Canım ayakların halen şişse mısır püskülu ve kiraz sapı kaynat iç ben şişlikten öyle kurtuldum Allah güç kuvvet versin sezeryan böyle bişey iştecanım ben bitmiş bir anneyim kayınvalidemler geldi bu arada (kayınvalidem beni istemedi kültür farklılıkları uzaklıklar yüzünden düğünüm de birşey yapmadı) ben sabah erkenden kalkıp kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yapıyrm hiç tabak bile kaldrmyr ve durmadan laf söylyor ve 6yasındaki görümcem kızımı kucagında sagdan sola gezdiriyor sıkıstrıyor üstüne ayaklarım hala yara basamıyorum.gece bebek uyumyor ve ben sürekli gülücük sacıyorum eşim için ona kıyamaıyorum üzülmesin arada kalmasın diye.annem bana iş yaptırmadı dogumdan sonra ben şimdi oturamıyorum bile ben kızıma kıyıp öpmedim şimdi herkesin kucagında yüzü fısır fısır öpülmektem.düzeni bozuldu.böyle bir
haldeyim düşünün ama dayancam misafirler diye hevesleri kırılmasın eşim üzülmesin diye.vay ben ne hallere geldim:)
Selam ben daha 4 haftalik anne adayiyim canim. İstahsizlik varsa vitamin basla elevit ama yeni aldigim bilgiye gore elevitte domuz jelatini kullanmis firma o yuden eczaciya sorup baska bir hamile vitamini iste ve folik asiti de unutma yapacak bisey yok en azindan gunde 4-4 ceviz 5-6 findik ve badem ye zorla da olsaMerhaba, bende 2015 anne adayıyım :)))
Bebeğim 13 haftalık. Bende iştahsızlık var, canım hiç şey istemiyor.Hemile kalmadan önce daha çok yemek yerdim.
Kansızlığım var, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İlk bebeğim küçük doğmuştu çok çekmiştik, buda öyle olsun istemiyorum.
Neler yesem bebeğe kilo aldırır acaba?
Zorla ancak öğünlerimi yiyorum, onun dışında mümkün değil sanki ağzım kilitli gibi hiç bir şey yiyesim gelmiyor.Dediğin gibi dr uma söyleyeyim herhangi bir vitamin versin.Selam ben daha 4 haftalik anne adayiyim canim. İstahsizlik varsa vitamin basla elevit ama yeni aldigim bilgiye gore elevitte domuz jelatini kullanmis firma o yuden eczaciya sorup baska bir hamile vitamini iste ve folik asiti de unutma yapacak bisey yok en azindan gunde 4-4 ceviz 5-6 findik ve badem ye zorla da olsa
Yok canim simdiki asilar ates yapmiyor biz carsamba gunu iki aylik olacaguz uc tane asisi var bu asi biraz skntli da insallah cok etkilemez kizimi
Allah yardimcin olsun canim benim cok zorbi durumcanım ben bitmiş bir anneyim kayınvalidemler geldi bu arada (kayınvalidem beni istemedi kültür farklılıkları uzaklıklar yüzünden düğünüm de birşey yapmadı) ben sabah erkenden kalkıp kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yapıyrm hiç tabak bile kaldrmyr ve durmadan laf söylyor ve 6yasındaki görümcem kızımı kucagında sagdan sola gezdiriyor sıkıstrıyor üstüne ayaklarım hala yara basamıyorum.gece bebek uyumyor ve ben sürekli gülücük sacıyorum eşim için ona kıyamaıyorum üzülmesin arada kalmasın diye.annem bana iş yaptırmadı dogumdan sonra ben şimdi oturamıyorum bile ben kızıma kıyıp öpmedim şimdi herkesin kucagında yüzü fısır fısır öpülmektem.düzeni bozuldu.böyle bir
haldeyim düşünün ama dayancam misafirler diye hevesleri kırılmasın eşim üzülmesin diye.vay ben ne hallere geldim:)
Masallah subhanellah bebegine canim.. Evet canim yapildi cok aglamadi hatta gulucuk saciyordu da pek uyumadi biraz huzursuz oldu sanirim atesi yok simdilik bakalim gecesi nasil olacakk???bizde ilk ay 1700 almistik bu ay da 1350 almisiz cok sukur ..o hirilti bizde de var burnu cok tikaniyor her aksam otribebeyle temizliyoeum ana gecmiyor sanirim kaloriferden cunku bizimde tikalievet aşımızı olduk dedıgın gıbı ateş vs olmadı kılomuzda 4.700 olmuş 2995 dogmuştu baya toparladı bebişim.genzı dolu sankı ses gelıyor.dıkkatte edıyorum ama usutuyormuyum acaba.bırde şu kabızlık olmasa super olacak.senın aşılar yapılmıştır bugun umarım bebiş te agrı ateş olmaz.
Canım haftada dört kez et ye muz ye bunlar çok güzel bebeğe kilo yapıyorMerhaba, bende 2015 anne adayıyım :)))
Bebeğim 13 haftalık. Bende iştahsızlık var, canım hiç şey istemiyor.Hemile kalmadan önce daha çok yemek yerdim.
Kansızlığım var, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İlk bebeğim küçük doğmuştu çok çekmiştik, buda öyle olsun istemiyorum.
Bulgur pilavi keciboynuzu pekmeziMerhaba, bende 2015 anne adayıyım :)))
muzu tek gecerim:) günde 2 muz yedim nerdeyse doğru düzgün birşey yemediğim günler ıldu ama muzu hiç bırakmadım.benim gibi küçücük biri 3,5 kilo doğurdum muz anneye değil bebeğe kilo aldırıyor vallaBulgur pilavi keciboynuzu pekmeziemili98 in dedigi Gibi et ve muz
Kızlar sizde bebişlerin resmini paylaşinAblalar bakın Eki Görüntüle 1696251
Ben de kabizlik yaprigi icin cok yiyememistim kasar peyniri bulgur pilavi cok tuketmistim amamuzu tek gecerim:) günde 2 muz yedim nerdeyse doğru düzgün birşey yemediğim günler ıldu ama muzu hiç bırakmadım.benim gibi küçücük biri 3,5 kilo doğurdum muz anneye değil bebeğe kilo aldırıyor valla
Masallah kuzucuguna canim cok guzel olmus arka planiKızlar sizde bebişlerin resmini paylaşin
Teşekkür ederim canım kazan dibi olunca evde maskot gibi ne yapacağımizi şaşırdıkMasallah kuzucuguna canim cok guzel olmus arka plani
Ama cok eglencelisiniz hayran kaldim canimTeşekkür ederim canım kazan dibi olunca evde maskot gibi ne yapacağımizi şaşırdık
Aman kızlar bu günler bir daha gelmiyor diğer çocuklarda koşuşturmadan çocuklarla çok az vakit geçirmişim iş yapılsın ona koş buna koş aman sizler öyle yapmayın varsın eviniz tozlansin sizden iş bekleyenler bunun içinde eşiniz olsa bile yapamam bebeğim var demeyi öğrenin evlatlarıniz herşeyden daha kıymetli ben hepinizden büyüyüm sanırim yaş 35 ilk çocuğum 19 yaşımda kucagimdaydi ogunki aklımla şimdiki arasında çok fark var keşke o günlere donebilsemAma cok eglencelisiniz hayran kaldim canim
Masallah subhanellah bebegine canim.. Evet canim yapildi cok aglamadi hatta gulucuk saciyordu da pek uyumadi biraz huzursuz oldu sanirim atesi yok simdilik bakalim gecesi nasil olacakk???bizde ilk ay 1700 almistik bu ay da 1350 almisiz cok sukur ..o hirilti bizde de var burnu cok tikaniyor her aksam otribebeyle temizliyoeum ana gecmiyor sanirim kaloriferden cunku bizimde tikali
ayyyy maşallahh yerim ben senii ne tatlısın senn kuzum benimm.benım oglana benziyo sankıAblalar bakın Eki Görüntüle 1696251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?