2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Yok daha canim 34 gunluguz de oglumda da 20. Gunu cikmistim evde daha coj bunaliyorum oglumda bunaldi azicik havalar iyiyken cikalim yoksa 4 ay evden cikmayacagiz zaten de canim lohusa yiz ya kuran da gecen ayetler i okumak gunah sadece namaz dua lari subhaneke salli barik ettehiyyatu sure olarak tek fatiha yi okuyabiliyoruz aklinda olsun eger kanama n varsa

Evet canım ötekide sıkılır evde kısın hiç çıkılmaz sen oda olunca daha dinçsin allahım güç versin.bende anneme geldim bugün havabaldık biraz.canım baktımda lohusa kadın nas felak ayetel kürsi okuyabilir diye biliyorum onları okuyorum

Kızlar slm hangi bezi öneririsiniz birde günde kaç bez kullanıyorsunuz.biz prima aldık doğalı 20 gün oldu iki koca paket bitti benmi sık değiştiriyorum bilmiyorum bez nasıl değişir düşünüyorum ben bir kere küçük tuvaletini yapsa değiştiriyorum annem bi kaç kez yapsın bez emer diyor bana rahatsız olur gibi geliyor eskiden büyük tuvaletini her an yapıyordu şimdi daha düzenli.siz günde kaç bez değiştiritorsunuz? Birde prima pahalı ben sık değiştiryorum daha uygun ama iyi olan bez varmı bildiğiniz, yiğenimden kalma mofix varmış onu hiç beğenmedim tam sarmıyor sanki.sizin varmı öneriniz ve bez ne sıklıkda değişir

Ben prima kullanıyorum canım ama molfix te kaliteli huggies i hiç denemedim onada iyi diyorlar da. Bebeğin poposu her bezi istemeyebilir molfix huggies ve can bebe aşağı yukarı aynı fiyat bizim burda Migros ve makro market var ikisi de sürekli indirim yapıyo bez lerde iyi oluyo

Bimdede indirime giriyormus bide internetten toplu satısı varmıs primanın olmassa ondan alalım molfix bi kaç tane kullandım sevmedim.en iyisi topluca almak sürekli bitti sorunu olmaz hem hesaplı ama oda küçülmez inşaallah

Canım bu aylar çok sık değiştirildigi için ben bimin kendi bezini kullanıyorum biraz düzene girince diğerlerini denicem önceden oğlumda molfix kullanırdım o zaman memnun kalmıştim ama bakalım zaten denemek için her birinden küçük bi paket almak lazım çünkü kiloları değişiyor elimizde kalmasın

Bim de prima gormedim canim ama internetten kutu halinde sattiklarini biliyorum biz 1 numara kullaniyoruz su an yarim paket kaldi bir sonraki ni 2 alacagim

Canım ben molfix kullanıyorum 2 numara ile başladık kızımda da 2 numara ile başlamıştık çok memnunum bezi hafif dolu hissettiğimde de değiştiriyorum 2.pakete yeni başladım ben

Mrb kızlar siz kaç saatte bi emziriyorsunuz bizim doktor arada en az 1.30 saat olsun dedi yoksa gaz oluyormuş ama bnm kız bazen 1.30 saat beklemiyor ağlıyor da ağlıyor emzirince susuyor 1.30 saat beklemelimiyim yoksa ağladıkça emzireyim mi

Canım bende bir saat oluyor her ağladıkcada veriyorum kendi isterse emiyor istemezse zaten dili ile itekliyor artık açlık tokluk hissediyor sanırim

Canım bende bir saat oluyor her ağladıkcada veriyorum kendi isterse emiyor istemezse zaten dili ile itekliyor artık açlık tokluk hissediyor sanırim
Bnde ağladıkça veriyordum başka türlü durmuyor çünkü ama doktor her ağlaması açlık değildir her ağladığında verme dedi bnde aranıyor meme arıyor dedim o refleks dedi iki gündür deniyorum emzirmemeyi iki gündür sürekli ağlıyor çocuk huysuz oldu iyice sanırım ağladıkça verecem ben yine zaten memesiz uyumuyor en son emziriyorum uyuyacağında 5 dk emiyor emmiyor hop uyuyor başka türlü mümkün değil

Bebekler de emme refleksi çok fazla biz sanıyoruz ki hep aç ama doktorun dediği doğru sürekli emmek istediği için gaz i fazla olur ondan durmuyor dur emzik vermeyi bi dene canım

Ah kızlar ah arkadaşlarım ben bitmiş tükenmiş bir anneyim:)anne olmak harikada ben iyileşemiyorum vücudum cok dirençsiz kaldı sanırım heryerden patlak veriyor 46 kiloya düşmüştüm dahada zayıfladım sanırım.ayaklarım çok şişmişti hamilelikte dogumdan sonrada dahada şişti bas parmaklarımın tırnak yapısı bozulmus sanırım tırnagım batıyıdu ama ben o acılarla hiç bakmadım bastım üstüne iki parmagımda şişmiş iltihap toplamıs patladı kanadı basamıyorum ayaklarımın üzerine zaten dogru düzgün yürüyemiyodum.zaten catlaklarımı saymıyorum artık perişan hiç bir şey kar etmedi inadına emziriyorum mama takviyesi yapıyorum.iyileşemedim kızlar yaallahıma bin şükür bunlar dert değil kuzum iyi olsun çok şükür.mutluyum ama iyileşememkte enerjimi çok düşürüyor cok özledim saglikli günlerimi

Sela M kızlar. Uzun bir aradan sonra tekrar geldim.cuma günü hast.taburcu olduk.şimdi evımızdeyız çok şukur Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş.o ağladı ben ağladım bır hafta neler çektim thmin edemezsınız allhtan normal doğum yapmışım sezeryan olsam oralarda Bi başıma napardım anne dışında kımseyıde almıyorlardıhastanede kakdıgımm surede hiç uyuyamadım.çok kotu gunlerdi nihayet bitti.dikişlerm agrıyır biraz onun dışında ıyıyım.@everdeen benim göğüsler yara olmadı mık şükür. Sadece hastanedetken bırını emmedu o çok acıdı sagdım falan dıkışler ne zamn geçecek dr 4gun demiştı ama gecmedi.bırde benim ki on gunkuk oldu kaç saat uyutmalıyım.ben 2saatte bir emziriyorum hatta zorla uyandırıyorum.

Mrb kizlar . cok usuyorum elim ayagim buz gibi . akintim var . kasik agrim var . atesimde 36.7 atesimde nedir bu agrilar ki

Geçmiş olsun canım çok şükür çıkmışsınız hastaneden ne güzel bundan sonra daha çabuk toparlanırsınız inşallah dikişlerine batikonla pansuman yap canım benim de 4 günde iyileşti dikişlerim.canım ne kadar emzirirsen o kadar iyi olur çabuk geçer sarılığı.uyanmasa da sen yine uyandırır emzirmeye devam et bebekler çok uyuyup aç kalırsa kan şekerleri düşermiş hemen

gecmiş olsun canım ınsallah tez zamanda saglıgına kavusursun

oyy canım allahım en konforlu hastaneye bile düşürmesin en büyük duam bu oldu dopumdan sonra dr evinize gidebilirsiniz dediğinde dünyalar benim olmustu o acıyla hastane bir kabus sen nasıl dayandın o acılarınla kuzun hasta sen hastaallahım ne acılar atlattık cok şükür bugünümüze iyiki sezeryan olmadın ben daha iyikeşmedim nasıl durulur o halde hastanede.ceken bilir allahım bi an önce saglıgımıza kavustursun kuzun iyi yanında kucagında cok şükür şimdi sabret o acılarda gececk inşallah.rabbim bşze güç kuvvet versin.soğanın mı faydası oldu acaba cok şükür inan öyle kötü ki canımdan can gidiyor o emdikçe içim yanıyor acı ceke ceke emzirmek zorundasın o emiyor ben aglıyorum sonra uyusuyorum zevk alıyorum doydu diye.annelik nasıl bir güçmüş.yengemede sogan sürdük oda catlamamış ah bende süreydim 1 ay ılacak hiç iyileşme yok koptu yederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…