- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Ya kızlar allah askına siz akşam yemeğini nasıl yapıyorsunuz tekken bebeği bırakıp uyusa bile nasıl yemek yapıyorsunuz evde tek basınıza.bebeğin sallanmalı anakucagı var ona koyuyorum duruyor kucak olmadan ama ben yemek yapamıyorum uyusa tek koyamıyorum yanımda götüremiyorum kokcak diye.yani evde tek basıma bebekle ben nasıl yemek yapcam bana yardım edin
Canım ben daha olmadım kist varmış bende tahlil istedi dr verdim adet olduğunda gel bakalım dedi bekliyorum hala olmadım 54 günlüğüz bu arada.kist arada ağrı yapıyorkızlar adeti başlayan varmı ben dun adet oldum yaa
Hayırlı olsun Rabbim tamamına Erdirsin ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atışını Sen de 6 ya da 8 haftalıkken duyarsın muhtemelenKizlar 5arti5 haftalik keseyi gordum kalp atisi nezaman duyarim
Canım ben daha olmadım kist varmış bende tahlil istedi dr verdim adet olduğunda gel bakalım dedi bekliyorum hala olmadım 54 günlüğüz bu arada.kist arada ağrı yapıyor
Hayırlı olsun Rabbim tamamına Erdirsin ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atışını Sen de 6 ya da 8 haftalıkken duyarsın muhtemelen
gozun aydın canım ben altı haftalıkken duymuştum sende muhtemelen duyarsın kesın olsun dıyosan 7 8 .haftayı bekle.Kizlar 5arti5 haftalik keseyi gordum kalp atisi nezaman duyarim
aynen bende canım yiğenime birşey yedirmiyorum bogazına kaçar diye eşim gelmedden kallamıyrum basından inşallah alışcamcanım bende yalnızım salonda yatıyor ben iş yaparken arada gıdıp bakıyorum kustumu dıye.bıraz rahat olmaya çalış allahın ıznıyle bişey olmaz.odanın kapısınıda açıyorum sesı gelırse gıdıyorum hemen sende oyle yapmaya çalış.sonra benım kardeşim gıbı olursun bak yarın yemek yemeye başlayıncada bogazında kalır dıye hıc bısey vermedı cocuk 4 yaşında çıgneyemıyo hersey rondodan gecıyor.oda ıs yapmazdı takı eşi gelene kadar bence korkma ve yavas yavas dene kuzuo.
Bende oldum canım malesef yeni bitti olsa bi dert olmasa acaba hamilemyim deriz cokta yoğun oldu bidekızlar adeti başlayan varmı ben dun adet oldum yaa
Burdayim beeenKızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor herşey yolundamı
Bnm esek sıpam emzik almiyo evde 3 tane emzik var en iyisinden en kötüsüne yok almiyor hatta pekmeze batırıp verdim pekmezini yaladı emziği attı ve sürekli bi ağlama peşinde Allah'ım nerden öğrenmiş bu ağlamayı kimsede yok yanımda tek basıma susturamıyorum Nasıl olacak böyle bilmiyorum yeğenin kac aylıkken kabul etti emziği bi de nasi tutturdunuzSlm kızlar hafta sonu kimse yokmuydu nasılsınız.kızlar yiğenimle kızım arasında 15 gün var yiğenim çok aglıyor abimler dısarı cıkamaz olnus aglamasından emzik almamıştı dün emzik taktık bizim kızın kini elimizle destekledik falan tutdu ve hiç aglamadı hiç dısarıda gecede çok rahat etmişler emzik büyük kokaylık nuk un bir emziği var dışıda küçük emzik çok iyi cok büyük yardımcı gercekten
canım yiğenimde 2buçuk aylık işte agzına verdik elimizle hafif bastırdık öyle öyle alıştı şimdi hiç bıraknıyormus yengem bitti o feryatla aglamaları diyor emzik susturucu gibi:)nuk marka emzik ama hepsi olmuyor bi tanesi küçük bizimkini aldılar ama ben internetten sana fotografını gösteriyim civilde var inşallah alır seninkideBnm esek sıpam emzik almiyo evde 3 tane emzik var en iyisinden en kötüsüne yok almiyor hatta pekmeze batırıp verdim pekmezini yaladı emziği attı ve sürekli bi ağlama peşinde Allah'ım nerden öğrenmiş bu ağlamayı kimsede yok yanımda tek basıma susturamıyorum Nasıl olacak böyle bilmiyorum yeğenin kac aylıkken kabul etti emziği bi de nasi tutturdunuz
Bnm esek sıpam emzik almiyo evde 3 tane emzik var en iyisinden en kötüsüne yok almiyor hatta pekmeze batırıp verdim pekmezini yaladı emziği attı ve sürekli bi ağlama peşinde Allah'ım nerden öğrenmiş bu ağlamayı kimsede yok yanımda tek basıma susturamıyorum Nasıl olacak böyle bilmiyorum yeğenin kac aylıkken kabul etti emziği bi de nasi tutturdunuz
Bnde bundan var nuk kauçuk olan Philips aventin var bi de wee baby var hic birini almadı bu sabah yine bi saat uğraştım yok almiyor şimdi de Philips'in soothie diye bi modeli varmış ondan sipariş verdim Amerika'da falan hep onu kullanıyorlarmış anne memesine en yakın emzikmis ins bu ise yarar yoksa cildirmak üzereyim çocuğu susturacak diye maymun oldum sürekli pozisyon değiştiriyorum sussun diye kucakta her pozisyonda max 5 dk susuyor neden böyle bnm kizim anlamıyorum cok memnuniyetsizEki Görüntüle 1707566 nuk starligh kauc agız
Nim benim kizda bir ay boyunca almadi ac olup aranirken ilk emzik verdim biraz onu emdi sobra cektim gogsumu verdim oyle alisti bide oyle dene istersenBnm esek sıpam emzik almiyo evde 3 tane emzik var en iyisinden en kötüsüne yok almiyor hatta pekmeze batırıp verdim pekmezini yaladı emziği attı ve sürekli bi ağlama peşinde Allah'ım nerden öğrenmiş bu ağlamayı kimsede yok yanımda tek basıma susturamıyorum Nasıl olacak böyle bilmiyorum yeğenin kac aylıkken kabul etti emziği bi de nasi tutturdunuz
Ahhh kızlar almayan almıyor benimkide almadı en büyük abimizde almamışti evde yedi tane emzik oldu banamisin demiyor açta verdim reçelede batırdim o dil önde hazır bekliyor resmen iteklemek için ama halen inat ettim o emzik emilecekEki Görüntüle 1707566 nuk starlight kauc emzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?