Masallah canim. Benim kizda ilk ay 1700 aldi ama benim kizim minik dogmustu 2700 kucuk doganlar daha fazla kilo aliyor derler ya bizim ki ilk ay oyle olduCanım benim o acı çok kötü bişey ilk çocukta yaşadim ben onu ama bukadar sürmedi 15 sonra düzeldi merak etme duzelince hiç acin olmayacak benim dördüncü canım Allah kuvvetini veriyor bide iki oğlan tam ergenlik zamanlari dördüncü sınıfa gidende çok ilgi istiyor valla yastığa başımi koyarkoymaz uyuyorum hep erkek oldukları için iş güç boğaz hiç bitmiyor gaz için canım kendin bir kavanoza bana anca yetiyor bir çay kaşığı kimyon,tarçın ve bi yemek kaşığı bal koy sıcağa yakın su koyup karıştir iç ben günde iki kere yapıyorum bu işi yarım litrelik kavanoz kullandım çok şükür çok faydasıni gördüm cokta güzel süt yapıyor polende koy bebeğe kiloda yapıyor sütun kalitesini artırıyor canım ilk ay maşallah benim oğlan birbuçuk kilo aldı birde aktardan acı elma yağı varmış oda çok etkili diyorlar
Erken öğrensen de dert vallabende doktora gideli 4 gün oldu acaba değerlerim yükseliyor mu diye merak ediyorum bi terslik olsa hisseder mi yada insan bilemiyorum
Yok canim simdiki asilar ates yapmiyor biz carsamba gunu iki aylik olacaguz uc tane asisi var bu asi biraz skntli da insallah cok etkilemez kizimiayy canım zor demiEverdeen ama gozlerının içine içine bakınca eriyip gıdıyosun. gaz ilacı kullanıyorum bende ama dr kontrolu ar 16 sında bakalım belkı farklı ilaç verir.Allahtan benım goguslerım hıç yara olmadı.benımkıde deli gibi emmek istıyor çok sık ıstıyor acaba doymuyor mu dıyorum ama gorenler buyumus dıyo oymasa buyumez demi
dr gıdelım bakalım ne kadar olmuş.bırıncı ay aşısı var 16 sında çok aglamaz ınşallah şimdide onu taktım kafaya.sızınkılerde aşı sonrası ateş vs oldumu
oyy canım maasallah ben iki büyük oğlanı biliyorum diğeri kaç yasındaCanım benim o acı çok kötü bişey ilk çocukta yaşadim ben onu ama bukadar sürmedi 15 sonra düzeldi merak etme duzelince hiç acin olmayacak benim dördüncü canım Allah kuvvetini veriyor bide iki oğlan tam ergenlik zamanlari dördüncü sınıfa gidende çok ilgi istiyor valla yastığa başımi koyarkoymaz uyuyorum hep erkek oldukları için iş güç boğaz hiç bitmiyor gaz için canım kendin bir kavanoza bana anca yetiyor bir çay kaşığı kimyon,tarçın ve bi yemek kaşığı bal koy sıcağa yakın su koyup karıştir iç ben günde iki kere yapıyorum bu işi yarım litrelik kavanoz kullandım çok şükür çok faydasıni gördüm cokta güzel süt yapıyor polende koy bebeğe kiloda yapıyor sütun kalitesini artırıyor canım ilk ay maşallah benim oğlan birbuçuk kilo aldı birde aktardan acı elma yağı varmış oda çok etkili diyorlar
hem nasıl acı canımdan can gidiyor ama herseye degerler biz adı yaptık hiç aglamadı ates olmadı ama diğer ayki aşı zormus o atesde yaparmıs bu önemli değil o önemli.emiyosa alıyodur merak etme bide ben güzelce emzirsemayy canım zor demiEverdeen ama gozlerının içine içine bakınca eriyip gıdıyosun. gaz ilacı kullanıyorum bende ama dr kontrolu ar 16 sında bakalım belkı farklı ilaç verir.Allahtan benım goguslerım hıç yara olmadı.benımkıde deli gibi emmek istıyor çok sık ıstıyor acaba doymuyor mu dıyorum ama gorenler buyumus dıyo oymasa buyumez demi
dr gıdelım bakalım ne kadar olmuş.bırıncı ay aşısı var 16 sında çok aglamaz ınşallah şimdide onu taktım kafaya.sızınkılerde aşı sonrası ateş vs oldumu
maaşallah canım benimki çok az almş çok üzüldümMasallah canim. Benim kizda ilk ay 1700 aldi ama benim kizim minik dogmustu 2700 kucuk doganlar daha fazla kilo aliyor derler ya bizim ki ilk ay oyle oldu
amin canım yok fazlada değil öyle küöük göğsüm bşde bebeğin damakları sert galiba ıssırıyor tam kahverengi bölgeyi veriyor m amaCanım senin sütün çok olduğu için mi açıyor acaba.benim göğüsleri çok yumuşak hiç sertleşmiyor sıkınca süt geliyor bilmiyorum ki bende kahverengi bölgeyi ağzına iyice ver dedi ebe bana o zaman yara olmazmış acımazmış Rabbim tez zamanda şifanı versin canım
Hayir canim uzulme benim bebis kucuk dogdu senin ki de bir ayin sonunda 4300 benimki de.. kucuk dogan lar aradaki farki kapatiyormaaşallah canım benimki çok az almş çok üzüldümbeninkide 3bucuk kilo doğmustu dogduktan sonra allmadı
Çok emziremediğim için
Evet mecbur sabır gerekiyor iki hafta sonra kalp atışı şimdiki hedefYükseliyodur illaki, zaten Yüksek çıkmış bile. Sonra yok keseyi bekle, yok kalp atışı, yok cinsiyeti vs derken beklemeyi öğretecekler bize ve de sabrı
Aynen testlerimi de verdim sonuçlarım da o Zaman çıkacak hem. Sende verdin mi?Evet mecbur sabır gerekiyor iki hafta sonra kalp atışı şimdiki hedef
Yok bidaha vermedim bişey ilk gittiğimde verdim ikinciye 24 kasım da bakalı ne isticek sen ne verdin ?Aynen testlerimi de verdim sonuçlarım da o Zaman çıkacak hem. Sende verdin mi?
Bu hamilelikle ilgili genel testler, 6-7 tüp kadar kan ve idrar aldılar. 10 iş gününde çıkacakmış tahlil sonuçları. Keseyi gördüğü için test istedi ve folik asit verdi. Şimdilik bu kadarYok bidaha vermedim bişey ilk gittiğimde verdim ikinciye 24 kasım da bakalı ne isticek sen ne verdin ?
Hım benden test istemedi kalp atışını duyduktan sonra isteyecek sanırım . Folik asit zaten kullanıyordum 3 ay önceden devam ediyorumBu hamilelikle ilgili genel testler, 6-7 tüp kadar kan ve idrar aldılar. 10 iş gününde çıkacakmış tahlil sonuçları. Keseyi gördüğü için test istedi ve folik asit verdi. Şimdilik bu kadar
İyiyiz canım yavaş yavaß düzene girmeye başlıyoruz uykusuzluk da var hâlâ. Sen nasılsın bebişin nasıl düzene girdiniz miTatlı bebişlerin güzel anneleri ve anne adayları GÜNAYDINNNNNN ......nasıl geçti hafta sonunuz keyifler nasıl uykusuzluklar ne durumda hepimize iyi haftalar olsun
bilmiyorum sonuçta doktor istedi geç ya da erken diyemeyiZ. Eninde sonunda yapılacak test bunlar. Folik asit Nasıl önceden alınmaya başlandıysa belki bazı şeyler de erken tespit edilmesi iyidir. Kanım yetmeyebilir belki demir eksiktir bilmiyorum inşaallah değildir..Hım benden test istemedi kalp atışını duyduktan sonra isteyecek sanırım . Folik asit zaten kullanıyordum 3 ay önceden devam ediyorumsenin tahlilleri erken istemiş sanırım bana göre
Yok erken derken yanlış anlayıp hemen ters cevap verdiniz benim ki neden istemedi diye ben aslında demek istemiştim neyse ok sağlıklı gebelikler inşallah size .B
bilmiyorum sonuçta doktor istedi geç ya da erken diyemeyiZ. Eninde sonunda yapılacak test bunlar. Folik asit Nasıl önceden alınmaya başlandıysa belki bazı şeyler de erken tespit edilmesi iyidir. Kanım yetmeyebilir belki demir eksiktir bilmiyorum inşaallah değildir..
"Sizinkini erken istemiş sanırım" deyince bu doktorun kararı olduğunu söyledim yani ben kafama göre bişey yapmadım size de sağlıklı gebelikler...Yok erken derken yanlış anlayıp hemen ters cevap verdiniz benim ki neden istemedi diye ben aslında demek istemiştim neyse ok sağlıklı gebelikler inşallah size .
Çok şükür iyiyiz canım dün aşımiz vardı üç tane birden ateş olmadı çok şükür uyku saatlerimiz düzene girdi fakat evden başka yeri sevmiyor bi avm gezelim dedik yarım saatte geri çıktık akşam uykusu düzene girdi biz böyleyizİyiyiz canım yavaş yavaß düzene girmeye başlıyoruz uykusuzluk da var hâlâ. Sen nasılsın bebişin nasıl düzene girdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?