2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Yok cnm genel anestezi kimyanda içtim durmadan sağıyoruz ama hiç yok süt bir damla bile yok yanı teşekkürler bu arada

Meme hiç almıyor ki emmiyor hiç ağzında tutuyor öyle ağlamaya başlıyor sonra eve gidince rahatlayınca gelir inşş

Ben memnun kaldım genelden hiçbirşeyi hatırlsmıyorsun kolay bişey ama bebeğimle şu an hiç ilgilenemiyorum kucağıma bile alamıyorum şu an tek derdim gaz çıkarabilmek çok sıkıntı yapıyor gaz anneme diyorum bebiş seni annesi sanacak hep o bakıyor üst alt değiştirmesi mama yedirmedi sezeryanında en kötü yanı bu olsa gerek

Olsun canım bi kaç gün idare et geçecek inşallah nasılsa doya doya ilgileneceksin

Selam kızlar nasıl geçiyor bayram ben vejeteryan oldugum için biraz zor geçiyor.bu arada elkerım ve ayaklarım davul gıbı şişti neden acaba börek faln yedim ondan mı yoksa yatıyorum hep ondan mı merak ettim.

ati lokum, post: 42752900, member: 656965"]Hayırdır canım ne oldu sancın mı geldı offf catlarım sabaha kadar umarım ıyısındır kuzumm yaz emi aklım sende kalacak[/QUOTE]
Bilmiyorum canım heryer im agrıyordu nefes alamoyordum cokda yoruldum bugün ayakda durdum moralimde bozuk iki gündür dagıldım resmen çöktüm şimdi daha sakinim agrılarım geçmiş ama iyi değilim hiç hep aglıyorum

ati lokum, post: 42752900, member: 656965"]Hayırdır canım ne oldu sancın mı geldı offf catlarım sabaha kadar umarım ıyısındır kuzumm yaz emi aklım sende kalacak
Bilmiyorum canım heryer im agrıyordu nefes alamoyordum cokda yoruldum bugün ayakda durdum moralimde bozuk iki gündür dagıldım resmen çöktüm şimdi daha sakinim agrılarım geçmiş ama iyi değilim hiç hep aglıyorum[/QUOTE]

dogum yaklaştıkça sanırım daha hassas oluyoruz bende oyleyım ınan .kendımı yapayalnız hıssedıyorum evıme gectım artık sanırım annemlere alışmışım hayırlısıyla bı gecseydı gunler.

dogum yaklaştıkça sanırım daha hassas oluyoruz bende oyleyım ınan .kendımı yapayalnız hıssedıyorum evıme gectım artık sanırım annemlere alışmışım hayırlısıyla bı gecseydı gunler.[/QUOTE]
Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldi

Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldi[/QUOTE]
Çok güzel ya:) 6günüm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu

Çok güzel ya:) 6günüm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu[/QUOTE]
Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeysütüm daha bugün geldi 20 ser dakika emdi iki göğsümü de ama doymadı ağladı falan yarim ölçekte mama verdim şey al bak Ben çok memnun kaldım Philips aventin yenidoğan doğal akışlı biberonu ilk 2 gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım dediler ki meme almaz biberon alırsa ama şu an aldı mememi çok sükür

Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeysütüm daha bugün geldi 20 ser dakika emdi iki göğsümü de ama doymadı ağladı falan yarim ölçekte mama verdim şey al bak Ben çok memnun kaldım Philips aventin yenidoğan doğal akışlı biberonu ilk 2 gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım dediler ki meme almaz biberon alırsa ama şu an aldı mememi çok sükür[/QUOTE]

gözun aydın canım bizde hala beklemekteyız.gunler gecmıyor bende hala kontrole gıdemedım bayram sonrası gidecegım ama korkuyorum inş bişey olmaz.bebişini op benım için inşallah bzde yavrularımızı saglıkla kucagımıza alırız.en son ben dogurcam heralde.

Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeysütüm daha bugün geldi 20 ser dakika emdi iki göğsümü de ama doymadı ağladı falan yarim ölçekte mama verdim şey al bak Ben çok memnun kaldım Philips aventin yenidoğan doğal akışlı biberonu ilk 2 gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım dediler ki meme almaz biberon alırsa ama şu an aldı mememi çok sükür[/QUOTE]

everdeen az kaldı dayan bızde meleklerımızı emzırıp koklayacagız :) ben benımkının pıpısınden opcem ahtım var.

everdeen az kaldı dayan bızde meleklerımızı emzırıp koklayacagız :) ben benımkının pıpısınden opcem ahtım var.[/QUOTE]
Ahh canım ya hayırlısıyla bi alsaydık valla bayram falan battı bana geçmiyor.öp valla annelik buymuş demek bende popsunu ıssırcam hergün dikti tepeye benim canımı acıttı bende diyorum popusununyiyecem bu kızın.insan kendinden geçiyor saçma sapan sevme sözleri:) yok sütlacım yokturtam ne yapcaz bunlar doğunca yaaa:) monalissa yok hiç iyidir inşallah

Çok güzm kaldı ve benim ne akşamım ne gündüzüm kalmadı tadım tuzum yok gün saymak cok zormus arrık kucagoma almak istiyorum.nasıl canım dikişlerin iyileştimi, sütün geldimi emiyormu
Arık olacak okadar ne yapalım zaten alıstık hamilelikte sıkıntılara.banada biri agzın soda değir gazlı olmaz dedi.baktım şimdi kaydettim alıyım o biberondan bende korkuyorum mamadan sonra emmesse diye.oyy ya prenses adını ne koydunuz allahım bir ömür mutlu etsin sizi

Kızlar birşey sorcam şimdi bu süt annelik dinimizde güzel bir şeymiş tam arastırmadım ama benim aklıma ne geldi.şimdi bebek ilk doğduğunda anne sütü içmeli hersey için.şimdi süt gelmezse mama yiyecek öyle aklıma geldi tabi düşünmedim size bi soruyum, benim abimin eşinin bebeği var 1 yasında emiyor ve biz yengemlerle kardeş gibi severiz birbirimizi ve diğer abimin eşide benden 10 gün falan sonra doğum yapcak yani ben halayım zaten kan bagım var ama onlar yenge.sizce benim sütüm gelmezse mama yemesindense yengemi emse sizce nasıl olur siz yaparmıydınız hem ayrıca aralarında bi süt anne bağı olsa kı kardeşim yok.sizce nasıl olur ben de hiç bilmiyorum düşünmedim ama öyle aklıma geldi.

everdeen az kaldı dayan bızde meleklerımızı emzırıp koklayacagız :) ben benımkının pıpısınden opcem ahtım var.
Ahh canım ya hayırlısıyla bi alsaydık valla bayram falan battı bana geçmiyor.öp valla annelik buymuş demek bende popsunu ıssırcam hergün dikti tepeye benim canımı acıttı bende diyorum popusununyiyecem bu kızın.insan kendinden geçiyor saçma sapan sevme sözleri:) yok sütlacım yokturtam ne yapcaz bunlar doğunca yaaa:) monalissa yok hiç iyidir inşallah[/QUOTE]

evet ortalarda yok dogurdumu yoksa .senınkıde mı popoyu dıkıyor benımkıde aynen çok hareketlı ama nedense bugun hareket etmıyor acaba kılosu falan nasıl oldu çok merak edıyorum karnım hala yukarda ve sıvrı sanırım bana daha çok var gecen has. ebe artık donmez dedı ama bılmıyorum senınkı kaçıncı haftada dondu

evet ortalarda yok dogurdumu yoksa .senınkıde mı popoyu dıkıyor benımkıde aynen çok hareketlı ama nedense bugun hareket etmıyor acaba kılosu falan nasıl oldu çok merak edıyorum karnım hala yukarda ve sıvrı sanırım bana daha çok var gecen has. ebe artık donmez dedı ama bılmıyorum senınkı kaçıncı haftada dondu[/QUOTE]
Canım daha var sana biz biraz panik olduk kızlar dopum yapınca benim normalde 12 gün var doğuma yeni indi benim hala ters dönmedi ama şu dört gündür falan aşagıda yürürken cok zorlanıyorum cok baskı yapıyor elimle tutuyorum karnımı doğuvercek gibi duruyor

Canım daha var sana biz biraz panik olduk kızlar dopum yapınca benim normalde 12 gün var doğuma yeni indi benim hala ters dönmedi ama şu dört gündür falan aşagıda yürürken cok zorlanıyorum cok baskı yapıyor elimle tutuyorum karnımı doğuvercek gibi duruyor[/QUOTE]

evet bana daha cok var ama ılacı bırakırsam hemen gelecek ayakta kalınca kasıklarıma kramp gırıyor.annemde sehır dısında ıkı gun yok bısey olmasın dıye dua edıyyoorum. senın dogum hıkayenı dınlemeden dogurmıcam senden cesaret alcam.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…