2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

evet bana daha cok var ama ılacı bırakırsam hemen gelecek ayakta kalınca kasıklarıma kramp gırıyor.annemde sehır dısında ıkı gun yok bısey olmasın dıye dua edıyyoorum. senın dogum hıkayenı dınlemeden dogurmıcam senden cesaret alcam.:)[/QUOTE]
Annen yoksa kalkma sakın aman canım annensi girme dopuma ben kendime bi geliyim ilk işim sana yazmak olcak:)

Arık olacak okadar ne yapalım zaten alıstık hamilelikte sıkıntılara.banada biri agzın soda değir gazlı olmaz dedi.baktım şimdi kaydettim alıyım o biberondan bende korkuyorum mamadan sonra emmesse diye.oyy ya prenses adını ne koydunuz allahım bir ömür mutlu etsin sizi[/QUOTE]
İsmi Elif Beren olduinşş sende sağlıkla kavuşursun kızına ilk 2 gün bnde sütüm gelmedi hastanede süt sağma pompası verdiler onda dahi çıkmadı şu an çok fazla değil ama 30 ml falan geliyor sende korkma sezeryandan 3 gün sonra gelir dediler aynen öyle oldu

İsmi Elif Beren olduinşş sende sağlıkla kavuşursun kızına ilk 2 gün bnde sütüm gelmedi hastanede süt sağma pompası verdiler onda dahi çıkmadı şu an çok fazla değil ama 30 ml falan geliyor sende korkma sezeryandan 3 gün sonra gelir dediler aynen öyle oldu[/QUOTE]
Söylemiştin evet çok çok güzel ismiyle güzel yaşasın inşallah.

Annen yoksa kalkma sakın aman canım annensi girme dopuma ben kendime bi geliyim ilk işim sana yazmak olcak:)[/QUOTE]

inşallah canım hayırlısıyla kurtulda.yatıyorum ben birsey yapmıyorum valla

Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldi[/QUOTE]
Göbeği düştümu canım bebişin

Şahsen ben yapmazdım benim kokumu ilk hissetsin isterdim zaten seni sık emecekki süt salgılasin vücudun tabii gene tercih sana kalmış bişey

Göbeği düştümu canım bebişin[/QUOTE]
Yok düşmedi daha bugün 4. Günümüz

Kizlar yazdiklarinizi okuyup ben heyecanlaniyorum. Masallah hepinize. Bana da yardm edin nolur. Daha 17haftadayim ama dogum stresi mahfetti beni. Nasi yatcam o yataga kesceklerini bile bile gormesem hissetmesem de bu stres bana yeter. Biktim artik dogum dusunmekten. Genel de olamam. Annemi gordum kac kez. Cok zor cikardi anesteziyi. Spinal olcak ama hangi cesaretle bi sakinlestirici lazim doguma girmeden (( hasta gibiyim surekli. Hamileligi anlamadim. Her gunum dogum dusun3r3k geciyo.

Nasılsıniz kızlar biz kızım la ve oğlumla bi kosusturma içerisinde yız biriyle ilgilenip daha sonra diğeriyle ilgileniyorum geceleri uykusuz um kızım gündüz uyuyor gece uyanık kalıyor inşallah normale donersarılık var biraz kızım da bol bol emzirmeye çalışıyorum göbeğimız de bugun düştü Çok şükür bizden haberler böyle Everdeen Pitircik81 sizlerde zama nn da hayırlısıyla alırsınız kucağınz a insallah

İ
everdeen az kaldı dayan bızde meleklerımızı emzırıp koklayacagız :) ben benımkının pıpısınden opcem ahtım var.
Ahh canım ya hayırlısıyla bi alsaydık valla bayram falan battı bana geçmiyor.öp valla annelik buymuş demek bende popsunu ıssırcam hergün dikti tepeye benim canımı acıttı bende diyorum popusununyiyecem bu kızın.insan kendinden geçiyor saçma sapan sevme sözleri:) yok sütlacım yokturtam ne yapcaz bunlar doğunca yaaa:) monalissa yok hiç iyidir inşallah[/QUOTE]
İyiyim canım benim siz nasılsınız bayram telaşı giremedim benim de ara ara ağrılarım oluyor geçiyor inşallah hayırlısıyla bebişlerimize bir kavußsak

Canım bebişinle eşinle oğlunla hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim inşallah

Şahsen ben yapmazdım benim kokumu ilk hissetsin isterdim zaten seni sık emecekki süt salgılasin vücudun tabii gene tercih sana kalmış bişey
Bende yapmayı düşünmüyorumda merak ettim nasıl oluyor aklıma geldi.inşallah emer.siz büyüdünüz maaiallah dikişlerin nasıl oldu canım oturup kalklamn iyimi

Canımm sen bu düşünceyi sil kafandan şimdiden daha çok erken ben arkadaslar doğum yaptıgından beri kafayı bozdum düşün düşün.insan perişan ediyor kendini ama onlar en büyük umudum iyi olduklarını duydukça cesaretleniyorum kendini korktma ve şimdiden düşünme 5 günüm kaldı ve ben arrık normal psikolojide bi insan değilim düşünme sakın

Ohh maasallah sen nasıl oldun iyinisin canım benim psikoloji bitmiş halde aglıylrum sürekli

kızlar ben tüp bebek tedavisi gördüm. 10 eylülde dondurulmuş embriyo transfer ettiler. ayın 22 sinde test oldum 125 çıktı. 2 gün sonra tekrar test verdım 336 çıktı sizce sonuçlarım nasıl

Bende yapmayı düşünmüyorumda merak ettim nasıl oluyor aklıma geldi.inşallah emer.siz büyüdünüz maaiallah dikişlerin nasıl oldu canım oturup kalklamn iyimi
Çok şükür ilk günlere göre daha iyiyim bu doğumda nasıl olduysa anestezinin etkisiyle bir boyun ağrısi başlamışti daha yeni yeni geçiyor ödemlerde çok şükür dünden beri azalmaya başladı .hamile iken hiç ödemi olmayan ben on gündür odemle uğraştim bugün on gunluk olduk çok şükür kendime hep moral verdim on günde geçecek diye gerçekten sezeryanda bi on gün yardıma muhtaç oluyor insan ama bu bebişler bildiğin bal Everdeen ağladıgi zaman bile ağzıni yüzünü mıncıklamak geliyor ,kürdan gibi parmaklar,kaşık kadar yüz bildiğin oyuncak bebek bunlar inanirmisin her altını açtığımizda ailece çocuğu bi daha inceliyoruz darısı sizlere olsun inşallah bir an önce bebişleri kucaginiza alırsınız

Ahh bu heyecan merak korkuyu bastırıyor zaten siz doğum yaptıktan sonra bizi iyice heveslendik günler geçmiyor hele o fotoğrafları gördüm yatamıyorum üzerine yüzünü gözünü acıtcam diye:)allahım hepsine uzun ömürler versin herkesede nasip etsin.geçmiyor günler ya saydıkça daha büyüyor gözümde son 5 gün inşallah ,benimkide normal doğum gibi bekledi son anı 8 ekim zaten doğum tarihiydi

Sende de mi ödem oldu cnm bnm bugün 5. Gün aynı senin gibi hamileyken hiç ödemimi yoktu şimdi ayaklarım bacaklarım çok şiş normal bişey o zmn Can'ımı sıkmaya başlamıştı çünkü bu şişlikler

kızlar ben tüp bebek tedavisi gördüm. 10 eylülde dondurulmuş embriyo transfer ettiler. ayın 22 sinde test oldum 125 çıktı. 2 gün sonra tekrar test verdım 336 çıktı sizce sonuçlarım nasıl
canım hayırlı olsun inşallah bence sonuçların iyi önemli olan bebişinin kalp atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…