2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kan değerlerin kaçtı Canım ? Keseyi gördünüz kaç mm ? Üzme kendini bol bol dinlen .

Merhaba araniza Yeni Katildim. Yazilanlari Surekli okuyordum Ama bugun keseyi gorunce Artik yazma zamaninin geldigini gordum heyecandan kac haftalik oldugunu sormayi unuttum Ama hesaplarima gore 5 haftalik hamileyim
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına aldığı n günleri de görürsün

Gaz için metsil kullanıyorum canım ben bayağı faydası oluyor rahatlatıyor bizim de yarın kırkımız çıkacak inşallah everdenn le iki gün var aramızda onun kırkı çıktı

Merhaba araniza Yeni Katildim. Yazilanlari Surekli okuyordum Ama bugun keseyi gorunce Artik yazma zamaninin geldigini gordum heyecandan kac haftalik oldugunu sormayi unuttum Ama hesaplarima gore 5 haftalik hamileyim
HAyırlı olsun aynen bende heyecandan sormayı unuttum kaç haftalık diye benimde tahminime göre 5 haftalık kan değerin kaç ? Benim 2555 çıktı .

Hayırlı olsun canım sağ saglim kucağına al inşallah Heycanlı ve bi o kadar mutlu yolculuğa çıktınız ne mutlu sana

Hayırlı olsun canım sağ saglim kucağına al inşallah Heycanlı ve bi o kadar mutlu yolculuğa çıktınız ne mutlu sana
Ya emili sana hayranım ya 4 tane çocukla Nasıl basediyorsun bitanesi ben bitirmeye yetti ne ev isi ne kendi bakımım ne baska bisey tuvalete bile gittiğimde basbas bağırıyor helal olsun valla

benmki daha minnak forumun en miniği ayın 16 sında bır aylık olacak o zaman yazarım ama gun gectıkçe değişiyor buyuyor. senınkı kaç kılo bır aylık oldumu
ah canım bende hala alıdamadım inan biz bittik eşimle benimki çok kilo almamş 800 gr çok üzüldüm hala memelerim yara dolu dolu emzşremdim kuzumu ayaklarım kötü bi toplanamadım aynen gaz problemi bizdede var benimkide bazen yapamıyor milupanın rezenesini içiriyorum birde az kimyon kaynatıp 1,2 cay kasıgı suyunu vetiyorum iyi geliyor bu ikisi ni sende iç senden alıyor dur bebek
Suan bile bir elim besik sallıyor hpmurdanıyor ne yazdıgımı bilemedim

Ya emili sana hayranım ya 4 tane çocukla Nasıl basediyorsun bitanesi ben bitirmeye yetti ne ev isi ne kendi bakımım ne baska bisey tuvalete bile gittiğimde basbas bağırıyor helal olsun valla
valla canım maasallah allahım güç kuvvet versin emilinin 3. Diye biliyorum.anneme diyorum sen nasıl baktın hepimize benim 1. De iflahım kesildi bir cesaret kardesi olsın diye bir daha yaparsam gözümü karartıp kendimle grur duyacam bi dahada yapacak gücüm yok

Arkadaslarım basda hepinize maasallah diyırum birsey sorcam kızlar memelerim koptu bildiğiniz her emdiğinde kanıyor dişimi sıkarak emziriyorum herseyi denedim 1 ay bitti gecmedi.sizin hiç minicik te acı yokmu yani hep kanamsada bu kadar acırmı emzirmek yoksa hiç hissetmiyorum diyecegim bi zaman gelecekmi

Yeni hamile arkadaslar hayırlı olsun melekkeriniz allahım sag saglim kavustursın saglıkla inşallah
Canım senin sütün çok olduğu için mi açıyor acaba.benim göğüsleri çok yumuşak hiç sertleşmiyor sıkınca süt geliyor bilmiyorum ki bende kahverengi bölgeyi ağzına iyice ver dedi ebe bana o zaman yara olmazmış acımazmış Rabbim tez zamanda şifanı versin canım

HAyırlı olsun aynen bende heyecandan sormayı unuttum kaç haftalık diye benimde tahminime göre 5 haftalık kan değerin kaç ? Benim 2555 çıktı .
Ben daha Regl tarihime 10 gün kala ilk kan tahlilimi yaptırmıştım.40.5 çıkmıştı. Doktor daha çok erken Dedi ben de Regl günümden sonra 1 hafta geçmesini bekledim ve gittim doktor direk ultrasondan baktı ve keseyi gördü. Zaten evde 5 tane test yaptım ara ara 2. Çizgi gün geçtikçe belirdi ve hamile olduğumu anlamıştım

Canım benim o acı çok kötü bişey ilk çocukta yaşadim ben onu ama bukadar sürmedi 15 sonra düzeldi merak etme duzelince hiç acin olmayacak benim dördüncü canım Allah kuvvetini veriyor bide iki oğlan tam ergenlik zamanlari dördüncü sınıfa gidende çok ilgi istiyor valla yastığa başımi koyarkoymaz uyuyorum hep erkek oldukları için iş güç boğaz hiç bitmiyor gaz için canım kendin bir kavanoza bana anca yetiyor bir çay kaşığı kimyon,tarçın ve bi yemek kaşığı bal koy sıcağa yakın su koyup karıştir iç ben günde iki kere yapıyorum bu işi yarım litrelik kavanoz kullandım çok şükür çok faydasıni gördüm cokta güzel süt yapıyor polende koy bebeğe kiloda yapıyor sütun kalitesini artırıyor canım ilk ay maşallah benim oğlan birbuçuk kilo aldı birde aktardan acı elma yağı varmış oda çok etkili diyorlar

Kızlar acı elma yağıni kullanan arkadaşlarim oldu çok faydasıni gördüklerini söylediler bebeğin karnına ve topuklarina sürüp masaj yapıyorlarmis gazı olan bebişlere bi deneyin isterseniz

Erken öğrensen de dert valla bende doktora gideli 4 gün oldu acaba değerlerim yükseliyor mu diye merak ediyorum bi terslik olsa hisseder mi yada insan bilemiyorum

ayy canım zor demi Everdeen ama gozlerının içine içine bakınca eriyip gıdıyosun. gaz ilacı kullanıyorum bende ama dr kontrolu ar 16 sında bakalım belkı farklı ilaç verir.Allahtan benım goguslerım hıç yara olmadı.benımkıde deli gibi emmek istıyor çok sık ıstıyor acaba doymuyor mu dıyorum ama gorenler buyumus dıyo oymasa buyumez demi
dr gıdelım bakalım ne kadar olmuş.bırıncı ay aşısı var 16 sında çok aglamaz ınşallah şimdide onu taktım kafaya.sızınkılerde aşı sonrası ateş vs oldumu

maşallah@emili98 valla herseyı halledıyorsun sen .acı elma yagından bende aldırdım ama ustunde adaçayı yagı yazıyor kafam karıştı o yuzden arada karnına ve ayaklarına yapıyorum bende[/QUOTE]

canım nasılsın. benımde yumuşak aynn sıkınca sut gelıyor.ama uzun sure emmeyınce sertleşiyor emince yumuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…