- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Allah korusun sık dişini 2.gun olabılır benım gunum var ama belum kopacak gıbı ağrıyor.bende bayram sonrası hemen gıdecegım alalım derse tamm dicem çunku beklemekten çok sıkıldım.o arkadasında yakın galıba hayırlısı bakalım.Artık dopsunlar beklemek cokbayramıi bide kurban kesilirken gelirlermiş:) annemler ilk günde bekle işin arasında gelmesin diyor:) inadına doğar, abimde kurban bayramı doğmuş.bide monalisa var
Cokmu ayakta durdun ben iyyim bi yerim agrımıyor cok şükür, ama bugün tadım yok aglamak geliyor içimdenAllah korusun sık dişini 2.gun olabılır benım gunum var ama belum kopacak gıbı ağrıyor.bende bayram sonrası hemen gıdecegım alalım derse tamm dicem çunku beklemekten çok sıkıldım.o arkadasında yakın galıba hayırlısı bakalım.
Bayan34 nasıl oldu acaba kaç saat oldu kendine gelemedi galibatamamen baydılar.inşallah iyidir allahım yardım etsin cok merak ediyorum
Cokmu ayakta durdun ben iyyim bi yerim agrımıyor cok şükür, ama bugün tadım yok aglamak geliyor içimden
Evet canım everdeen le aynı günümüz hayırlısı inşallahAllah korusun sık dişini 2.gun olabılır benım gunum var ama belum kopacak gıbı ağrıyor.bende bayram sonrası hemen gıdecegım alalım derse tamm dicem çunku beklemekten çok sıkıldım.o arkadasında yakın galıba hayırlısı bakalım.
Ayyu seninde. Az kalmış Allah. Yardımcımız olsun.benom bahursaklarım bozulmuş karnım çok agrıyoEvet canım everdeen le aynı günümüz hayırlısı inşallah
Iyı olduğuna sevındım canım hadı gozun aydın prensesıne kavustun.op benim için mınık prensesı.kendıne dıkkat et.Mrb kızlar ben ve kızım iyiyiz emzirmeye uğraşıyoruz ilk doğduğunda emiyordu şimdi emmiyor napablilrim var mı tavsiyesi olan ama sezeryan çok sıkıcı bideymiş ağrı acı değilse bebeğimle ilgilenemiyorum moralim bozuldu
Ohh canım çok şükür sağ sağlim geldin akşamı zor yaptım meraktan iyimisinizz çok şükür bitti gitti kucagına aldın meleğimiz hoşgeldiii bahtı ömrü açık olsun inşallah hayırlı evlat olsun.biriniz daha kurtulduk kaldık 3 :) canım ben bilmem nasıl emer senden öğrencez biz:) seni tutmayalım iyileş hemen sadece çok merak ediyorum çok mu zor nasıldı hissettinmi korkuncmu nasıl?birde epudral olmadın dimiMrb kızlar ben ve kızım iyiyiz emzirmeye uğraşıyoruz ilk doğduğunda emiyordu şimdi emmiyor napablilrim var mı tavsiyesi olan ama seçok sıkıcı bideymiş ağrı acı değilse bebeğimle ilgilenemiyorum moralim bozuldu
Hadi bakalımmmm sıra geldi bize kuzum:) çok şükür herkea güzelce gitti güzelce döndü darısı bize, canım ishalmi ishal doğum bekirtisi diye okumustum varmı baska sıkıntıAyyu seninde. Az kalmış Allah. Yardımcımız olsun.benom bahursaklarım bozulmuş karnım çok agrıyo
Arada ağrı gırıyor kasığıma ama bılmıyorum.bende anneme doğum belirtisi dedım 4 tane dogurdumda vss dıye başladı sustum.bişey olmaz inş.evime gıdıcem bugun.sabahta kayınvalıdemlere ugrayıp tekrar annemlere gelıcem.yarın gıremezsem herkese hayırlı bayramlarHadi bakalımmmm sıra geldi bize kuzum:) çok şükür herkea güzelce gitti güzelce döndü darısı bize, canım ishalmi ishal doğum bekirtisi diye okumustum varmı baska sıkıntı
Hayırlı bayramlar canımArada ağrı gırıyor kasığıma ama bılmıyorum.bende anneme doğum belirtisi dedım 4 tane dogurdumda vss dıye başladı sustum.bişey olmaz inş.evime gıdıcem bugun.sabahta kayınvalıdemlere ugrayıp tekrar annemlere gelıcem.yarın gıremezsem herkese hayırlı bayramlar
Hadi canım saol sanada iyi bayramlar.Arada ağrı gırıyor kasığıma ama bılmıyorum.bende anneme doğum belirtisi dedım 4 tane dogurdumda vss dıye başladı sustum.bişey olmaz inş.evime gıdıcem bugun.sabahta kayınvalıdemlere ugrayıp tekrar annemlere gelıcem.yarın gıremezsem herkese hayırlı bayramlar
Saol canım sanada i bayramlar biz bayramdan sonraya kaldık:)Kızlar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum doğum yapan arkadaşlar size de bebeklerinizle hayırlı uzun ömür versin Rabbim bayramınız mübarek olsun
Canım moralini hiç bozma bi sıcağa yakın bir çay kaşığı kimyon çayı iç senin ve bebeğin gazı için birde çok güzel süt yapıyor epidural olduysan sırt ve boyun ağrın olursada nescafe iç Allah analı babalı büyütsün size bağışlasinMrb kızlar ben ve kızım iyiyiz emzirmeye uğraşıyoruz ilk doğduğunda emiyordu şimdi emmiyor napablilrim var mı tavsiyesi olan ama sezeryan çok sıkıcı bideymiş ağrı acı değilse bebeğimle ilgilenemiyorum moralim bozuldu
Allahım ya inanamıyorum dün korkyrm diyene bak bugün hersey bitti ne güzel ya maasallah ya heveslendiryorsunuz beni bak demekki genel anestezide birşey yokmuş bendemi öyle istesem ki.canım lohusa şerbeti süt yapıhormus.yaa nasıl bişey baktıkca bu bendenmi çıktı diyomusyn ya cok tatlı yaKızlar iyi akşamlar detaylar icin geri döndüm kizim da bende iyiyiz bugün sabah kontrol icin geldim kızımın suyu bitmisti tamamen hki. yatış verdiler ben epidural istedim ama ameliyathanede genel anesteziye ikna ettiler Tamm dedim doktorla konuşurken uyuyakalmışım bi uyandım herşey bitmisti sordum orda kizim nerde iyi mi çok iyi çok tatlı bi kızın oldu dediler odaya çıkarttılar hafif Ağrı'larım vardı ağrı kesici yaptılar kızım ağlıyordu ben odaya çıktığımda elini emiyordu durmadan ben emzirmeye çalıştım hiç sütüm gelmedi hala da yok hiç istemesem de mecbur mama veriyoruz onun da yarısını yıyor yarısını ağzında tutup çıkarıyor tek sıkıntımız sütümüz yok bi pompa verdiler 3 saate bir 15 er dk sağıyorum ama şimdilik yine yok sütbnde durumlar böyle sorusu olan varsa cevaplarım
En güzel ten teması annesi anca ikinci günün sonuna göğüslerde dolgunluk hissedeceksiniz sen pompadan ziyade memeni ver sevgiyle damarlar açılıyor pompa şimdi çok canını yakar bol komposta iç su iç üçüncü gün göreceksin sütun taşacakKızlar iyi akşamlar detaylar icin geri döndüm kizim da bende iyiyiz bugün sabah kontrol icin geldim kızımın suyu bitmisti tamamen hemen yatış verdiler ben epidural istedim ama ameliyathanede genel anesteziye ikna ettiler Tamm dedim doktorla konuşurken uyuyakalmışım bi uyandım herşey bitmisti sordum orda kizim nerde iyi mi çok iyi çok tatlı bi kızın oldu dediler odaya çıkarttılar hafif Ağrı'larım vardı ağrı kesici yaptılar kızım ağlıyordu ben odaya çıktığımda elini emiyordu durmadan ben emzirmeye çalıştım hiç sütüm gelmedi hala da yok hiç istemesem de mecbur mama veriyoruz onun da yarısını yıyor yarısını ağzında tutup çıkarıyor tek sıkıntımız sütümüz yok bi pompa verdiler 3 saate bir 15 er dk sağıyorum ama şimdilik yine yok sütbnde durumlar böyle sorusu olan varsa cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?