2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Masallah canim. Benim kizda ilk ay 1700 aldi ama benim kizim minik dogmustu 2700 kucuk doganlar daha fazla kilo aliyor derler ya bizim ki ilk ay oyle oldu

Erken öğrensen de dert valla bende doktora gideli 4 gün oldu acaba değerlerim yükseliyor mu diye merak ediyorum bi terslik olsa hisseder mi yada insan bilemiyorum

Yükseliyodur illaki, zaten Yüksek çıkmış bile. Sonra yok keseyi bekle, yok kalp atışı, yok cinsiyeti vs derken beklemeyi öğretecekler bize ve de sabrı

Yok canim simdiki asilar ates yapmiyor biz carsamba gunu iki aylik olacaguz uc tane asisi var bu asi biraz skntli da insallah cok etkilemez kizimi

oyy canım maasallah ben iki büyük oğlanı biliyorum diğeri kaç yasında
Maaşallah vallahi.mahvetti beni catlaklar bir bitse yapıcam bunları saol

hem nasıl acı canımdan can gidiyor ama herseye degerler biz adı yaptık hiç aglamadı ates olmadı ama diğer ayki aşı zormus o atesde yaparmıs bu önemli değil o önemli.emiyosa alıyodur merak etme bide ben güzelce emzirsem

Masallah canim. Benim kizda ilk ay 1700 aldi ama benim kizim minik dogmustu 2700 kucuk doganlar daha fazla kilo aliyor derler ya bizim ki ilk ay oyle oldu
maaşallah canım benimki çok az almş çok üzüldümbeninkide 3bucuk kilo doğmustu dogduktan sonra allmadı
Çok emziremediğim için

amin canım yok fazlada değil öyle küöük göğsüm bşde bebeğin damakları sert galiba ıssırıyor tam kahverengi bölgeyi veriyor m ama

maaşallah canım benimki çok az almş çok üzüldümbeninkide 3bucuk kilo doğmustu dogduktan sonra allmadı
Çok emziremediğim için
Hayir canim uzulme benim bebis kucuk dogdu senin ki de bir ayin sonunda 4300 benimki de.. kucuk dogan lar aradaki farki kapatiyor

Tatlı bebişlerin güzel anneleri ve anne adayları GÜNAYDINNNNNN ......nasıl geçti hafta sonunuz keyifler nasıl uykusuzluklar ne durumda hepimize iyi haftalar olsun

Yok bidaha vermedim bişey ilk gittiğimde verdim ikinciye 24 kasım da bakalı ne isticek sen ne verdin ?
Bu hamilelikle ilgili genel testler, 6-7 tüp kadar kan ve idrar aldılar. 10 iş gününde çıkacakmış tahlil sonuçları. Keseyi gördüğü için test istedi ve folik asit verdi. Şimdilik bu kadar

Bu hamilelikle ilgili genel testler, 6-7 tüp kadar kan ve idrar aldılar. 10 iş gününde çıkacakmış tahlil sonuçları. Keseyi gördüğü için test istedi ve folik asit verdi. Şimdilik bu kadar
Hım benden test istemedi kalp atışını duyduktan sonra isteyecek sanırım . Folik asit zaten kullanıyordum 3 ay önceden devam ediyorum senin tahlilleri erken istemiş sanırım bana göre

Tatlı bebişlerin güzel anneleri ve anne adayları GÜNAYDINNNNNN ......nasıl geçti hafta sonunuz keyifler nasıl uykusuzluklar ne durumda hepimize iyi haftalar olsun
İyiyiz canım yavaş yavaß düzene girmeye başlıyoruz uykusuzluk da var hâlâ. Sen nasılsın bebişin nasıl düzene girdiniz mi

B
Hım benden test istemedi kalp atışını duyduktan sonra isteyecek sanırım . Folik asit zaten kullanıyordum 3 ay önceden devam ediyorum senin tahlilleri erken istemiş sanırım bana göre
bilmiyorum sonuçta doktor istedi geç ya da erken diyemeyiZ. Eninde sonunda yapılacak test bunlar. Folik asit Nasıl önceden alınmaya başlandıysa belki bazı şeyler de erken tespit edilmesi iyidir. Kanım yetmeyebilir belki demir eksiktir bilmiyorum inşaallah değildir..

Yok erken derken yanlış anlayıp hemen ters cevap verdiniz benim ki neden istemedi diye ben aslında demek istemiştim neyse ok sağlıklı gebelikler inşallah size .

Yok erken derken yanlış anlayıp hemen ters cevap verdiniz benim ki neden istemedi diye ben aslında demek istemiştim neyse ok sağlıklı gebelikler inşallah size .
"Sizinkini erken istemiş sanırım" deyince bu doktorun kararı olduğunu söyledim yani ben kafama göre bişey yapmadım size de sağlıklı gebelikler...

canım ben bitmiş bir anneyim kayınvalidemler geldi bu arada (kayınvalidem beni istemedi kültür farklılıkları uzaklıklar yüzünden düğünüm de birşey yapmadı) ben sabah erkenden kalkıp kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yapıyrm hiç tabak bile kaldrmyr ve durmadan laf söylyor ve 6yasındaki görümcem kızımı kucagında sagdan sola gezdiriyor sıkıstrıyor üstüne ayaklarım hala yara basamıyorum.gece bebek uyumyor ve ben sürekli gülücük sacıyorum eşim için ona kıyamaıyorum üzülmesin arada kalmasın diye.annem bana iş yaptırmadı dogumdan sonra ben şimdi oturamıyorum bile ben kızıma kıyıp öpmedim şimdi herkesin kucagında yüzü fısır fısır öpülmektem.düzeni bozuldu.böyle bir
haldeyim düşünün ama dayancam misafirler diye hevesleri kırılmasın eşim üzülmesin diye.vay ben ne hallere geldim:)

İyiyiz canım yavaş yavaß düzene girmeye başlıyoruz uykusuzluk da var hâlâ. Sen nasılsın bebişin nasıl düzene girdiniz mi
Çok şükür iyiyiz canım dün aşımiz vardı üç tane birden ateş olmadı çok şükür uyku saatlerimiz düzene girdi fakat evden başka yeri sevmiyor bi avm gezelim dedik yarım saatte geri çıktık akşam uykusu düzene girdi biz böyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…