Canım ben verdim emzik agzı boş dursun istemiyor cop cop sürekli ven bebekte emziğe bayılırım nasılsa bırakcak bide uykuda vermiyorum memeden cekince veriyorum emip yorulca atıyorvalla bende arada telefondan gırmeye calışıyoorum ama olmuyor pc açmaya hıc vaktım olmuyor.17 günlük olduk:) benımkıde oyle uyuyor gunduz gozunu açsada sevsem dıyoorum ama yok gecelerıde 3 yada 4 kez uyanıyor anne olmak çok zormuş ama bır o kadarda mükemmel bır duyguymuş.allahım olmayan herkese versın.bugun bı yalancı meme verdım ateş ölçmek ıçın aldı bırakmadı benım mınnoşyalancı meme kullansammı acaba ağzından zor aldık.
Ver canım büyük rahatlık valla zaten yorulnca atıyor damaklı bizimde cok tatlı emerkenBenim sıpayı alıştıramadim emzige diliyle itekliyor biraz zorlarsam midesi bulanıyor bence alışsin anneye çok kolaylık oluyor karnı tok olunca verirsin emerek uyur damakli emzik aldık bizde seninkidemi damakli bide yuvarlak olanlari var bide onumu denesem
Ben felakettim canım ayagım meme beni acıdan mahvetti hergün agladım psikolojim berbattı cok şükür iyyim bi kaç gündür gecmiş olsun dikkat et.dr bize göz burun damlası verdi ven vurundan cok memnunum sıkıyorum hemen boşaltıyor içindekileri dr sor istersen gözde akıntı acıtırdaselam canım valla ben anca alışıyorum yenı hayatıma oglusuma .pek gıremıyorum o yüzdenp grıp olmuştum gectı şukur. sen nasılsın nasıl gıdıyor.
Normalde adet gecikmen olmuyorsa tekrardan bi test daha yap derim hamile olabilirsinSlm kızlar . kızlar regılım 10 gun gecıktı . 5. gunu test yaptım negatıftı . hala adet olmadım bugun 10. gun sol kasık agrısı gögüs şişliği mıgde bulantım akıntım var ateşimde 37 oldu sızce olabılır mıyım ...........
Oluyor canım ya malesef gecıkmelerımNormalde adet gecikmen olmuyorsa tekrardan bi test daha yap derim hamile olabilirsin
İyiyim canım bebiş de iyi geceleri çok sık uyanıyor ruh gibi geziyorum evde.sen nasılsın bebişin nasıl[canım bebek için uykuda bi dua var arapça ben beşiğine koydum rahat uyyor cok şükür ondan yazdırabilirsen koy istersen yatagına bizimde basta cok sık uyanıp ağlıyordu bi sıkıntısı yokken bile
oyy maasallah sana büyümüş kuzumHiç dr gitme benim bütün çocuklarda oldu göz pınarlari arada tıkanırmis ve çok normalmis en güzeli anne sutu sık antibiyotik özelliği var birde uyurken çok az kirpik diplerine terramycın krem var ondan sür iki günde. Geçiyor ben bunda öyle yaptım bi hafta önce bizimde oldu geçtiEki Görüntüle 1676069
Canım gazı varsa gaz sancısı çekiyordu gazı olan bebekler uykuya dalmakta zorlanırlar bizimki de yapıyor bazen tam uykuya daldı derken basıyor çığlığı.anne olmak hem çok güzel hem de çok zor Rabbim yardımcımız olsunKızlar günaydın sabaha kadar uyumadım.kızlar benim kız uyyor derin bi uyku ama birden aglamaya baslıyor hiç bi sıkıntısı yokken sonra homurdanıyor tekrara devam ve bu aksam 7 den gece 1 e kadar böyle uykuyamı dalamıyor anlamdım sizinkide yapıyormu uyyup 3 dakika aralıklarla uyanıp devam ediyor ve kucak istiyor bebek dediğin koyunca uyumazmıher aksam yapıyor bu acı cekmek aglaması gibi de değil
sancısımı var acaba offCanım gazı varsa gaz sancısı çekiyordu gazı olan bebekler uykuya dalmakta zorlanırlar bizimki de yapıyor bazen tam uykuya daldı derken basıyor çığlığı.anne olmak hem çok güzel hem de çok zor Rabbim yardımcımız olsun
canım hayırlı olsun kendine dikkat et ani hareketler yapma bol bol dua et bu bir mucize rabbim korur onları hep buna inan.çok ayakda durma kendini yorma sağlıkla kucagına alırsın inşallahızlar merhaba ben 24 ekimde kan testi yaptirmistim hamile oldugumu ogrendim 5kasimda doktora gittim ve düşük ihtimalin var dedi doktor gec döllenmede olabilir dedi...düşük ihtilami yasayanlar bende bu donemi atlatabilirmiyimki cok korkuyorum bebegime bisey olucak diye
selam kızlar benım bebektede acaip gaz oluyo oncekı gece saat gece 3 te uyandı sabah 10 a kadaar uyumadı agladı karnına masaj yaptım zeytın yagı ıle ardarda gaz yaptı kaka yaptıda rahatladı kuzum.buraya gırmeye bıle vaktım olmuyo.zormuş yahu ama çok guzel anne olmak gecelerı uykusuz kalmaya henuz alışamadım annemde gıttı bebışımle yalnız kalıyoruz.gaz için kımyon çayı ve rezene içiyoum bırde pişik kremı yeıne zeytın yagı suruyorum hem beslıyo hemde hiç pişik olmadı.opuyorum bebişlerınızı ve sızleri.Canım gazı varsa gaz sancısı çekiyordu gazı olan bebekler uykuya dalmakta zorlanırlar bizimki de yapıyor bazen tam uykuya daldı derken basıyor çığlığı.anne olmak hem çok güzel hem de çok zor Rabbim yardımcımız olsun
Ay canım gaz bizdede var cok fena birde akşam bizi ayaga dikiyor hiç oturmyrz hep aglyor valla nezaman düzene girer bilmemselam kızlar benım bebektede acaip gaz oluyo oncekı gece saat gece 3 te uyandı sabah 10 a kadaar uyumadı agladı karnına masaj yaptım zeytın yagı ıle ardarda gaz yaptı kaka yaptıda rahatladı kuzum.buraya gırmeye bıle vaktım olmuyo.zormuş yahu ama çok guzel anne olmak gecelerı uykusuz kalmaya henuz alışamadım annemde gıttı bebışımle yalnız kalıyoruz.gaz için kımyon çayı ve rezene içiyoum bırde pişik kremı yeıne zeytın yagı suruyorum hem beslıyo hemde hiç pişik olmadı.opuyorum bebişlerınızı ve sızleri.
Bnmki 1100 gr aldı 3150 idi 4250 idi 30 günün sonundaKızlar mrb sizin kuzular 1.ay kaç kilo almış
selam canım nasılsın valla bn daha alışamadım o yuzden hıç vaktım olmuyor benım bebek gunduz ıyı gece ayakta.gece 3 te uyanıyor abah 7 ye kadar uyanık gazı oluyor .ıkı gundurde kakasını yapamıyor napcam bılmıyorum çok acı çekıyor ayaklarını karnına çekıyor kıpkırmızı oluyor.sız gaz ve kaka problemi için napıyosunuz gaz ılacı ne kullanıyorsunuzAy canım gaz bizdede var cok fena birde akşam bizi ayaga dikiyor hiç oturmyrz hep aglyor valla nezaman düzene girer bilmem
benmki daha minnak forumun en miniği ayın 16 sında bır aylık olacak o zaman yazarım ama gun gectıkçe değişiyor buyuyor. senınkı kaç kılo bır aylık oldumuKızlar mrb sizin kuzular 1.ay kaç kilo almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?