- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
bende iş ciddiye bindikçe korkuyom galıba işin kötüsü sezeryandanda korkuyom senle ben dogurursak heralde herkes dogurur kuzum.benim dr beni alttan muayene etmedı daha ulttrasonda baktı en son .napacazz yaaa geriliyorum.bıtseydı bı şu ogum falan bızde kızlar gıbı alsaydık kuzularımızı.Aynen tamamen psikolojik ama benim kesilir eminim zaten catım darmıs.kesilmese ne güzel o an acıyı cekersin doğurursun ertesi gün hafif hafif acır oda normal acı ama kesik acısı değil.evde doğum yaptıran ebelerde iyice acıyolarmıs elleriyle hiç kesmiyorlarmıs.ahh ahh keşke olabilsem.canım benim her halükarda normal doğum olmayacak ama senin inşallah olur sonrasında rahat edersin.
Canım bizdede kan uyuşmazlığı var bebek pozitif çıktı çok şükür doğum yapınca 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar anneye daha sonraki gebelikleri korumak için her bebek mutlaka sarılık oluyor ama bunun bi sınırı var tabi tüm vücudunu sarmamasi lazım yoksa sarılık değeri düşene kadar kuvezde yatırıp mavi ışık veriyorarBenimde benimde yaş olarak belki buyugum ama everdeen sende benden önce doğum yapcaksın sende bana anlatcaksın. Bızde kan uyuşmazlığıda var sarılık olmaz inş bebişim.nasılsın sancın falan geliyor mu valla olcem meraktan yaa
Bütün yeni doğan bebekler olur kızlar internetten bilgide edinebilirsiniz benim oğlanin yüzünde üçüncü günden itibaren başladı cilt rengi sarariyor öyle anlaşılıyor zaten atlatmak içinde sık sık emmesi lazımHerseyi anlatcam canım belkide sen önce doğurcan bende merakla bekliycem seni ama sen biraz daha bekle inşallah.valla ben bugün dışarı çıktım gayet iyyidim agrım sancım hiç birşey im yok cok dinçim yanlız bebek acaip asagı indi.sen nasılsın varmı sancın sikayetin bayramı bi atlatsak allahın izniyle. Sarılık kötü birşeymi çok bebekler olurmu hep
Evet canım onu bızzat yasadım yegenım sarılık oldu yogun bakıma aldılar 20gun ne çektik.sonra orda yatarken soğuk havale geçirmiş. Bilememişler neler neler sonuç epilepsi şimdi 4 yasına gırdı 7 yasında geçme durumu var inşallah geçer.o yüzden bol bol emzırcem.ınş benimkide pozutıf olur.Ankara'da yfın demi emili nerde dogurdun ordaCanım bizdede kan uyuşmazlığı var bebek pozitif çıktı çok şükür doğum yapınca 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar anneye daha sonraki gebelikleri korumak için her bebek mutlaka sarılık oluyor ama bunun bi sınırı var tabi tüm vücudunu sarmamasi lazım yoksa sarılık değeri düşene kadar kuvezde yatırıp mavi ışık veriyorar
Canım benim hiç korkma ora kesilecek diye. Bir santim anca kesiliyor ama sezeryan on santim civarında sen normal yaparsın bak hamileligin başlarında ne zorluk yaşadın hepsi geçti mide bulantılarini hatırla bence normal doğumunda üstesinden gelirsinOlsun kesildiğini düşünmek bile beni benden alıyor baska yerlerin kesilmesine bir yere kadar dayanabiliyorum ama oranın kesilmesi
Benim ilk çocuğumda olmadı canım hiç o yüzden bilmiyorum inşallah bunda da olmazBütün yeni doğan bebekler olur kızlar internetten bilgide edinebilirsiniz benim oğlanin yüzünde üçüncü günden itibaren başladı cilt rengi sarariyor öyle anlaşılıyor zaten atlatmak içinde sık sık emmesi lazım
Yok canım her bebekte olmaz bazılarında olur bol bol emzirmeyle geçer inşallah benim ilk çocuğumda olmadı bu bebeğimde de olmaz inşallahHerseyi anlatcam canım belkide sen önce doğurcan bende merakla bekliycem seni ama sen biraz daha bekle inşallah.valla ben bugün dışarı çıktım gayet iyyidim agrım sancım hiç birşey im yok cok dinçim yanlız bebek acaip asagı indi.sen nasılsın varmı sancın sikayetin bayramı bi atlatsak allahın izniyle. Sarılık kötü birşeymi çok bebekler olurmu hep
Evet canım ankaradayim koru hastanesinde doğum yaptım Allah şifalar versin yigenine inşallahEvet canım onu bızzat yasadım yegenım sarılık oldu yogun bakıma aldılar 20gun ne çektik.sonra orda yatarken soğuk havale geçirmiş. Bilememişler neler neler sonuç epilepsi şimdi 4 yasına gırdı 7 yasında geçme durumu var inşallah geçer.o yüzden bol bol emzırcem.ınş benimkide pozutıf olur.Ankara'da yfın demi emili nerde dogurdun orda
İnşallah canım emen çocuklar biraz çabuk atlatıyor sanırımBenim ilk çocuğumda olmadı canım hiç o yüzden bilmiyorum inşallah bunda da olmaz
Kızlar bu arada göğüs uçlarınizi emerken bebişler yara olmasın diye şimdiden kremleyin derim sonra biraz zor oluyor ben Bepanthol diye eczaneye söylediginizde bu ilacın merhemi ve kremi var bebek pisik içinde çok güzel bi ilaç tavsiye ederim
Hiç endişe etme benimkide büyük gayet güzel emiyorevet haklısın ben 32.haftadan beri suruyorum.benim gogus ucu çok büyük bebek almazsa dıye korkuyorum.
Canım allahım saan güç kuvvet versin dua ediyorumKızlar birazdan sezeryanı giriyorum suyum bitmis dua edin bana çok ihtiyacım var
Kaldık ikimiz bayan34te girmişbende iş ciddiye bindikçe korkuyom galıba işin kötüsü sezeryandanda korkuyom senle ben dogurursak heralde herkes dogurur kuzum.benim dr beni alttan muayene etmedı daha ulttrasonda baktı en son .napacazz yaaa geriliyorum.bıtseydı bı şu ogum falan bızde kızlar gıbı alsaydık kuzularımızı.
Evet canım ben kullanıyorum cok iyi valizimede koyyum hemen bi taneKızlar bu arada göğüs uçlarınizi emerken bebişler yara olmasın diye şimdiden kremleyin derim sonra biraz zor oluyor ben Bepanthol diye eczaneye söylediginizde bu ilacın merhemi ve kremi var bebek pisik içinde çok güzel bi ilaç tavsiye ederim
Udimi ya nasıldım:) hep destek oldunuz canım sizle geçti o zor günlerim inşallah su doğumnolayıda bitip güzel günler gelecek sizİ gördükçe kendimi dahada hazırladım doğumaCanım benim hiç korkma ora kesilecek diye. Bir santim anca kesiliyor ama sezeryan on santim civarında sen normal yaparsın bak hamileligin başlarında ne zorluk yaşadın hepsi geçti mide bulantılarini hatırla bence normal doğumunda üstesinden gelirsin
Rabbim güç kuvvet versin inşallah sağlıkli sıhhatli bir şekilde hastaneden çıkarsınız inşallahKızlar birazdan sezeryanı giriyorum suyum bitmis dua edin bana çok ihtiyacım var
Ayy canım Allah yardımcın olsun dualrım senunle kendine gelince yaz.allah kurtarsınKızlar birazdan sezeryanı giriyorum suyum bitmis dua edin bana çok ihtiyacım var
Ayy evet yaa çok stres oldum sonra sende gıdersen ben yalnız mı kalcamKaldık ikimiz bayan34te girmiş
Artık dopsunlar beklemek cokbayramıi bide kurban kesilirken gelirlermiş:) annemler ilk günde bekle işin arasında gelmesin diyor:) inadına doğar, abimde kurban bayramı doğmuş.bide monalisa varAyy evet yaa çok stres oldum sonra sende gıdersen ben yalnız mı kalcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?