2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Ahhhh kızlar şuan sancı çekuyırum bır belıme bır kasıhıma saplanıyor.hastaneye gttım ilçedekıne sanvım çıktı alttan bakıyım dedu ıstemedım.gece çogalırsa gel dedı. Gıt gide artıyor sankı.sabahta kendı dr.ma gıdecegım. Inş sabaha kadar açılma olurda normal dogurrum.adet sancısı gıbı benı unutmayın dua edin emi.

hadı ınsallah canım hayırlısıyla kavus bebegıne ..allah yar ve yardımcın olsun

hadı ınsallah canım hayırlısıyla kavus bebegıne ..allah yar ve yardımcın olsun

amin canım anneme geldim doğum sancısımı bilmiyorum.sabah zaten dr gideceğim tugce şu sancıları bana bi tarıf etsen şuan hafıfledı gıbı bazen kıvranıyorum sonra hafıflıyo

Hımm bnde laktamil deneyeyim bi hipp bitki cayı içiyorum su an o da cok etki etmedi galiba bnm kullandığım biberon Philips aventin yenidoğan doğal akisli diye geçiyor
almış şimdi eşim inşallah başlığını sever.canım bebek emiyor ben kendi bırakana kadar cekmiyorum sonra yoruluyor sanki bir sürü emmiş gibi düşünüyorum.sagdım sütümü doldurdum biberonu agzına almasıyla bitmesi bir oldu. Emerken cok gibide içince doymuyor sanki sık sık emziriyorum ama hiç basından kalkmasam anca doyacak sanki.mamayıda içiyor doymuyor demek.şimdi vermesem doymayacak gibi su catlaklar olmasa ben basından hiç kalkmam ama.bilemiyorum mamanın zararı olurmu sütde emiyor mamada.mutluda görünüyor ama inşallah bi zararı yoktur

ay canım allahım kurtarsın hayırlısıyla normal olmazsa sezaryen e girecekmisin yaz mutlaka şimdi

aöan o gaz sancısı felaket allahım kuzularımızı korusun insan nefes alamıyor nasıl birşeymiş

İlacın ismi ne peki bizde bugun nurse harveys ilaç aldık doktor söyledi bizimki uyumuyor bi de ya dün aksam 5 den sabah 5 e ayaktaydı cok yordu beni bu süreç ne Zaman biter ki annemde gitçek ben Nasıl bakacam bu çocuğa tek başıma offff

Ay
aynen bnmki de öyle emiyor emiyor bazen 1 saati buluyor ama hala aranıyor doymuyor sanırım bazen öyle zmnlarda mama takviye yapıyorum içime sinmiyor ama aç kalınca da ortalığı yıkıyor bnm cadı cok fena bnm kız ya uyumuyor doğru düzgün geceleri hep ayakta annem diyor ben sizde böyle bisey görmemiştim emip uyurdunuz siz diyor bnm kız emiyor ama uyumuyor bi turlu

ay canım allahım kurtarsın hayırlısıyla normal olmazsa sezaryen e girecekmisin yaz mutlaka şimdi
Canım dr bana catı muayenesı yapmadı normal olurmu olmazmı bilemiyorum.eger yapamazsın derse mecbur sezeryan olcm.ama varya şuan resmen adet sancısının biraz şiddetlisini. Çekiyorum.

Canım dr bana catı muayenesı yapmadı normal olurmu olmazmı bilemiyorum.eger yapamazsın derse mecbur sezeryan olcm.ama varya şuan resmen adet sancısının biraz şiddetlisini. Çekiyorum.
Ay canım benim Allah ım yardımcın olsun inşallah normal olur sancılar zor ama sonrası çok rahat olacaksın dikişlerin hemen iyileşeck inşallah sezaryen nasıl bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun hiç korkma bebeğini düşün onu kucağına alacağını hayal et bol bol ayetel kürsi felak nas oku

Canım benim bebeğimde nerdeyse bir saat emiyor dediğin gibi ama yine aranıyor mama da veriyorum hala istiyor dün gece hep ayaktaydık karnı tok ama hep istiyor gaz problemimiz de yok gündüz uyuyor hep.bize doktor hastaneden çıkmadan ilaç yazmış gâz damlası mestil vermiş ama çok şükür sorunumuz yok inşallah işinize yarar canım

Kızlar şu elektrikli süt pompaları nasıl işe yarıyor mu sütü arttırdığı doğru mu sütüm artmaya başladı ama yine de alsam mı bilemedım ki bir de eczacı laktabol diye anne sütü arttırıcı önrmiş dünden beri kullanıyorum faydasını görüyorum arttığını hissediyorum

Kızlar dün gece bizim evde tam bir kaos ortamı vardı eşimin yeni işinde ilk günüydü onunda ayrı bi telaşı vardı.akşama kadar heyecanla beklemiş kızım özledimi falan hevesli hevesli geldi hep hayal kurardık böyle olcak diye,neyse yemek hazır bekliyoruz annem bi eve çıkıp geliyim yatmaya inerim dedi.benim göpüsler acıdan catlayacak kanıyor ucu koptu. bebek nasıl aglıyor mümkün değil emdiremedim aglıyorum krize girdim altına yapmış ortayı yıkıyor titriyor elim kolun baglandı hiçbirşey yapamıyorum aglıyorum eşime bagrıyorum kabusdu resmen eşim annemi aradı annem geldi gittim odaya agladım agladım aglayamıyorum bile acıdan ya agladıkca ameliyat yerim de fena oldu.eşim çok üzüldü yemek yemedi bende yemedim beni üzmemek için bişeyde demedi uyudu annem bebekle yattı bizde uyuduk.ac karnımıza.sabahda gitti göremedim. Ben çok ama çok üzgünüm psikolojim berbat kendime bebeğime eşime yetemiyorum ilk gününde neler yasadı paylaşamadım yanlız bıraktım onu.bebğimi doyuramamdım.sabah daha iyi uyandım emdirdim ama kopuyor hala arrık krem sürmüyorum krem sürmekte daha beterleştirdi 6cesit krwm sürdüm en iyisi sürmüycem birşey belki kabuk baglar.ben anne olamadım kızıma yetemedim eşimle ilgilenemedim kimseyi istemiyorum ben cok mutsuzum bunalımamı girdim.

Canım saçmalama kendine gel neler yazmışsın öyle.sen çok tatlı ve herseyı duşunen bilinçlı bir annesın.sanırım lohusa sendromuna mı gırdın bilmiyorum ki.kotu şeyler düşünme sen hep pozitiftın.lutfen yıne öyle ol.aranada yazamıyorum kendıne dikkat et

Canım hiç kendini üzme hepsini bizlerde yaşadık bende ağladım ,üzüldüm,çocuklara yetişemiyorum kendimi yetersiz gördüm birde dikişlerin ağrısi göğüslerin ağrısi derken çok bunaldım ama çok şükür geçiyor hepsi biraz lohusalik sendromuna giriyoruz ister istemez buda doğal bişey hormonlar tan bir değişim içinde buna yorgunlyk uykusuzlyjta eklenince haliyle sinirde oluyor

Cnm bnmki de gündüzleri uykusu iyi maşallah gece uyumuyor bi türlü kıvranıp duruyor ayaklarını karnına cekiyor ıkınıyor inş bi an önce geçer metsil bizde kullandık işe yaramadı şimdi nurse harveys diye bi ilaç yazdı doktor inşş etkisini görürüz

oh canım hadi sen yaparsın bak bana doğur su cocugu catır catır bak monalisa tuğçe ne güzel hemen ayaklandılar allahım sana kolaylık versin hurma ye bol bol allahım kolaylıgını veriri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…