2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

tamam canım saol hepsini aldım hazırlıyorum şindi sonra yatcam bol dua edin bana

oyy maaşallah size çok güzel çıkmıssınız.bende epidural istiycem görmek istiyorum o anı.birde canım dr bana 7de kahvaltı yap tok gel 8 de dedi ben ac gidilir biliyorum gecmi alcak acaba ameliyata off bi bitse yarın aman ya.bende süt geliyor durmadan inşallah yarında gelir nasıl birşey bilmiyorum ki emzirmekte emince bilirim herhalde süt içtiğini

Sezeryanda en az altı saat aç olmak lazım ben dokuzda girdim ameliyata dr gece 12 den sonra bişey yeme en geç gece üçten sonra su dahi içme dedi sen genede dr danış derim acaba sana suni sancı vererek normal doğummu yaptıracak valla bilemedim şimdi

ayy emili maşallah yaa ne kadar güzelsin bebişde çok tatlı yerim ben onu.epidural guzelde kalpte gıderim ben

inşallah canım etrafımda herkeas heyecanlandıkça ben bomboşum hiç birşey hissediyorum nedense sanki yarın birşey yok gibi
Rahat ol canım inşallah hayırlı haberlerını bekliyorum.dualarım seninle.yatıyorum uyuyabilirsem tabi.allaha emanet ol.

evet ya bende çok arastırdım hep öyle diyor bende ac gidilir diye biliyorum.özellikle defalarca sordum karnını doyur gel mutlaka dedi dr.kuzenimede benim dr doğum yaptırdı onada ye gel demiş oda tok gitmiş sezaryana.normal doğum yaptırabilirmi bebek dönmedi hala kafası yukarıda.bilmiyorum yarın görcez ne olacak güveniyorumda konyanın en ünlü dru herkes cok memnun var demek bi bildiği.allaha emanet gidiyoruz bakalım

saol canım bende hoşafımı yaptım yatıyorum bakalım yarın görecez tüm korkuları heyecanları allaha emanetiz.iyi geceler

Ayy everdeen ne yaptın oldum meraktan.büyük ıhtımal bebeğine kavustun.allahım hayırlı haberlerini beklıyorum

Ayy everdeen ne yaptın oldum meraktan.büyük ıhtımal bebeğine kavustun.allahım hayırlı haberlerini beklıyorum
Aynen bende merakla bekliyorum durmadan bakıyorum sayfaya inşallah rahat sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna darısı inşallah sana olsun lati lokumummm

Aynen bende merakla bekliyorum durmadan bakıyorum sayfaya inşallah rahat sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna darısı inşallah sana olsun lati lokumummm
Bende yarım saatten gıdecegım dr hafıf sancım da var herseyı hazır ettim nolur nolmaz dıye.ama korku çok.allahım ysrdımcımız olsun.

inşallahh canım haftaya bugun gun verdı sezeryan.kılosu dusuk bıraz 2.850 ne yesem napsam bılemedım bır haftası var
Everdeen nasıl oldu anlat hadi prenses nasıl oyyy yerım ben onu hayal bıle edemıyorum.agrın sızın var mı bebiş emdımı sut geldımı offf herseyı meraaaaaaaak edıyorum.kendıne gelde yaz hemen

Canlarım saolun allah razı olsun biraz agrı var tabi ama bu meleğe herşey değer Pitircik81 M monalisa78 allahım tez zamanda kavustursun anlatılmaz bu duygu laticim epidural kesinlikle bi uyandm bebeğim aglayıdu hiç birşey hissetmedim detay yazıcam bugünü atlatalım allahım izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…