2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Günaydın anneler ve melekleri herkes nasıl. Bizim bugün aşımiz var kızlar umarım çok ağlamaz gelişiminede bakılacak bakalım ne kadar oldu benim paşamm
Bizim de aşı mız vardı sabah vuruldu k geldik canim

Saolun kızlar ben az emziriyorum ya demek 10 saat falan emzirmiyoru m hiç daha cok yogunlaşmam lazım emzirmeye ne zormus emzirmek mesele oldu bana ya.söyle sabahdan aksama kadar durmadan bi emzirebilsem

Beni. Kiz 2.5 saatte bir kendi emmek istediginin sinyallerini veriyor cik sukur

Günaydın canım iniallah çok aglamaz ne asısı bu canım kacıncı gününde
Çok şükür fazla aglamadi gayet güzel toparladı sünnetide iyileşti çok şükür ebesi aynı bu şekilde emzirmeye devam et dedi bir saati geçme dedi zaten bende saat başı emziriyorum tam uyanmasada ağzına zorladayiyorum

Canım ikibucuk saat ara çok fazla değilmi ben saat başı emziriyorum
Vallahi canim oglum da 3 saat ara ile emerdi ayda 1250 gr aliyordu kizim in da kilo alimi bu sekilde o yuzden problem yok sanirim ilk zamanlar sariligi oldugindan saatte yada bir bucuk saatte emziriyordum da artik kendisi bir duzen kuruyor bende bozmamaya calisiyorum

Çok iyi atlattınız canım.keske bende emzitebilsrm saat bası sütde gelmiypr cekiyor sinirleniyor birde derin uyyor uyırken asla emmek istemiyor mamada istemiyor bi düzene sokabilsem

Kızlar günaydın nasılsınız uykusuz geceler tükenmiş bir ev hanımı oldum ben sacım basım perişan mıtsuz bitkin hep hasta hayatım hep böylemi devam edecek hep acılar içindeyimher zerrem agrıyor enerjim sıfır Pitircik81 annelik nasıl gidiyor canım nasılsınız

Canım sabret bir ay olunca yavaş yavaş düzene giriyor benim oğlani düzene anca sokabildim yatakta yanımda yatiririyorum aglayinca memeyi dayiyorum uykusu açılmadan iki gündür böyleyiz çok şükür gece biraz uyumus oluyorum birde kokuma alıştı sanırim yanımda yatinca koynumda uyuyor bende tek uyusun diye böyle yapıyorum sende hiç merak etme biraz sabır en zor zamanlar bu iki aylık zamanlar haliyle anne biraz hirpalaniyor ama hepsi geçecek annesi artık seni tanıyacak sana gülecek bunları düşün bu yaşadıklarin hepsi normal ben bile dördüncü çocuk olmasına rağmen çaresiz kaldıgim günler oldu kendimi bakımsız, güçsuz hissettim ama o günler azaldı

Kızlar doğum yaptım ertesı gün eve geldik 1gun kaldık bebiş sarılık oldu ardından enfeksıyon çıktı pazardan berı hast.yatıyoruz.daha hıç uyku uyumadım dıkışlerım acıyor.yanıma kımseyıde almıyolar dua edin

Canim biz yavas yavas duzene girdik uyudugu uyandigi zamanlari biliyorum ve bir haftadir ayni duzende devam ediyoruz cok sukur kizim da hareketlenmeye basladi laf dinlemeyi cok seviyor biz normal yasantimiza donduk iyice abisini alip markete hatta parka bile gidiyoruz

Gecmis olsun canim rabbim sana da bebise de acil sifa versin

Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin sarılık değeri kaç çıkti bizim şuan bile 12.5 hiç merak etme annesi senin sutun ona şifa olacak emzirmeye müsade ediyorlarsa bolca emzir olmuyorsa devamli sağ onu emsin kuzu en kısa sürede atlatır inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah ikiniz de hemen iyileşirsiniz Rabbim şifa versin

18.50 bizde kan uyuşmazlıgı varya ondan oldu.sutum var çok şukur 3.gun geldı

maasallah kuzuma inşallah düzelir cok şükür derdimiz yok ama alısamadık ikimizde bi düzene sokamadık bende tam iyi olmayınca istediğim gibi bakamıyorum eözirdikçe dahada beterleşti iyice catladı kanıyor hiç gecmedi ne denediysem gece falan rahat emzirebilsem belkivıykusu acılmayacak.gecen bende yanıma koydum benden tarafa bi ses gece bi baktım eşim yatakdan düşmüş:) kendi yanında sanmıs nasıl korkarrak uyuduysa garibim hala gülüyorum haline.eşim gidince ikimizbyatkda daha derin uyyoruz ama emziriyim besginde kendi uyusun istiyorum

maasallah canım size ya 40 nız cıktımı ben cesaret edemiyorum çıkmaya gecen bahceye indik gece cok agladı korkyorum 40 mız cıksa daha rahat cıkcam hep annanemden duyardım lohusa 40 çıkmadan bebek 40çıkmadan cıkmaz diye aklıma yerlesmiş sürekli okuyorum

18.50 bizde kan uyuşmazlıgı varya ondan oldu.sutum var çok şukur 3.gun geldı
canım gecmiş olsun ya allahım hemen şifa versin sende dikkat et kendine iyi aman emsin çok şükür catlama oldumu sendede dikkat et allah korusun catladımı mahvokuyor ben perişanım zor emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…