- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Bugünde çok yoğun bir gündü eşimin iş yerinden 16 erkek yemekli bebek görmeye geldiler Allah misafirin eksikligini vermesin ama çoooooooooookkk yoruldum artık on gündür hergün misafirim var tatil istiyorum artık
amin canımm inşallah.Allah kolaylik versin hepimize...
maaiallah kuzuma çok güzel yapmıssın canım aynen öyle bende herseyden üstte tutuyorum hersey kuzuma göre ayarlı hauatımda,dertlerimde bitti çok şükür varsa yoksa bebeğim akşamları eşim gelince uyandırıyoruz onsuz oturmak istemiyoruz onla oynayalım akşamımız onu seyrederek gecsin istiyoruzAman kızlar bu günler bir daha gelmiyor diğer çocuklarda koşuşturmadan çocuklarla çok az vakit geçirmişim iş yapılsın ona koş buna koş aman sizler öyle yapmayın varsın eviniz tozlansin sizden iş bekleyenler bunun içinde eşiniz olsa bile yapamam bebeğim var demeyi öğrenin evlatlarıniz herşeyden daha kıymetli ben hepinizden büyüyüm sanırim yaş 35 ilk çocuğum 19 yaşımda kucagimdaydi ogunki aklımla şimdiki arasında çok fark var keşke o günlere donebilsemtugce1325 yavrularıni çok öp önceliğin hep çocuklarin olsun canım
benim tlfna birşeylwr oldu yazamıyorum maaşaşlah prensesime nazar değmesin annesiAllah kolaylik versin hepimize...
Evet canım bayağıdir yoktun hepimizin en yoğun ve yorucu günleri bu günlerdi çok şükür atlattık hepimiz sayılır şimdi sıra bakalım hangimizin bebişi ilk dişi çıkacak ilk kutlama kime gelecek ,hangisi ilk anne diyecek tatlı telaşlarimiz olsun inşallahKızlar naber özledim sizi çok yoğundum kayınvalidemleri gönderdik yoğun ve yorucu bir haftaydı babannesi kızıma dürüler hazırlamıs çok tatlı gelen giden misafir hizmet uykusuz geceler koşturmaca çok çokkkk yoruldum ama saglıgım yerinde
çok şükür kızım iyi sadece çok kilo almamış sanırım ona üzülüyorum 53 günlük 4.200 inşallah bu ay alır onun dışında mutluyum hızurluyum çok şükür
Dertlerin bitmesine coook sevindim canimmaaiallah kuzuma çok güzel yapmıssın canım aynen öyle bende herseyden üstte tutuyorum hersey kuzuma göre ayarlı hauatımda,dertlerimde bitti çok şükür varsa yoksa bebeğim akşamları eşim gelince uyandırıyoruz onsuz oturmak istemiyoruz onla oynayalım akşamımız onu seyrederek gecsin istiyoruz
Amin canim Tum bebisleri rabbim nazardan korusunbenim tlfna birşeylwr oldu yazamıyorum maaşaşlah prensesime nazar değmesin annesi
Ben uzun zamandır giremiyorum bebiş tüm hayatımı parselledi annem yanındaydı rahatmışım o varken valla gitti bnm cadı tüm gün kucağımda mememde bi de kaka problemimiz var bi haftadır kaka yapamıyoruz bugün kıvranıp duruyor çocuk iki büklüm oldu dün sabahtan gece 11 e kadar uyumadı en son hiç istemememize rağmen battaniyeyle salladık uyuttuk son çare umarım alışmaz çocuk bana sabrın ne demek olduğunu öğretiyor resmen şu yazıyı yazarken bile kucağımda hamsi balçığı gibi kıpır küpe eşşek sıpası
Canım annenin sütu yağlı ise bebek kabiz oluyor günlük hakiki zeytin yaği verin çay kasigi kadar düzelir birde karnını zeytin yağ ile yumuşatin bir iki ay sonra kabızlık kesilecek dişler yüzünden ishal başlayacakFitil geçen haftada vermiştim dediğin gibi sonuç güzel oluyorda doktor vermeyin sonra fitilsin kaka yapmaz dedi nolcak bilmiyorum çocuğun karnı doldu taştı
Canım benim oğlan oturma odasında uyur ama mutlaka bi ses olması lazım flaşa bazı ilahi ,musiki fon müziği yükledik onlari dinletiyorum bende mutfakta işimi yapıyorum sende bi dene ıstersenYa kızlar allah askına siz akşam yemeğini nasıl yapıyorsunuz tekken bebeği bırakıp uyusa bile nasıl yemek yapıyorsunuz evde tek basınıza.bebeğin sallanmalı anakucagı var ona koyuyorum duruyor kucak olmadan ama ben yemek yapamıyorum uyusa tek koyamıyorum yanımda götüremiyorum kokcak diye.yani evde tek basıma bebekle ben nasıl yemek yapcam bana yardım edin
tek uyyabiliyor ama ben koyamıyorum bilmiyorum cokmu pimpirikliyim okulda cocuklara cok evhamlıydım birşey olursa diye sanırım ondan böyleyim.yanlız yatınca acaba nefes alamazmı kusar yutamazmı döner bogulurmu kafamda kurup durıyorum daha mutfaga giderken tekrar odaya dönüp ona bakıyorum öylede iş yapamıyorum illa agzıyla burnunu görmem lazım gece bile sürekli yüzüne bakıyorumCanım benim oğlan oturma odasında uyur ama mutlaka bi ses olması lazım flaşa bazı ilahi ,musiki fon müziği yükledik onlari dinletiyorum bende mutfakta işimi yapıyorum sende bi dene ıstersen
haklısın emılı gecenlerde bende zeytın yağı verdım bır çay kaşıgı korkarak.ama yaptımı hatırlamıyorum benım kı paso stume işiyor çok tatlı yaaaCanım annenin sütu yağlı ise bebek kabiz oluyor günlük hakiki zeytin yaği verin çay kasigi kadar düzelir birde karnını zeytin yağ ile yumuşatin bir iki ay sonra kabızlık kesilecek dişler yüzünden ishal başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?