2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

ayyyy ne guzell gozunuz aydın.siz atlattınız darısı bıze bugun yıne sancım oldu bıraz sanırım gelecek az kaldı.korkuyorumm hemde çokkk. iş ciddiye bındıkçe sanırım korkularım artıyo Allahım yardımcımız olsun.

Kızlar benimde kasıklarıma çok baskı yapıyor her an çıkacak gibi sert sert vuruyor
selam canım bende senı goremeyınce dogurdu galıba dedım.nasıl bı agrı. benımde tam vajınamın ustune kramp şeklınde gırıyo aynı mı senındemı oraya ben anlamıyorum bebek mi baskı yapıyor yoksa gercekten sancımı bu.

off bide o çıkmasa başıma benim hamilelikte elim ayağım inanılmaz şişti ben hep ayağımı uzatarak oturdum iyi geldi sandalyede oturur gibi oturdugunda cok şişiyor aklınızda olsun birde tuzlu çekirdek bile şişiriyor bol su. benim elim ayağım 3 misli büyüdü o derece ama hep dikkat ettim azaldı

canım napıyosun ben galiba dopum yapmıycam:) agrı sancı yok sadece yerinde durmuyor cıkmaya calışır gibi hareketler

canım napıyosun ben galiba dopum yapmıycam:) agrı sancı yok sadece yerinde durmuyor cıkmaya calışır gibi hareketler

vallahı bende bı korkuyla acıyorum pc yi.dogurdun mu dıye sonra ohh dıyorum ıtıraf edıyım yalnız kalmak korkutuyor beni.evimdeyım 15 gundur yoktum bılıyosun annemdeydım heryer toz içindeydı dayanamadım evı supurdum sıldım çamasırattım mak. saat ıkı bucukta bı agrı gırdı hala tam gecmedı.dusa gırcem evdee yalnızım gıremıyorum. senın sezeryan gunumu 8 ekım ben onu anlamadım

Ohh maasallah sen nasıl oldun iyinisin canım benim psikoloji bitmiş halde aglıylrum sürekli
Ay neden ağlıyorsun canım bebeğini de uzuyor sun ama hayırlısıyla sizde kurtulacaksınız inşallah rabbim kolay bir doğum nasip etsin tüm hamilelere ..ben iyiyim canım doğumdan beri pek yatmadim iki gün annemde kaldım sonra geçtik eşim hiç bi yerde kalmıyor o yuzden devamli hareket halindeyiz ee bi de bayram zamanı oldu et falan derken bugün 10 gün oldu bebeğim doğali arada gaz sancısı falan oluyor ama normal hayatıma döndüm her işimi kendim yapiyorum çok sukur

aman canım bırak temizliği falan valla kötü olursun yanlız basınada sakı duşa girme düşersin bişey falan olur allah korusun.hersey olabilir kaldır ayagını havaya yat.benim normal tarih 8ekim sezeryane 5 gün kaldı benim bebek son ana kadar bekkeyecek gibi ben çok dua etmiştim ya mübdi vaktinden önce doğmasın diye herhalde ayagımızla gitcez sezeryane bizim dr geç alıyor sezaryenleri

işte normal doğumun güzellikleri maaşallah dikişte atılmadı demi ne güzel ya.siz doğum yapınca bize bişeyler oldu korku heyecan duramaz olduk yerimizde geçmiyor günler bugün daha iyiyim kaç gündür psikolojim darmadagın bir bitseydi de bir iyileşseydim kızımı saglıkla bi alsaydım inşallah.evinize neşe doldu dimi ya:))

Amin canım rabbim bir avaz da kurtarsın tüm hamileler i

olsun ne guzel ne kadar fazla durursa o kadar ıyı degıl mı.dayanamadım iştee.

Öyle canım uyansin diye gözüne bakıyoruz eylül hanımın sizde hayırlısıyla kurtulursun uz inşallah canım çok stres yapma lütfen bebek için iyi değil tatlim

Öyle canım uyansin diye gözüne bakıyoruz eylül hanımın sizde hayırlısıyla kurtulursun uz inşallah canım çok stres yapma lütfen bebek için iyi değil tatlim
tugce yaa dogum sancısı nasıl oluyor. benı afedersınız ama tam vajınanın ustune busey batıyo gıbı oluyo attım kalkamıyorum gecmedıde

Merhaba canım bebek baskı yapıyor canım kramp tarzı ağrılar bende de oluyor Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

Evet canım içi su dolu balon gibi oldu resmen dr yedinci günden sonra azalarak kaybolacak dedi çok şükür şuan kalmadı ödem bacaklarım rahatladi dikişlerim daha iyi bu sabah beşte altını değiştirirken göbeğimizde düştü çok şükür gittikce düzeliyoruz

bebek olunca uyku yok dimi:)banada stresten uyku yok:)göbeğiniz düştümü hayırlı olsun daha kolay olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…