2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

bebişin karnını doyur annen ust katta degılmı bebişi bırak. çık bıraz esınle bı kahve cay ıçın gelın havan degişir.makyaj yap kuafore gıt valla dun bıraz makyaj yaptım normalde çok bakımlıydım ama kendımı bıraktım esım ne guzel olmussun dedı ayyy bı mutlu oldum.gıydıgın yakısmıyo el yuz şiş burun kocaman koca bır gobek pskolojım bozulmustu valla. bıran once eskı halıme donmek ıstıyorum sende dene bunları ok.

Aynen canım insan hasta psikolojisinde daha kötü oluyor

Kızlar ben nasıl cözcem bu emzirme sorununu. Acımıyormu sizin? Nasıl emzirilir.doyyormu bebek bebek nekadar sütle doyar of aglıycam

Kızlar ben nasıl cözcem bu emzirme sorununu. Acımıyormu sizin? Nasıl emzirilir.doyyormu bebek bebek nekadar sütle doyar of aglıycam
Canım benimki geçti çok şükür sen her saat emzir muhakkak doyar canım biraz ilerleyen günlerde Dogunca benimki diliyle memeyi itekliyor veya bırakıyor o zaman doymuş demektir

Cnm bana sağlık ocağındaki hemşire sadece meme ucunu verirsen yara olur acır dedi o siyah bölgeyi tüm ağzına alması gerek sesi bebeğin ağzı kuş gibi açık olmalıymış bnm de hafif acı var ama bebiş 2-3 çekince acısı geçiyor ilk ağzına aldığında acıyor sadece

Biz en basında dayadık emsin diye basını catladı tamamen bitaz düzeldi simdi doğru emzirme teknijlerini izledim kremlerle biraz düzeldi inşallah acımız

Ya kızlar ben bu kızı uyutamıyorum sabah 8 den beri uğraşıyorum yok gözler faltaşı gibi boncuk boncuk bakıyor her saat başı emmek istiyor ben yoruldum o yorulmadı offff Nasıl uyutacam ya 20 gündür 2 saat aralıksız uyku uyumadım

Hepsinin ayrı bir huyu var allahım bu minik kelebekler bize naptı:)

Pitircik81 canım nerdesin.bende hastayım cok giremiyorum
buralardayım canım geçmiş olsun.anneme geldim gece oturuyorum uyuyamıyorum gunduzde kafayı koyar koymaz uykuya dalıyorum hemde horlama eşlığınde.popom acıyo dr aradım krem söyledi normal dogumda sıkıntı olur dedi perşembe gel bi muayene edeyım dedi inş gecerde normal dogurrum.

selam kızlar bayan34 , Everdeen , tugce1325 , emili98 bebişler büyüdü hayatınız yavaş yavaş duzene gırıyor bendede heyecan var. cumaya az kaldı.bende aşkımı kucagıma alsaydım çok heyecanlanıyorum.ıkı kısıyken üç kişi olacagız kıme benzıyo agzı nasıl burnu nasıl ellerı ayakları dusunmeden edemıyorum.aklınıza geldıkçe banada dua edın olur mu kızlar prens ve prenseslerınızı opuyorum sızlerde kendınıze dıkkat edın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…