hiç birşey değil bebeğimi emdirememek beni mahvettiCanım saçmalama kendine gel neler yazmışsın öyle.sen çok tatlı ve herseyı duşunen bilinçlı bir annesın.sanırım lohusa sendromuna mı gırdın bilmiyorum ki.kotu şeyler düşünme sen hep pozitiftın.lutfen yıne öyle ol.aranada yazamıyorum kendıne dikkat et
çabuk geçsin inşallah ben bittim tüm acılarım kalsada dayanırım sadece bebeğimi rahatca emziriyimCanım hiç kendini üzme hepsini bizlerde yaşadık bende ağladım ,üzüldüm,çocuklara yetişemiyorum kendimi yetersiz gördüm birde dikişlerin ağrısi göğüslerin ağrısi derken çok bunaldım ama çok şükür geçiyor hepsi biraz lohusalik sendromuna giriyoruz ister istemez buda doğal bişey hormonlar tan bir değişim içinde buna yorgunlyk uykusuzlyjta eklenince haliyle sinirde oluyor
Canım ben sancı mi belden kasıklarimda doğru hissettim benle doğum yapan bayan bacaklarima vuruyor dedi farklı olabiliyor yaniamin canım anneme geldim doğum sancısımı bilmiyorum.sabah zaten dr gideceğim tugce şu sancıları bana bi tarıf etsen şuan hafıfledı gıbı bazen kıvranıyorum sonra hafıflıyo
GasoDex şurup canım birde bio gail diye bişey gösterdi eczacı ben bitkisel olduğu için bunu aldım iki gündür gece uyuyor sadece emmek için uyaniyorİlacın ismi ne peki bizde bugun nurse harveys ilaç aldık doktor söyledi bizimki uyumuyor bi de ya dün aksam 5 den sabah 5 e ayaktaydı cok yordu beni bu süreç ne Zaman biter ki annemde gitçek ben Nasıl bakacam bu çocuğa tek başıma offff
Metsil ok hafif bizde pek ise yaramadiCanım benim bebeğimde nerdeyse bir saat emiyor dediğin gibi ama yine aranıyor mama da veriyorum hala istiyor dün gece hep ayaktaydık karnı tok ama hep istiyor gaz problemimiz de yok gündüz uyuyor hep.bize doktor hastaneden çıkmadan ilaç yazmış gâz damlası mestil vermiş ama çok şükür sorunumuz yok inşallah işinize yarar canım
Canım yazını okudum cok üzüldüm hatta ağladım bana ilk doğumumu hatırlattı n çok şanslı ki esin yanında annenle aynı yerde oturuyorsun benim eşim yani da yoktu askerdi hemde iki aylık doğum yaptım ikinci günü geldi on gün yanımda durdu ve gitti her gece o gidecek diye çok ağladım ve kayinvalidem le birlikte oturuyorduk yani lohusa sendromunu en zor şekilde yaşadım 13 ay skntm bitmedi sukret tatlım kendini de eşini de üzmehiç birşey değil bebeğimi emdirememek beni mahvetti
oh canım hadi sen yaparsın bak bana doğur su cocugu catır catır bak monalisa tuğçe ne güzel hemen ayaklandılar allahım sana kolaylık versin hurma ye bol bol allahım kolaylıgını veriri
Saolun kızlar iyiki varsınız uyudum uyandım toparlandım biraz yüzüme gülücükler koydum eşimi bekliyorum hevesini kırmıycam.bebeğimide sıkcam dişini doyurcam hersey düzelecek inşallah. Rabbime binlerce şükür bizlere sağlıklı evlatlar verdi bundan önemlisi yok
Evet canım hiç korkma çatır çatır doğuracaksın inşallah bebeğini.o kadar güzel bir duygu ki anlatamam bebeğin doğunca tüm ağrın sancın gidecek sadece o mis koku kalacak yanında.ben koklaya koklaya doyamıyorum o kadar güzel kokuyor ki cennet kokulu hepsievet canım inşallah doktorda super gaz verdi kendıme guvenım geldi.sancılarım var suanda bıle ama sankı adet olcak gıbı alttan muayenede de çok acımadı sadece bıraz utandım sıkıldım . suyun gelırse kanaman olursa yada snacıların sıklaşırsa gelırsın dedı eger kendı gelmese haftaya bugun yıne gıdecegım dogumu başlatacak. hayırlısı artık.sende kendını uzme arabada tam yazamadım ama tuğce cok guzel anlatmış ,bebegın saglıklı dogdu çok sukur.tabıkıde hersey zamanla duzene gırecek.sadece kendıne bıraz zaman ver ıyı seyler dusun tamam mı.hersey çok guzel olacak...
İnşallah monalısa .dr sanvın olur dedi ama ben resmen kıvranıyorum.alttan bakınca ağrı sancı olurmuş galıba. saat 5 6dan berjEvet canım hiç korkma çatır çatır doğuracaksın inşallah bebeğini.o kadar güzel bir duygu ki anlatamam bebeğin doğunca tüm ağrın sancın gidecek sadece o mis koku kalacak yanında.ben koklaya koklaya doyamıyorum o kadar güzel kokuyor ki cennet kokulu hepsi
Canım hergün inan acı cektikce allahım yengemi arkadasımı ve tüm hamileleri saglıkla bebeklerine kavustur diye dua ediyorum resmen agzımda hep dua.bide siz kurtulsanız rahatlıycam bide ilk haftayı gecirseniz.bak benim bir hafta bitti zaman ne hızlı.inan hersey geciyor hastanedeki fotograflara bakıyorum diyorum bunlar nezaman yasandı bu bebek karnımdaki bebekmi hiç yasanmamıs gibi.ben hala hamileyim o karnımda falan gibi hissediyorumİnşallah monalısa .dr sanvın olur dedi ama ben resmen kıvranıyorum.alttan bakınca ağrı sancı olurmuş galıba. saat 5 6dan berj
Kıvranıyorum.Allah ım hayırlısıyla kurtulsaydım.
Everdeen inan bi hafta sonra dahada iyi olacak bende oğluma sarılik testi yaptırdim 12.5 çıktı yavrum kan verene kadar ben canımi teslim edecektim .kızlar yarın oğluşum sünnet olacak inşallah nasıl dayanacam bilmiyorum sağlık açısından mecbur yaptirmamiz gerekli Everdeen senin bebiş kime benziyor senden foto bekliyoruz şimdiden 41 kere maşallahCanım hergün inan acı cektikce allahım yengemi arkadasımı ve tüm hamileleri saglıkla bebeklerine kavustur diye dua ediyorum resmen agzımda hep dua.bide siz kurtulsanız rahatlıycam bide ilk haftayı gecirseniz.bak benim bir hafta bitti zaman ne hızlı.inan hersey geciyor hastanedeki fotograflara bakıyorum diyorum bunlar nezaman yasandı bu bebek karnımdaki bebekmi hiç yasanmamıs gibi.ben hala hamileyim o karnımda falan gibi hissediyorum
Ay canım inşallah bi nefeste doğar yavru ben biraz normal doğumcuyum normal gibisi yok aynı gün ayağa kalkarsin hiç kimse yardım etmeden bütün işini yaparsın aman bizi habersiz bırakma canımİnşallah monalısa .dr sanvın olur dedi ama ben resmen kıvranıyorum.alttan bakınca ağrı sancı olurmuş galıba. saat 5 6dan berj
Kıvranıyorum.Allah ım hayırlısıyla kurtulsaydım.
İnşallah canım.dualarında olmak çok guzel.dunki sancıyı tsrıf edemem ha dayanılmz bır acı değil tabıkı ama beni çok zorladı komşularım sabaha yada gece dogurursun dıyorlardı.sabah uyandıgımda dune göre hafıflemiş bir ağrı vardı.adet oluyo gıbıyım normalde de çok sancılı adet olurdum.sımdı annemlere geldım.birde afedersınız sankı kabız olmuş gıbıyım arkamada basınç oluyor.yatıyorum şimdi.sende kendine ve bebişe dikkat et.Canım hergün inan acı cektikce allahım yengemi arkadasımı ve tüm hamileleri saglıkla bebeklerine kavustur diye dua ediyorum resmen agzımda hep dua.bide siz kurtulsanız rahatlıycam bide ilk haftayı gecirseniz.bak benim bir hafta bitti zaman ne hızlı.inan hersey geciyor hastanedeki fotograflara bakıyorum diyorum bunlar nezaman yasandı bu bebek karnımdaki bebekmi hiç yasanmamıs gibi.ben hala hamileyim o karnımda falan gibi hissediyorum
İnşallah canım bende sezeryandan vazgeçtım Dr.umda çok guzel destek oldu.inş yapabilirim.sen normal doğum yaptın mı hıç.karnım aşağı dustu ıyıce.ve sureklı belum agrıyo.popoma basınç oluyo .sureklı dua ediyorum.doguma giderken yazarım size inşallh.kendıne dikkat et.sünneti yaptırman ıyo olmuş.benım arkdaşlarda yaptırdılar.çok çabuk ıyıledıyormuş.şimdiden. Geçmiş olsun.opuyorum o yakısıklıyıdaAy canım inşallah bi nefeste doğar yavru ben biraz normal doğumcuyum normal gibisi yok aynı gün ayağa kalkarsin hiç kimse yardım etmeden bütün işini yaparsın aman bizi habersiz bırakma canım
Çok güzel düşünmususn canımSaolun kızlar iyiki varsınız uyudum uyandım toparlandım biraz yüzüme gülücükler koydum eşimi bekliyorum hevesini kırmıycam.bebeğimide sıkcam dişini doyurcam hersey düzelecek inşallah. Rabbime binlerce şükür bizlere sağlıklı evlatlar verdi bundan önemlisi yok
Hayırlı olsun canım şimdiden tebrık ederim.benimde son haftam.hadı bakalım dr muayenesınden sonra yazarsın çok heyecan verıcı Allah isteyen herkese nasıp etsın inşallh.Merhabalar.. 10 ağustosta 1 senedir kullandığım d.kontrol hapı yazz 24 ü bıraktım. Hemen yapmayalım biraz bekleyelim hapın etkisi vücuttan gitsin dedik. Eylülde çocuk yapmaya başladık :) 10 eylül de adet oldum. 5 ekimde idrar testinde çift çizgi çıktı adetim gecikmeden. Aynı gün kan testi yaptırdım sonu. 51.6 çıktı. Doktor daha çok yeni 3 haftalık falandır dedi. 15 ekimde tekrar baktırmam gerektiğini söyledi eğer gebelik oluşursa kesenin görüneceğini söyledi. Adet günüm bugün yani 10 Ekim ve hala olmadım. 16 Ekim 2015 e de randevu aldım. Hamilemiyim değilmiyim anlayamadım bile :)
evet canım hergün daha iyi olacak inşallah.sünneti yaptırmanız cok iyi olmuş kuzum hemen olsun iyikeşsin sende sık dişini hemen iyileşir annesi.insanın onlar aglarken canından can gidiyor nasıl bir duyguymus bu.bebeğin fotosu kamerda var ordan atıyım babasına benziyor:)Everdeen inan bi hafta sonra dahada iyi olacak bende oğluma sarılik testi yaptırdim 12.5 çıktı yavrum kan verene kadar ben canımi teslim edecektim .kızlar yarın oğluşum sünnet olacak inşallah nasıl dayanacam bilmiyorum sağlık açısından mecbur yaptirmamiz gerekli Everdeen senin bebiş kime benziyor senden foto bekliyoruz şimdiden 41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?