Her saat başı kalktığı için uyku yok malesef doyur,altını değiştirbebek olunca uyku yok dimi:)banada stresten uyku yok:)göbeğiniz düştümü hayırlı olsun daha kolay olur artık
Şimdi uyudu bende sizleri merak ettim arada doğum yapan oldumu diye az kaldı kızlar meleklerinize kavuşmayabebek olunca uyku yok dimi:)banada stresten uyku yok:)göbeğiniz düştümü hayırlı olsun daha kolay olur artık
Bnmkinin göbeğide kahverengi oldu düşecek galiba bi kaç güne bi de kilo verdin mi benim dogum öncesiyle şu an arasında pek bi fark yok ödemlerim inince kilo da azalır mı merak ediyorumEvet canım içi su dolu balon gibi oldu resmen dr yedinci günden sonra azalarak kaybolacak dedi çok şükür şuan kalmadı ödem bacaklarım rahatladi dikişlerim daha iyi bu sabah beşte altını değiştirirken göbeğimizde düştü çok şükür gittikce düzeliyoruz
Vallahi canım benimki belim den giriyordu ağrı sonra kasigima baskı yapiyordutugce yaa dogum sancısı nasıl oluyor. benı afedersınız ama tam vajınanın ustune busey batıyo gıbı oluyo attım kalkamıyorum gecmedıde
geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun.hamileliğin en baslarında cok değişik durumlar yasıyor insan vucut bi anda değişim geçiyor alışık olmadıgı bir hale geçiyor belki ondandır.sen yinede dikkat et bu arada hamur işi yağlı börekler falan hamilelikte agır gelirKızlar benim şöyle bi sorunum oldu geçen arefe teyzem börek yapmıştı yedim biraz fazla kaçırdım galiba sonra kafam uyuşmaya başladı tansiyonumu ölçtüler 11/4 küçüğü düşmüştü sonra dinlendim geçti az önce iş yerinde yemek yedim yine galiba fazla kaçırdım yine kafam uyuşur gibi oldu dilim dudağım uyuştu eczaneye gittim yine 10/5 e düşmüş tansiyonum 10 dakika dinlenin geçer dedi dinlendim az şimdi iyiyim başına böyle bi yeş gelen varmı kötü bi şeymidir yarın kontrolüm doktoroda anlatıcam ama dayanamadım şimdi sizede danışım dedim ...
geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun.hamileliğin en baslarında cok değişik durumlar yasıyor insan vucut bi anda değişim geçiyor alışık olmadıgı bir hale geçiyor belki ondandır.sen yinede dikkat et bu arada hamur işi yağlı börekler falan hamilelikte agır gelir
canım henüz cok cok minik bi anda tüm belirtiler gelir sen herseye hazorlıklı ol.benim hiç belirtim yoktu birden yere serildim 3 ay aralıksız kustum işten ayrıldım 3 ay yattım.bayıldım herseyi yasadım.kilo verdim durmadan.her bünye farklı tabi,ama herseye hazırlıklı ol hamilelik bambaska birşey birden bire gelir hersey:) kendine heran dikkat edeceksin artık uzun ve zorlu bir süreç bir okadarda heyecanlı bi bakmışsın son günler:)çok sağol canım ben şimdi 6+3 üm ama benim hiç belirtim olmadı allaha çok şükür halada yok ne mide bulantısı ne aşerme ne ağızda değişik tat filen bi iki kere bu durumu yaşadım işte az yemeye çalışıyorum henüz kilo almadım çok şükür ekmeği filende normaldede yemiyodum şimdi hiç yemiom geçen cok acıktıydım galiba dayanamadım biraz kaçırdımbu günde çalışıyorum be iş yerindeki abla çok koydu yemekleri bende yarım bırakmayı hiç sevmem yedim hepsini çok geldi galiba söyledim daha onlarıda az az alıcam artık arada da 5 badem 2 çeviz yiyorum süt içiyorum yoğurt yiyorum bakalım korktum bende tansiyon düşünce içimi ferahlattın çok sağol =)
canım nerdesin ne durumdasın?olsun ne guzel ne kadar fazla durursa o kadar ıyı degıl mı.dayanamadım iştee.
ıyıyım canım evdeyım bebegımın yatagı geldı az önce çok hoşuma gıttı dayımız hedıye aldı :) uyku setı falan onları makınaya atıcam heyecanlandım.sen nasılsın sancı falan var mıcanım nerdesin ne durumdasın?
çok sağol canım ben şimdi 6+3 üm ama benim hiç belirtim olmadı allaha çok şükür halada yok ne mide bulantısı ne aşerme ne ağızda değişik tat filen bi iki kere bu durumu yaşadım işte az yemeye çalışıyorum henüz kilo almadım çok şükür ekmeği filende normaldede yemiyodum şimdi hiç yemiom geçen cok acıktıydım galiba dayanamadım biraz kaçırdımbu günde çalışıyorum be iş yerindeki abla çok koydu yemekleri bende yarım bırakmayı hiç sevmem yedim hepsini çok geldi galiba söyledim daha onlarıda az az alıcam artık arada da 5 badem 2 çeviz yiyorum süt içiyorum yoğurt yiyorum bakalım korktum bende tansiyon düşünce içimi ferahlattın çok sağol =)
canım oncekı mesajı yazdım kusura bakma kılodan dolayı sandım.duşmesı normal sanırım bendede olmustu .yuksekten korkacaksın dedı benım dr içini ferah tut.hayırlı olsun bu arada.Kızlar benim şöyle bi sorunum oldu geçen arefe teyzem börek yapmıştı yedim biraz fazla kaçırdım galiba sonra kafam uyuşmaya başladı tansiyonumu ölçtüler 11/4 küçüğü düşmüştü sonra dinlendim geçti az önce iş yerinde yemek yedim yine galiba fazla kaçırdım yine kafam uyuşur gibi oldu dilim dudağım uyuştu eczaneye gittim yine 10/5 e düşmüş tansiyonum 10 dakika dinlenin geçer dedi dinlendim az şimdi iyiyim başına böyle bi yeş gelen varmı kötü bi şeymidir yarın kontrolüm doktoroda anlatıcam ama dayanamadım şimdi sizede danışım dedim ...
Canım ödem gidince birden bi zayıfliyorsun ben şok oldum hamilelikte ben 71 kilo ile başladım 77 ile bitti dün tartildim ödemler gidince 72.3 kg geldim okadar zayıflamisimki bacaklarım incecik olmuş Suan resmen kilo almak için uğrasiyorumBnmkinin göbeğide kahverengi oldu düşecek galiba bi kaç güne bi de kilo verdin mi benim dogum öncesiyle şu an arasında pek bi fark yok ödemlerim inince kilo da azalır mı merak ediyorum
Ben de hamileliğe 66 ile başladım 73-74 gibi doğuma gittim su an eve geldim 72 kiloydum çocuk bile 3300 gr doğdu Nasıl hiç kilo vermedim anlamadım ama bugün doktora gittim 15 güne iner ödemlerin çok serum yedin o yüzden dediCanım ödem gidince birden bi zayıfliyorsun ben şok oldum hamilelikte ben 71 kilo ile başladım 77 ile bitti dün tartildim ödemler gidince 72.3 kg geldim okadar zayıflamisimki bacaklarım incecik olmuş Suan resmen kilo almak için uğrasiyorum
İnşş hamile kaldığımız kiloların daha da altına düşeriz Bn 66 ken bile topluydum zaten hedef 55 tabi yapabilirsemCanım ödem gidince birden bi zayıfliyorsun ben şok oldum hamilelikte ben 71 kilo ile başladım 77 ile bitti dün tartildim ödemler gidince 72.3 kg geldim okadar zayıflamisimki bacaklarım incecik olmuş Suan resmen kilo almak için uğrasiyorum
oyyy ne tatlıdır sağlıkla yatsın inşallah canım iyi günlerde.bende iyyim kendimi rahatlatıyorum sağolsun bu hafta arkadaslar ben stresteyim diye bizdeler yarında baska arkadas gelcek yatıya onlarla sohbet muhabbet vakit hızlı geçiyor yoksa kendimi dinliyorum sancım falan yok çok şükür hiç dopurmayacak gibi iyyim:)ıyıyım canım evdeyım bebegımın yatagı geldı az önce çok hoşuma gıttı dayımız hedıye aldı :) uyku setı falan onları makınaya atıcam heyecanlandım.sen nasılsın sancı falan var mı
canım gebeliğimin ilk 3 ayında bende çektim o durumu sürekli tansiyonum düşüyordu ve şiddetli baş ağrısı yapıyordu doktorum olur demişti düştüğü an bir çay bardağı şekerli su içip ayaklarımı havaya kaldırıp dinleniyordum tansiyonum biraz yükseliyordu doktoruna kesin söyle geçmiş olsun....Kızlar benim şöyle bi sorunum oldu geçen arefe teyzem börek yapmıştı yedim biraz fazla kaçırdım galiba sonra kafam uyuşmaya başladı tansiyonumu ölçtüler 11/4 küçüğü düşmüştü sonra dinlendim geçti az önce iş yerinde yemek yedim yine galiba fazla kaçırdım yine kafam uyuşur gibi oldu dilim dudağım uyuştu eczaneye gittim yine 10/5 e düşmüş tansiyonum 10 dakika dinlenin geçer dedi dinlendim az şimdi iyiyim başına böyle bi yeş gelen varmı kötü bi şeymidir yarın kontrolüm doktoroda anlatıcam ama dayanamadım şimdi sizede danışım dedim ...
Kızlar maşallhh yaa bende az kılo aldım dıye seviniyordum:) sız nasıl kılo almadınız anlamadım ben çok almışım size goreCanım ödem gidince birden bi zayıfliyorsun ben şok oldum hamilelikte ben 71 kilo ile başladım 77 ile bitti dün tartildim ödemler gidince 72.3 kg geldim okadar zayıflamisimki bacaklarım incecik olmuş Suan resmen kilo almak için uğrasiyorum
Teşekkür ederim canım evet çok tatlı ahşap beyaz çekmeceliler varya ondan aldık.allahım olmayanlardal nasıp etsin.oyyy ne tatlıdır sağlıkla yatsın inşallah canım iyi günlerde.bende iyyim kendimi rahatlatıyorum sağolsun bu hafta arkadaslar ben stresteyim diye bizdeler yarında baska arkadas gelcek yatıya onlarla sohbet muhabbet vakit hızlı geçiyor yoksa kendimi dinliyorum sancım falan yok çok şükür hiç dopurmayacak gibi iyyim:)
Bana zayıflik yakışmiyor yaa eşimde zayıflamami istemiyor boyum uzun olduğu için balık etli daha hoşuma gidiyor ben 55 kg olsam iğne iplik gibi olurumİnşş hamile kaldığımız kiloların daha da altına düşeriz Bn 66 ken bile topluydum zaten hedef 55 tabi yapabilirsem
Canım resmen bünye meselesi benim oğlan resmen beni kemirmis ben hamile iken kilo almıyordum doktora bebek kilo alıyormu ben almıyorum deyince o senin vücudundan alıyor demişti gerçektende öyle oldu ,yani kilo almanda senin elinde değil bebeğini bol bol emzir ödemde gidince bi anda balon gibi sönüyor insan bide bunun üstüne yorgunluk uykusuzluk hiç takma kiloları hepsi giderKızlar maşallhh yaa bende az kılo aldım dıye seviniyordum:) sız nasıl kılo almadınız anlamadım ben çok almışım size gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?