2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bence doğru karar almışsin canım nts sancıyi ultrasonda durumunu gösteriyor normal varken sezeryan en son çare olsun hep bak ben kaç gündür sezeryanin zorluklariyla uğraşıyorum kaç gündür dikişlerin sızısi,bacaklarımdaki ödem beni mahfetti bişey varki ağrı olmadan bebeğe kavuşuyorsun fakat bebek yanindayken bu sefer sanciyla uğraşıyorsun bu arada süt sagma pompasi elinizin altinda on liralık olanlardan olsa bile iş görür mutlaka bulunsun ilk günler süt yok diye üzülüp stres yapmayın siz devamlı emzirin üçüncü günü göğüsler maşallah sütle doluyor

Oyy sana maaşallah allahım doğdu da büyüyor maaşallah hemen değişmiş oyy ya cok cok tatlı canımmm dikişlerin iyileşmedimi kaç gün oldu kötümü hala çok mu acıyor
Yok canım tek sıkıntım dikişler birde ilk değil ya birazda ondan sanırım çok şükür dışta bir sorun yok açılma yada enfeksiyon gibi ama sizlama biraz yoruyor ben inşallah on gün sonra düzelecek diye kendime moral veriyorum ama bu acıların sonu mis kokan yumuşacık devamlı meme arayan bi bebiş evde memeleri yelken açmış bi anne buda güzel yanları tabii bu arada kızlar insan seyretmeye doyamiyor nefesini dinlemek bile huzur veriyor o küçücük canıyla inşallah sizlerde isteyenlerde bi an önce kavuşursunuz

Artık mecbur bu güzellik için katlanılır:) ayy ne güzel ya hele biz evlat sevgisi ne demek onuda bilmiyoruz hiç artık nasıl aşık hayran oluruz çok güzel ya, doğunca anlıycam bebek oldugunu,hala inanamıyorum çünkü içimdekinin bebek olduguna:)

Emili maşallah yaa büyümüş valla benım oglumun ultrason resmine benzettım Allah omur versin bizde kucağımıza alsaydık hayırlısıyla.op benim için ve kokla mis gıbıdır o şimdi.

Bende bende çok garıp bişey offf oluyomm heyecandan

canım hakkında hayırlısı olsun.kotu şey dusunme dr banada ıster bayram öncesi ıster sonrası gel dedi bende bayrmdan sonra gıdıcem.bebekte donmemiş baklım nolcak.nst gırıyorum ama benim canavar o kadar oynuyorkı 20 dak nst dun 40 dak surdu.Allah ım hepımızın bebeklerını korusun.

Emili maşallah yaa büyümüş valla benım oglumun ultrason resmine benzettım Allah omur versin bizde kucağımıza alsaydık hayırlısıyla.op benim için ve kokla mis gıbıdır o şimdi.
Kızlar sizi o kadar iyi anlıyorumki Bian önce bebişleri görmek dokunmak istiyor eşim bana oyuncağıni buldun diyor abiler desen her an takipteler evin maskotu oldu resmen abilerde olduğu gibi m.alidede sünnet sorunu var büyük ihtimal bu ay yaptiririz,birde yeni doğan sarılik diye birşey var o az olsun diye bolca emziriyorum aklınızda bulunsun kızlar yaşadığım şeyleri paylaşiyorumki aklınızda bulunsun

Saol canım aklına ne gelirse paylaş çok ihtiyacımız var.biz bu yola birlikte çıktık:) benim çık ihtiyacım var tecrübelerinize

Saol canım aklına ne gelirse paylaş çok ihtiyacımız var.biz bu yola birlikte çıktık:) benim çık ihtiyacım var tecrübelerinize

Benimde benimde yaş olarak belki buyugum ama everdeen sende benden önce doğum yapcaksın sende bana anlatcaksın. Bızde kan uyuşmazlığıda var sarılık olmaz inş bebişim.nasılsın sancın falan geliyor mu valla olcem meraktan yaa

İnş olmaz bizde emziririz.emzırmeyı çok merak ediyorum nasıl bır duygu acaba.hem biran önce gelse diyorum hemde korkuyorum sonraki süreçte neler olcak acaba dıye.bebek donmezse normal doğum olmaz heralde korkularım artıyo galıba zaman yaklaştıkça.allahım hayırlısını versin ınş

Herseyi anlatcam canım belkide sen önce doğurcan bende merakla bekliycem seni ama sen biraz daha bekle inşallah.valla ben bugün dışarı çıktım gayet iyyidim agrım sancım hiç birşey im yok cok dinçim yanlız bebek acaip asagı indi.sen nasılsın varmı sancın sikayetin bayramı bi atlatsak allahın izniyle. Sarılık kötü birşeymi çok bebekler olurmu hep

Benimki hala dönmedi ve kocaman oldu korkma sezaryen den ne olursa hayırlısı inşallah normal olur.biz hastanedeyken bi kadın sezaryen e gelmiş 40 haftadayız bebek dönmedi sezaryene geldik bi baktık dönmüş bebek dedi ama 40 hafta doldu doğmadı diye sezaryene alıncakmış mecburen yani kısmet neyse o

Everdeen nedense bayılmak beni korkutuyor. Ben hast.yattigimda normal doğum yapan birini getirdiler valla o kadar iyiydi ki.sedyeyle falan gelmedi nst çekiliyodu bana oda karşı odada sancı cekiyordu yürüyüşü falan ben yukarı çıktım yarım saat sonra bebişiyle geldi.cok güzeldi. Sanada maşallah aman iyi ol kuzum.

Ya normal dopum gibisi varmı eskiler nasıl dopum yapmış benim annem 3 çocuk dopurmus ne yırtık ne dikiş ama şimdi hemen kesiyolarmış bende ondan coknkorkuyorum oramın kesilmesine hiç dayanamam:) bide kanama olcak

Canım korkma uyuşturup kesiyorlar anlamıyorsun hiç

Bir suru doğum hıkayesı okudum ve dınledım çogunda kesılme olmuyomuş kesılsede hıssetmıyormussun uyuşturuyolarmış ama işte sende dedinya hepımızın korkusu farklı hayırlısı artık

Bir suru kayesı okudum ve dınledım çogunda kesılme olmuyomuş kesılsede hıssetmıyormussun uyuşturuyolarmış ama işte sende dedinya hepımızın korkusu farklı hayırlısı artık
Aynen tamamen psikolojik ama benim kesilir eminim zaten catım darmıs.kesilmese ne güzel o an acıyı cekersin doğurursun ertesi gün hafif hafif acır oda normal acı ama kesik acısı değil.evde doğum yaptıran ebelerde iyice acıyolarmıs elleriyle hiç kesmiyorlarmıs.ahh ahh keşke olabilsem.canım benim her halükarda normal doğum olmayacak ama senin inşallah olur sonrasında rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…