Onerin icin coook tsk ederim canim benim hatta ablacim sen benim ablam sayilirsin ben 24 yasindayim bu sayfada olsun eylul anneleei sayfasibda olsun yazilarini takip ediyorum uzaktan da olsa cok tatli hayat dolu birisin gercekten hayranim sana . bana gelecek olursak daginikliga tahammul edemeyen ben haftada bir evi temizliyorum ammmann bosver modundayim oglumla oyunlar oynuyorum hatta kizimla da basladik oynamaya ...Aman kızlar bu günler bir daha gelmiyor diğer çocuklarda koşuşturmadan çocuklarla çok az vakit geçirmişim iş yapılsın ona koş buna koş aman sizler öyle yapmayın varsın eviniz tozlansin sizden iş bekleyenler bunun içinde eşiniz olsa bile yapamam bebeğim var demeyi öğrenin evlatlarıniz herşeyden daha kıymetli ben hepinizden büyüyüm sanırim yaş 35 ilk çocuğum 19 yaşımda kucagimdaydi ogunki aklımla şimdiki arasında çok fark var keşke o günlere donebilsemtugce1325 yavrularıni çok öp önceliğin hep çocuklarin olsun canım
Sen evindeki altın topu benim yerime ye hemiii hemde şapur şupur koklaya koklaya şimdi o cilvede yapıyordur prenses hanım Allah evlatlarınin acısını göstermesin hep iyi gunleriniz olsun inşallah ..güzel düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim canım benimOnerin icin coook tsk ederim canim benim hatta ablacim sen benim ablam sayilirsin ben 24 yasindayim bu sayfada olsun eylul anneleei sayfasibda olsun yazilarini takip ediyorum uzaktan da olsa cok tatli hayat dolu birisin gercekten hayranim sana . bana gelecek olursak daginikliga tahammul edemeyen ben haftada bir evi temizliyorum ammmann bosver modundayim oglumla oyunlar oynuyorum hatta kizimla da basladik oynamaya ...
İki bitti üçe girdik ablası 17 eylül doğumlu
Rica ederim ne demekSen evindeki altın topu benim yerime ye hemiii hemde şapur şupur koklaya koklaya şimdi o cilvede yapıyordur prenses hanım Allah evlatlarınin acısını göstermesin hep iyi gunleriniz olsun inşallah ..güzel düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim canım benim
Canim zeytinyagini dene bi de istersen fitil den daha iyidirıyı bari sevındım kıyamıyorum bebeklere hıç.belkıde kalorıferden dogru.dr soyledım ılaç yazamam ona dedı serumfızyolojık sıkıp snın gıbı makınayla ugraşıyorum.kabızlıgına fıtıl verdı yarım fıtıl uyguladım sonuç 3 bez battı.rahatladı oyle guzel uyuduki
Maşallah subhanallah küçük kuzuya cicilerine bayıldım Cimcimenin
Tesekkur edeeeeerizzz..Maşallah subhanallah küçük kuzuya cicilerine bayıldım Cimcimenin
Amin canim hepimizin cocuklarini rabbim nazardan korusunmaşallahh sana prenses yerım seni yaaaa tombişim.allah nazarlardan saklaısn
Biz iyiyiz cok sukur canim 65 gunluk olduk bizde dolu dolu geciyoe gunler gelen giden derken
evet bıde mıısafır telaşı var demi. daaha bana pek gelen olmadı kırkı beklıyorlar .benıkı ıshal oldu kıvranıyo.bı kabız oluyolar bı ıshal bı gaz ne zormuş yaaBiz iyiyiz cok sukur canim 65 gunluk olduk bizde dolu dolu geciyoe gunler gelen giden derken
onuda denedım canım korkarak hatta poposuna kulak çopu yaptım onunla bıraz çıkarmıştı yavrumCanim zeytinyagini dene bi de istersen fitil den daha iyidir
Allah kolaylik versin hepimize...evet bıde mıısafır telaşı var demi. daaha bana pek gelen olmadı kırkı beklıyorlar .benıkı ıshal oldu kıvranıyo.bı kabız oluyolar bı ıshal bı gaz ne zormuş yaa
Sağol canım biz de 51 günlük olduk büyümeye başladık uykumuz da yavaş yavaş düzene giriyor
Bugünde çok yoğun bir gündü eşimin iş yerinden 16 erkek yemekli bebek görmeye geldiler Allah misafirin eksikligini vermesin ama çoooooooooookkk yoruldum artık on gündür hergün misafirim var tatil istiyorum artık
oyy maşallahh valla yarın kırk oluyoruz bunlarda buyurmu kızlar yaa:) bızım mınnoş gece oturuyo gunduz yatıyo ıns benımkıde duzene gırer operım kuzunu :)Sağol canım biz de 51 günlük olduk büyümeye başladık uykumuz da yavaş yavaş düzene giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?