2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Valla canım hayat birden değişti garip bir hayatun içindeyim daha anlamış değilim.suan yengem doğumda gidemedim burdan dua ediyorum cok heyecanlıyım bi çıksalar allahın izniyle

Canım kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten çok heyecanli bi dönemdesin insan o kadar merak ediyor haklisin annesi ağzı burnu nasıl, ağlaması ,sesi hepsini dusunuyorsundur. devamli aklıma geldikce dua ediyorum gerçekten Allah kimseyi darda bırakmasin mis kokulu yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah

canım benim inşalllahhh allah rağzı olsun.

Valla canım hayat birden değişti garip bir hayatun içindeyim daha anlamış değilim.suan yengem doğumda gidemedim burdan dua ediyorum cok heyecanlıyım bi çıksalar allahın izniyle
ayyyy allahım bır nefeste kurtarsın normal mi sezeryan mı bebek dogunca yaz emı ınsallah saglıklı bır sekılde kavuşursıunuz bebişe.

[QUOTE="lati lokum, post: 43036070, member: 656yyyy allahım bır nefeste kurtarsın normal mi sezeryan mı bebek dogunca yaz emı ınsallah saglıklı bır sekılde kavuşursıunuz bebişe.[/QUOTE]
Çok şükür doğdu bebeğimiz bebekte yengemde çok iyiler Sezeryan.sanki kendim girecek gibi stresliydim bugün.cok şükür bi kızımız daha oldu annemlerin hep kız torunu hepside arka arkaya yandık biz valla:) kaç kızla napcaz.canım benim sen kaldın bak herkes saglıkla aldı sende kavustum yazacaksın allahın izniyle ozaman derin bir ohh cekicem:)) sindi dülünüyorumda gecti gitti işte hemen bi dahamı yapsam diyorum:) zaman varya herseyi geçiriyor

Hamilelik belirtisi olarak idrarda degisik kokusu olan varmiydi 6 gunum var ama cok degisik bir koku olyor enfeksiyon belirtisi dicm kasinti yanma hic birsey yok

[QUOTE="lati lokum, post: 43036070, member: 656yyyy allahım bır nefeste kurtarsın normal mi sezeryan mı bebek dogunca yaz emı ınsallah saglıklı bır sekılde kavuşursıunuz bebişe.
Çok şükür doğdu bebeğimiz bebekte yengemde çok iyiler Sezeryan.sanki kendim girecek gibi stresliydim bugün.cok şükür bi kızımız daha oldu annemlerin hep kız torunu hepside arka arkaya yandık biz valla:) kaç kızla napcaz.canım benim sen kaldın bak herkes saglıkla aldı sende kavustum yazacaksın allahın izniyle ozaman derin bir ohh cekicem:)) sindi dülünüyorumda gecti gitti işte hemen bi dahamı yapsam diyorum:) zaman varya herseyi geçiriyor[/QUOTE]
Ay ne güzel yaa o kızlar büyüduklerinde nasıl arkadaş olurlar kardeş gibi büyürler bizde kız çocuğuna hasretiz hep erkek koca sülalede bir tane kız var kızda erkekde Allah hayırlısini versin vatana millete hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah

[QUOTE="lati lokum, post: 43036070, member: 656yyyy allahım bır nefeste kurtarsın normal mi sezeryan mı bebek dogunca yaz emı ınsallah saglıklı bır sekılde kavuşursıunuz bebişe.
Çok şükür doğdu bebeğimiz bebekte yengemde çok iyiler Sezeryan.sanki kendim girecek gibi stresliydim bugün.cok şükür bi kızımız daha oldu annemlerin hep kız torunu hepside arka arkaya yandık biz valla:) kaç kızla napcaz.canım benim sen kaldın bak herkes saglıkla aldı sende kavustum yazacaksın allahın izniyle ozaman derin bir ohh cekicem:)) sindi dülünüyorumda gecti gitti işte hemen bi dahamı yapsam diyorum:) zaman varya herseyi geçir

hadı gozunuz aydın bızde kız ıstıyorduk ama paşam gelıyo esımın taraf hep erkek 1 kız var bızdede tek torun var erkek benımkı 2. erkek olcak ınşallah. zamanla gecıyor evet ınşallah bende yazacagım az kaldı heyeecanla beklıyoruz.

Ay ne güzel yaa o kızlar büyüduklerinde nasıl arkadaş olurlar kardeş gibi büyürler bizde kız çocuğuna hasretiz hep erkek koca sülalede bir tane kız var kızda erkekde Allah hayırlısini versin vatana millete hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah[/QUOTE]
Amin inşallah hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez bir tane erkek olsa babam cok istiyor adı konsun.

kızlar hastaneye goturmek için bişeyler yapmış mıydınız kek kurabıye tarzı yapsammı bılemedım.hazırları sevmıyorum bırde kendıme çorba yapsammı vejeteryanım ya hast yemeklerını yıyemem galıba napsam

Zaten bir tek corba veriyorlar tatlimben cok acikmistim esim tekrar corba borek falan aldi hepsini yemistim sezeryan da kati yenmiyor bana hersey serbestti hatta doktoruma ne olue su verin iye yalvardim tam bebwk dogarken oda birazdan istedigin herseyi yiyeceksin dedi ve iki kez tekrarladi

o zaman bıseyler yapayım zaten iştahımda çok açık sezeryan olmayacagım ya bende senın gıbı herşeyı yerım o zaman. sabah gıderken bıseyler yesemmı . annem hoşaf yapcak bende kek yapım bırde mercımek çorbası yapayım et suyu falanda yemıyorum tereyaglı yapayım.nedense heyecanım korkum kalmadı enteresan.butun evı temızledım sancıda yok.sunı sancıyla kaç saatte dogurursam artık

Kendin yap o zaman tatlim cunku disarinin ki teryagli oluyor bir de mama gibi ..insallah normal ve guzel bir dogum olur canim kontrolun mu var bu hafta yoksa suni verilmesi icin mi gideceksin

Kendin yap o zaman tatlim cunku disarinin ki teryagli oluyor bir de mama gibi ..insallah normal ve guzel bir dogum olur canim kontrolun mu var bu hafta yoksa suni verilmesi icin mi gideceksin
doguma gıdecegım ınşallah sonunda .cumaya kadar gelmezse cuma yatış yaparız başlatırız dedı bende kabul ettım zaten zamanıda geldı hayırlısıyla bende bebısımı almak ıstıyorum artık.içim kıpır kıpır.dr arayamıyorum ama kaçta geleyım dıye sorsammı panık olurum dıye arayamıyorum yarın kafamıza gore gıdelım dıyorum sence napım

hiç belırtı yok tugceciğim benım sancılarım nereye gıttı anlamıyorum
Bellu olnaz canim o kendini yordugun icin cikmistir sancilar simdi annen de sin ya yorulmuyorsun dur ayrica rabbim vaktini zamanini en guzel sekilde ayarlamistir sen simdi bol bol dinlen cunku uykusuz geceler yorgun gunler seni bekliyor ben daha iki gundur uyku uyuyorum 27 gunluguz bu arada yeni yeni duzeneg girmeye calisiyor bal kizim

Bence ara canim musait olmali ki seninle ilgilenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…