2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım onun uyumasina aldırma bebeklerin kan şekeri çabuk düşermis onun için uyurlarmis doğru olanı saat başı 15 ,20 dakika emzirmek uyanmazlarsa topuguna vur uyansin çünkü onun yararına yoksa sarılıgi artar ben bepanthol kremi göğüs pedine sürüyorum ordan yumuşama oluyor ucu mecbur pedlerle idare edeceğiz

canım sancısımı varki soğan ye birde ben süt yapıcı bişey içiyorum adını soruyum anneme o sütümü indirdi birde meme catlağı olmasa.hala yatakdayım bir kalksam tek basıma hareket edemiyorum canımda tatlı galiba korkuyorum dikişlerden.bi tek basıma kızıma kendime yetebilsem artık

doğru evet pede sürmek.ayy ne acıyor anlatamam ayy yarıldı cok fena emdikçe ölüyorum em kuzım diyorum annelik neymiş böyle acı ceke ceke birşeyi yaptırmaya calışmak ve o yaptıkca rahatlayıp zevk almak.emili geçcek demi bu dikiş acısı meme acısı gecsin artık ne zaman geccek4.gün.ne zaman tek basıma hareket edip kızıma kendime yetebilcem çok üzülüyorum acı cekiyorum

@tuğçecim sen nasılsin toparladınmi kendini biraz bizide en çok uykusuzluk yoruyor birde diğer çocuklarlada ilgilendigimiz için dinlenmeye vakit kalmıyor nasıl eylül sultan İyimi annesi
Eylul hanim iyi gaz problemiharic tabiki de annesi coook yorgun ve uykusuz yarin 18 gun olacak 3 saat deliksiz uyumuslugum yoktur ins duzene girer canim dogumla alakali bir skntm yok cok sukur kanamam bir olutor bir olmuyor cok garip bi sekilde ..iste boyle sen nasilsin benim ikinci senin dorduncu oldu daha cok yoruluyor sundur allah yardimcimiz olsun canim

Canım biraz sabır daha anca vücudun hem fizyolojik hem biyolojik her türlü duyguyu yaşıyor bir hafta on gün sabret iki acida anca toparlıyor bende ödem çok olduğu için on günde anca kalkıp işlerimi yaptım dikişler tabi halen hafif ağrı veriyor ama ben biraz abarttım çocuklarin okulu derken koşturma çok oldu sen daha çabuk toparlarsin yem yaş hem ilk bebek hepsi geçecek hiç merak etme

Evet canım aynen ilk hafta o kadar ağrılarim olduki göğüs,dikiş,sırtve boyun ağrısi derken banyoya girip gizli gizli ağladım hiç duzelmicem sandım Suan çok şükür diyorum oğlusum benimde gececi abileride ilk dört ay öyleydi sonra düzeldiler buda öyle bugün yemek yaparken benim kuzuyu mutfakta yatirdim birazda yaygaraci mutfak oda arasında mekik dokuyorum

Epey yürüdm bu aksam otururkende daha rahatım düzeliyorum inşallah.kızlar bu ne ya bunlar ne ya bir acı bu kadarmı tatlı olur:)amannn iyikide kusmusum 3 ay iyikide sıcakta uyuyamamısım iyikide içim kaynamıs iyikide bir sürü sıkıntı cekmişim beaaaa ben buna ölürüm valla. Anne olmak hayatta aldığım en güzel sıfat

yaa sabırsızlanıyorum bende maşallahh sıze nasıl bır duygu olecem meraktan

Ayy ayy ne meme acısıymıs bu arastırmadığım yapnadığım sey kalmadı ama ben bu yola bas koydum bu acıyı gecirecem.bi yerde okudum.bepantol vazelin hametan karısımı yap beklet sonra temizle diyor mantıklı geldi denesem mi?lansinoh aldık ama yok hala kötü

neden sogan surmedın bak onu çogu kısıden duydum dene bı.soganı ıkıye kes ve sur oraya ıyıce

Annua dene bir de

Canım çok şanslısın ne güzel sütün bol maşallah benim sütüm çok az yetmiyor mama da veriyorum içtiğin şeyin adı ne canım Allah razı olsun

Canım çok şanslısın ne güzel sütün bol maşallah benim sütüm çok az yetmiyor mama da veriyorum içtiğin şeyin adı ne canım Allah razı olsun

monalısa nasılsın bebiş nasıl toparlandın mı.ben yetısemıyorum butun kızlar pıtır pıtır dogurdunuz kım once kım sonra bılemıyorum. cuma sabahta ben gıdecegım 38+3 te sipinal sezeryan olcam dua edın cuma gunu.eczanelerde çaylar var anne sutu artırııcı onlardan al.omuzlarını sıcak suyla duşun altında beklet. yada havlu ısıt koy.gogusleınle oyna benım duyduklarım bunlar.haa bırde yaş mayayı hap gıbı yap yut acaıp sut yapıo kız kardesımde denemıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…