Bugünüm öyle anlamsız geçtiki eve kapattım kendimi sürekli kendimi dibledim durdum dolanıp durdum hazıe beklemkte beni gerdi.bakalım gece birşey olcakmı zaten bekliyordum ama böyle beklemekte zormuş[/QUOTE]Yerim ben o şekeri Allah hayırlısını versin hepimiz için. @ bayan34 ortalarda yoksun iyi misin
Canım sezaryen diyemi moralini bozdun bak bebeğin ne güzel kaç gün bekledi dayandı zamanı geldi arrık erken değil hiç üzülme.bebek kakasını yapıyormus duymstum hayırlısı diye dua et gerilme.artık sezaryen ler çok kokaymışKızlar bnm moralim çok bozuk doktor plesenta yaşlanmış dedi Çarşamba'yan günü verdi beklersem nolur dedim 2 güne 1 nst ye girersin Bebek kakasını yapabilir dedi puffff sürekli bisey çıkıyor napsam bilmiyorum
Allah yardimci n olsun bende hep Tetikteyim çok zor.bende nst gideyim diyorum bugün akşam.[/QUOTE]Bugünüm öyle anlamsız geçtiki eve kapattım kendimi sürekli kendimi dibledim durdum dolanıp durdum hazıe beklemkte beni gerdi.bakalım gece birşey olcakmı zaten bekliyordum ama böyle beklemekte zormuş
Benim doktorum genel anestezi ile yapıyormuş sezeryanı o yüzdem korkuyorum bilincimi kaybetmek çok korkutuyor beniCanım sezaryen diyemi moralini bozdun bak bebeğin ne güzel kaç gün bekledi dayandı zamanı geldi arrık erken değil hiç üzülme.bebek kakasını yapıyormus duymstum hayırlısı diye dua et gerilme.artık sezaryen ler çok kokaymış
Canım zaten 38 hafta oldu bebeğini riske atma hayırlısı boyleymis sezeryan ol bence.hakkinda hayırlısı olsun.Kızlar bnm moralim çok bozuk doktor plesenta yaşlanmış dedi Çarşamba'ya sezeryan günü verdi beklersem nolur dedim 2 güne 1 nst ye girersin Bebek kakasını yapabilir dedi puffff sürekli bisey çıkıyor napsam bilmiyorum
Benimde en çok korktuğum şey buiçini ferah tut seni anliyorum bi kurtulmayı hayırlısıyla.Benim doktorum genel anestezi ile yapıyormuş sezeryanı o yüzdem korkuyorum bilincimi kaybetmek çok korkutuyor beni
Canımm hiç korkutma kendini benim yengemin miğdesi bulanmıs genel anestezi yapmışlar bizzat sait oldum uyandıgında sadece bası agroyordu normaldi hiç öyle bayılıp ayılmış gibi değildi hiç birşey anlamdım dedi ben tercih bile ederim belki en güzeli hiç birşey anlamssın sakın korkma bak bende cok korkuyorum herseyden ama caremiz varmı birşekilde olacak normal epidural her neyse ama olacak bir şekilde korkmak işimizi zorlaştırır ne olursa hazırım de kendine, ben öyle yapıyorum bebeğimiz sağlıklı zamnaları geldi çok şükür daha ne isteyelimBenim doktorum genel anestezi ile yapıyormuş sezeryanı o yüzdem korkuyorum bilincimi kaybetmek çok korkutuyor beni
Evet canım hayırlısıyla 2. Bebeğim olacak normal doğum bakalım bir terslik olmazsa bi kurtulsak hepimiz hayırlısıyla inşallah. Senin durumun nasıl canım ağrın var mıBu arada biz aynı günmüşüz.normal doğum mu senin.hayırlısıyla az kaldı
canım senin durumun nasıl ağrın sancın var mıBen çok korkuyorum en son böyle olduğunda acilma var dediler 2cm.ayni o günki gibi ağrı. Ama hast gitmek istemiyorum
Hayırlısınolsun canım az kaldı.sün gece biraz vardı şimdi hiç birşey yok bebekte sakin anlamadım hiçEvet canım hayırlısıyla 2. Bebeğim olacak normal doğum bakalım bir terslik olmazsa bi kurtulsak hepimiz hayırlısıyla inşallah. Senin durumun nasıl canım ağrın var mı
slm canım.ben sureklı yatıyorum benimki erken gelmek ıstıyor ilaçla ne kadar durdurabilirsek ama dr geledebilir de dedi.ara ara sancım oluyor bol su içip pozısyon değiştiriyorum hafıflıyo.sen nasılsın maşallah senınde az kalmış Allah yardımcımız olsun.canım senin durumun nasıl ağrın sancın var mı
Bence doğru karar almışsin canım nts sancıyi ultrasonda durumunu gösteriyor normal varken sezeryan en son çare olsun hep bak ben kaç gündür sezeryanin zorluklariyla uğraşıyorum kaç gündür dikişlerin sızısi,bacaklarımdaki ödem beni mahfetti bişey varki ağrı olmadan bebeğe kavuşuyorsun fakat bebek yanindayken bu sefer sanciyla uğraşıyorsun bu arada süt sagma pompasi elinizin altinda on liralık olanlardan olsa bile iş görür mutlaka bulunsun ilk günler süt yok diye üzülüp stres yapmayın siz devamlı emzirin üçüncü günü göğüsler maşallah sütle doluyorKızlar ben pazartesiye kadar bekleme karırı aldım yani eşimle ben doktor 2 güne 1 nst ye girersen sıkıntı olursa hemen alırlar sesi tek kötü olan o doktorum değil başka bi doktor yapacak sezeryanı ona da kısmet diyorum artık sezeryan olacaksam bile bunu bebeğim belirlesin istiyorum sancılarım başlasın en azından zaten düşündüm çok acil bişey olsa dün doktorum yollamazdı eve birazda bayram öncesi almak istedi galiba nst diye iyi olan bebeğin sıkıntısı yok demekmiş inş doğru kararı almışızdır Allah hepimizin bebeğini korusun inşş yanlış karar vermemişimdir
Oyyyy kuzuma bak maşallah Allah bağışlasın darısı bizim başımıza inşşşş senin gibi sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza cnm sen genel anestezi mi olmuştunBence doğru karar almışsin canım nts sancıyi ultrasonda durumunu gösteriyor normal varken sezeryan en son çare olsun hep bak ben kaç gündür sezeryanin zorluklariyla uğraşıyorum kaç gündür dikişlerin sızısi,bacaklarımdaki ödem beni mahfetti bişey varki ağrı olmadan bebeğe kavuşuyorsun fakat bebek yanindayken bu sefer sanciyla uğraşıyorsun bu arada süt sagma pompasi elinizin altinda on liralık olanlardan olsa bile iş görür mutlaka bulunsun ilk günler süt yok diye üzülüp stres yapmayın siz devamlı emzirin üçüncü günü göğüsler maşallah sütle doluyor Eki Görüntüle 1638206 Eki Görüntüle 1638206
Canm bu ay bekliyorum ayn 28 inde doktora gidip kan testi yaptracam inşallah bebis vardr ama eger yoksa uzulmiicem daha yeni evliyim soğan suyunu da ilk deda duydum bi cok seye yararini duymuştum ama bunu da deneyecem inşallahBen hamileliğim boyunca dua ettim rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyu inşallah, en kısa zamanda sanada yasatsın sadece bolca dua et hayurlısını iste rabbim vakti gelince emin ol veriyor.birde benden tavsiye soğan suyu iç çok şahit oldum soğan suyuyla hamile kalana
Canım hayırlısı ılsun endişe etme belki dr bayrama girneden almak istedi aynen öyle hergün nst ye girersin acil girersin doğuma sonucda inkanlar var strese sokma kendini ne olursa hayırlısıdırKızlar ben pazartesiye kadar bekleme karırı aldım yani eşimle ben doktor 2 güne 1 nst ye girersen sıkıntı olursa hemen alırlar sesi tek kötü olan o doktorum değil başka bi doktor yapacak sezeryanı ona da kısmet diyorum artık sezeryan olacaksam bile bunu bebeğim belirlesin istiyorum sancılarım başlasın en azından zaten düşündüm çok acil bişey olsa dün doktorum yollamazdı eve birazda bayram öncesi almak istedi galiba nst diye iyi olan bebeğin sıkıntısı yok demekmiş inş doğru kararı almışızdır Allah hepimizin bebeğini korusun inşş yanlış karar vermemişimdir
Oyy sana maaşallahBence doğru karar almışsin canım nts sancıyi ultrasonda durumunu gösteriyor normal varken sezeryan en son çare olsun hep bak ben kaç gündür sezeryanin zorluklariyla uğraşıyorum kaç gündür dikişlerin sızısi,bacaklarımdaki ödem beni mahfetti bişey varki ağrı olmadan bebeğe kavuşuyorsun fakat bebek yanindayken bu sefer sanciyla uğraşıyorsun bu arada süt sagma pompasi elinizin altinda on liralık olanlardan olsa bile iş görür mutlaka bulunsun ilk günler süt yok diye üzülüp stres yapmayın siz devamlı emzirin üçüncü günü göğüsler maşallah sütle doluyor Eki Görüntüle 1638206 Eki Görüntüle 1638206
canım senin durumun nasıl ağrın sancın varBen çok korkuyorum en son böyle olduğunda acilma var dediler 2cm.ayni o günki gibi ağrı. Ama hast gitmek istemiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım iyiyim bi sıkıntım yok arada yalancı sancılar gelip gidiyor işteslm canım.ben sureklı yatıyorum benimki erken gelmek ıstıyor ilaçla ne kadar durdurabilirsek ama dr geledebilir de dedi.ara ara sancım oluyor bol su içip pozısyon değiştiriyorum hafıflıyo.sen nasılsın maşallah senınde az kalmış Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?