2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bnm bebise de 3030 gr dedi doktor bebeğim 3300 dogdu olabiliyor yanlış olcumler

İnşallah benimkide biraz fazla çıkar.sen nasıl doğum yapmıştın normal mi sezeryan mı.sezeryansa hangısıni sectın genelmi epidural mı sıpınal mi ayy kafayı yıcemm çok korkuyorum

canım ameliyatı sakın dert etme sen girdiğini biliyorsun sadece sonrasonda sadece bebeği görüyorsun tek bir his acı kesinlikle yok odaya cıkınca uyusuksun sonra agrılar giriyor ilac verdikçe geçiyor cok kalabalıktı gelen giden hastaneye odamı süsledim makyajımın yaptım akşama kadar uyusuknyattım meleğimi anlatamam dünya güzeli yada benim dünyamın güzeli hemen emmek istedi ama bende az az süt var memenin bası cıkmıyor tutamıyor.10 da üstümü giydirdiler yatagımı düzelttiler yürüdüm ara ara.sabaha kadar sakindim agrılar daha azaldı bebeğimde uyyor maasallah suan ona bakıyorum.sabah daha iyi uyandm yavas yavas gececk.sakın korkma hiç birşey yok ameliyatta sonrasında az agrı okadar oda geciyor yavas yavas

Ohh çok şükür canım o bebeği seyretme hiç bitmiyor her gün seyredip içime sokasim geliyor benim sıpayı ben birde emzirmeye bayılıyorum onun sinirli emmesi bile beni mest ediyor inşallah şelale gibi coşan sütlerimiz olsun bebişlerede bizlerede şifa olsun

Ayy çok şukur tabıkı bıraz ağrı olacak.o kadarda olsun demi ona ragzıyım.ben genel anestezı mı olsam diyorum bi panık oluyorum karar veremiyorum.sipinal .epıdural yapıyorlarmış dr da çok ıyı dedi.paztesı arayıp kararımı soyleyecegım.resım beklıyoruz unutma.kendine dikkat et.

bebişin hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle rabbim büyütmeyi nasip etsin ay darısı da bizlere olsun inşallah...

Ben epidural istiyordum ama doktorum ben genel öneriyorum sesi bnde epidural diye ısrar ettim Tmm dedi ameliyathaneyse inince anestezist ile konuşturdular beni o biz epidural pek yapmıyoruz deyince bnde güvenmedim cok yapmıyorlarsa alışkın değillerdir diye düşünüp genel anesteziyi kabul ettim unutulduğunu hic hatırlamıyorum bebeğin ismini ne düşünüyorsun falan diye sorarlarken ben farketmeden vermişler bile ilacı bi uyandım beni yukarı sedyeyle alıyorlar kızımı çıkartmışlar bile yukarı kontrolleri yapılmış ustu giydirilmiş beni bekliyor ilk bi 10 dk Ağrı'm vardı ağrı kesici istedim yaptılar baya rahatladım ilk 3 gun oturup kalkmak zordu ama 1 haftada hepsi geçti su an ameliyat olmamış gibiyim her isimi yapıyorum cok sukur

inşallahh canım haftaya bugun gun verdı sezeryan.kılosu dusuk bıraz 2.850 ne yesem napsam bılemedım bır haftası var
Canım bebeğin ters mi ondan mı sezaryen olacaksın bol bol hurma yemeni tavsiye ederim hani hacca gidenlerin getirdiği hurmalar var ya onlar hem bebeğe çok kilo aldırıyor hem de doğumdan sonra yersen çok süt yapıyormuş bi de bol bol ayran iç

yok canım korktum normalden bebek donmuş aslında eşim illa normal yap dıyor bende seeryan olsun bıtsın dıyorum.çok sıkıldım beklemketen .bugun ruyamda bebegımı gordum çok guzel bır duyguydu.canlı yaşasam naparım bılemıyorum.tavsıyelerıne uyacagım aşure kılo aldırıyo dıye okudum bı yerde aşure yaptım bende senın dedıklerınıde yıcem saol canım

benım gıttıgım hastahane ozel sadece kadın dogum ama başka bolum yok.dr da epiduralden çok spınal yapıyoruz dedı oda ıyı dedı anewstezı dr da ıyıymış ben genel olunca uyanamayacakmısım gıbı hıssedıyorum .epidural olsa o an kesıp bıcecekler az çok gormesende duyacaksın tansıyon fırlar benım.genel mı olsam agrı pompası takıyorlarmış pek agrı olmuyormus o neyse bılmıyorum.genelde kaç dakıka baygın kaldın

canım beni doğuma hazırladılar giydirdiler ben nasıl heyecanlıyım nasıl korkuyorum sedyeye bindirdiler basımda ablalarım abilerim yemgelerim arkadaslarim annem babam öyle kalabalığız ki anlatamam:)sedyeyle yürüyorlar hepsinin elinde kamera ben konusyorum onlara el sallıyorum cok enerjiğim falan aralarında doğum yapmayanalar var onlara şirin görünmeye calısıyorum:)neyse kapı acıldı ben girdim hepsi el sallıyor ben basladım aglamaya beni bırakmayın diye nasıl bagırıyorum bir sürü kapı kapı acıldı basımda bir hemşireyle kaldım gidiyoruz ama nasıl aglıyorum bi girdik içeri. Ortada yesil masa bir sürü hemsire anlatamam o korkuyu heyecanı aglıyorum ama sevdiklerimden ayrıldım diye tamamen şımarıklıktan:)neyse benle konsyolar hepsi çok tatlıydı biri sarılıyor biri gülüyor:)yatırdılar dr geldi nasıl şirin iğnemi yaptılar hiç acımıyorbo iğne,neyse yattım ama tamamen sadece korkudan ve benim abartmamdan ben gidiyorum bırakın beni diyorum hepsi gülüyor beni tutuyor ayy cok komikti rezil oldum:)dr diyoki iyi tamam kalk hadi yapmıycam aman senden bi daha doğmasın yandık diyo nasıl gülüyor halbuki cuma namazımı kıkdım abdestimle gelmiştim selene dedi.bende sımarık sımarık beni indiriverin ben yürürm diyordum kiiiiiiiii.bi aglama sesi hemşireler diyorkii ay bu cok tatlı bi bebeği giydiriyorlar bi baktım benim zıbınlar:))))napıyosunuz ben uyudum mu bebek selenmi dedim bi sıcacık kafa suratıma yapıstı anlatamam o güzelliği anlatamam o misss kokuyu.hikmet amca dedimm hikmet amcada drm buarada:)tanıdıgımız ama hiç amca dememiştim ben o kafayla amca demişim:))hadi alda kızını bi git dedi.bebek gitmiş.baktım beni itekiyorlar ben kızlara bittimi diyorum bana by by diyolar giderken ben.beni tanımyosunuz unutun beni dedim:)biri diyorki kızıda tatlı anneside tatlı.neyse sedyeyle kapılardan cıktım ana kapıya geldik,orada bir kalabalık sürüsü suluyeti görüyorum kapı acıldı hepsinin suratı bambaska hemen eşim öptü nasılsın diyolar ben havalı havalı 3 tane daha doğurcam bumuymus diyorum doğum:)işte böyle. Bu arada bana epidral spinal yapmıslar

süt gelse emcek minik surat:)aöan bilirmiş gibi bi çabalıyor benden gayretli.bakıyorum diyorum bu fındık surat nasıl karnımda olabilir. Bi gelse sütler. lohusa serbeti bide su süt yapıcı humanamı ne onlardan içiyorum bu arada hastaneye elimde bi kavonoz hosafımla girdim gelen diyor ana maşşallah sen hoşaf yapmayı bilirmiydin afferim:)gelecektir inşallah sütler

canım benim çok tatlıısın yaaa allahım nazarlardan korusun bebegınıde senıde.kesme anını hıssetmedın yanı başladıklarını falan anlamadın super bende hemşire arkadaşlarımla konustum sipinali tavsiye ettıler bıraz bas yada omuz agarısı olabılıyormus aman napalım o kadar da olsun.senın adına sevındım kuruldun canmm.darısı bana .kaç kg doğdu ultrasonla aynımıydı kılosu

Valla dakikasını bilmiyorum ki ne girerken ne çıkışta saat aklıma gelmedi bakmadım ama 45 dk falan herhalde baygın kaldığım süre

Ah canım bak ne cıcı bir anne oldun masallah sen emzirmeye bak göreceksin yarın artarak gelecek ben üçüncü dördüncü günü pompayla sagdim

canımm diyorum ya ben sadece heyecan ve korkudan paniğim daha laf yetişdiriyordum ben konusurken gitmiştim laf agzımda kalmış:)bi baktım bebeği giydiryorlar sonra beni çıkardılar.kısa bir süre bebeğin çıkışı kesilme anı dikilme anı hiç birşey yok süpermiş ameliyat anı süperdi ne tam bayıldım ne yarım girdim tam bayıldım ve çıktım.kısa bir süre tamamen iptalsin.fotoğraf makinası vermiştik ben baygınken neler yapmışlar benim hiç birşeyden haberim yok.ayıldıgım an hiç bayıldıgımı farketmedim.birde terinle soğuma sakın benim hiç bas sırt agrım yok çok şükür.bu arada benim gibi küçük bir bünyeden 3.5kilo çıktı:)ben son hafta çok et yedim ve muzu cok yedim.maaşallah tombul yanaklı zümrüt saclı bir kızım oldu.bak ikincigün ve biz süperiz:)

Ah canım bak ne cıcı bir anne oldun masallah sen emzirmeye bak göreceksin yarın artarak gelecek ben üçüncü dördüncü günü pompayla sagdim
memenin bası yok sıkıyorum cok cabalıyor emmek istiyor süt yok bizde aptamili şırıngayla memeye sıkıyoruz yavas yavas oda emiyor süt geliyor sanıyor:)hemde emiyor gelcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…