2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Onerin icin coook tsk ederim canim benim hatta ablacim sen benim ablam sayilirsin ben 24 yasindayim bu sayfada olsun eylul anneleei sayfasibda olsun yazilarini takip ediyorum uzaktan da olsa cok tatli hayat dolu birisin gercekten hayranim sana . bana gelecek olursak daginikliga tahammul edemeyen ben haftada bir evi temizliyorum ammmann bosver modundayim oglumla oyunlar oynuyorum hatta kizimla da basladik oynamaya ...

Sen evindeki altın topu benim yerime ye hemiii hemde şapur şupur koklaya koklaya şimdi o cilvede yapıyordur prenses hanım Allah evlatlarınin acısını göstermesin hep iyi gunleriniz olsun inşallah ..güzel düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim canım benim

Rica ederim ne demek amin amin rabbim hic birimizi evladiyla sinamasin operim ablasi zaten boooool booool opuyoruz ki buyuyunce opturmuyorlar

Canim zeytinyagini dene bi de istersen fitil den daha iyidir

Biz iyiyiz cok sukur canim 65 gunluk olduk bizde dolu dolu geciyoe gunler gelen giden derken

Biz iyiyiz cok sukur canim 65 gunluk olduk bizde dolu dolu geciyoe gunler gelen giden derken
evet bıde mıısafır telaşı var demi. daaha bana pek gelen olmadı kırkı beklıyorlar .benıkı ıshal oldu kıvranıyo.bı kabız oluyolar bı ıshal bı gaz ne zormuş yaa

Sağol canım biz de 51 günlük olduk büyümeye başladık uykumuz da yavaş yavaş düzene giriyor

Bugünde çok yoğun bir gündü eşimin iş yerinden 16 erkek yemekli bebek görmeye geldiler Allah misafirin eksikligini vermesin ama çoooooooooookkk yoruldum artık on gündür hergün misafirim var tatil istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…