2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım çok şanslısın ne güzel sütün bol maşallah benim sütüm çok az yetmiyor mama da veriyorum içtiğin şeyin adı ne canım Allah razı olsun
Canım benim ilk çocuğumda hep sutum az zannederdim meğersem çok az sıvı vw bilinçsiz besleniyirmusum bol sıvı komposta süt yapan çaylar gerçekten etkili günlük dört litrelik gıdalar iyi kahvaltı öğün atlamama gerçekten etkili kesinlikle tavsiye ederim sütun kesin artar ve beyinle alakası var asla sütum az,yok deme oda çok etki ediyor

Kızlar lokman hekimden aldım bende tamamen bitkisel anne sütunu artırıyor tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG-20150919-WA0003.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
canım dr yarına gel demişti.ne yapcak yarın bu yapıskan seyimi kaldırcak acıycakmı.

canım dr yarına gel demişti.ne yapcak yarın bu yapıskan seyimi kaldırcak acıycakmı.
Yok canım hiç hissetmiyorsun bile bana bu sefer hiçbir şey yapisturmadilar zaten estetik deriyi yapıştırma tekniği uygulandı çok şükür karnım bayağı toparladı gün geçtikçe dahada iyi olacağız inşallah

Sağol canım Allah raxı olsun inşallah artar

İy
İyiyim canım teşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum dikişlerim biraz acıyo o kadar. Bende 39+3 te doğum yaptım canım.çok güzel bi duygu az kaldı sende tadacaksın inşallah

Bebek beş günlük olunca topuk kanı alınıyor bunu sağlık ocaklarındada bebeğini takip ettirebilirsin
korkumdan bakmaıyorum beyaz bi yapıskan var su geçirmeyen.su acısı bi gecse sen 10 gün lazım dedin diye bekliyorum 10.günü.Saglık ocagıda aramıs yarın orayada gitcez.desteksiz kalkıp oturuyorum evin içinde dolaşıyorum, artık normal insan olmak istiyorumkarnım bombos kaldı iz şişlik catlak hiç birşey kalmadı cok sükür.tek sorunum dikiş acısı ve catlamış memeler onlarda geccektir yavas yavas allah ın izniyle

annua da ne ılk defa duydum ben
Krem canım
Süper icat
Yanımdan hiç ayırmadım
Ne acı ne yara ne bere olmadı şükür
Yîne ondan kullanacağım
Ayrıca oğluma da sürüyorum tamamen bitkisel zaten araştırınca anlarsınız ne kadar mucizevi birşey olduğunu
Formül sahibiyle tanıştım az bulunan bir maddeden yapıldığı için butik bir ürün satış noktası az

kızlarr olüyorum bel agrısından resmen kıvranıyorum yaa ama sadece bel kasıkta yok bişey

ay canım benım bende gece lerı aglıyordum uykusuzluktan evde zombı gıbı gezıyordumgaz problemı mızı atlatsak bıraz rahatlayacagız da ..bende pusete koyup mutfak yatak odası oturma odası her gıttıgım yere tasıyorum abı sı pek rahat vermıyor gozunu elını opuyor bende korkuyorum gezıyoz evı oyle

canım tahının yuzune cıkan yag da ıyı gelıyor mus bı dene ıstersen

Ay puset aldık çocuğun kamburu çıkıyor resmen koyamadık bir türlü ya biz beceremiyoruz boşunami aldık bilmiyorum sizin puset rahatmi

Ay puset aldık çocuğun kamburu çıkıyor resmen koyamadık bir türlü ya biz beceremiyoruz boşunami aldık bilmiyorum sizin puset rahatmi
bende o bosluk olan yere battanıye falan koydum canım anca oyle hepsı aynı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…