Canım daha var sana biz biraz panik olduk kızlar dopum yapınca benim normalde 12 gün var doğuma yeni indi benim hala ters dönmedi ama şu dört gündür falan aşagıda yürürken cok zorlanıyorum cok baskı yapıyor elimle tutuyorum karnımı doğuvercek gibi duruyor
Arık olacak okadar ne yapalım zaten alıstık hamilelikte sıkıntılara.banada biri agzın soda değir gazlı olmaz dedi.baktım şimdi kaydettim alıyım o biberondan bende korkuyorum mamadan sonra emmesse diye.oyy ya prenses adını ne koydunuz allahım bir ömür mutlu etsin sizi[/QUOTE]Dikişlerim hafif sızlıyor ama değermiş çoooookkk tatlı bişeysütüm daha bugün geldi 20 ser dakika emdi iki göğsümü de ama doymadı ağladı falan yarim ölçekte mama verdim şey al bak Ben çok memnun kaldım Philips aventin yenidoğan doğal akışlı biberonu ilk 2 gün sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldım dediler ki meme almaz biberon alırsa ama şu an aldı mememi çok sükür
İsmi Elif Beren olduArık olacak okadar ne yapalım zaten alıstık hamilelikte sıkıntılara.banada biri agzın soda değir gazlı olmaz dedi.baktım şimdi kaydettim alıyım o biberondan bende korkuyorum mamadan sonra emmesse diye.oyy ya prenses adını ne koydunuz allahım bir ömür mutlu etsin sizi
Annen yoksa kalkma sakın aman canım annensi girme dopuma ben kendime bi geliyim ilk işim sana yazmak olcak:)[/QUOTE]evet bana daha cok var ama ılacı bırakırsam hemen gelecek ayakta kalınca kasıklarıma kramp gırıyor.annemde sehır dısında ıkı gun yok bısey olmasın dıye dua edıyyoorum. senın dogum hıkayenı dınlemeden dogurmıcam senden cesaret alcam.:)
Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldidogum yaklaştıkça sanırım daha hassas oluyoruz bende oyleyım ınan .kendımı yapayalnız hıssedıyorum evıme gectım artık sanırım annemlere alışmışım hayırlısıyla bı gecseydı gunler.
Şahsen ben yapmazdım benim kokumu ilk hissetsin isterdim zaten seni sık emecekki süt salgılasin vücudun tabii gene tercih sana kalmış bişeyKızlar birşey sorcam şimdi bu süt annelik dinimizde güzel bir şeymiş tam arastırmadım ama benim aklıma ne geldi.şimdi bebek ilk doğduğunda anne sütü içmeli hersey için.şimdi süt gelmezse mama yiyecek öyle aklıma geldi tabi düşünmedim size bi soruyum, benim abimin eşinin bebeği var 1 yasında emiyor ve biz yengemlerle kardeş gibi severiz birbirimizi ve diğer abimin eşide benden 10 gün falan sonra doğum yapcak yani ben halayım zaten kan bagım var ama onlar yenge.sizce benim sütüm gelmezse mama yemesindense yengemi emse sizce nasıl olur siz yaparmıydınız hem ayrıca aralarında bi süt anne bağı olsa kı kardeşim yok.sizce nasıl olur ben de hiç bilmiyorum düşünmedim ama öyle aklıma geldi.
Göbeği düştümu canım bebişin[/QUOTE]Benden size tavsiye çok stres yapıp bebeğinizi üzmeyin ben kontrole Çarşamba gün gittim doktor istersen sezeryan yapalım dedi ben öyle panik oldum ki 2 gece boyunca hiç uyumadım sezeryan olmayacaktım sözde Bayram'dan sonrayı bekleyecektim bunu söylemek için gittim 2 gün sonra doktor suyunada bakalım dedi bi baktık sadece 1 cm suyum kalmış ağar topar sezeryan oldum 2 günde suyum bitmiş stresten doktor doğunca iyi ki De almışız bebeği hiç suyu kalmamış plesentasıda bembeyaz olmuş dedi zaten kizim doğduğunda cildi buruş buruş olmıştu susuzluktan şimdi bebe yağı falan toparladı çok şükür dün de ilk banyosunu yaptırdık çok güzrldi
Ahh canım ya hayırlısıyla bi alsaydık valla bayram falan battı bana geçmiyor.öp valla annelik buymuş demek bende popsunu ıssırcam hergün dikti tepeye benim canımı acıttı bende diyorum popusununyiyecem bu kızın.insan kendinden geçiyor saçma sapan sevme sözleri:) yok sütlacım yokturtam ne yapcaz bunlar doğunca yaaa:) monalissa yok hiç iyidir inşallah[/QUOTE]everdeen az kaldı dayan bızde meleklerımızı emzırıp koklayacagız :) ben benımkının pıpısınden opcem ahtım var.
Canım bebişinle eşinle oğlunla hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim inşallahNasılsıniz kızlar biz kızım la ve oğlumla bi kosusturma içerisinde yız biriyle ilgilenip daha sonra diğeriyle ilgileniyorum geceleri uykusuz um kızım gündüz uyuyor gece uyanık kalıyor inşallah normale donersarılık var biraz kızım da bol bol emzirmeye çalışıyorum göbeğimız de bugun düştü Çok şükür bizden haberler böyle Everdeen Pitircik81 sizlerde zama nn da hayırlısıyla alırsınız kucağınz a insallah
Bende yapmayı düşünmüyorumda merak ettim nasıl oluyor aklıma geldi.inşallah emer.siz büyüdünüz maaiallah dikişlerin nasıl oldu canım oturup kalklamn iyimiŞahsen ben yapmazdım benim kokumu ilk hissetsin isterdim zaten seni sık emecekki süt salgılasin vücudun tabii gene tercih sana kalmış bişey
Canımm sen bu düşünceyi sil kafandan şimdiden daha çok erken ben arkadaslar doğum yaptıgından beri kafayı bozdum düşün düşün.insan perişan ediyor kendini ama onlar en büyük umudum iyi olduklarını duydukça cesaretleniyorum kendini korktma ve şimdiden düşünme 5 günüm kaldı ve ben arrık normal psikolojide bi insan değilim düşünme sakınKizlar yazdiklarinizi okuyup ben heyecanlaniyorum. Masallah hepinna da yardm edin nolur. Daha 17haftadayim ama dogum stresi mahfetti beni. Nasi yatcam o yataga kesceklerini bile bilegormesem hissetmesem de bu stres bana yeter. Biktim artik dogum dusunmekten. Genel de olamam. Annemi gordum kac kez. Cok zor cikardi anesteziyi. Spinal olcak ama hangi cesaretle bi sakinlestirici lazim doguma girmeden (( hasta gibiyim surekli. Hamileligi anlamadim. Her gunum dogum dusun3r3k geciyo.
Ohh maasallah sen nasıl oldun iyinisin canım benim psikoloji bitmiş halde aglıylrum sürekliNasılsıniz kızlar biz kızım la ve oğlumla bi kosusturma içerisinde yız biriyle ilgilenip daha sonra diğeriyle ilgileniyorum geceleri uykusuz um kızım gündüz uyuyor gece uyanık kalıyor inşallah normale donersarılık var biraz kızım da bol bol emzirmeye çalışıyorum göbeğimız de bugun düştü Çok şükür bizden haberler böyle Everdeen Pitircik81 sizlerde zama nn da hayırlısıyla alırsınız kucağınz a insallah
Çok şükür ilk günlere göre daha iyiyim bu doğumda nasıl olduysa anestezinin etkisiyle bir boyun ağrısi başlamışti daha yeni yeni geçiyor ödemlerde çok şükür dünden beri azalmaya başladı .hamile iken hiç ödemi olmayan ben on gündür odemle uğraştim bugün on gunluk olduk çok şükür kendime hep moral verdim on günde geçecek diye gerçekten sezeryanda bi on gün yardıma muhtaç oluyor insan ama bu bebişler bildiğin bal Everdeen ağladıgi zaman bile ağzıni yüzünü mıncıklamak geliyor ,kürdan gibi parmaklar,kaşık kadar yüz bildiğin oyuncak bebek bunlar inanirmisin her altını açtığımizda ailece çocuğu bi daha inceliyoruz darısı sizlere olsun inşallah bir an önce bebişleri kucaginiza alırsınızBende yapmayı düşünmüyorumda merak ettim nasıl oluyor aklıma geldi.inşallah emer.siz büyüdünüz maaiallah dikişlerin nasıl oldu canım oturup kalklamn iyimi
Ahh bu heyecan merak korkuyu bastırıyor zaten siz doğum yaptıktan sonra bizi iyice heveslendik günler geçmiyor hele o fotoğrafları gördüm yatamıyorum üzerine yüzünü gözünü acıtcam diye:)allahım hepsine uzun ömürler versin herkesede nasip etsin.geçmiyor günler ya saydıkça daha büyüyor gözümde son 5 gün inşallah ,benimkide normal doğum gibi bekledi son anı 8 ekim zaten doğum tarihiydiÇok şükür ilk günlere göre daha iyiyim bu doğumda nasıl olduysa anestezinin etkisiyle bir boyun ağrısi başlamışti daha yeni yeni geçiyor ödemlerde çok şükür dünden beri azalmaya başladı iken hiç ödemi olmayan ben on gündür odemle uğraştim bugün on gunluk olduk çok şükür kendime hep moral verdim on günde geçecek diye gerçekten sezeryanda bi on gün yardıma muhtaç oluyor insan ama bu bebişler bildiğin bal Everdeen ağladıgi zaman bile ağzıni yüzünü mıncıklamak geliyor ,kürdan gibi parmaklar,kaşık kadar yüz bildiğin oyuncak bebek bunlar inanirmisin her altını açtığımizda ailece çocuğu bi daha inceliyoruz darısı sizlere olsun inşallah bir an önce bebişleri kucaginiza alırsınız
Sende de mi ödem oldu cnm bnm bugün 5. Gün aynı senin gibi hamileyken hiç ödemimi yoktu şimdi ayaklarım bacaklarım çok şiş normal bişey o zmn Can'ımı sıkmaya başlamıştı çünkü bu şişliklerÇok şükür ilk günlere göre daha iyiyim bu doğumda nasıl olduysa anestezinin etkisiyle bir boyun ağrısi başlamışti daha yeni yeni geçiyor ödemlerde çok şükür dünden beri azalmaya başladı .hamile iken hiç ödemi olmayan ben on gündür odemle uğraştim bugün on gunluk olduk çok şükür kendime hep moral verdim on günde geçecek diye gerçekten sezeryanda bi on gün yardıma muhtaç oluyor insan ama bu bebişler bildiğin bal Everdeen ağladıgi zaman bile ağzıni yüzünü mıncıklamak geliyor ,kürdan gibi parmaklar,kaşık kadar yüz bildiğin oyuncak bebek bunlar inanirmisin her altını açtığımizda ailece çocuğu bi daha inceliyoruz darısı sizlere olsun inşallah bir an önce bebişleri kucaginiza alırsınız
canım hayırlı olsun inşallah bence sonuçların iyi önemli olan bebişinin kalp atışıkızlar ben tüp bebek tedavisi gördüm. 10 eylülde dondurulmuş embriyo transfer ettiler. ayın 22 sinde test oldum 125 çıktı. 2 gün sonra tekrar test verdım 336 çıktı sizce sonuçlarım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?