merhaba ben dün gittim 6+1dik duyulmadı haftaya tekrar çağırdı. ama bu zamanda duyan arkadaşlar var inş sizde duyanlardan olursunuzKızlar merhaba bende 5+1 günlük hamileyim haftaya doktor ultrason için çağırdı ama ben gidince kalp atışını da duymak istiyorum haftaya cuma yani 6+2 günlükken duyabilir miyim acaba ?
Çok saol canım inşallah doktorda 3haftaya geçer dedihayırlı olsun canım hem bebişin hem halalığın :) ya 12. haftadan sonra mide bulantısı geçiyor ve kilo almaya başlıyorsun merak etme :)
Kızlar merhaba bende 5+1 günlük hamileyim haftaya doktor ultrason için çağırdı ama ben gidince kalp atışını da duymak istiyorum haftaya cuma yani 6+2 günlükken duyabilir miyim acaba ? hayırlı olsun canım ben duyamamıştım 9haftalık bugün duydum kalp atışını
gözün aydın canım:)ben gecen hafta gıttım hıcbısey anlamadım dr cok kısa kesti kalp atısı var dedı o kdar....6 haftalıktı o zaaman bebiş ben anlayamamıştım ve uzulmustum.Kızlarrrrr doktordayız gördüm bebikimiiiiiiii kalbini duydum aman allahım güm güm uvv yerim onu kaydettik sesini dinliyoruz ve asıl bomba 9+1 günlükmüşüm diğer doktora göre 12haftalıkdım iyiki değiştirmişim doktorumu çok tatlı bi doktor ve 3kilo vermişim 1ayda ya herşey yolunda çok şükürrr çok mutluyum:))))
hayırlı olsun ,saglıkla kucagına almayıda nasıp etsin Allahımkuzularrrr güzell tazecik anne adaylarıı hepinize hayırlı uğurlu olsunnn :):):)
bende bu mucizevi haberi dün aldımm çok şükürrr acayip bir duydu Rabbim herkese nasip etsinn nasılsınız ne durumdasınız :)
Canım bende 5haftallıkken gittiğimde sadece keseyi gördük 9haftalığım daha bugün duyduk kalp atışını bebeği gördük ndn öyle konsdu degerlerindemi var problem.duyulmayabilir ben 12.haftaya kadar bile duyanlar oldugunu biliyorum hiç canını sıkma sen bebeşinde üzülür dua et doktorlar çok korkutyor insanı sıkma canını birşey yoktur inşallah dikkat et sen kendine kanaman olmasın yat dinlen.bana dış gebelik dediler 2hafta ağladım ya.beebşim sapa sağlıklıymış çok şükür.hiç sıkma canını bol dua etMerhaba arkadaslar. 5Haftalikken lekelenme seklinde kanamalarim vardi yatma ve ilacla problemkanamam olmuyodu.suan 6 haftaligim Doktora kontrole gittim kesenin büyüdüğünü ama bebegi goremedigini soyledi pazartesi tekrar gel artik kalp atışlarını duymamiz gerek dedi umutsuz konustu ve benimde moralim cok bozuldu. Bu bbelirsizlik cok kotu bisey
Canım benimde doktorum başkaydı inan aglayarak gittim aglayarak geldim hastalandım oralarda,, doktor fobim oluştu bana zaten haftasını bile yanlış söylemiş ve gittiğim doktor çok ünlü uzman ama ben hissettim ilgilenmediğini çünkü adam tüp bebek uzmanıymış ve kendi bebeklerini takip ediyormuş tabi banada diyemedi.ama beni mutsuz etti işte.bende doktorumu değiştirdim ama korka korka gittim aynı şeyleri yaşıycam diye.bugün doktorla tanşdım öyle tatlı öyle şeker eşimle benle konşması adam beni hayata döndürdü resmen çok mutlu ayrıldım şimdi bi dahaki rabdevuyu bekliyorum. Yani canım doktor çok önemli kimsenin iyi demesini önemseme sana en iyi gelen doktora git memnun kalmadıysan baştan değiştir doktorunu.[/QUOTE][QUOTEati lokum, post: 39785324, member: 656965"]gözün aydın canım:)ben gecen hafta gıttım hıcbısey anlamadım dr cok kısa kesti kalp atısı var dedı o kdar....6 haftalıktı o zaaman bebiş ben anlayamamıştım ve uzulmustum.
Canım sen niye sezeryan düşündun,normal doğum niçin istemiyorsunCanım bende 5haftallıkken gittiğimde sadece keseyi gördük 9haftalığım daha bugün duyduk kalp atışını bebeği gördük ndn öyle konsdu degerlerindemi var problem.duyulmayabilir ben 12.haftaya kadar bile duyanlar oldugunu biliyorum hiç canını sıkma sen bebeşinde üzülür dua et doktorlar çok korkutyor insanı sıkma canını birşey yoktur inşallah dikkat et sen kendine kanaman olmasın yat dinlen.bana dış gebelik dediler 2hafta ağladım ya.beebşim sapa sağlıklıymış çok şükür.hiç sıkma canını bol dua et
Benim normal baktilar canim hep, 7 haftalikken zaten cok belli oluyorgünaydın cici anneler
2 gün önce vajinal ultrasonla keseyi gördük.haftaya kalp atışı için gidicem kısmetse. merak ettiğim şu yine vajinal ultrason ile mi bakacak yoksa karından mı bakar kalp atışını duymak için:???
Hoşgeldin canımm allahım bize en güzel hediyeyi nasip etti rabbim herkese yaşatsın.hayırlı uğurlu olsun hep birlikde kolay sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah[/QUOTE][QUOTE="ilk-nur, post: 39783216, member:kuzularrrr güzell tazecik anne adaylarıı hepinize hayırlı uğurlu olsunnn :):):)
bende bu mucizevi haberi dün aldımm çok şükürrr acayip bir duydu Rabbim herkese nasip etsinn nasılsınız ne durumdasınız :)
Herkes normal doğum yap diyor ama ben çok korkuyorum ayrıca eski doktorum sen normal doğum yapamazsın dedi.vajinusmus değilmişimde biraz zor atlattım o günleri doktorla birlikde aştım korkularımı kendimi çok kasıyorum çok korkuyorum ama aşırı derecede şimdi geçti çok şükür o şeyler ama doğumu düşünemiyorumCanım sen niye sezeryan düşündun,normal doğum niçin idedi.orsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?