- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
iyi fıkır bu gogusten sıkmak.bırde anlamadığım epufural sipinal nasıl oluyor.ıkısı ayrı şeyler degıl mi.memenin bası yok sıkıyorum cok cabalıyor emmek istiyor süt yok bizde aptamili şırıngayla memeye sıkıyoruz yavas yavas oda emiyor süt geliyor sanıyor:)hemde emiyor gelcek inşallah
süperrrrr canım hayırlı olsunnnnnnKızlar bugün öğlen saat 12:30 da normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim nur topu gibi bi oğlum oldu darısı lati lokuma inşallah
canım bi kağıt verdiler görmedim eşim öyle yazıyor dedi.tek sen kaldın olcak bitcek bakiyi fıkır bu gogusten sıkmak.bırde anlamadığım epufural sipinal nasıl oluyor.ıkısı ayrı şeyler degıl mi.
gozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün offff çok heyecanlandım.tek başıma mı kaldım şimdi.bende böyle yazabılecekmiyim acabaKızlar bugün öğlen saat 12:30 da normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim nur topu gibi bi oğlum oldu darısı lati lokuma inşallah
şaka maka kızlar. Şubattan beri burdayım kaç ay gectı hepiniz saglıkla bebeklerınızı kucakladınız inş cuma günü bende kavuşurum.bugun kendime terlik ve taç yaptım.ama resım atamıyorum offff çok gergunım yaacanım bi kağıt verdiler görmedim eşim öyle yazıyor dedi.tek sen kaldın olcak bitcek bak
canım 3 gün süt gelmiyor sakın üzülüp vazgecme gelmesede emdir hatta acda bırakma aptamili şırıngayla sık memene az az memeyi emsin emdikçe alışacak hemde memeyi emip süt emdiğini sanacak hemde karnı doyyor ac bırakma mamaya alışır diye alışmıyor.3.gün sütün iniyor çok güzel emiyor bebek,sürekli emzir acısada.senin daha kolay çpk şükür ah normal doğum yapabilsem şimdi birşeyim kalmamıştıKızlar bugün öğlen saat 12:30 da normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim nur topu gibi bi oğlum oldu darısı lati lokuma inşallah
Biz seni yalnız bırakmayız tatlım inşallah sen ve bebişin de sağsalim kurtulacksınızgozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün offff çok heyecanlandım.tek başıma mı kaldım şimdi.bende böyle yazabılecekmiyim acaba
Allah razı olsun canımMerhaba kizlar ..bayagidir giremedim uykusuzluk misafir ev kosusturma si Eylul-um musa erdem im derken iki hafta yi bitirdik çok şükür bebiş toparlaniyor yavaş yavaşEverdeen I ipeknaz_35 gözünüz aydın çok şükür kurtuldunu z
İnşallah canım sütlerimiz bol bol olur bebişlerimizi besleriz emmeye çalisıyo ama yok tavsiyene uyacağım tekrar sağol tatlımcanım 3 gün süt gelmiyor sakın üzülüp vazgecme gelmesede emdir hatta acda bırakma aptamili şırıngayla sık memene az az memeyi emsin emdikçe alışacak hemde memeyi emip süt emdiğini sanacak hemde karnı doyyor ac bırakma mamaya alışır diye alışmıyor.3.gün sütün iniyor çok güzel emiyor bebek,sürekli emzir acısada.senin daha kolay çpk şükür ah normal doğum yapabilsem şimdi birşeyim kalmamıştı
İnşallah canım sütlerimiz bol bol olur bebişlerimizi besleriz emmeye çalisıyo ama yok tavsiyene uyacağım tekrar sağol tatlım
@tuğçecim sen nasılsin toparladınmi kendini biraz bizide en çok uykusuzluk yoruyor birde diğer çocuklarlada ilgilendigimiz için dinlenmeye vakit kalmıyor nasıl eylül sultan İyimi annesiMerhaba kizlar ..bayagidir giremedim uykusuzluk misafir ev kosusturma si Eylul-um musa erdem im derken iki hafta yi bitirdik çok şükür bebiş toparlaniyor yavaş yavaşEverdeen I ipeknaz_35 gözünüz aydın çok şükür kurtuldunu z
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inşallah canımKızlar bugün öğlen saat 12:30 da normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim nur topu gibi bi oğlum oldu darısı lati lokuma inşallah
Canım kimyon ve rezeneyi sende iç ayaklarıni sakın Usutme memeler bi hafta biraz ağrı oluyor sakın vaz geçme sık sık emzir bebeğe vermeden önce kendi tukurugunu sür bana çok saçma geldi ama çok faydasıni gördüm birde bepanthol krem oda çok rahatlattıKızlar yardımmmmm yeni sezon acıldı baslık 2015 in lohusa ları olsun:))laticiğim için ayrıca devam.kızlar help me sizsiz lohusa olamıycam bana yardım edin.şimdi ilk sorum memelerim tas gibi bebeğim sütleri çok güzel emiyor süt ler akıyor hep cok acıyor ucu cıktı hiç vazgecmiyorum ama memeler kopacak agrıdan catlakdan krem verdi dr sürüyorum.ama bana etkili baska çözüm???birde bebek de gaz var hafif rezene verdik iyi geldi baska napalım?
Birde banyo yap canım süt pompasina dayanırsan biraz sütu boşalt göğüslerin rahatlasin çünkü ağrı yapar dolarsa ben o vaziyetteyken sudyen takmadim damarlar daha rahat ediyor bebeğimi uyandırip durmadan verdimKızlar yardımmmmm yeni sezon acıldı baslık 2015 in lohusa ları olsun:))laticiğim için ayrıca devam.kızlar help me sizsiz lohusa olamıycam bana yardım edin.şimdi ilk sorum memelerim tas gibi bebeğim sütleri çok güzel emiyor süt ler akıyor hep cok acıyor ucu cıktı hiç vazgecmiyorum ama memeler kopacak agrıdan catlakdan krem verdi dr sürüyorum.ama bana etkili baska çözüm???birde bebek de gaz var hafif rezene verdik iyi geldi baska napalım?
canım dün yıkandım evet sık sık emziriyorum atletimin içine ped koydum emmediğindede akıyor pedler süt içinde bepantholu gece yayarken sürüyorum gece 5e kadar uyanmıyor kalkıp temizleyip veriyorum diğer kremi sık sık sürüyorum nisavit adı.corabım patiğim ayagımda rezeneyi içtim alışcaz herhalde yavas yavasCanım kimyon ve rezeneyi sende iç ayaklarıni sakın Usutme memeler bi hafta biraz ağrı oluyor sakın vaz geçme sık sık emzir bebeğe vermeden önce kendi tukurugunu sür bana çok saçma geldi ama çok faydasıni gördüm birde bepanthol krem oda çok rahatlattı
Valla everdeen maşallah kızına şanslısın valla benim kız geceyi gündüzü birbirine karıştırdı gündüz full uyuyor gece mizmiz bi turlu uyumuyor tam uyudu diyorum yerine yatırıyorum başlıyor mızmızlanmaya eğer kucağıma almazsam da çığlık atıyor meme veriyorum sanırım gece sütüm yetmiyor doymuyor bi turlu emip üstüne bi de mama yıyor su gece uyku sorununu çözebilsek herşey cok güzel olacakcanım dün yıkandım evet sık sık emziriyorum atletimin içine ped koydum emmediğindede akıyor pedler süt içinde bepantholu gece yayarken sürüyorum gece 5e kadar uyanmıyor kalkıp temizleyip veriyorum diğer kremi sık sık sürüyorum nisavit adı.corabım patiğim ayagımda rezeneyi içtim alışcaz herhalde yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?