2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

ayyyy maşallahh o kadar oldumu yaa arayım dogru dıyosun. cesaretımı toplayımda off aramadan gerıldım.

Canım biz hazır kek kola verdik bide çikolata kolonya lokum bide bebeğin süsleri.cok ugrasma bence gelen hemen gitsin:) bana valla kalabalık o acıyla eziyet geldi gelip gecerlerken yataga deydikçe birileri içim sızladı acıdan rahat rahat acımı cekemedim gülmek zorunda kaldım hep

Kızlar size ihtiyacım var çok dertliyim.şimdi benim memeler çatladı ya ben zor zoruna emzirdim aglaya aglaya sonra daha beter olunca dedik sağalım verelim bide mama verelim iyileşsin biraz.neyse şükür o beter yara düzeldi şimdi ben psikolojik olarak bebeği memeye yaklaştıramıyorum belki acımayacak ama ben yapamıyorum ya kafayı yiycem korkuyorum böyle birşey olamaz.herseyin bilincindeyim emmesi lazım cok iyi biliyorum ayrıca acımadıgı zaman emmesi cok güzzel bi duyguydu.herkese kızdım beni zorlamatyın diye şimdi kimse birşey diyemiyor ama ben vicdan azabından ölcem nasıl emzircem mama vermek istemiyorum.sağabiliyorum ama emziremiyorum ben iyi bi anne olamadım.beni çok zorladıkları içinmi böyle oldum.ye ye emzir emzir süt olsun ye.veni çıldırttılar ya.ya karsı komsu kelle paca yapmış ye süt yapar diye agzıma sürmem.herles herseye süt yapar dedikçe herkese sinir oldum.kimseye anlatamıyorum.bebeğimi çok seviyorum emzirme k istiyorum ama nasıl

[QUOTe1325, post: 43053161, member: 666057"] Everdeen canim gozunuz aydin tekrar iki sevinc bi arada ..
Bu arada nasilsin toparlandin mi biraz[/QUOTE]
Saol canım.daha iyyim çok şükür tek sorun emzirmek

ben şuan ilçedeyım canım hastane uzak kımse gelmez sanslıyım galıba. sabah sekız bucuk dokuz gıbı gel dedı dr hadı hayırlısı.

Kızlar emzirdimmmm cok mutluyum cok coktekrar catlamaması için ne yapsam kendi sütümü sürüp kurutuyum demi sadece krem falan hiç birşey sürmeyim bi daha doğal kurusun sadece.siz nasıl yapıyosunuz catlamaması için

Canim oglumda bende gogus yarasi cektim hemde bir ay kanamasina ragmen ayagimi bir yere direyip emzirdim sende korkma hem gecmis bak memeyi unutursa hic almaz canim ayrica sen iyi bir annesin lutfen oyle deyip uzme kendini

Canim kurumasin nemli olmasi lazim bebek emince sutunu sur strec poset koy ustune hic ysra olmaz kuruyunca catlar tekrar

Bugün doğumun var galiba inşş sağlıklı bi şekilde kurtulursunuz ikinizde bnm bebiş doğru düzgün uyumuyor çok yorgunum günde 4 saat anca uyuyorumdur o da yarımşar saat 1 er saat şeklinde özellikle geceleri çok zor sinirlerim harap oluyor ama yüzüne bakınca herşey unutuyorum
Bizim böyle acayip yorucu işte

tugce1325 canım çok şükür sünnetimiz yavaş yavaş iyileşme gösterdi haliyle bebek ,abiler derken bayağı yorucu geçiyor deliksiz üç saat uyumak istiyorummmmm
O biraz zaman alacak bizim icin galiba canim benim ikisigece ayni anda uyaniyor tekrar bastan al yapiyor gibi bi onu uyutuyorum bi digerini

İyiyim canım dikişlerim çabuk iyileşti her işimi yapıyorum 11 günlük olduk.ama geceleri uyumuyor benim bebiş çok sık uyanıyor
Benim ki de uyumuyor du canim gaz problemi fazla ilaclar bir fayda ediyor bi etmiyor yuzustu yatirinca rahat uyuyor surekli kontrol ederek bu sekilde yatiriyorum abisi de 20 gunlukken yuzustu yatti 7 aylik olana kadar oyle yatti bu da oyle olacak sanirim

Pitircik81 canım nerdesin doğumama gittin noldu merak ediyoruz bu kadar gelmediysen inşallah bebeğimiz hayırlısıyla doğmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…