Amin canim insallah saglikli bir sekilde dogmustur yavrusu kendisi de iyidir umarimBencePitircik81 doğum yaptı kızlar yoksa mutlaka buraya yazardı sancıyla mı gitti yazamadı acaba.allahım inşallah bebek sağlıkla doğmuştur ikiside sağlıklıdır hersey yolundadır.
canımm sonunda aşkımı kucagıma aldım.rabbime şukurler olsun.saat on gıbı Hast.geldık suni sancı verduler on buçuk falan oldu.aksam saat beşte 6 cm açık oldu bebiş kakasını yapmış suyum da geldı sancı çekerken doguma gırdım yarım saat uğraştım ıkınamadım çynku korktum sonradan çok guzel ıkındım bebişim geldi tüm avılarım dindi.detaylı anlatırım optumPitircik81 canım nerdesin doğumama gittin noldu merak ediyoruz bu kadar gelmediysen inşallah bebeğimiz hayırlısıyla doğmuştur.
canım sonunda kavuştum yavruma çok mutluyum normal doğum oldu.içte ve dışta dikişlerım var biraz acıyo onun dışında süperim.optm çokLati lokum inşallah sağlıklı bir şekilde sen de bebeğin de kurtulmuşsunuzdur canım haber ver çok merak ediyoruz hepimiz canım
Aldım canımm çok şükür.allhım olmayan herkese nasip etsin.sabah onda geldım 5 te doguma gırdım.ıkımızde iyiyiz şukur benim içtede dıştada dıkış var biraz acıyo ama gayet ıyıymm.optm çokLatilokum Naptın canım aldınmi kucağına yavruna
Kızlar doğru tahmin doğurdum .suni sancıyla oldu.anacımm suni sancı pek zormuş. Ama herşeye degdı çok tatlı bir oğlum oldu.allhım herkese olmayanlara nasıp etsun inş.ıptm.Amin canim insallah saglikli bir sekilde dogmustur yavrusu kendisi de iyidir umarim
Ahhh emili bende anne oldum allahıma sukurler olsun.3kg dogdu.minicik ama çok boğazlı.sutumde sıktıkça gelıyor ama o kadar şiddetlu degul.mememide aldı maşallh emiyor.çok yorgunum ama onu izlemekten uyuyamıyorum.optum çok.dikişim var inş çabuk iyileşir.Latilokum Naptın canım aldınmi kucağına yavruna
Ohh maşallah size ikinizide tebrik ederim sen devamlı emzir annesi yarına daha net gelir sütun dikişlerin çok çabuk iyilesecek göreceksin çok şükür bak sezeryan olmadın o daha geç iyileşiyor en azından yardımsiz bile ayakta dolaşabilirsin,yavrun hayırlı evlat olsun inşallah sudyen takma damarlar açılsin süt dolsun öpüyorum canım seniAhhh emili bende anne oldum allahıma sukurler olsun.3kg dogdu.minicik ama çok boğazlı.sutumde sıktıkça gelıyor ama o kadar şiddetlu degul.mememide aldı maşallh emiyor.çok yorgunum ama onu izlemekten uyuyamıyorum.optum çok.dikişim var inş çabuk iyileşir.
Allahım cok şükür.canımmm benim güzel anne sende kavustun bebeğine cok şükür allahım herkesi saglıkla kavustursun.maasallah kuzuma.ohh bitti bak arrık hamile değiliz:) süpersin grur duyuyorum seninle normal doğum yaptın ben yapamazdım harikasın hemen iyileşip ayağa kalkcaksın kuzunla kendin ilgilenecelsin.hadi canım col sükür bitti doğumlarımız allahım herkese nasip etsin evlatlarımızı analı babalı büyütsün.aman doğumun acısıyla meme bakımını ihmal etme catlamsın catlatıp mikrop kaparsa cok kötü.yıka temiz tut kremlerini sür.emzirmeden kendi sütünle ucunu yumusat.hadi hayırlı olsun hepimize:)lati post: 43079327 .!.:canımm sonunda aşkımı kucagıma aldım.rabbime şukurler olsun.saat on gıbı Hast.geldık suni sancı verduler on buçuk falan oldu.aksam saat beşte 6 cm açık oldu bebiş kakasını yapmış suyum da geldı sancı çekerken doguma gırdım yarım saat uğraştım ıkınamadım çynku korktum sonradan çok guzel ıkındım bebişim geldi tüm avılarım dindi.detaylı anlatırım optum
Canım benim çok mutlu oldum ne güzel sen de kurtuldun hayırlı olsun dikişlerin çabucak iyileşecek pansuman yap kuru tut nemli kalmasın çabuk ayağa kalkarsın ben ilk gün her işimi kendim yapmıştım dördüncü beşinci gün dikuşlerim hiç acımıyordu çok rahattım sen de inşallah bir kaç güne kadar daha iyi hissedeceksincanım sonunda kavuştum yavruma çok mutluyum normal doğum oldu.içte ve dışta dikişlerım var biraz acıyo onun dışında süperim.optm çok
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah sana da geçmiş olsun canım benimKızlar doğru tahmin doğurdum .suni sancıyla oldu.anacımm suni sancı pek zormuş. Ama herşeye degdı çok tatlı bir oğlum oldu.allhım herkese olmayanlara nasıp etsun inş.ıptm.
Günaydın canım iniallah çok aglamaz ne asısı bu canım kacıncı günündeGünaydın anneler ve melekleri herkes nasıl. Bizim bugün aşımiz var kızlar umarım çok ağlamaz gelişiminede bakılacak bakalım ne kadar oldu benim paşamm
Günaydın uzun zamandır giremiyorum Bebek tüm vaktimi alıyor sürekli kucağımda mememde durmak istiyor emmese bile o meme dudağına dokunacak resmen rehin aldı beniGünaydın anneler ve melekleri herkes nasıl. Bizim bugün aşımiz var kızlar umarım çok ağlamaz gelişiminede bakılacak bakalım ne kadar oldu benim paşamm
Bnde yarın gitçem doktora kalça filmi çekilecek sizin çekildi mi kalça filmiGünaydın anneler ve melekleri herkes nasıl. Bizim bugün aşımiz var kızlar umarım çok ağlamaz gelişiminede bakılacak bakalım ne kadar oldu benim paşamm
Bnmki de sürekli emmek istiyor bilmiyorum sütüm mü yetmiyor da sürekli emmek istiyor günde 10 saat falan emiyor bnde yoruldum artık bi emmeye başlayınca 1.30 saat sürüyor hiç bisey yapamıyorum evdeKızlar şimdi ben saat bası emziremiyorum ama sık sık emzirmeye calısıyorum şimdi size sey sorcam yani ben saat bası emzirmediğim içinmi kızım bukadar ac.mama da veriyorum ama yetmiyor sürekli emmek istiyor süt gelmeyince bırakıyor memeyi sütümde yetmiyor demek.ama bu bebekler günde kaç cc mama yer ben yetiştiremiyorum sütü ve mamayı.siz napıyosunuz mama veriyomusunuz
Canım ben de hem anne sütü hem mama veriyorum ama mama azaldı iki gecedir sadece emiyor ve uyuyor gündüz de en fazla üç kere mama veriyorum inşallah sütüm daha da artar inşallah hepimizin sadece sütümüzle doyar bebişlerimizKızlar şimdi ben saat bası emziremiyorum ama sık sık emzirmeye calısıyorum şimdi size sey sorcam yani ben saat bası emzirmediğim içinmi kızım bukadar ac.mama da veriyorum ama yetmiyor sürekli emmek istiyor süt gelmeyince bırakıyor memeyi sütümde yetmiyor demek.ama bu bebekler günde kaç cc mama yer ben yetiştiremiyorum sütü ve mamayı.siz napıyosunuz mama veriyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?