Vajinadan baktıysa hep öyle bakar diye biliyorum ben korktum baktırmadım hep karnımdan baktılar duyduk çok şükürgünaydın cici anneler
2 gün önce vajinal ultrasonla keseyi gördük.haftaya kalp atışı için gidicem kısmetse. merak ettiğim şu yine vajinal ultrason ile mi bakacak yoksa karından mı bakar kalp atışını duymak için:???
Hayırlı olsun hem evliliğin hem bebeğin zor olmuştur alışmak senin için evlilik zaten başka bi hayat bebek bambaşka bi hayat:)) tüm güzellikleri ailece yaşarsınız inşallahmerhdaşlar bende 11 haftalık hamileyim evlendiğim ilk ay hamile kaldım plansız gebelikti baya bocaladım ama suan alısmaya basladım Rabbim hayırlı bi şekilde herkese nasip etsin inşallah
Cnm ben 12+3 iken gittim dr gayet net bacaklarını açtı havaya kaldırdı gördük yani hatta kordonuda ayrıca görünce emin olduk :) dünde ikili teste girdim prof. yaptı yani kendi dr değildi o da erkek dedi iyice emin oldum. İkili testte ense kalınlığından da tahminde bulunuyolarmış ama ben bildiğin her ayrıntısını gördüm darısı başınıza inş en kısa zamanda öğrenirsinizCanım bebeğin hayırlı olsun 12 haftalıkken cinsiyeti belli oluyormu bişeyler almak yapmak istiyorum
Gözün aydın cnm.. Çok sevindim. Hamilelik takvimi eklesende bizde takip etsekKızlarrrrr doktordayız gördüm bebikimiiiiiiii kalbini duydum aman allahım güm güm uvv yerim onu kaydettik sesini dinliyoruz ve asıl bomba 9+1 günlükmüşüm diğer doktora göre 12haftalıkdım iyiki değiştirmişim doktorumu çok tatlı bi doktor ve 3kilo vermişim 1ayda ya herşey yolunda çok şükürrr çok mutluyum:))))
Hayırlı olsun hem evliliğin hem bebeğin zor olmuştur alışmak senin için evlilik zaten başka bi hayat bebek bambaşka bi hayat:)) tüm güzellikleri ailece yaşarsınız inşallahmerhdaşlar bende 11 haftalık hamileyim evlendiğim ilk ay hamile kaldım plansız gebelikti baya bocaladım ama suan alısmaya basladım Rabbim hayırlı bi şekilde herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın cnm.. Çok sevindim. Hamilelik takvimi eklesende bizde takip etsek eklemek istedim yapamadım
Ay inşallah canım benimde doktor kontrolüne gittiğimde tam 12+3 olacak inşallah doktorum görebilir hayırlısiylaCnm ben 12+3 iken gittim dr gayet net bacaklarını açtı havaya kaldırdı gördük yani hatta kordonuda ayrıca görünce emin olduk :) dünde ikili teste girdim prof. yaptı yani kendi dr değildi o da erkek dedi iyice emin oldum. İkili testte ense kalınlığından da tahminde bulunuyolarmış ama ben bildiğin her ayrıntısını gördüm darısı başınıza inş en kısa zamanda öğrenirsiniz
Hakkında hayırlısi neyse o olsun rabbim zorlaştırmasin,kolaylastirsin inşallah hep böyle dua etHerkes normal doğum yap diyor ama ben çok korkuyorum ayrıca eski doktorum sen normal doğum yapamazsın dedi.vajinusmus değilmişimde biraz zor atlattım o günleri doktorla birlikde aştım korkularımı kendimi çok kasıyorum çok korkuyorum ama aşırı derecede şimdi geçti çok şükür o şeyler ama doğumu düşünemiyorum
Canım bende 5haftallıkken gittiğimde sadece keseyi gördük 9haftalığım daha bugün duyduk kalp atışını bebeği gördük ndn öyle konsdu degerlerindemi var problem.duyulmayabilir ben 12.haftaya kadar bile duyanlar oldugunu biliyorum hiç canını sıkma sen bebeşinde üzülür dua et doktorlar çok korkutyor insanı sıkma canını birşey yoktur inşallah dikkat et sen kendine kanaman olmasın yat dinlen.bana dış gebelik dediler 2hafta ağladım ya.beebşim sapa sağlıklıymış çok şükür.hiç sıkma canını bol dua et
sayenizde bende ekledim sanırım teşekkürlerbenim altta görüyosun ya cnm hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için tıkla kısmına tıkla bilgilerini giricen olucak :)
Evet görünüyor cnm yapmışsın :) Sağlıkla kucağına al inşallahsayenizde bende ekledim sanırım teşekkürler
Bende dün öğrendim hamile olduğumu :)
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişiniBende dün öğrendim hamile olduğumu :)
Canım benim değerlerim normaldi hiç kanamam bişeyim yokdu adet tarihim yanlışdı sanırım ondan.karnumdan baktılar görünmedi hiç kese falan onun için dış gebelik olabilir dedicanım sana bisi sorcam dıs gebeliği neye göre söyüyo doktorlarr bende yarın gitcem daha ilk defa doktora da evham yapıyorumkasıklarım ağrıyo geriliyor bir de kanama falan yok çok sükür ama normal mi değil mi bilmiyom
Everdeyahst: 39803523 .!.:Canım benim değerlerim normaldi hiç kanamam bişeyim yokdu adet tarihim yanlışdı sanırım ondan.karnumdan baktılar görünmedi hiç kese falan onun için dış gebelik olabilir dedi
Tam yazamadım yahu.ama zaten gittiğimzde yeniymiş görünmeemsi çok normal beni boşu boşuna korkuttularVajinadan baktıysa hep öyle bakar diye biliyorum ben korktum baktırmadım hep karnımdan baktılar duyduk çok şükür
Yapamadım:))) akşam eşim ayarlasın bebeğin görüntüsünüde atıyımbenim altta görüyosun ya cnm hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için tıkla kısmına tıkla bilgilerini giricen olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?