2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Everdeen Naptın canım nasıl oldun yavaş yavaş düzelmeler varmı

Everdeen Naptın canım nasıl oldun yavaş yavaş düzelmeler varmı
canım bugün dr gittik bayag ayakta durdum giyinip çıkmak iyi geldi hergün daha farklı daha iyim ama su meme acısı fena bazen pes etmek istiyorum aglamak geliyor ama dayancam acısız uyumak istiyorum rahatca emzirmek istiyorum. Sen naptın tamamen geçtimi acılar döne döne uyyup hiç birşey hissetmediğin zaman geldimi ne zaman gelecek o günlersu meme ndn catlar ya ndn o bari acımasaydı bebeğim agladıkça içim yanıyor doya doya emzirmek istiyorum o emerken acıdan titriyorum

Yaaa o derece mi gerçekten şimdiden korkmaya başladım.oeki dıkış yerin ne alemde ınş onun acısı hafıflemiştır.benimde az kaldı heyecan ve korku tam gaz bende.Allah yardımcımız olsn.

Canım allahima şükürler olsun hepsi geçti memeler düzeldi artık hiç acı yok dikişler gayet iyi istediğim pozisyonda yatıp kalkıyorum bi hafta önce artık yan yatamicam herhalde diyordum dikişler yüzünden şimdi her türlü sabret canım memeyi verirkende dediğimi yap kendi tükürüğünle nemlendir öyle ver ben her verdiğimde besmele çekiyorum esmaul husnayı oluyorum biraz ağrılarimi hafifletiyor gibi geliyordu ve devamlı ya şafi ismini çektim insallah tez zamanda şifaya kavuşursun

Yaaa o derece mi gerçekten şimdiden korkmaya başladım.oeki dıkış yerin ne alemde ınş onun acısı hafıflemiştır.benimde az kaldı heyecan ve korku tam gaz bende.Allah yardımcımız olsn.
canı tabi hayat kısıtlanıyor istediğin gibi oturup kalkamamak yatamamak geriliyor insanı ameliyat sıkıntısı dersen,onun yarasının dayanılmaz acısı o gün ilk gece hastanede oldu sadece onuda agrı kesicilerle geciriyorlar dayanılmaz bir acısı olmuyor.benim inan o falan değil acım sadece meme catlagı oda biraz benim sucum hiç önlemimi almamışım bebeğimi doya doya emdirmek istiyorum aglayınca içim yanıyor.akşama kadar emse içim rahat edecek.az kaldı sabır bunlarda gececk birde sen atlatsan ilk günü.ameliyat anı zaten 0 acı.korkulcak hiç birşey yok.o mis kokuyu gördüğünde dünyan değişecek

Eşim illa normali bekleyelim yarın normal kontrole gıdelim diyor aslında bende denemek istiyorum ama ıyı bı gaza ihtıyacım var.napcam bılmıyorum çok kararsız kaldım beklrsemmi yarın sezeryan olsammı offg yaaa

çok şükür maaşallah canım bende bi gelsem o günlere gece bepanthol vazelin hametan karısımı yapıp sürdüm sonra emdirmeden ılık dus aldım iyi geldi sürekli lansinoh sürüyorum sütü sürdüm emdirmeden inşallah yavas yavas hiçbirşeyimiz kalmıycak sadece mutlulugunu yasıycaz

canım sen zaten en basında normal istiyodun izledin videoları korkuttun kendini benim en basından beri cesaretim olmadı sen hep cesaretliydin.bana simdi sorsan yine sezaryen olurum doğum sırasından korktugum için çünkü doğum anında ne sancı ne acı cektim.ama doğum sonrası bu sıkıntıyı yasayınca rabbim bana cesaret verseydi keşke normal yapabilseydim.normal arkadaslar ne zaman ayaga kalktı nasıl hissediyolar bilmiyorum ama ameliyatlı olmak çok kısıtlayıcı dayanılmaz acı değil ama kısıtlı ve yardıma muhtacsın.bebebğin sana sen annene muhtac

ben sana detaylarıyla iyisinide kötüsünüde yazdım normal doğum yapan arkadaslara bi sor ne durumdalar.sadece sunu bil o veya bu bitecek acıda bitecek.sen neyi yapabileceğini daha iyi bilirsin.ben sancıya dayanamam biliyorum ama yaraya dayanabildim

Kızlar sizinde uyku probleminiz gaz sıkıntınız var mı biz bugün hic uyumadık bebegimin bir de burnu tıkanmış sabaha kadar hırıltı nefes aldı o öyle nefes aldıkça bisey yapamamak dün gece felaket gibiydi ne meme aldı doğru düzgün ne biberon ne mama bugün doktora gitcez sürekli gaz çıkartıyoruz sürekli pırt pırt yapıyor ama hala gazdan kıpkırmızı kıvranıyor anne olmak ne kadar zormuş başkasının acısını kendi acınmış gibi en derinden hissediyorsun ben ilk defa gerçekten birinin acısını ciğerlerimde hissettim offffff kizim su an kucağımda uyuyor insallah düzelir yavrum bnm

Canım geçmiş olsun havalar birden soğudu bebişlerde daha çok küçük hem kendimuzi hem onlari üşütmememiz gerek çünkü sütten bebeğe geçiyor benim oğlanda çok gazlı karnına masaj yapıyorum battaniyesiz gezdirmiyorum evde insanın yavrusu için çaresiz kalması gerçekten çok zor inşallah biran önce sağlıgina kavuşur yavrun

Tuğçecim senin bebişin yüzünde ve gözünde hafif olsada sarılık varmı
vardı canım 4. gun gıttık cok fazla sarı ydı olçtuler 13.9 mus 15 ten sonra mudahale ederız dedıler bol bol emzır dedı dr da sımdı kalmadı sayılır canım hafıf burun kısmında var

kıyamam ya birbirimizi en iyi biz anlarız o aglarken birşey yapamınca içimin yanıp dünyamın zindan oldugunu hissediyorum.o gaz sancısı birgün bana oldu öldüm acıdan benden bebeğime gecti o agladı ben agladım kıvrandık.sonra rezene cayı verdim eczanelerde bebkler için allahım cok şükür kesti.dene canım.sonra ben tekrar oldum bu sefer bebeğe süt vermedim ona geçmedi kendim rezene içtim hemen gecti.kendine dikkat et ayagını sıkı giy bebek sütünden alıyor ohh keşke pırtlasın rahatlar.benimki pırtlayıp tuvaletini yaptıkca sükrediyorum:)annelik buymus

Zaten babası hastaydı ondan evdeki herkese bulaştı bana anneme korktum bebegede bulaşmış diye doktora gittik bugün bebeğin birşeyi yok dedi burun tıkanıklığı normalmiş ve cok fazla Gazi varmış ilaç verdi gaz icin insallah ise yarar

Aynen dünyada ki en güzel ses bebegimin pırt sesiymiş valla insallah hep pırtlar yavrum mahvoldu sancıdan sen sut vermeyince mama mı kullanıyorsun cnm bnm kız artık mama istemez oldu mama verince oguruyor sütümde bazen yetmiyor çocuk aç kalıyor o Zmn

Kızlar humana stile tea kullanan var mı doktor tavsiye etti ama ben bulamadım sizler nereden buldunuz acaba

evet canım bende catlaklardan cok doyuramıyorum diye korkuyorum aptamil verdim arada ama daha çok emziriyorum kısa aralıklarla sen bi biberon söylemiştin neydi adı?bizinkinin baslıgını sevmedim.bu arada dr da bana humana önerdi,yengem bana laktamil iyi dedi gercekten o çok iyi süt getiriyor birgün içmedim az geldi.bu arada isimleri yanlıs yazıyor olabilir bende kremler sütler mamalar karıstı bende görmüyorum paketlerini yapıp getiriyorlar isimleri bu diyorlar inşallah dopru yazıyorumdur

Hımm bnde laktamil deneyeyim bi hipp bitki cayı içiyorum su an o da cok etki etmedi galiba bnm kullandığım biberon Philips aventin yenidoğan doğal akisli diye geçiyor

canım bızım de gaz problemımız cok bende rezene ıcıyorum bebege verdım ama pek fayda etmedı eczaneden bı ılac aldım bıtkısel ıcınde kımyon rezene papatya var etkı ettı ıkı gundur bıraz rahat eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…