2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

canım süpersin normal doğum kararın çok iyi oldu inşallah kolayca doğurursun zaten dopumdan sonrası kolay bide ne diycem güya ven alt tarafım zarar görmesin aman acımasın diye sezaryen dedim şimdi inan Afedersin tuvalette zprlanıyorum sunta falanmı tahriş ettiyse.ben hem sancı cektim hem bu acı ne anladm sancıyla doğum yapsam en azından 3.gün ayakta olurdum şimdi ameliyat acısıda cabası allahım kolayca doğum nasip etsin.bide canım senin doğumuna 10 gün var dimi daha doğmayada bilir son güne kadar bekleyen var sancılar gelip gider belki sen heran olacak gibi bekle

hayırrlısı olsun canım allahım gönlünüze göre versin.hersey olur gecer bir bakmıssın ki kucagında bir melek zaman hızla geciyor.allahım isteyen herkese aratmadan nasip etsin

Evet canm on gün var cumaya kadar olmazsa cuma yatış yapacak dr.m doğumu başlatacak aynı gün ayağa kalkarsın diyor herkes inşallh hazırda bekliyorum işte.

Benim ilk doğumum normal doğum bebeğin suyu azalmıştı bi santimlik açılma vardı suni sancı ile 3.600 kg bi doğum yaptım akşami kuş gibiydim yani ip atla desen atlayacak haldeydim bebek anne karnından cikar çıkmaz bütün ağrım sancım bi anda bitmişti darısı sana olsun inşallah

Kızlar sünnetini yaptırdık oğlumun çok doğru bi karar oldu çünkü İdrarini tam yapamiyormus nerdeyse tam tıkalıymis abileride öyleydi bugün biraz bize zor geçecek bu arada oğlumun kirvesi ben oldum onu severek konuşarak bi bende sustu çok şükür buda tamam

Hsyı Hayırlı olsun canım geçmiş olsun.minik bey erkek mi oldu yerim ben onu.hemen iyileşir inş

Kızlar nabersınız bebişler sizi yoruyor mu bende 4gozle bekliyorum zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor Allah sizlere de kolaylık versin hepinizi öpüyorum.

Hsyı
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun.minik bey erkek mi oldu yerim ben onu.hemen iyileşir inş
Teşekkür ederiz canım benim tatlı telaşlar ama biraz yorucu oldu benim için seninde az kaldı doya doya uyuyabilirsen uyu bence doğumdan beri geceleri iki üç saatlik uykuyla duruyorum gündüzleri gelen giden. Yemek telaşı derken pek dinlenemiyorum ama oğlusumun kokusu sıcakligi herşeye katlanmaya yetiyor

Kızlar nabersınız bebişler sizi yoruyor mu bende 4gozle bekliyorum zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor Allah sizlere de kolaylık versin hepinizi öpüyorum.
Canım iyiyiz uykusuzuz.gece uyumuyoruz bizde biraz yorgunluk falan var ama bebeğimi kucağıma alıp o mis kokuyu içime çekince bütün yorgunluğum gidiyor inşallah az kaldı senin de habersiz bırakma bizi

[QUOTE="emili98, post: 42981614, member: 6467sünnetini yaptırdık oğlumun çok doğru bi karar oldu çünkü İdrarini tam yapamiyormus nerdeyse tam tıkalıymis abileride öyleydi bugün biraz bize zor geçecek bu arada oğlumun kirvesi ben oldum onu severek konuşarak bi bende sustu çok şükür buda tamam[/QUOTE]
Canım hayırlı olsun küçük paşa sünnetde oldu maaşallah.çok iyi oldu şimdi yaptırmanız gecer hemen acısıda inşallah bende 40 çıksın kulağını deldircem bebekken böyle seyler daha az acıtır.canım sizin göbeğinşz kaçıncı gün düştü bizim düşmedi hala

Kızlar nabersınız bebişler sizi yoruyor mu bendzor.gözle bekliyorum zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor Allah sizlere de kolaylık versin hepinizi öpüyorum.
Canım son huzurlu gecelerinin tadını cıkar uyku yemek sadece o izin verdiği sürece:) acemi annelik zor.annem dün evine gitti geceyi birlikte gecirdik artık yanlızız.insan uyyamıyor seyretmekten Birşey olcak diye

Canım hayırlı olsun küçük paşa sünnetde oldu maaşallah.çok iyi oldu şimdi yaptırmanız gecer hemen acısıda inşallah bende 40 çıksın kulağını deldircem bebekken böyle seyler daha az acıtır.canım sizin göbeğinşz kaçıncı gün düştü bizim düşmedi hala[/QUOTE]
Canım 11. Günün sonunda düştü hiçbir şey kullanmadim senin kaçınci günün ancadir ama

Canım hayırlı olsun küçük paşa sünnetde oldu maaşallah.çok iyi oldu şimdi yaptırmanız gecer hemen acısıda inşallah bende 40 çıksın kulağını deldircem bebekken böyle seyler daha az acıtır.canım sizin göbeğinşz kaçıncı gün düştü bizim düşmedi hala[/QUOTE]
Canım ben geçen pazar doğum yaptım tam bir hafta oldu canım bugün düştü göbeğimiz.alkol verdi doktorumuz onu sürdük canım sizin de düşer bir iki güne kadar

Gecmis olsun gozunuz aydin canim iyi olmus erken oldugu sunnet olduktan sonra nasildi bebis

gözun aydın canım nasıl buyudumu prenses.
Büyüyor maşallah kuzum iyide ben değilim.hayatımda hiç böyle güçsüz olmamıştım acıdan ziyade psikolojik olarak iyi değilim hep aglamak geliyor, kimseyi istemiyorum mutsuzum ben hiç böyle değildim toparlanamıyorum.sanırım lohusa sendromuna girdim.çok şükür herkes yanımda bebeğim iyi bol bol süktedip asmaya calısyorum bu ruh halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…