Güle güle sağlıkla kullansın annesinin kuzusuTeşekkür ederim canım evet çok tatlı ahşap beyaz çekmeceliler varya ondan aldık.allahım olmayanlardal nasıp etsin.
Bana zayıflik yakışmiyor yaa eşimde zayıflamami istemiyor boyum uzun olduğu için balık etli daha hoşuma gidiyor ben 55 kg olsam iğne iplik gibi olurum
Güle güle sağlıkla kullansın annesinin kuzusu
Boyun uzunsa balık et güzel oluyor da bnm boyum 159 cm zaten 55 kiloyla bile balık etliyim ben su an dombişim yaniBana zayıflik yakışmiyor yaa eşimde zayıflamami istemiyor boyum uzun olduğu için balık etli daha hoşuma gidiyor ben 55 kg olsam iğne iplik gibi olurum
maaşallah sana oyy 2 ay bitiyor maaşallah.beceriklii annesi nasıl güzel olmuş süpersin görmüştüm bunlardan çok güzel olmuş,bende özledim gelmez oldun.emili 11gün falan oldu doğum yaptı canım maasallah iyi latıciğimle biz kaldık bildiğin herkes doğum yaptı bizde bşrbirinizi bekliyoruz.benim cuma günü sezaryen bebek tersmiş 2 günüm kaldı heyecanlıyım.onun dışında çok şükürr diğer arkadaslardanda sıkıntılı haber almadık bizim hanımlar sağlıkla doğum yaptı şükür.bide biz kurtulsaydık.fırsat buldkça gel özletmeEverdeen emili98 Pitircik81 kızlarcım nasılsınız bebişler geldimi emili doğum yaptın mı cnm everden sen nasılsın laticim senle yazışmıştık özelden biliyorum seni.. çok özledim valla buraları ama eymen bey le zorlaştı kendime vakit ayırmam.. size rsm atıyorum maşallah demeyi ihmal etmiyoruz fikir olsun sizlere de evde kendim yaptım bu çekimleri.. Bu arada c.tesi 2. ay bitiyor çok şükür eymen gayet iyi..
Everdeen emili98 Pitircik81 kızlarcım nasılsınız bebişler geldimi emili doğum yaptın mı cnm everden sen nasılsın laticim senle yazışmıştık özelden biliyorum seni.. çok özledim valla buraları ama eymen bey le zorlaştı kendime vakit ayırmam.. size rsm atıyorum maşallah demeyi ihmal etmiyoruz fikir olsun sizlere de evde kendim yaptım bu çekimleri.. Bu arada c.tesi 2. ay bitiyor çok şükür eymen gayet iyi..
maaşallah sana oyy 2 ay bitiyor maaşallah.beceriklii annesi nasıl güzel olmuş süpersin görmüştüm bunlardan çok güzel olmuş,bende özledim gelmez oldun.emili 11gün falan oldu doğum yaptı canım maasallah iyi latıciğimle biz kaldık bildiğin herkes doğum yaptı bizde bşrbirinizi bekliyoruz.benim cuma günü sezaryen bebek tersmiş 2 günüm kaldı heyecanlıyım.onun dışında çok şükürr diğer arkadaslardanda sıkıntılı haber almadık bizim hanımlar sağlıkla doğum yaptı şükür.bide biz kurtulsaydık.fırsat buldkça gel özletme
Maşallah subhanallah annesi çok güzel bi resim olmuş bizde 12 günlük olduk teyzesi muhammed Ali'miz oldu çok şükür bizde bugün bayomuzu yaptık evde her türlü koşuşturma mevcut bizde babamız izinli evdeEverdeen emili98 Pitircik81 kızlarcım nasılsınız bebişler geldimi emili doğum yaptın mı cnm everden sen nasılsın laticim senle yazışmıştık özelden biliyorum seni.. çok özledim valla buraları ama eymen bey le zorlaştı kendime vakit ayırmam.. size rsm atıyorum maşallah demeyi ihmal etmiyoruz fikir olsun sizlere de evde kendim yaptım bu çekimleri.. Bu arada c.tesi 2. ay bitiyor çok şükür eymen gayet iyi..
Valla ben o Tombisligi seviyorum tahta gibi ne öyle kadın biraz ele avuca gelcek benceBoyun uzunsa balık et güzel oluyor da bnm boyum 159 cm zaten 55 kiloyla bile balık etliyim ben su an dombişim yani
Aslında bnm kilo almış basını gidiyordu benim suyum az diye doktor dikkat et tuzlu yağlı yeme bol su iç dedi bnde baya dikkat ettim son Zaman'lar 4 kilo verdim o yüzden öyle olduKızlar maşallhh yaa bende az kılo aldım dıye seviniyordum:) sız nasıl kılo almadınız anlamadım ben çok almışım size gore
Bnmki de balık etli seviyor seni sevdiğim zaman cok güzelde kilon falan diyor o Zaman'lar 58 falandım 3 kilo da Bn düşüp biraz abur cubur yetip 58 olmak istiyorum 10 aydır paketli hic bisey yemedim özledim ya bugün eşim cips almış o kadar sevindim ki ama üç tane verip yeter dedi elinden balonu alınmış çocuk gibi oldumBana zayıflik yakışmiyor yaa eşimde zayıflamami istemiyor boyum uzun olduğu için balık etli daha hoşuma gidiyor ben 55 kg olsam iğne iplik gibi olurum
Doğum hediyesi olarak eşler cips takıyorlarmis yakamıza .....tebrik ederim hanım al buda benden sana battal boy cips aile boyu cola bu iyiliğimide unutma haaa derlermiş ...Bnmki de balık etli seviyor seni sevdiğim zaman cok güzelde kilon falan diyor o Zaman'lar 58 falandım 3 kilo da Bn düşüp biraz abur cubur yetip 58 olmak istiyorum 10 aydır paketli hic bisey yemedim özledim ya bugün eşim cips almış o kadar sevindim ki ama üç tane verip yeter dedi elinden balonu alınmış çocuk gibi oldum
kızlar selam bugun bıraz dogumla alakalı araştırma yaptımda. ben korkmaya başladım.yarın dr gıdecegım.ne olacak ne bıtecek bılmıyorum.genel anestezıden korkuyorum sankı uyanamayacakmısım gıbı gelıyor,epıdural desem gozun açık kesıldıgını bıle bıle nasıl olacak bılmıyorum bıraz panıgım ben.spinal varmış bırde kafam karıştı çok korkuyorum yardım edın bişeyler soyleyın bana ne oldu bılmıyorumnormalı bıle dusunuyordum şimdi onuda ıstemıyorum napcamm bennnn.....[/QUOT canım akışına bırak inşallah her şey yolunda gider bir anlık olup bitecek sonrası sonsuz bir mutluluk.olumlu düşün ki olumlu olsun herşey
canım bak biliyosun beni ne kadar korktuğumu panik olup abarttığımı ben epidural istitorum tamamen uyuşup hissetmiyormussun bile ama uyanık olmak istiyorum, bebeğimin çıktığı anı görmek istiyorum.dişimizi çektirirken bile hissetmiyoruz.bak yarın son günüm ve ben kendimi hazırladım hazırım diyorum ne olacaksa olsun ve bitsin kendini korkutma.ven sana çıkar çıkmaz yazıcam eger hissedersem söyliycem acık acık sakın epidural olma diye kendini korkutmakızlar selam bugun bıraz dogumla alakalı araştırma yaptımda. ben korkmaya başladım.yarın dr gıdecegım.ne olacak ne bıtecek bılmıyorum.genel anestezıden korkuyorum sankı uyanamayacakmısım gıbı gelıyor,epıdural desem gozun açık kesıldıgını bıle bıle nasıl olacak bılmıyorum bıraz panıgım ben.spinal varmış bırde kafam karıştı çok korkuyorum yardım edın bişeyler soyleyın bana ne oldu bılmıyorumnormalı bıle dusunuyordum şimdi onuda ıstemıyorum napcamm bennnn.....
canım bak biliyosun beni ne kadar korktuğumu panik olup abarttığımı ben epidural istitorum tamamen uyuşup hissetmiyormussun bile ama uyanık olmak istiyorum, bebeğimin çıktığı anı görmek istiyorum.dişimizi çektirirken bile hissetmiyoruz.bak yarın son günüm ve ben kendimi hazırladım hazırım diyorum ne olacaksa olsun ve bitsin kendini korkutma.ven sana çıkar çıkmaz yazıcam eger hissedersem söyliycem acık acık sakın epidural olma diye kendini korkutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?