim mi biraz daha gelcekmi arayım mı dr çok korkyrum ben hiç bir yerim agrımıyor napıyım
Aradım bekle hemen gelmez bi daha gelebilir pembemsi dedi bugün yarın olacak habercisi dedi bazen bi kaç gün öncedende gelebilirmiş Bu nişan.tekrar gelemesini,sancıyı yada suyun gelemsini bekle hazırda dedi.hazırlandım bekliyorum hazırım korkuyorum ama ne yapcagımı bilemedim hiç agrım falan yok Gayet iyyim.canım rüyan cıkacak galiba bayramdan önce gelcek sanırım allahım bize yardım etsinDoktorunu ara bence ona göre gidersin bu arada rüyamda seni gördüm doğyan olmuştun ama çok mutluydun herşey çok güzel geçti falan demiştin
Canım nişan gelme dıyorlar omu yoksa bak goruyomusun sımdıde ben meraktan olurum.haber et dun ben z4 e kadar uyuyamadım dua ettim.geçti sen naptınKan gibi birşey geldi tuvalete gittim yoktu yarım saat sonra gelmiş siyah gibi kırmızı tırnagım kadar bumu bekleyim mi biraz daha gelcekmi arayım mı dr çok korkyrum ben hiç bir yerim agrımıyor napıyım
Aradım bekle hemen gelmez bi daha gelebilir pembemsi dedi bugün yarın olacak habercisi dedi bazen bi kaç gün öncedende gelebilirmiş Bu nişan.tekrar gelemesini,sancıyı yada suyun gelemsini bekle hazırda dedi.hazırlandım bekliyorum hazırım korkuyorum ama ne yapcagımı bilemedim hiç agrım falan yok Gayet iyyim.canım rüyan cıkacak galiba bayramdan önce gelcek sanırım allahım bize yardım etsin[/QUOTE
Doğurmamışsın ıyı bari dıkkat et canım kendıne Allah kurtarsın hepimizi
Büyük ihtimalle o kanlı siyah gibi yapısık birşey hazır bekliyorum yapabileceğim hiç bir sey yok dr sancı, su ve akıntı sıklaşırsa gel dedi.caresi bekliyorum sanki hafif bi ağrılar var gibi[/QUOTE][QUOTEkum, post: 42714383, member: 656965"]Canım nişan gelme dıyorlar omu yoksa bak goruyomusun sımdıde ben meraktan olurum.haber et dun ben z4 e kadar uyuyamadım dua ettim.geçti sen naptın
Canımm sanırım senin fıstık bayramda el öpmek istıyor zamanı geldı zaten sakın ol nefes egzersızlerıne falan bak olırda sancın gelırse fsydası olur bence.hayırlısı bakalım[/QUOTE]Büyük ihtimalle o kanlı siyah gibi yapısık birşey hazır bekliyorum yapabileceğim hiç bir sey yok dr sancı, su ve akıntı sıklaşırsa gel dedi.caresi bekliyorum sanki hafif bi ağrılar var gibi
Herhalde bayram şekeri olacak:) dua ediyorum bolca sende dikkat et kendine, beni merak etme girip yazamassam gitnişiz demektir yoksa girerim iyiyim[/QUOTE]Canımm sanırım senin fıstık bayramda el öpmek istıyor zamanı geldı zaten sakın ol nefes egzersızlerıne falan bak olırda sancın gelırse fsydası olur bence.hayırlısı bakalım
Herhalde bayram şekeri olacak:) dua ediyorum bolca sende dikkat et, beni merak etme girip yazamassam gitnişiz demektir yoksa girerim iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?