2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

aboowww allah yardımcın olsun hemde erkek hee bayan olsa bır işin ucundan tutar ama erkek bılemedım şimdi :) ama sen becerıklıhatunsun maşallah hallemıssındır.

maaiallah kuzuma çok güzel yapmıssın canım aynen öyle bende herseyden üstte tutuyorum hersey kuzuma göre ayarlı hauatımda,dertlerimde bitti çok şükür varsa yoksa bebeğim akşamları eşim gelince uyandırıyoruz onsuz oturmak istemiyoruz onla oynayalım akşamımız onu seyrederek gecsin istiyoruz

Kızlar naber özledim sizi çok yoğundum kayınvalidemleri gönderdik yoğun ve yorucu bir haftaydı babannesi kızıma dürüler hazırlamıs çok tatlı gelen giden misafir hizmet uykusuz geceler koşturmaca çok çokkkk yoruldum ama saglıgım yerinde
çok şükür kızım iyi sadece çok kilo almamış sanırım ona üzülüyorum 53 günlük 4.200 inşallah bu ay alır onun dışında mutluyum hızurluyum çok şükür

Evet canım bayağıdir yoktun hepimizin en yoğun ve yorucu günleri bu günlerdi çok şükür atlattık hepimiz sayılır şimdi sıra bakalım hangimizin bebişi ilk dişi çıkacak ilk kutlama kime gelecek ,hangisi ilk anne diyecek tatlı telaşlarimiz olsun inşallah

Dertlerin bitmesine coook sevindim canim

Ben uzun zamandır giremiyorum bebiş tüm hayatımı parselledi annem yanındaydı rahatmışım o varken valla gitti bnm cadı tüm gün kucağımda mememde bi de kaka problemimiz var bi haftadır kaka yapamıyoruz bugün kıvranıp duruyor çocuk iki büklüm oldu dün sabahtan gece 11 e kadar uyumadı en son hiç istemememize rağmen battaniyeyle salladık uyuttuk son çare umarım alışmaz çocuk bana sabrın ne demek olduğunu öğretiyor resmen şu yazıyı yazarken bile kucağımda hamsi balçığı gibi kıpır küpe eşşek sıpası

kaka yapamaması çok kotu benımkıde yapamadı dr fıtıl verdı anında rahatladı kuzum eczaneden alabılırsın reçetesızde satılıyor zararı yokmuş yarısını verdım sonuc super

Fitil geçen haftada vermiştim dediğin gibi sonuç güzel oluyorda doktor vermeyin sonra fitilsin kaka yapmaz dedi nolcak bilmiyorum çocuğun karnı doldu taştı

Fitil geçen haftada vermiştim dediğin gibi sonuç güzel oluyorda doktor vermeyin sonra fitilsin kaka yapmaz dedi nolcak bilmiyorum çocuğun karnı doldu taştı
Canım annenin sütu yağlı ise bebek kabiz oluyor günlük hakiki zeytin yaği verin çay kasigi kadar düzelir birde karnını zeytin yağ ile yumuşatin bir iki ay sonra kabızlık kesilecek dişler yüzünden ishal başlayacak

Kızlar artık tüm yazılanlara cvp yazacak bile elimde tutamaz oldum tlfnu evet emili98 bide diş sıkıntıları baslayacak onun birde ateşi artık her anımız telaşlı ne yediğim ne içtiğim ne giydiğimi bilmiyorum bayan34 canım kimyon sıcak suda kaynatıp suyu bi kaç damla yada bebekler için rezene cok iyi geliyor hemen yaptırıyor bizimkide tırtıl gibi bükülür.Allah razı olsun ben aventin biberonu bilmiyordum sen söyledin aldım bebeğim o zaman beni emmiyordu herkes biberona alışır dedi bu biberonla alışmadı hem beni emdi hem biberonu çokmuş biberon verip meme veremeyen senden duymasam baska biberon alcaktım beni emmese hep iiçim yanacaktı hep dua ederim sana

Kızlar fitil iyi değilmiş cok cok darda kalmadıkça aman kullanmayın emilinin de dediği çok iyiymiş zeytin yağı hiç bir zararı yokmus bir çay kaşığı doğal yollar en güzeli ben fitili hiç kullanmadım kimyon rezene bisiklet çevirme hareketi masaj en iyisi.

Kızlar fitil iyi değilmiş cok cok darda kalmadıkça aman kullanmayın emilinin de dediği çok iyiymiş zeytin yağı hiç bir zararı yokmus bir çay kaşığı doğal yollar en güzeli ben fitili hiç kullanmadım kimyon rezene bisiklet çevirme hareketi masaj en iyisi.

Ya kızlar allah askına siz akşam yemeğini nasıl yapıyorsunuz tekken bebeği bırakıp uyusa bile nasıl yemek yapıyorsunuz evde tek basınıza.bebeğin sallanmalı anakucagı var ona koyuyorum duruyor kucak olmadan ama ben yemek yapamıyorum uyusa tek koyamıyorum yanımda götüremiyorum kokcak diye.yani evde tek basıma bebekle ben nasıl yemek yapcam bana yardım edin

Canım benim oğlan oturma odasında uyur ama mutlaka bi ses olması lazım flaşa bazı ilahi ,musiki fon müziği yükledik onlari dinletiyorum bende mutfakta işimi yapıyorum sende bi dene ıstersen

Canım benim oğlan oturma odasında uyur ama mutlaka bi ses olması lazım flaşa bazı ilahi ,musiki fon müziği yükledik onlari dinletiyorum bende mutfakta işimi yapıyorum sende bi dene ıstersen
tek uyyabiliyor ama ben koyamıyorum bilmiyorum cokmu pimpirikliyim okulda cocuklara cok evhamlıydım birşey olursa diye sanırım ondan böyleyim.yanlız yatınca acaba nefes alamazmı kusar yutamazmı döner bogulurmu kafamda kurup durıyorum daha mutfaga giderken tekrar odaya dönüp ona bakıyorum öylede iş yapamıyorum illa agzıyla burnunu görmem lazım gece bile sürekli yüzüne bakıyorum

haklısın emılı gecenlerde bende zeytın yağı verdım bır çay kaşıgı korkarak.ama yaptımı hatırlamıyorum benım kı paso stume işiyor çok tatlı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…