tamam canım saol hepsini aldım hazırlıyorum şindi sonra yatcam bol dua edin banaEvet canım sekerde koy çekirdekli siyah üzüm,kayısı,incir,tarçın,karanfil ben halen kaynatip içiyorum hazır meyve suyu hiç icmedim birde ayriyeten yarım litrelik kavanoza bir yemek kaşığı bal ve polen koyuyorum içine sıcağa yakın su calkalayip içiyorum polen anne sütünün kalitesini artırıyormus bebeğin beyin gelişimi ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormus bizden şimdilik bu kadar
oyy maaşallah size çok güzel çıkmıssınız.bende epidural istiycem görmek istiyorum o anı.birde canım dr bana 7de kahvaltı yap tok gel 8 de dedi ben ac gidilir biliyorum gecmi alcak acaba ameliyata off bi bitse yarın aman ya.bende süt geliyor durmadan inşallah yarında gelir nasıl birşey bilmiyorum ki emzirmekte emince bilirim herhalde süt içtiğiniAman kızlar doğum yapınca ilk gün sutum yok diye sakın endişe etmeyin bebeğiniz durmadan emsin ben hastanede hiç uyuyamadim bebeğim hep yanımda yattı devamlı meme verdim göğüsunuzu verince kendi tukurugunuzle yada sutunuz akıyorsa baş kısmını ıslatın bebek daha rahat emer bu arada genel anesteziden ziyade epidural tavsiye ederim hiçbir şey hissetmiyorsunuz bebeğinizin ilk çıkışini kesin görmeniz lazım
Sezeryanda en az altı saat aç olmak lazım ben dokuzda girdim ameliyata dr gece 12 den sonra bişey yeme en geç gece üçten sonra su dahi içme dedi sen genede dr danış derim acaba sana suni sancı vererek normal doğummu yaptıracak valla bilemedim şimdioyy maaşallah size çok güzel çıkmıssınız.bende epidural istiycem görmek istiyorum o anı.birde canım dr bana 7de kahvaltı yap tok gel 8 de dedi ben ac gidilir biliyorum gecmi alcak acaba ameliyata off bi bitse yarın aman ya.bende süt geliyor durmadan inşallah yarında gelir nasıl birşey bilmiyorum ki emzirmekte emince bilirim herhalde süt içtiğini
ayy emili maşallah yaa ne kadar güzelsinAman kızlar doğum yapınca ilk gün sutum yok diye sakın endişe etmeyin bebeğiniz durmadan emsin ben hastanede hiç uyuyamadim bebeğim hep yanımda yattı devamlı meme verdim göğüsunuzu verince kendi tukurugunuzle yada sutunuz akıyorsa baş kısmını ıslatın bebek daha rahat emer bu arada genel anesteziden ziyade epidural tavsiye ederim hiçbir şey hissetmiyorsunuz bebeğinizin ilk çıkışini kesin görmeniz lazım
Rahat ol canım inşallah hayırlı haberlerını bekliyorum.dualarım seninle.yatıyorum uyuyabilirsem tabi.allaha emanet ol.inşallah canım etrafımda herkeas heyecanlandıkça ben bomboşum hiç birşey hissediyorum nedense sanki yarın birşey yok gibi
evet ya bende çok arastırdım hep öyle diyor bende ac gidilir diye biliyorum.özellikle defalarca sordum karnını doyur gel mutlaka dedi dr.kuzenimede benim dr doğum yaptırdı onada ye gel demiş oda tok gitmiş sezaryana.normal doğum yaptırabilirmi bebek dönmedi hala kafası yukarıda.bilmiyorum yarın görcez ne olacak güveniyorumda konyanın en ünlü dru herkes cok memnun var demek bi bildiği.allaha emanet gidiyoruz bakalımSezeryanda en az altı saat aç olmak lazım ben dokuzda girdim ameliyata dr gece 12 den sonra bişey yeme en geç gece üçten sonra su dahi içme dedi sen genede dr danış derim acaba sana suni sancı vererek normal doğummu yaptıracak valla bilemedim şimdi
saol canım bende hoşafımı yaptım yatıyorum bakalım yarın görecez tüm korkuları heyecanları allaha emanetiz.iyi gecelerRahat ol canım inşallah hayırlı haberlerını bekliyorum.dualarım seninle.yatıyorum uyuyabilirsem tabi.allaha emanet ol.
saol canım bende hoşafımı yaptım yatıyorum bakalım yarın görecez tüm korkuları heyecanları allaha emanetiz.iyi geceler
Aynen bende merakla bekliyorum durmadan bakıyorum sayfaya inşallah rahat sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna darısı inşallah sana olsun lati lokumummmAyy everdeen ne yaptın oldum meraktan.büyük ıhtımal bebeğine kavustun.allahım hayırlı haberlerini beklıyorum
Bende yarım saatten gıdecegım dr hafıf sancım da var herseyı hazır ettim nolur nolmaz dıye.ama korku çok.allahım ysrdımcımız olsun.Aynen bende merakla bekliyorum durmadan bakıyorum sayfaya inşallah rahat sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna darısı inşallah sana olsun lati lokumummm
Hayırlı olsun cnm güle güle büyüt kızını sende kurtuldun artık bundan sonrası uykusuz ama bi o kadar tatlı gecelerDünya güzeli bir melek.merak etmeyin iyyiz çok şükür.daha iyi olcaz
Hayırlı olsun canım çok şükür kurtuldun Rabbim sağlık uzun ömür versinDünya güzeli bir melek.merak etmeyin iyyiz çok şükür.daha iyi olcaz
Canım gozunaydin bana da haftaya bu güne gunverdi yoldayiz şimdi kendine gelince detay yaz emiDünya güzeli bir melek.merak etmeyin iyyiz çok şükür.daha iyi olcaz
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ikinizide tebrik ederim darısı lati lokuma ve tüm hamilelere olsunDünya güzeli bir melek.merak etmeyin iyyiz çok şükür.daha iyi olcaz
inşallahh canım haftaya bugun gun verdı sezeryan.kılosu dusuk bıraz 2.850 ne yesem napsam bılemedım bır haftası varHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ikinizide tebrik ederim darısı lati lokuma ve tüm hamilelere olsun
inşallahh canım haftaya bugun gun verdı sezeryan.kılosu dusuk bıraz 2.850 ne yesem napsam bılemedım bır haftası var
Canlarım saolun allah razı olsun biraz agrı var tabi ama bu meleğe herşey değerPitircik81 M monalisa78 allahım tez zamanda kavustursun anlatılmaz bu duygu laticim epidural kesinlikle bi uyandm bebeğim aglayıdu hiç birşey hissetmedim detay yazıcam bugünü atlatalım allahım izniyle
Muz ve et ağırlikli beslen bazen kilo hesap tutmayabilir bence üç ikiyüz doğabilirinşallahh canım haftaya bugun gun verdı sezeryan.kılosu dusuk bıraz 2.850 ne yesem napsam bılemedım bır haftası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?