- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Kızlar hala oluyorum yengemde hamileymiş:)) arka arkaya 1ay var arada çok mutluyum birlikde büyyücekler:)))
kızlar ben 7 haftalık hamileyim bu takvimde neden 8 hafta yazıyor anlamadım12+4 oldum bu hafta yaptılar 11 ile 14 hafta arası yapılıyormuş dr öyle söyledi cnm.. bu arada g. olsun dikkat et kendine..
7 bitirdiğin hafta canım (7+1, 7+2, 7+3 falan) 8'e girmişsin :)kızlar ben 7 haftalık hamileyim bu takvimde neden 8 hafta yazıyor anlamadım
hımm evet beynım durdu :)beyin ne yapsın az once yemek yedik iştahla yedim yemeğimi afedersiniz ama az öncede çıkardım7 bitirdiğin hafta canım (7+1, 7+2, 7+3 falan) 8'e girmişsin :)
Amin cnm inşallah.. Kalp atışı sonra her gitmende biraz daha büyüdü mü merakıgünaydın arkadaşlar dün gittin ilk kontrole çok şükür hersey olması gerektiği gibiymiş.haftaya kalp atışı için çağırdı.hep böyle sorunsuz devam eder inşallah hamişliğimiziii:))
Amin cnm inşallah.. Kalp atışı sonra her gitmende biraz daha büyüdü mü merakıen son gitmemde kollar bacaklar havada eğleniyordu içeride çok güzel onu seyretmek
çok tesekkür ederim. kalp atışından sonraki telaşım 3 ayı doldurmak. telaşlarımız meraklarımız hiç bitmicek .... hep böyle tatlı telaşlarımız olsun inşallahAmin cnm inşallah.. Kalp atışı sonra her gitmende biraz daha büyüdü mü merakıen son gitmemde kollar bacaklar havada eğleniyordu içeride çok güzel onu seyretmek
haklısın cnm amin inşallah..çok tesekkür ederim. kalp atışından sonraki telaşım 3 ayı doldurmak. telaşlarımız meraklarımız hiç bitmicek .... hep böyle tatlı telaşlarımız olsun inşallah
amin cnm inşallah burda birlikte büyütürüz bebişleri :)ay inşallah o günleri görmeyi nasip etsin rabbim
süper olur destek oluruz birbirimize inşallahamin cnm inşallah burda birlikte büyütürüz bebişleri :)
Sen niye gitmiyorsun doktora belki bulantılarina bi çözüm bulurlarHayırlı olsunn gözünüz aydın.ben bugün çok hastaydım gidemedim. Kaç haftalıksın kaç haftada yapıyolar ikili testi
Hayırlı olsun canımKızlar hala oluyorum yengemde hamileymiş:)) arka arkaya 1ay var arada çok mutluyum birlikde büyyücekler:)))
Canım bebeğin hayırlı olsun 12 haftalıkken cinsiyeti belli oluyormu bişeyler almak yapmak istiyorum12+4 oldum bu hafta yaptılar 11 ile 14 hafta arası yapılıyormuş dr öyle söyledi cnm.. bu arada g. olsun dikkat et kendine..
Evet canım biraz fazla almışsin ilk aylarda kilo alınırsa anne kilo alıyor bebek normal oluyor bazen anne kilo almasada bebek sadece kilo alıyor ben mesela öyle oluyorum şimdi üç kilo verdim doğuma kadar genelde on kilo alıyorum bebekte üçbucuk ile dört kilo arası doğuyor belki sen önce alırsın sonra belki yavaşlar kilo alman beyaz ekmek ,şekerden uzak dur.doktorun değerlendirmesi daha doğru olur bebeğin gelişimi iyi olsunda doğumdan sonra hareket,uykusuzlyk zaten kilo kaybettiriyor keyfine bak tatlım
hadiii gözün aydın darısı bizlere inşallahKızlarrrrr doktordayız gördüm bebikimiiiiiiii kalbini duydum aman allahım güm güm uvv yerim onu kaydettik sesini dinliyoruz ve asıl bomba 9+1 günlükmüşüm diğer doktora göre 12haftalıkdım iyiki değiştirmişim doktorumu çok tatlı bi doktor ve 3kilo vermişim 1ayda ya herşey yolunda çok şükürrr çok mutluyum:))))
Kızlarrrrr doktordayız gördüm bebikimiiiiiiii kalbini duydum aman allahım güm güm uvv yerim onu kaydettik sesini dinliyoruz ve asıl bomba 9+1 günlükmüşüm diğer doktora göre 12haftalıkdım iyiki değiştirmişim doktorumu çok tatlı bi doktor ve 3kilo vermişim 1ayda ya herşey yolunda çok şükürrr çok mutluyum:))))
Hiç takma kızlar benim çocuklar ilk dört aylık olana kadar gece uykusu hiç yoktu gunduz uyuyorlardi ben haşat oluyordum gündüzde ben haliyle temizlik,yemek gelen giden o kilolar bi gidiyor aklınız kalır heleki ilk doğumda benim arkadaşim tam 23 kilo almışti bi sene olmadan kilodan eser kalmadı emzirmek,uykusuzluk ve ekstra hareket çok kalori yaktriyor onun için hiç takma sonuçta manken değiliz tekrar görücüyede cikmicaz herşey yolunda gitsin gerisi fasa,fiso birde son iki ay karın büyüdüğü için yenemiyor onun için götürün cennetlik gövdeyesağol cnmmm bir beni destekleyen sen varsın :)) herkes her konuda abuk subuk bişiler söylüyor... napayım yani iştahım çok açıldı :S beyaz ekmek neredeyse hiç yemiyorum artık ve bu ara kilo almam yavaşladıbebişim sağlıklı olsunda gerisi boşş
Ay canım gözün aydın bak iyiki gitmişsin çok şükür herşey yolunda bu arada günlerimiz çok yakın benimki kurban bayramına denk geliyor ben sezeryan olduğu için arefeden iki gün onceyi istiyorumki bayramda inşallah evimde ailemle oluyum sanada çok sevindim canımKızlarrrrr doktordayız gördüm bebikimiiiiiiii kalbini duydum aman allahım güm güm uvv yerim onu kaydettik sesini dinliyoruz ve asıl bomba 9+1 günlükmüşüm diğer doktora göre 12haftalıkdım iyiki değiştirmişim doktorumu çok tatlı bi doktor ve 3kilo vermişim 1ayda ya herşey yolunda çok şükürrr çok mutluyum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?