2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım ayakların halen şişse mısır püskülu ve kiraz sapı kaynat iç ben şişlikten öyle kurtuldum Allah güç kuvvet versin sezeryan böyle bişey işte

Merhaba, bende 2015 anne adayıyım :)))
Bebeğim 13 haftalık. Bende iştahsızlık var, canım hiç şey istemiyor.Hemile kalmadan önce daha çok yemek yerdim.
Kansızlığım var, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İlk bebeğim küçük doğmuştu çok çekmiştik, buda öyle olsun istemiyorum.
Neler yesem bebeğe kilo aldırır acaba?

Selam ben daha 4 haftalik anne adayiyim canim. İstahsizlik varsa vitamin basla elevit ama yeni aldigim bilgiye gore elevitte domuz jelatini kullanmis firma o yuden eczaciya sorup baska bir hamile vitamini iste ve folik asiti de unutma yapacak bisey yok en azindan gunde 4-4 ceviz 5-6 findik ve badem ye zorla da olsa

Zorla ancak öğünlerimi yiyorum, onun dışında mümkün değil sanki ağzım kilitli gibi hiç bir şey yiyesim gelmiyor.Dediğin gibi dr uma söyleyeyim herhangi bir vitamin versin.

Yok canim simdiki asilar ates yapmiyor biz carsamba gunu iki aylik olacaguz uc tane asisi var bu asi biraz skntli da insallah cok etkilemez kizimi

evet aşımızı olduk dedıgın gıbı ateş vs olmadı kılomuzda 4.700 olmuş 2995 dogmuştu baya toparladı bebişim.genzı dolu sankı ses gelıyor.dıkkatte edıyorum ama usutuyormuyum acaba.bırde şu kabızlık olmasa super olacak.senın aşılar yapılmıştır bugun umarım bebiş te agrı ateş olmaz.

Allah yardimcin olsun canim benim cok zorbi durum

Masallah subhanellah bebegine canim.. Evet canim yapildi cok aglamadi hatta gulucuk saciyordu da pek uyumadi biraz huzursuz oldu sanirim atesi yok simdilik bakalim gecesi nasil olacakk???bizde ilk ay 1700 almistik bu ay da 1350 almisiz cok sukur ..o hirilti bizde de var burnu cok tikaniyor her aksam otribebeyle temizliyoeum ana gecmiyor sanirim kaloriferden cunku bizimde tikali

Canım haftada dört kez et ye muz ye bunlar çok güzel bebeğe kilo yapıyor

Bulgur pilavi keciboynuzu pekmezi emili98 in dedigi Gibi et ve muz

Ben de kabizlik yaprigi icin cok yiyememistim kasar peyniri bulgur pilavi cok tuketmistim ama

Ama cok eglencelisiniz hayran kaldim canim
Aman kızlar bu günler bir daha gelmiyor diğer çocuklarda koşuşturmadan çocuklarla çok az vakit geçirmişim iş yapılsın ona koş buna koş aman sizler öyle yapmayın varsın eviniz tozlansin sizden iş bekleyenler bunun içinde eşiniz olsa bile yapamam bebeğim var demeyi öğrenin evlatlarıniz herşeyden daha kıymetli ben hepinizden büyüyüm sanırim yaş 35 ilk çocuğum 19 yaşımda kucagimdaydi ogunki aklımla şimdiki arasında çok fark var keşke o günlere donebilsem tugce1325 yavrularıni çok öp önceliğin hep çocuklarin olsun canım

ıyı bari sevındım kıyamıyorum bebeklere hıç.belkıde kalorıferden dogru.dr soyledım ılaç yazamam ona dedı serumfızyolojık sıkıp snın gıbı makınayla ugraşıyorum.kabızlıgına fıtıl verdı yarım fıtıl uyguladım sonuç 3 bez battı.rahatladı oyle guzel uyuduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…