bende duymadım ne o ot gibi birşeymiAnnua dene bir de
canım laktamil içiyorum mutlaka kullan birde soğan yeCanım çok şanslısın ne güzel sütün bol maşallah benim sütüm çok az yetmiyor mama da veriyorum içtiğin şeyin adı ne canım Allah razı olsun
Canım benim ilk çocuğumda hep sutum az zannederdim meğersem çok az sıvı vw bilinçsiz besleniyirmusum bol sıvı komposta süt yapan çaylar gerçekten etkili günlük dört litrelik gıdalar iyi kahvaltı öğün atlamama gerçekten etkili kesinlikle tavsiye ederim sütun kesin artar ve beyinle alakası var asla sütum az,yok deme oda çok etki ediyorCanım çok şanslısın ne güzel sütün bol maşallah benim sütüm çok az yetmiyor mama da veriyorum içtiğin şeyin adı ne canım Allah razı olsun
canım dr yarına gel demişti.ne yapcak yarın bu yapıskan seyimi kaldırcak acıycakmı.Canım benim ilk çocuğumda hep sutum az zannederdim meğersem çok az sıvı vw bilinçsiz besleniyirmusum bol sıvı komposta süt yapan çaylar gerçekten etkili günlük dört litrelik gıdalar iyi kahvaltı öğün atlamama gerçekten etkili kesinlikle tavsiye ederim sütun kesin artar ve beyinle alakası var asla sütum az,yok deme oda çok etki ediyor
Yok canım hiç hissetmiyorsun bile bana bu sefer hiçbir şey yapisturmadilar zaten estetik deriyi yapıştırma tekniği uygulandı çok şükür karnım bayağı toparladı gün geçtikçe dahada iyi olacağız inşallahcanım dr yarına gel demişti.ne yapcak yarın bu yapıskan seyimi kaldırcak acıycakmı.
Bebek beş günlük olunca topuk kanı alınıyor bunu sağlık ocaklarındada bebeğini takip ettirebilirsincanım dr yarına gel demişti.ne yapcak yarın bu yapıskan seyimi kaldırcak acıycakmı.
Sağol canım Allah raxı olsun inşallah artarCanım benim ilk çocuğumda hep sutum az zannederdim meğersem çok az sıvı vw bilinçsiz besleniyirmusum bol sıvı komposta süt yapan çaylar gerçekten etkili günlük dört litrelik gıdalar iyi kahvaltı öğün atlamama gerçekten etkili kesinlikle tavsiye ederim sütun kesin artar ve beyinle alakası var asla sütum az,yok deme oda çok etki ediyor
Sağol canım inşallah artar bol bol olup taşarcanım laktamil içiyorum mutlaka kullan birde soğan ye
İyiyim canım teşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum dikişlerim biraz acıyo o kadar. Bende 39+3 te doğum yaptım canım.çok güzel bi duygu az kaldı sende tadacaksın inşallahmonalısa nasılsın bebiş nasıl toparlandın mı.ben yetısemıyorum butun kızlar pıtır pıtır dogurdunuz kım once kım sonra bılemıyorum. cuma sabahta ben gıdecegım 38+3 te sipinal sezeryan olcam dua edın cuma gunu.eczanelerde çaylar var anne sutu artırııcı onlardan al.omuzlarını sıcak suyla duşun altında beklet. yada havlu ısıt koy.gogusleınle oyna benım duyduklarım bunlar.haa bırde yaş mayayı hap gıbı yap yut acaıp sut yapıo kız kardesımde denemıstık
korkumdan bakmaıyorum beyaz bi yapıskan var su geçirmeyen.su acısı bi gecse sen 10 gün lazım dedin diye bekliyorum 10.günü.Saglık ocagıda aramıs yarın orayada gitcez.desteksiz kalkıp oturuyorum evin içinde dolaşıyorum, artık normal insan olmak istiyorumBebek beş günlük olunca topuk kanı alınıyor bunu sağlık ocaklarındada bebeğini takip ettirebilirsin
artar canım hiç merak etme canınıda sıkma gercekten psikolojik aman catlatma memeleriSa
Sağol canım inşallah artar bol bol olup taşar
Yok yahu krembende duymadım ne o ot gibi birşeymi
Krem canımannua da ne ılk defa duydum ben
ay canım benım bende gece lerı aglıyordum uykusuzluktan evde zombı gıbı gezıyordumEvet canım aynen ilk hafta o kadar ağrılarim olduki göğüs,dikiş,sırtve boyun ağrısi derken banyoya girip gizli gizli ağladım hiç duzelmicem sandım Suan çok şükür diyorum oğlusum benimde gececi abileride ilk dört ay öyleydi sonra düzeldiler buda öyle bugün yemek yaparken benim kuzuyu mutfakta yatirdim birazda yaygaraci mutfak oda arasında mekik dokuyorum
canım tahının yuzune cıkan yag da ıyı gelıyor mus bı dene ıstersencanım sancısımı varki soğan ye birde ben süt yapıcı bişey içiyorum adını soruyum anneme o sütümü indirdi birde meme catlağı olmasa.hala yatakdayım bir kalksam tek basıma hareket edemiyorum canımda tatlı galiba korkuyorum dikişlerden.bi tek basıma kızıma kendime yetebilsem artık
bende lactamıl ve lactamıl ın kusburnu cayını ıcıyorum ayrıca rezene de ıcıyorum faydası oluyor ıncır yemek te artırır sutunu tarcın katarak ıc oda artırıyor canlar..@everdeen I ipeknaz_35canım laktamil içiyorum mutlaka kullan birde soğan ye
Ay puset aldık çocuğun kamburu çıkıyor resmen koyamadık bir türlü ya biz beceremiyoruz boşunami aldık bilmiyorum sizin puset rahatmiay canım benım bende gece lerı aglıyordum uykusuzluktan evde zombı gıbı gezıyordumgaz problemı mızı atlatsak bıraz rahatlayacagız da ..bende pusete koyup mutfak yatak odası oturma odası her gıttıgım yere tasıyorum abı sı pek rahat vermıyor gozunu elını opuyor bende korkuyorum gezıyoz evı oyle
bende o bosluk olan yere battanıye falan koydum canım anca oyle hepsı aynı sanırımAy puset aldık çocuğun kamburu çıkıyor resmen koyamadık bir türlü ya biz beceremiyoruz boşunami aldık bilmiyorum sizin puset rahatmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?