2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Nim benim kizda bir ay boyunca almadi ac olup aranirken ilk emzik verdim biraz onu emdi sobra cektim gogsumu verdim oyle alisti bide oyle dene istersen
Ya herşeyi deniyorum bi de herkes emzik kurtarıcı diyor almiyor diye daha da üzülüyorum hergün bi saat uğraşıyorum alsin diye itekleyip duruyor bnde gun boyu ağlamasını dinliyorum caresizce

ya işte bu bebekler çok zeki çok seçici inşallah alışır ben emziğe alışmasa napardım bilmiyorum durmadan agladıklarında elimiz kolunmuz baglanıyor.canım bide ben evde anakucagına koyuyorum arada sallanarak durmak hosuna gidiyor yoksa hep kucak istiyor sabit bi yerde yatmıyor

ya ndn almıyorlar acaba yiğrnimde almamıştı çok uğraşmıslar eşim taktı ben o emziği emdircem diye o gün orada kaldık eşim resmen bebeği rahat bırakmadı dayadı emziği bütün gün yavrum oda mecbur kaldı galiba:)yengem eşime dua ediyor şimdi hayatımız değişti bi emzikle diyor vazgeçme eninde sonunda birini sever herhalde bide ben biberonla mamada veriyorum yinede emzik susturuyor sürekli meme versen her agladıgında dısarı falan çıkılmaz

Kızlar 2.aşılarımız vurdurduk 3 tane. omuza iki bacaga kızım gözümün içine baka baka ağladı bende agladım yas aktı gözünden ilk kez,içim yandı.ama ateşlenmedi çok şükür 3gün yıkanmayacakmış agrısı olmadı galiba gayet iyiydi atlattık çok şükür

Allah
Ya herşeyi deniyorum bi de herkes emzik kurtarıcı diyor almiyor diye daha da üzülüyorum hergün bi saat uğraşıyorum alsin diye itekleyip duruyor bnde gun boyu ağlamasını dinliyorum caresizce
Yardimcin olsun canim insallah siparis ettigini tutar

İy bari canim atlatmisiniz en zoru bu cunku

Kızlarrrrrrrrrrr........ benim catlaklar olunca mama vermiştim emziriyırumda ama sütüm bence cok değil dünden önceki gün cok üzüldüğüm birşey yasadım ondan sonra sütüm gelmedi sıkıyorum akmıyor kızım emiyor gelmiyor birşeyde yememiştim o yüzdenmi oldu. Üstüm ıslanırdı hep kendiliğinden akardı süt akmıyor şimdi emzirdim 5 dakika falan emdi sütü yutkunuyor duyuyorum akmasa emmez dimi ama hiç damla damla akmıyor ndn oldu çok üzgünüm napcam ben hiç mama vermesem mi bugün sadece emse

canım benimkide emiyor hemde ilk ateş olçmek için emzık almıştık oylesıne ağzına vermiştık emmeye başladı şimdi dıger emziklerden ziyade onu emiyor copu copur 20gunlukken falan almıştı uyuturken verıyorum birde aglayınca bıde onu dene belkı alır.

Kızlar birşey sorcam benım bebişim uykuda genellkle bazende uyanıkken garıp srs çıkarıyor böyle nefesı kesiliyo gıbı soluksuz kalırsında nefes alamassınya öyle dr normal dedi ama kafama takıldı.sızınkılerde de oldumu yada. Oluyor mu

Bence mama verme zaten sut gelmezse doymaz ve ağlar çok ağlarsa açtır.p zamn verırsın.kafaya gerseyı takma bol bol dereotu ye acayıp sut yapıyor.sıcak suyla duş al günlük.ınş gelıyodurda sana öyle gelmiştir

B
Bazen dolu dolu oluyor baxen senin anlattigin gibi canim ama hic mama yemedi benim kiz yani doyuyordur merak etme

Oluyor bnmki tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor gece uyanıp uyanıp bakiyorum hiçbi sıkıntı yok

Canım genede sen bilirsin ama benim ikinci oğlanda çok ağrım olduğu için rahat emzirenedim biberon başladım ama altınci aya kadar oda zorla emdi beni vw bırakti çok üzülmüştum emziremedim diye biberon bol bir şekilde geldiği için ona alışıyorlar her ne kadar anne memesine uygun deselerde olmuyor sen devamlı ver memeni bolca sıvı tuket boza iç birde kızlar yulafli kremalı bisküvilerde süt yapıyor

Kızlar emiyor gibi ama mamaya alıştı doymyor benim sütümle inşallah coğalır içim acıyor dolu dolu emziremedim kesildi sandım çok korktum

aynen bende başka bir odadan bile duyuyorum. Ama aynı sesmiki benimki bariz nefessız kalıyo gıbı sonra kendine geliyo
canım benimkide bi garip ses çıkırıyor aynı nefessiz kalmuş gibi hangi harfle yazsam o sesi:) uuuuııııı der gibi ödüm kopuyor nefesi kesildi diye bakıyorum normal bide gernesirken bi hıomurtular yapıyor

Sanırım aynı ses dr normal dedi ama bakalım ne zaman geçecek .buyudukçe daha çok bağlanıyorum ben bu mınnoşa aşk bu yaa garıp bir duygu.isteyen herkese nasıp etsın allahım

Eve
everdeen esin Nasıl alıştırdı yeğenini emZige sipariş ettiğim emzik geldi onu da almadı ya cocuk emziği çekmiyor bile durmadan agliyor bu ağlamalar kacinci ayda geçer ki kafayı sıyırmak uzereyim

Kızlar moralım çok bozuk nedenini nasıl yazacagımı bılemiyorum sorumdan anlarsınız belkı biraz özel olacak ama cınsel hyatınız başladımı eşim benden kaçar oldu.hamileyken daha ıyıydı sanki.kendımı çok kotu hissediyorum.aynı durumda olan varmı merak ettim.

Eve

everdeen esin Nasıl alıştırdı yeğenini emZige sipariş ettiğim emzik geldi onu da almadı ya cocuk emziği çekmiyor bile durmadan agliyor bu ağlamalar kacinci ayda geçer ki kafayı sıyırmak uzereyim
canım eliyle destekkedi emziği bebek emdi o tutdu sonra bırakmadı hiç.benimki ilk ay sebepsiz durmadan aglardı hiçbirşeyi olmadığı halde hele akşam oldumu susturamazdık arastırdım kolik diye birley varmıs bebekkerde ama sonra gecti çok şükür şimdi aglanaları sebepli en sebepsizi kucagına al.çok kalın giydirmek falanda bebeği huzursuz ediyormus mutlaka vardır bi sebebi bi kaç aylık ıkdular alıstılar ah dilleri olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…