- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Geçmiş olsun canım ben hastanede sagmak zorunda kaldım da dayanamadın allh şifa versin.ben soğan hıç surmedım ama gogus çstlak kremini 32.haftadan beri surmuştum.benimde aşağı dikişlerım agrıyo.dayanamıyorum nedense iyileşmefi.yınede yavrum ıyo olsunda tek geçer nasılsaoyy canım allahım en konforlu hastaneye bile düşürmesin en büyük duam bu oldu dopumdan sonra dr evinize gidebilirsiniz dediğinde dünyalar benim olmustu o acıyla hastane bir kabus sen nasıl dayandın o acılarınla kuzun hasta sen hastaallahım ne acılar atlattık cok şükür bugünümüze iyiki sezeryan olmadın ben daha iyikeşmedim nasıl durulur o halde hastanede .ceken bilir allahım bi an önce saglıgımıza kavustursun kuzun iyi yanında şişi kucagında cok şükür şimdi sabret o acılarda gececk inşallah.rabbim bşze güç kuvvet versin.soğanın mı faydası oldu acaba cok şükür inan öyle kötü ki canımdan can gidiyor o emdikçe içim yanıyor acı ceke ceke emzirmek zorundasın o emiyor ben aglıyorum sonra uyusuyorum zevk alıyorum doydu diye.annelik nasıl bir güçmüş.yengemede sogan sürdük oda catlamamış ah bende süreydim 1 ay ılacak hiç iyileşme yok koptu yederim
Çok geçmiş olsun canım dikişlerin hastanede çok ayakta durduysan yorgunluktanda ağrı yapar en azından sezeryan deyil sezeryanin bide boyun,bel,dikiş,ödem gibi müthiş ağrılari oluyor kuzunla beraber yatın misler gibi ikiggünde toparlarsinGeçmiş olsun canım ben hastanede sagmak zorunda kaldım da dayanamadın allh şifa versin.ben soğan hıç surmedım ama gogus çstlak kremini 32.haftadan beri surmuştum.benimde aşağı dikişlerım agrıyo.dayanamıyorum nedense iyileşmefi.yınede yavrum ıyo olsunda tek geçer nasılsa
İnş canım kuzum ıyı olsunda.anne olduguma inanamıyorum muthış bir duyguymuş allhım isteyen herkese versun inşallah.Çok geçmiş olsun canım dikişlerin hastanede çok ayakta durduysan yorgunluktanda ağrı yapar en azından sezeryan deyil sezeryanin bide boyun,bel,dikiş,ödem gibi müthiş ağrılari oluyor kuzunla beraber yatın misler gibi ikiggünde toparlarsin
Evet canım çok şukur çıktık.Allah kımseı duşurmesın.uyuşmazlık varya ondn korkuyom ınş bırdaha yukselmez.uyandırıp emziriyorum senin dediğin gıbı.batıkon yapıpm ama hast.çok fazla ilgilenemedim.şimdi devamlı yapuom inş geçer.birde hala şiş benım göbek nasıl oldu anlmafım.normal oldu ustelıkGeçmiş olsun canım çok şükür çıkmışsınız hastaneden ne güzel bundan sonra daha çabuk toparlanırsınız inşallah dikişlerine batikonla pansuman yap canım benim de 4 günde iyileşti dikişlerim.canım ne kadar emzirirsen o kadar iyi olur çabuk geçer sarılığı.uyanmasa da sen yine uyandırır emzirmeye devam et bebekler çok uyuyup aç kalırsa kan şekerleri düşermiş hemen
bız cok sukur ıyıyız kırkımız da dun cıktı canım bız bır aylıkken ası ya goturduk s.ocagına hemsıre bıngıldagı kucuk bı dr a goturun dedı hem o sebepten hem de kontrol amaclı dr a da goturduk ılk ay hepatıt b asısı hastaneden bır kart verdılerse orda hangı ay hangı ası yazıyor olmalı,Yorgun ama dünyanın en sanslı annişleri nasılsınız:)ben yorgun ama iyyim çok şükür bu minnakın agzını burnunu yiyorum nasıl güzel yaratmıs rabbim.folikli bunlar maasallah çok akıllı akşam baba geldimi gözler felfecir mümkün değil uyumuyor.kızlar biz dogum yaptıgımız hastanenin bebek dr gittik bir kez ama sevmedm hem çok uzak şimdi biz her ay muayeneye gificez dimi gelişimini takip etmek için bi dr secmem lazım. 1 ay olmasına az kaldı 1.aydamı gidelim dr ondan önce bi sarlığa baktılar bide kulak testi yaptılar.bide saglık ocagına gittik.siz naptınız 1.ayda ne asısı yapıldı
maasallah canım bizde bi olsak allahın izniyle 40mız cıksa belki daha iyileşiriz büyükler bosuna demiyor var demekki sebebi.toparlanamıyorum cok direncsiz kaldımbız cok sukur ıyıyız kırkımız da dun cıktı canım bız bır aylıkken ası ya goturduk s.ocagına hemsıre bıngıldagı kucuk bı dr a goturun dedı hem o sebepten hem de kontrol amaclı dr a da goturduk ılk ay hepatıt b asısı hastaneden bır kart verdılerse orda hangı ay hangı ası yazıyor olmalı,
evet canım kırkı cıkınca duzene gırer derler allahın ıznıyle oda olur ınsallah canım sende yavas yavas toparlanırsın artıkmaasallah canım bizde bi olsak allahın izniyle 40mız cıksa belki daha iyileşiriz büyükler bosuna demiyor var demekki sebebi.toparlanamıyorum cok direncsiz kaldım
Çok yorgunum ben elime telefonu zor alıyorum bebiş çok ağlıyor hatta hep ağlıyor gün boyu kucakta gezmek istiyor uyutmak için beş saat uğraşıyorum böyle yanı bütün günüm böyle geçip gidiyor
Çok şükür canım biz düzene girdik ama ben grip oldum inşallah Kuzucuk olmaz tam düzen kurduk bozulmasın artık yatma ve kalkma saatleri belli geceleri yanımda yatıyor uyanınca emip uyuyor çok şükür birde benim oğlan çıplaklik seviyor başında şapka istemiyor ,kundakta bezini açınca müthiş mutlu oluyor bende bi beş dakika rahatlasin diye bekliyorum bizde durumlar böyle
valla bende arada telefondan gırmeye calışıyoorum ama olmuyor pc açmaya hıc vaktım olmuyor.17 günlük olduk:) benımkıde oyle uyuyor gunduz gozunu açsada sevsem dıyoorum ama yok gecelerıde 3 yada 4 kez uyanıyor anne olmak çok zormuş ama bır o kadarda mükemmel bır duyguymuş.allahım olmayan herkese versın.bugun bı yalancı meme verdım ateş ölçmek ıçın aldı bırakmadı benım mınnoşÇok yorgunum ben elime telefonu zor alıyorum bebiş çok ağlıyor hatta hep ağlıyor gün boyu kucakta gezmek istiyor uyutmak için beş saat uğraşıyorum böyle yanı bütün günüm böyle geçip gidiyor
ah canım gecmış olsun bende felaket grıp oldum ıkı gundur ıyıyım.maskeyle emzırıyoordum Allahtan gecmedı .Çok şükür canım biz düzene girdik ama ben grip oldum inşallah Kuzucuk olmaz tam düzen kurduk bozulmasın artık yatma ve kalkma saatleri belli geceleri yanımda yatıyor uyanınca emip uyuyor çok şükür birde benim oğlan çıplaklik seviyor başında şapka istemiyor ,kundakta bezini açınca müthiş mutlu oluyor bende bi beş dakika rahatlasin diye bekliyorum bizde durumlar böyle
Benim sıpayı alıştıramadim emzige diliyle itekliyor biraz zorlarsam midesi bulanıyor bence alışsin anneye çok kolaylık oluyor karnı tok olunca verirsin emerek uyur damakli emzik aldık bizde seninkidemi damakli bide yuvarlak olanlari var bide onumu denesemvalla bende arada telefondan gırmeye calışıyoorum ama olmuyor pc açmaya hıc vaktım olmuyor.17 günlük olduk:) benımkıde oyle uyuyor gunduz gozunu açsada sevsem dıyoorum ama yok gecelerıde 3 yada 4 kez uyanıyor anne olmak çok zormuş ama bır o kadarda mükemmel bır duyguymuş.allahım olmayan herkese versın.bugun bı yalancı meme verdım ateş ölçmek ıçın aldı bırakmadı benım mınnoşyalancı meme kullansammı acaba ağzından zor aldık.
aslında benımki ateş ölçmek için olan emzikten ateşlı gıbı geldı ağzına verdım baktım emmeye başladı.damaklılardan alıp deneyecegım ınşallah alır.fortung dıye ateş olçer emzık benım verdıgım.Benim sıpayı alıştıramadim emzige diliyle itekliyor biraz zorlarsam midesi bulanıyor bence alışsin anneye çok kolaylık oluyor karnı tok olunca verirsin emerek uyur damakli emzik aldık bizde seninkidemi damakli bide yuvarlak olanlari var bide onumu denesem
canım sen bılırsın anne gogus ucuna bnzeyenler varmış onlardan dene.benımde bı sorum olacak sana bebişimin gozu akıyor goz pınarından ıltıhap gıbı bısey akmış ılık suyla gazlı bezle sıldım ama içim rahat degıl dr mı goursem yoksa geçer mi bilemedimBenim sıpayı alıştıramadim emzige diliyle itekliyor biraz zorlarsam midesi bulanıyor bence alışsin anneye çok kolaylık oluyor karnı tok olunca verirsin emerek uyur damakli emzik aldık bizde seninkidemi damakli bide yuvarlak olanlari var bide onumu denesem
selam canım valla ben anca alışıyorum yenı hayatıma oglusuma .pek gıremıyorum o yüzden.acaıp grıp olmuştum gectı şukur. sen nasılsın nasıl gıdıyor.
İyiyim canım bebiş de iyi geceleri çok sık uyanıyor ruh gibi geziyorum evde.sen nasılsın bebişin nasıl
Hiç dr gitme benim bütün çocuklarda oldu göz pınarlari arada tıkanırmis ve çok normalmis en güzeli anne sutu sık antibiyotik özelliği var birde uyurken çok az kirpik diplerine terramycın krem var ondan sür iki günde. Geçiyor ben bunda öyle yaptım bi hafta önce bizimde oldu geçticanım sen bılırsın anne gogus ucuna bnzeyenler varmış onlardan dene.benımde bı sorum olacak sana bebişimin gozu akıyor goz pınarından ıltıhap gıbı bısey akmış ılık suyla gazlı bezle sıldım ama içim rahat degıl dr mı goursem yoksa geçer mi bilemedim
Çok şükür canım bizde daha iyiyiz çok şükür dediğin gibi sezaryen 1 ay anca düzeliyor daha iyyim.kuzumda iyi çok şükür bizimde uykumuz düzene girdi emme olayınıda çözüyoruz sayılır hala mama da veriyorum ama tamamen kesmek istiyorum.gecmiş olsun aman dikkat et kendine benim kızda istemiyor şapka yelek altı hep acık dursun istiyor eve güneş giriyor güneşe yatırıp masaj yapıyorum mest oluyor:)Çok şükür canım biz düzene girdik ama ben dum inşallah Kuzucuk olmaz tam düzen kurduk bozulmasın artık yatma ve kalkma saatleri belli geceleri yanımda yatıyor uyanınca emip uyuyor çok şükür birde benim oğlan çıplaklik seviyor başında şapka istemiyor ,kundakta bezini açınca müthiş mutlu oluyor bende bi beş dakika rahatlasin diye bekliyorum bizde durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?