2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

canımm ya ndn baktın videolara bi ara bende öyl olmştum enerjini topla lütfen bırakıversem bende kötü olcam ama güçlü olmak zorundayız.arkadaslarınla görüş dışarı çık düşünme doğumu iyi geliyor,hadi kendini topla bende korkuyorumyarın bu saatlerde ne durumda olcam acabadüşünneyelim dua edelim.

Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah canım mutlaka haber ver

aminn canım hepimizi hayırlısıyla inşallah.kendimi iyi hissettiğim anda yazcam inşallah
Nasılsın canım heyecan varmı benim yıne bıraz sancım var.annem geldı yaprak sarıyor dolaba bende otur ya kalk sarhoş gıbıyım zaten.geceden uykusuzlukta var.sana dua edeceğim.

Nasılsın canım heyecan varmı benim yıne bıraz sancım var.annem geldı yaprak sarıyor dolaba bende otur ya kalk sarhoş gıbıyım zaten.geceden uykusuzlukta var.sana dua edeceğim.
oh annemde dün sarmış yorma kendini.valla bugün çok garibim bomboşum herkes sordukça ne hissettiğimi bilemedim herkes bizde düğün evi gibi hazırlık yapıyor bende eşime söyledim dışarı çıkalım diye daraldım kuaferdeyim şimdi bakım yaptırıyım fön kaş yarına saftım kayar kesin:) ama ben şimdi kendimi iyi hissediyim biraz korkmuyorumda hiç birşey hissedemiyorum bugün:)

ayyy kuuuzumm bı bıtseydı benımde randevu yarına kaldı ınternet paketımde yok benıde alırlarmıs sezeryana :) senınle aynı gun dogururmusum senın ne hıssettıgını ogrenmeden.hayırlısı bakalım

#everden # lati lokum hadi bakalım az kaldı rabbim yardımciniz olsun artık aramıza katılın bebişlerin gazlarını uyumadiklarini paylaşmaya az kaldı doğum sırasında dua edin kızlar doğumda yapılan dualar reddolunmazmis dr söyleyin bebiş ilk doğduğunda kulağına üç kere kelimei tevhid okursa şeytan ondan uzak olurmuş hepimizin evlatları hayırlı evlatlar olsun inşallah aman bizi habersiz bırakmayın

inşallah canım ben bırkaç gundur çok korkuyorum ruyalarıma gırıyor dun gece ıkı kere aglayarak uyandım.napcam bılmıyorum.yarın dr kontrolum var bellı olur artık hersey.

ayy canım cok merak ederim senden haber alamazsam allahım hayırlısıyla yarın bi geçsin.yanlız bana sancı girmeye basladı stresleniyorum galiba

canım dr mu sötleyecekmiş tamm söyleyim söylesin.su hoşafın içine çekirdekli üzüm elma kayısı erik kurusumu yapcaz şimdi baska ne lazım içine seker atcazmı

ayy canım cok merak ederim senden haber alamazsam allahım hayırlısıyla yarın bi geçsin.yanlız bana sancı girmeye basladı stresleniyorum galiba

yaaaa nasıl bı sancı. bende de sancı var bol su iç soluna yat pozısyon degıstır gecerse yalancıdır . off offfff ne zormuş nerde bu dogurnlrrr gelecem şimdi yanınıza bızı koyup gıttıler ahhh emiliii çok korkuyom ben.

stres s sancısı sanırım düşünmek istemiyorum yarını

canım dr mu sötleyecekmiş tamm söyleyim söylesin.su hoşafın içine çekirdekli üzüm elma kayısı erik kurusumu yapcaz şimdi baska ne lazım içine seker atcazmı
Evet canım sekerde koy çekirdekli siyah üzüm,kayısı,incir,tarçın,karanfil ben halen kaynatip içiyorum hazır meyve suyu hiç icmedim birde ayriyeten yarım litrelik kavanoza bir yemek kaşığı bal ve polen koyuyorum içine sıcağa yakın su calkalayip içiyorum polen anne sütünün kalitesini artırıyormus bebeğin beyin gelişimi ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormus bizden şimdilik bu kadar

canım sende sancı yada belırtı yokmu normal mı olcak sezeryan mı
Canım arada yalancı sancılar gelip gidiyor normal canım öyle görünüyor 32.haftadan beri baş aşağı duruyo bebiş normal doğuma hazır.yarın benimde randevum var son durumları öğreneceğiz senin de yarın randevum değil mi Allah yardımcımız olsun canım

seni sakınleştırmem gerekırken daha çok strese sokuyorum ben hayırlısıya bu saatlerde prensesını kokluyor emzırıyor olcaksın.gogsumu sıktım bugun az bısey sut geldı
Aman kızlar doğum yapınca ilk gün sutum yok diye sakın endişe etmeyin bebeğiniz durmadan emsin ben hastanede hiç uyuyamadim bebeğim hep yanımda yattı devamlı meme verdim göğüsunuzu verince kendi tukurugunuzle yada sutunuz akıyorsa baş kısmını ıslatın bebek daha rahat emer bu arada genel anesteziden ziyade epidural tavsiye ederim hiçbir şey hissetmiyorsunuz bebeğinizin ilk çıkışini kesin görmeniz lazım

Eklentiler

• IMG-20150917-WA0000.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 32
seni sakınleştırmem gerekırken daha çok strese sokuyorum ben hayırlısıya bu saatlerde prensesını kokluyor emzırıyor olcaksın.gogsumu sıktım bugun az bısey sut geldı
inşallah canım etrafımda herkeas heyecanlandıkça ben bomboşum hiç birşey hissediyorum nedense sanki yarın birşey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…