canım ben hiç bilmiyorumKızlar tüp bebekte gebelık nasıl hesaplanır
Nasılsıniz kızlar biz kızım la ve oğlumla bi kosusturma içerisinde yız biriyle ilgilenip daha sonra diğeriyle ilgileniyorum geceleri uykusuz um kızım gündüz uyuyor gece uyanık kalıyor inşallah normale donersarılık var biraz kızım da bol bol emzirmeye çalışıyorum göbeğimız de bugun düştü Çok şükür bizden haberler böyle Everdeen Pitircik81 sizlerde zama nn da hayırlısıyla alırsınız kucağınz a insallah
selam canım bende senı goremeyınce dogurdu galıba dedım.nasıl bı agrı. benımde tam vajınamın ustune kramp şeklınde gırıyo aynı mı senındemı oraya ben anlamıyorum bebek mi baskı yapıyor yoksa gercekten sancımı bu.Kızlar benimde kasıklarıma çok baskı yapıyor her an çıkacak gibi sert sert vuruyor
off bide o çıkmasa başıma benim hamilelikte elim ayağım inanılmaz şişti ben hep ayağımı uzatarak oturdum iyi geldi sandalyede oturur gibi oturdugunda cok şişiyor aklınızda olsun birde tuzlu çekirdek bile şişiriyor bol su. benim elim ayağım 3 misli büyüdü o derece ama hep dikkat ettim azaldıSende de mi ödem oldu cnm bnm bugün 5. Gün aynı senin gibi hamileyken hiç ödemimi yoktu şimdi ayaklarım bacaklarım çok şiş normal bişey o zmn Can'ımı sıkmaya başlamıştı çünkü bu şişlikler
canım napıyosun ben galiba dopum yapmıycam:) agrı sancı yok sadece yerinde durmuyor cıkmaya calışır gibi hareketlerselam canım bende senı goremeyınce dogurdu galıba dedım.nasıl bı agrı. benımde tam vajınamın ustune kramp şeklınde gırıyo aynı mı senındemı oraya ben anlamıyorum bebek mi baskı yapıyor yoksa gercekten sancımı bu.
canım napıyosun ben galiba dopum yapmıycam:) agrı sancı yok sadece yerinde durmuyor cıkmaya calışır gibi hareketler
Aminnn tatlım çok sağol güzel dileklerin için sende hayırlısıyla alırsın kucağına da eşsiz mutluluğu tadarsinCanım bebişinle eşinle oğlunla hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Rabbim inşallah
Ay neden ağlıyorsun canım bebeğini de uzuyor sun ama hayırlısıyla sizde kurtulacaksınız inşallah rabbim kolay bir doğum nasip etsin tüm hamilelere ..ben iyiyim canım doğumdan beri pek yatmadim iki gün annemde kaldım sonra geçtik eşim hiç bi yerde kalmıyor o yuzden devamli hareket halindeyiz ee bi de bayram zamanı oldu et falan derken bugün 10 gün oldu bebeğim doğali arada gaz sancısı falan oluyor ama normal hayatıma döndüm her işimi kendim yapiyorum çok sukurOhh maasallah sen nasıl oldun iyinisin canım benim psikoloji bitmiş halde aglıylrum sürekli
aman canım bırak temizliği falan valla kötü olursun yanlız basınada sakı duşa girme düşersin bişey falan olur allah korusun.hersey olabilir kaldır ayagını havaya yat.benim normal tarih 8ekim sezeryane 5 gün kaldı benim bebek son ana kadar bekkeyecek gibi ben çok dua etmiştim ya mübdi vaktinden önce doğmasın diye herhalde ayagımızla gitcez sezeryane bizim dr geç alıyor sezaryenlerivallahı bende bı korkuyla acıyorum pc yi.dogurdun mu dıye sonra ohh dıyorum ıtıraf edıyım yalnız kalmak korkutuyor beni.evimdeyım 15 gundur yoktum bılıyosun annemdeydım heryer toz içindeydı dayanamadım evı supurdum sıldım çamasırattım mak. saat ıkı bucukta bı agrı gırdı hala tam gecmedı.dusa gırcem evdee yalnızım gıremıyorum. senın sezeryan gunumu 8 ekım ben onu anlamadım
işte normal doğumun güzellikleri maaşallah dikişte atılmadı demi ne güzel ya.siz doğum yapınca bize bişeyler oldu korku heyecan duramaz olduk yerimizde geçmiyor günler bugün daha iyiyim kaç gündür psikolojim darmadagın bir bitseydi de bir iyileşseydim kızımı saglıkla bi alsaydım inşallah.evinize neşe doldu dimi ya:))Ay neden ağlıyorsun canım bebeğini de uzuyor sun ama hayırlısıyla sizde kurtulacaksınız inşallah rabbim kolay bir doğum nasip etsin tüm hamilelere ..ben iyiyim canım doğumdan beri pek yatmadim iki gün annemde kaldım sonra geçtik eşim hiç bi yerde kalmıyor o yuzden devamli hareket halindeyiz ee bi de bayram zamanı oldu et falan derken bugün 10 gün oldu bebeğim doğali arada gaz sancısı falan oluyor ama normal hayatıma döndüm her işimi kendim yapiyorum çok sukur
Amin canım rabbim bir avaz da kurtarsın tüm hamileler iayyyy ne guzell gozunuz aydın.siz atlattınız darısı bıze bugun yıne sancım oldu bıraz sanırım gelecek az kaldı.korkuyorumm hemde çokkk. iş ciddiye bındıkçe sanırım korkularım artıyo Allahım yardımcımız olsun.
aman canım bırak temizliği falan valla kötü olursun yanlız basınada sakı duşa girme düşersin bişey falan olur allah korusun.hersey olabilir kaldır ayagını havaya yat.benim normal tarih 8ekim sezeryane 5 gün kaldı benim bebek son ana kadar bekkeyecek gibi ben çok dua etmiştim ya mübdi vaktinden önce doğmasın diye herhalde ayagımızla gitcez sezeryane bizim dr geç alıyor sezaryenleri
aminnnnn inşallah. bende dogurup hamılelere dua etmek ıstıyorum.maşallah ıyı toparlanmışsın.Amin canım rabbim bir avaz da kurtarsın tüm hamileler i
Öyle canım uyansin diye gözüne bakıyoruz eylül hanımın sizde hayırlısıyla kurtulursun uz inşallah canım çok stres yapma lütfen bebek için iyi değil tatlimişte normal doğumun güzellikleri maaşallah dikişte atılmadı demi ne güzel ya.siz doğum yapınca bize bişeyler oldu korku heyecan duramaz olduk yerimizde geçmiyor günler bugün daha iyiyim kaç gündür psikolojim darmadagın bir bitseydi de bir iyileşseydim kızımı saglıkla bi alsaydım inşallah.evinize neşe doldu dimi ya:))
tugce yaa dogum sancısı nasıl oluyor. benı afedersınız ama tam vajınanın ustune busey batıyo gıbı oluyo attım kalkamıyorum gecmedıdeÖyle canım uyansin diye gözüne bakıyoruz eylül hanımın sizde hayırlısıyla kurtulursun uz inşallah canım çok stres yapma lütfen bebek için iyi değil tatlim
Merhaba canım bebek baskı yapıyor canım kramp tarzı ağrılar bende de oluyor Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimiziselam canım bende senı goremeyınce dogurdu galıba dedım.nasıl bı agrı. benımde tam vajınamın ustune kramp şeklınde gırıyo aynı mı senındemı oraya ben anlamıyorum bebek mi baskı yapıyor yoksa gercekten sancımı bu.
amin canım inşallah.Merhaba canım bebek baskı yapıyor canım kramp tarzı ağrılar bende de oluyor Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
Evet canım içi su dolu balon gibi oldu resmen dr yedinci günden sonra azalarak kaybolacak dedi çok şükür şuan kalmadı ödem bacaklarım rahatladi dikişlerim daha iyi bu sabah beşte altını değiştirirken göbeğimizde düştü çok şükür gittikce düzeliyoruzSende de mi ödem oldu cnm bnm bugün 5. Gün aynı senin gibi hamileyken hiç ödemimi yoktu şimdi ayaklarım bacaklarım çok şiş normal bişey o zmn Can'ımı sıkmaya başlamıştı çünkü bu şişlikler
bebek olunca uyku yok dimi:)banada stresten uyku yok:)göbeğiniz düştümü hayırlı olsun daha kolay olur artıkEvet canım içi su dolu balon gibi oldu resmen dr yedinci günden sonra azalarak kaybolacak dedi çok şükür şuan kalmadı ödem bacaklarım rahatladi dikişlerim daha iyi bu sabah beşte altını değiştirirken göbeğimizde düştü çok şükür gittikce düzeliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?