2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

memenin bası yok sıkıyorum cok cabalıyor emmek istiyor süt yok bizde aptamili şırıngayla memeye sıkıyoruz yavas yavas oda emiyor süt geliyor sanıyor:)hemde emiyor gelcek inşallah
iyi fıkır bu gogusten sıkmak.bırde anlamadığım epufural sipinal nasıl oluyor.ıkısı ayrı şeyler degıl mi.

canım bi kağıt verdiler görmedim eşim öyle yazıyor dedi.tek sen kaldın olcak bitcek bak
şaka maka kızlar. Şubattan beri burdayım kaç ay gectı hepiniz saglıkla bebeklerınızı kucakladınız inş cuma günü bende kavuşurum.bugun kendime terlik ve taç yaptım.ama resım atamıyorum offff çok gergunım yaa

Kızlar bugün öğlen saat 12:30 da normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim nur topu gibi bi oğlum oldu darısı lati lokuma inşallah
canım 3 gün süt gelmiyor sakın üzülüp vazgecme gelmesede emdir hatta acda bırakma aptamili şırıngayla sık memene az az memeyi emsin emdikçe alışacak hemde memeyi emip süt emdiğini sanacak hemde karnı doyyor ac bırakma mamaya alışır diye alışmıyor.3.gün sütün iniyor çok güzel emiyor bebek,sürekli emzir acısada.senin daha kolay çpk şükür ah normal doğum yapabilsem şimdi birşeyim kalmamıştı

Merhaba kizlar ..bayagidir giremedim uykusuzluk misafir ev kosusturma si Eylul-um musa erdem im derken iki hafta yi bitirdik çok şükür bebiş toparlaniyor yavaş yavaş Everdeen I ipeknaz_35 gözünüz aydın çok şükür kurtuldunu z

İnşallah canım sütlerimiz bol bol olur bebişlerimizi besleriz emmeye çalisıyo ama yok tavsiyene uyacağım tekrar sağol tatlım

İnşallah canım sütlerimiz bol bol olur bebişlerimizi besleriz emmeye çalisıyo ama yok tavsiyene uyacağım tekrar sağol tatlım

Saol canım valla korku sardı ıyıce inş bende kavuşurum. Bebeğime yalnız bırakmayacaksınız ınş allh ragzı olsun cumaya kadar ıhtıyacım var desteğinize.

@tuğçecim sen nasılsin toparladınmi kendini biraz bizide en çok uykusuzluk yoruyor birde diğer çocuklarlada ilgilendigimiz için dinlenmeye vakit kalmıyor nasıl eylül sultan İyimi annesi

Kızlar yardımmmmm yeni sezon acıldı baslık 2015 in lohusa ları olsun:))laticiğim için ayrıca devam.kızlar help me sizsiz lohusa olamıycam bana yardım edin.şimdi ilk sorum memelerim tas gibi bebeğim sütleri çok güzel emiyor süt ler akıyor hep cok acıyor ucu cıktı hiç vazgecmiyorum ama memeler kopacak agrıdan catlakdan krem verdi dr sürüyorum.ama bana etkili baska çözüm???birde bebek de gaz var hafif rezene verdik iyi geldi baska napalım?

Canım kimyon ve rezeneyi sende iç ayaklarıni sakın Usutme memeler bi hafta biraz ağrı oluyor sakın vaz geçme sık sık emzir bebeğe vermeden önce kendi tukurugunu sür bana çok saçma geldi ama çok faydasıni gördüm birde bepanthol krem oda çok rahatlattı

Birde banyo yap canım süt pompasina dayanırsan biraz sütu boşalt göğüslerin rahatlasin çünkü ağrı yapar dolarsa ben o vaziyetteyken sudyen takmadim damarlar daha rahat ediyor bebeğimi uyandırip durmadan verdim

canım dün yıkandım evet sık sık emziriyorum atletimin içine ped koydum emmediğindede akıyor pedler süt içinde bepantholu gece yayarken sürüyorum gece 5e kadar uyanmıyor kalkıp temizleyip veriyorum diğer kremi sık sık sürüyorum nisavit adı.corabım patiğim ayagımda rezeneyi içtim alışcaz herhalde yavas yavas

Valla everdeen maşallah kızına şanslısın valla benim kız geceyi gündüzü birbirine karıştırdı gündüz full uyuyor gece mizmiz bi turlu uyumuyor tam uyudu diyorum yerine yatırıyorum başlıyor mızmızlanmaya eğer kucağıma almazsam da çığlık atıyor meme veriyorum sanırım gece sütüm yetmiyor doymuyor bi turlu emip üstüne bi de mama yıyor su gece uyku sorununu çözebilsek herşey cok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…