Yok cnm genel anestezi kimyanda içtim durmadan sağıyoruz ama hiç yok süt bir damla bile yok yanı teşekkürler bu aradaCanım moralini hiç bozma bi sıcağa yakın bir çay kaşığı kimyon çayı iç senin ve bebeğin gazı için birde çok güzel süt yapıyor epidural olduysan sırt ve boyun ağrın olursada nescafe iç Allah analı babalı büyütsün size bağışlasin
Meme hiç almıyor ki emmiyor hiç ağzında tutuyor öyle ağlamaya başlıyor sonra eve gidince rahatlayınca gelir inşşEn güzel ten teması annesi anca ikinci günün sonuna göğüslerde dolgunluk hissedeceksiniz sen pompadan ziyade memeni ver sevgiyle damarlar açılıyor pompa şimdi çok canını yakar bol komposta iç su iç üçüncü gün göreceksin sütun taşacak
Ben memnun kaldım genelden hiçbirşeyi hatırlsmıyorsun kolay bişey ama bebeğimle şu an hiç ilgilenemiyorum kucağıma bile alamıyorum şu an tek derdim gaz çıkarabilmek çok sıkıntı yapıyor gaz anneme diyorum bebiş seni annesi sanacak hep o bakıyor üst alt değiştirmesi mama yedirmedi sezeryanında en kötü yanı bu olsa gerekAllahım ya inanamıyorum dün korkyrm diyene bak bugün hersey bitti ne güzel ya maasallah ya heveslendiryorsunuz beni bak demekki genel anestezide birşey yokmuş bendemi öyle istesem ki.canım lohusa şerbeti süt yapıhormus.yaa nasıl bişey baktıkca bu bendenmi çıktı diyomusyn ya cok tatlı yabende istiyorum
Olsun canım bi kaç gün idare et geçecek inşallah nasılsa doya doya ilgileneceksinBen memnun kaldım genelden hiçbirşeyi hatırlsmıyorsun kolay bişey ama bebeğimle şu an hiç ilgilenemiyorum kucağıma bile alamıyorum şu an tek derdim gaz çıkarabilmek çok sıkıntı yapıyor gaz anneme diyorum bebiş seni annesi sanacak hep o bakıyor üst alt değiştirmesi mama yedirmedi sezeryanında en kötü yanı bu olsa gerek
Hayırdır canım ne oldu sancın mı geldı offf catlarım sabaha kadar umarım ıyısındır kuzumm yaz emi aklım sende kalacakBen çok fenayım dayanamıyorum
Bilmiyorum canım heryer im agrıyordu nefes alamoyordum cokda yoruldum bugün ayakda durdum moralimde bozuk iki gündür dagıldım resmen çöktüm şimdi daha sakinim agrılarım geçmiş ama iyi değilim hiç hep aglıyorum[/QUOTE]ati lokum, post: 42752900, member: 656965"]Hayırdır canım ne oldu sancın mı geldı offf catlarım sabaha kadar umarım ıyısındır kuzumm yaz emi aklım sende kalacak
Bilmiyorum canım heryer im agrıyordu nefes alamoyordum cokda yoruldum bugün ayakda durdum moralimde bozuk iki gündür dagıldım resmen çöktüm şimdi daha sakinim agrılarım geçmiş ama iyi değilim hiç hep aglıyorum
Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldidogum yaklaştıkça sım daha hassas oluyoruz bende oyleyım ınan .kendımı yapayalnız hıssedıyorum evıme gectım artık sanırım annemlere alışmışım hayırlısıyla bı gecseydı gunler.
Çok güzel ya:) 6günüm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu[/QUOTE]Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldi
Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeyÇok güzel ya:) 6günüm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu
Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeyÇok güzel ya:) 6günüm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu
Dikişlerim hafifama değermiş çoooookkk tatlı bişeysütüm daha bugün geldi 20 ser dakika emdi iki göğsümü de ama doymadı ağladı falan yarim ölçekte mama verdim şey al bak Ben çok memnun kaldım Philips aventin yenidoğan doğal akışlı biberonu ilk 2 gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım dediler ki meme almaz biberon alırsa ama şu an aldı mememi çok sükür
Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeyÇok güzm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu
Ahh canım ya hayırlısıyla bi alsaydık valla bayram falan battı bana geçmiyor.öp valla annelik buymuş demek bende popsunu ıssırcam hergün dikti tepeye benim canımı acıttı bende diyorum popusununyiyecem bu kızın.insan kendinden geçiyor saçma sapan sevme sözleri:) yok sütlacım yokturtam ne yapcaz bunlar doğunca yaaa:) monalissa yok hiç iyidir inşallah[/QUOTE]everdeen az kaldı dayan bızde meleklerımızı emzırıp koklayacagız :) ben benımkının pıpısınden opcem ahtım var.
Ahh canım ya hayırlısıyla bi alsaydık valla bayram falan battı bana geçmiyor.öp valla annelik buymuş demek bende popsunu ıssırcam hergün dikti tepeye benim canımı acıttı bende diyorum popusununyiyecem bu kızın.insan kendinden geçiyor saçma sapan sevme sözleri:) yok sütlacım yokturtam ne yapcaz bunlar doğunca yaaa:) monalissa yok hiç iyidir inşallah
Canım daha var sana biz biraz panik olduk kızlar dopum yapınca benim normalde 12 gün var doğuma yeni indi benim hala ters dönmedi ama şu dört gündür falan aşagıda yürürken cok zorlanıyorum cok baskı yapıyor elimle tutuyorum karnımı doğuvercek gibi duruyor[/QUOTE]evet ortalarda yok dogurdumu yoksa .senınkıde mı popoyu dıkıyor benımkıde aynen çok hareketlı ama nedense bugun hareket etmıyor acaba kılosu falan nasıl oldu çok merak edıyorum karnım hala yukarda ve sıvrı sanırım bana daha çok var gecen has. ebe artık donmez dedı ama bılmıyorum senınkı kaçıncı haftada dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?