2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

bende iş ciddiye bindikçe korkuyom galıba işin kötüsü sezeryandanda korkuyom senle ben dogurursak heralde herkes dogurur kuzum.benim dr beni alttan muayene etmedı daha ulttrasonda baktı en son .napacazz yaaa geriliyorum.bıtseydı bı şu ogum falan bızde kızlar gıbı alsaydık kuzularımızı.

Canım bizdede kan uyuşmazlığı var bebek pozitif çıktı çok şükür doğum yapınca 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar anneye daha sonraki gebelikleri korumak için her bebek mutlaka sarılık oluyor ama bunun bi sınırı var tabi tüm vücudunu sarmamasi lazım yoksa sarılık değeri düşene kadar kuvezde yatırıp mavi ışık veriyorar

Bütün yeni doğan bebekler olur kızlar internetten bilgide edinebilirsiniz benim oğlanin yüzünde üçüncü günden itibaren başladı cilt rengi sarariyor öyle anlaşılıyor zaten atlatmak içinde sık sık emmesi lazım

Evet canım onu bızzat yasadım yegenım sarılık oldu yogun bakıma aldılar 20gun ne çektik.sonra orda yatarken soğuk havale geçirmiş. Bilememişler neler neler sonuç epilepsi şimdi 4 yasına gırdı 7 yasında geçme durumu var inşallah geçer.o yüzden bol bol emzırcem.ınş benimkide pozutıf olur.Ankara'da yfın demi emili nerde dogurdun orda

Olsun kesildiğini düşünmek bile beni benden alıyor baska yerlerin kesilmesine bir yere kadar dayanabiliyorum ama oranın kesilmesi
Canım benim hiç korkma ora kesilecek diye. Bir santim anca kesiliyor ama sezeryan on santim civarında sen normal yaparsın bak hamileligin başlarında ne zorluk yaşadın hepsi geçti mide bulantılarini hatırla bence normal doğumunda üstesinden gelirsin

Benim ilk çocuğumda olmadı canım hiç o yüzden bilmiyorum inşallah bunda da olmaz

Yok canım her bebekte olmaz bazılarında olur bol bol emzirmeyle geçer inşallah benim ilk çocuğumda olmadı bu bebeğimde de olmaz inşallah

Evet canım ankaradayim koru hastanesinde doğum yaptım Allah şifalar versin yigenine inşallah
Benim ilk çocuğumda olmadı canım hiç o yüzden bilmiyorum inşallah bunda da olmaz
İnşallah canım emen çocuklar biraz çabuk atlatıyor sanırım

Kızlar bu arada göğüs uçlarınizi emerken bebişler yara olmasın diye şimdiden kremleyin derim sonra biraz zor oluyor ben Bepanthol diye eczaneye söylediginizde bu ilacın merhemi ve kremi var bebek pisik içinde çok güzel bi ilaç tavsiye ederim

evet haklısın ben 32.haftadan beri suruyorum.benim gogus ucu çok büyük bebek almazsa dıye korkuyorum.

Kızlar birazdan sezeryanı giriyorum suyum bitmis dua edin bana çok ihtiyacım var

Kaldık ikimiz bayan34te girmiş

Evet canım ben kullanıyorum cok iyi valizimede koyyum hemen bi tane

Udimi ya nasıldım:) hep destek oldunuz canım sizle geçti o zor günlerim inşallah su doğumnolayıda bitip güzel günler gelecek sizİ gördükçe kendimi dahada hazırladım doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…