2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

canım bende yalnızım salonda yatıyor ben iş yaparken arada gıdıp bakıyorum kustumu dıye.bıraz rahat olmaya çalış allahın ıznıyle bişey olmaz.odanın kapısınıda açıyorum sesı gelırse gıdıyorum hemen sende oyle yapmaya çalış.sonra benım kardeşim gıbı olursun bak yarın yemek yemeye başlayıncada bogazında kalır dıye hıc bısey vermedı cocuk 4 yaşında çıgneyemıyo hersey rondodan gecıyor.oda ıs yapmazdı takı eşi gelene kadar bence korkma ve yavas yavas dene kuzuo.

Canım ben daha olmadım kist varmış bende tahlil istedi dr verdim adet olduğunda gel bakalım dedi bekliyorum hala olmadım 54 günlüğüz bu arada.kist arada ağrı yapıyor

geçmiş olsun canım ben neden oldum ki yaa eşime takıldım dun benım adetl sancılı olurda ıkıncı bebegıde mı yapsak ne guzel dokuz ay sancı cekmedım dıye.bızde 41 oldu bugun ama ben çok cabuk oldum ya beklemıyodum valla.

aynen bende canım yiğenime birşey yedirmiyorum bogazına kaçar diye eşim gelmedden kallamıyrum basından inşallah alışcam

Günaydın kızlar dün gece hiç uyumamama rağmen bugün pek dinç uyandım maaşallah:)kızımın gülücükler saçmasına bayılıyorum tüm yorgunluğum gidiyor ya kızlar ask bu valla ask yani ben askı sevgiliye sanırdım şuan hissettiğim aşk aşkın en güzeli rabbim ne güzel duygu herkese nasip etsin.o acılar uykusuz geceler herseye değer bu

Slm kızlar hafta sonu kimse yokmuydu nasılsınız.kızlar yiğenimle kızım arasında 15 gün var yiğenim çok aglıyor abimler dısarı cıkamaz olnus aglamasından emzik almamıştı dün emzik taktık bizim kızın kini elimizle destekledik falan tutdu ve hiç aglamadı hiç dısarıda gecede çok rahat etmişler emzik büyük kokaylık nuk un bir emziği var dışıda küçük emzik çok iyi cok büyük yardımcı gercekten

Kar var soguk var evde gecirecegimiz uzuuuun bir 4- 5 ay ne kotu neyse o vakte kadar havalar guzellesir bebisler buyur rahatca disari cikariz..

Bnm esek sıpam emzik almiyo evde 3 tane emzik var en iyisinden en kötüsüne yok almiyor hatta pekmeze batırıp verdim pekmezini yaladı emziği attı ve sürekli bi ağlama peşinde Allah'ım nerden öğrenmiş bu ağlamayı kimsede yok yanımda tek basıma susturamıyorum Nasıl olacak böyle bilmiyorum yeğenin kac aylıkken kabul etti emziği bi de nasi tutturdunuz

canım yiğenimde 2buçuk aylık işte agzına verdik elimizle hafif bastırdık öyle öyle alıştı şimdi hiç bıraknıyormus yengem bitti o feryatla aglamaları diyor emzik susturucu gibi:)nuk marka emzik ama hepsi olmuyor bi tanesi küçük bizimkini aldılar ama ben internetten sana fotografını gösteriyim civilde var inşallah alır seninkide

nuk starlight kauc emzik

Bnde bundan var nuk kauçuk olan Philips aventin var bi de wee baby var hic birini almadı bu sabah yine bi saat uğraştım yok almiyor şimdi de Philips'in soothie diye bi modeli varmış ondan sipariş verdim Amerika'da falan hep onu kullanıyorlarmış anne memesine en yakın emzikmis ins bu ise yarar yoksa cildirmak üzereyim çocuğu susturacak diye maymun oldum sürekli pozisyon değiştiriyorum sussun diye kucakta her pozisyonda max 5 dk susuyor neden böyle bnm kizim anlamıyorum cok memnuniyetsiz

Nim benim kizda bir ay boyunca almadi ac olup aranirken ilk emzik verdim biraz onu emdi sobra cektim gogsumu verdim oyle alisti bide oyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…