2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

neleri atlattık canımm , logusa sendromunuda atlatcaz beraber. hersey guzel olacak bak gor bıraz daha dayan.

kızlar bende basur oldu duramıyorum dogumu falan unutum resmen nasıl gececek bu
Canım doğumdan sonra dikişlerime zarar vercem diye tuvaletimi yapmadım kabız oldum sonra basur çıktı meme olarak üç dört tane vardı büyük büyük.sağlık ocağında ebe onları içine sok dedi ßimdi iyiyim ilk nüdshale edilmesi gereken oymuş senin basur memesi var mı bir de ben duphalac şurup kullanıyorum emzirme döneminde kullanılabiliyormuş zeytinyağı iç canım aç karnina.bi de o bölgene zeytinyağı sür

saol canım zeytın yagı var yapayım bari dayanılacak gıbı degeıl bır kaç gundur kabız gıbıydım ondan mı oldu bılmıyorum. bende de meme gıbı olmus dun oldu ilk defa çıktı daha once olmamıstı hıç.

Canım bana ebe ellerini sabunla iyice yıka ve onları parmağınla ittir içeri dedi dışarda durursa mikrop kaparmış eldivenle de yapabilirsin biraz canın yanabilir ama geçer inşallah tekrar ederse aynı şekilde yap sürekli

Rahatladı:) uyudu.sen nasılsın tugce iyice toparlandınmı eylülün uykusu düzene girdimi
Uykusuzluk disinda iyiym canim zaten ilk iki gun annemde kaldim sonra evime geldim kendim idare edyrm cok sukur yemek ev isi misafir falan hatta ikiuc kez annem e kayinvalide me gittik sende eve kapanma canim cik disari surekli evde olmak cok bozuyor insanin psikolojisini annen bebisi yarim saat idare etsin bie markete bile gitsen o yariyor insana

ayy nasıl yapacam kı otururken bıle canım yapıyor kadın olmak ne kadar zormuş.şimdide hafıf hafıf sancım gelıyor sankı.alt tarafım çıkacak gıbı.sıcak suyla bı duşmu alsam

ayy tugce nasıl dayandın çok acıyor yaa. bı duş alıp operasyona başlayım zeytınyagı falan napım dogurusam bırde orasıda yırtılır mı ki ıkınmaktan
Canim afedersin ama her buyuk tuvaletimde klozet kan doluyor zeytinyagi ise yarar saglik ocagi yakinsa yarin duphalac yazdir oda cok iyi gelir I ipeknaz_35 arkadasimizin dedigi gibi birde bol komposto

ayyyyy yerim ben seniii çok tatlı bu prensess bın kere maşallahh benımde mı boyle olacak çok heyecanlandım .yanımda olsaydı ben yerdım bu mınışı.allah nazarlardan korusun tutuuuuuuu..
cok sagol ablasi senin bebise de az kaldi insallah hayirlisiyla bi alsaydik guzel haberini

cok sagol ablasi senin bebise de az kaldi insallah hayirlisiyla bi alsaydik guzel haberini
ayyy inşallah kendı gelmezse artık cuma dr başlatacak dogumu olecem meraktan nasıl bişeyse hayırlısını versın allahım normal dogumada hazırladım kendımı ıyıce ınşallah bende senın gıbı ıkı satte pıt dıye dogurrum.

İnsallah canim insallah sanci cekerken mucizeni bebegini dusun ins bir avazda kurtulursun

neleri atlattık canımm , logusa sendromunuda atlatcaz beraber. hersey guzel olacak bak gor bıraz daha dayan.
Ay canım valla ya neler neler demi inşallah hersey gececek birde sen doğururp 10 günü gecirsen yavas yavas iyileşip gidicez bebeklerimizi büyütcez allahın izniyle.carsamba yengem dopum yapcak sende yapsan bitcek bu doğum stresim.cok şükür rabbime hepimiz saglıkla kavustuk ya daha önemli birşey yok aslında acı depresyon hepsi gecer.

bencede canım yengenede şimdiden hayırlı dogumlar. ondan sonra sıra bende ınsallah benım oglan tutmasam gelıyordu ama sonradan vazgectı galıba hayırlısı saglıklı olsunda inşallah bende duzelıp başka telaşlara gecerım

Akşam çıkıyım bari biraz ben cok korkagım ya valla ama karar verdim bi iyileşiyim bundan sonra hayatıma daha baska devam etcem ben artık anne oldum.hep birinden destek alarak yasamısım tek basına acı cekince agır geldi.hayatımın dönümü oldu bebek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…