2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Vajinadan baktıysa hep öyle bakar diye biliyorum ben korktum baktırmadım hep karnımdan baktılar duyduk çok şükür

merhdaşlar bende 11 haftalık hamileyim evlendiğim ilk ay hamile kaldım plansız gebelikti baya bocaladım ama suan alısmaya basladım Rabbim hayırlı bi şekilde herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun hem evliliğin hem bebeğin zor olmuştur alışmak senin için evlilik zaten başka bi hayat bebek bambaşka bi hayat:)) tüm güzellikleri ailece yaşarsınız inşallah

Canım bebeğin hayırlı olsun 12 haftalıkken cinsiyeti belli oluyormu bişeyler almak yapmak istiyorum
Cnm ben 12+3 iken gittim dr gayet net bacaklarını açtı havaya kaldırdı gördük yani hatta kordonuda ayrıca görünce emin olduk :) dünde ikili teste girdim prof. yaptı yani kendi dr değildi o da erkek dedi iyice emin oldum. İkili testte ense kalınlığından da tahminde bulunuyolarmış ama ben bildiğin her ayrıntısını gördüm darısı başınıza inş en kısa zamanda öğrenirsiniz

Gözün aydın cnm.. Çok sevindim. Hamilelik takvimi eklesende bizde takip etsek

merhdaşlar bende 11 haftalık hamileyim evlendiğim ilk ay hamile kaldım plansız gebelikti baya bocaladım ama suan alısmaya basladım Rabbim hayırlı bi şekilde herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun hem evliliğin hem bebeğin zor olmuştur alışmak senin için evlilik zaten başka bi hayat bebek bambaşka bi hayat:)) tüm güzellikleri ailece yaşarsınız inşallah

benim altta görüyosun ya cnm hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için tıkla kısmına tıkla bilgilerini giricen olucak :)

Ay inşallah canım benimde doktor kontrolüne gittiğimde tam 12+3 olacak inşallah doktorum görebilir hayırlısiyla

Hakkında hayırlısi neyse o olsun rabbim zorlaştırmasin,kolaylastirsin inşallah hep böyle dua et

canım sana bisi sorcam dıs gebeliği neye göre söyüyo doktorlarr bende yarın gitcem daha ilk defa doktora da evham yapıyorum kasıklarım ağrıyo geriliyor bir de kanama falan yok çok sükür ama normal mi değil mi bilmiyom

Merhaba arkadaşlar , ben de çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu fakat değerlerimin sonucu daha çıkmadı bu akşam çıkcakmış.. Hesaplamaya göre 5+1 günlük , peki ne zaman keseyi görebiliriz ?

Canım benim değerlerim normaldi hiç kanamam bişeyim yokdu adet tarihim yanlışdı sanırım ondan.karnumdan baktılar görünmedi hiç kese falan onun için dış gebelik olabilir dedi

Everdeyahst: 39803523 .!.:
Canım benim değerlerim normaldi hiç kanamam bişeyim yokdu adet tarihim yanlışdı sanırım ondan.karnumdan baktılar görünmedi hiç kese falan onun için dış gebelik olabilir dedi
Vajinadan baktıysa hep öyle bakar diye biliyorum ben korktum baktırmadım hep karnımdan baktılar duyduk çok şükür
Tam yazamadım yahu.ama zaten gittiğimzde yeniymiş görünmeemsi çok normal beni boşu boşuna korkuttular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…