2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

derdimiz telaşımız yetmez gibi bide bu var dimi kadın olmak ne zor.sen hep bebekle lgilendiğin için ılabilir canım hep yoğun hep bi telaş içinde boş anımızda dinleniyor uyuyoruz.fırsat yaratmaya calış en iyisi:) onlarda sasırdılar normaldir takma kafana

Kızlar öbemli bir soru şimdi ben bebeğe mamada veriyorum ya.mama yiyen bebeğe su verilmeli diyor bazıları bazılarıda hem anne hem mama alan bebeğe su verilmez diyor ben su vermiyorum ne yapcam bilgisi olan yada siz veriyormusunuz sadece emen bebeğe verilmiyır dimi

Bnm bebiş sadece emiyor ama kabız doktora gittik emzirmelerden sonra bikaç kasık su ver dedi bnde veriyorum zararının olacağını sanmam ama mama belki yakıyorsa şekerli falansa su vermek iyi olabilir

Bnm bebiş sadece emiyor ama kabız doktora gittik emzirmelerden sonra bikaç kasık su ver dedi bnde veriyorum zararının olacağını sanmam ama mama belki yakıyorsa şekerli falansa su vermek iyi olabilir
verdim bende her mamadan sonra vercem biraz şekerli değil berbat bi tadı var balık tadı falan tatsız tussuz birşey

selam arkadaşlar, uzun zamandır girememiştim siteye.
Benim minik 2,5 aylık oldu. emziriyorum ve her gün 1 kez mama da veriyorum
çünkü gögüs uçlarım her ikisi de yara olduğu için ilk günler çok zorlandım
Doktor 1. ayda 300 gram kilo artışını az buldu ve günde 3 kez mama ver dedi.
Ben azimle emzirmeye devam ettim ve sadece akşamları 1 ölçü mama verdim.
hala da tam iyileşmiş değil, acıyor ilk emmeye başladığında,
emdikçe acısı azalıyor ama ilk günlerdeki acısını düşündükçe, bugünlere şükrediyorum...
Ben tosun olma yolunda hızla ilerliyorum, kilo veremiyorum, güya emzirmek çok kalori harcatır diyorlar ama...
Öyle abartı yediğim söylenemez, kuru meyveler ve gaz yapmayan şeyler tüketmeye çalışıyorum.
Bol bol su içiyorum, sıvı tüketiyorum ama gene de bir sürü fazla kilom var.
Neyseki benim güzel miniğim her geçen gün büyüyor, bir sağlık sorunu da yok şu anda...
Kiloları da veririm heralde yavaş yavaş...
Allah bütün evlatları, anne-babalarına bağışlasın

mrb canım uzun zamandır yoksun hepimiz evladımızı saglıkla aldık kucagımıza çok şükür tek çatlağı olan bendim neler cektim neler cok iyi biliyorum o acıyı ve hala tamamen iyileşmiş değil kullanmadıgım krem kalmadı gecmedi.ilk baslarda catlak yüzünden bende çok emziremedim o emdi ben agladım yarıldı resmen göğüslerim benimkide 900 gr almştı dr mama ver dedi bende hem emzirip hem mama veriyorum ama çok emzirememektenmi bilmem sütüm az mamayı daha cok veriyorum şimdi 3.aya girdik 180 cc veriyorum ama tek seferde değil aptamil kullanık gaz yaptı bu ay evolvıaya gectik bu gaz yapmıyor ve rahat tuvaletini yapıyor sen hangisini kullandın.mama alan bebeğe su verin diyorlar su veriyormusun

Benim de sütüm çok değil, ama çoğalsın diye uğraşıp duruyorum.
Önce Humana mama kullandım.3 paket bitirdikten sonra mamayı bulamadık,
ithalatla ilgili bir sorun varmış sanırım. Bebelac Gold kullanıyorum şu an,
120 cc veriyorum ama illaki dibinde bırakıyor, hepsini içmiyor.
ekstra bir gaz sorunu olmadı. zaten günde 1 kez veriyorum mamayı.
her seferinde su vermiyorum ama, bazen aklıma gelirse veriyorum...
ara ara ya kimyon ya da hindistan cevizi rendesi veriyorum, çay kaşığının ucuyla...
hindistan cevizi dediğim de belki başka bir adı vardır, minik bir ceviz.
Kayınvalidem getirdi sağolsun, onlar da çocuklarına verirmiş
kimyonu da bir arkadaşım önerdi, çocuğunun çok gaz sıkıntısı vardı, kimyon rahatlatmıştı.

Evet canım bende verdim o ceviz gibi olan şeyi adı muskat

Canım bende bu konuyu araşrırdım dün akşam.anne sütü de alırsa sorun olmaz yazıyor ama bilemedim ben de hm anne sütü hem mama ile besliyirum su vermiyorum aklıma gelirse bazen veriyorum vermeli miyiz bilmiyorum

bebelac bende kullandım iyiydi yorumlarda evolviayı çok önermişlerdi bende memnun kaldım buna gectik tadı balıklı. gaz ve tuvalet sorunu yasatmadı kimyon çok iyi bende veriyordum suyunu rezenede gaz için iyi geliyor.çok şükür hiç gaz problemimiz kalmadı.benim için dopumdan bile büyük bir sıkıntı oldu emzirme çok agladım halada keşke diyorum sadece emzirseydim hiç mama vermeseydim.günde bir kere verince içime sinmiyor sütümle doymaz gibi hissediyorum anne sütü gibisi yok.keşke dolu dolu emzirebilseydim çok üzülüyorum.çok şükür emiyor ya artık doyduguna kilo aldıgına bakmıyorum bir damla anne sütü bile değerliymiş sütümü alsın saglıklı olsun bana yeter.

Canım bende bu konuyu araşrırdım dün akşam.anne sütü de alırsa sorun olmaz yazıyor ama bilemedim ben de hm anne sütü hem mama ile besliyirum su vermiyorum aklıma gelirse bazen veriyorum vermeli miyiz bilmiyorum
valla canım çok arastırdım birbirinden zıt seyler söyleyen olmus ama veriyorum iki gündür drlar ver diyor sadece anne sütü alsa tamam ama mama illaki susatır bencede. mama yiyen bebeğe her mamadan sonra biraz verin diyorlar bende kaynamış su bi kaç yudum veriyorum her mamdan sonra hem agzındaki mamada gitsin diye

Kızlaarr nasılsınız annelik nasıl gidiyor
ayın 16 sında ıkı ay bitecek zaman çabuk geçiyor.annelik muhteşem bir duygu buyuduğunu görmek harika bır duygu.Allah isteyen herkese nasıp etsin.resmen aşk bunlar onu çooıkkkk seviyorum alahıma sukredıyorum her defasında bana bu duyguyu yaşattığı için.seninki ne kadar oldu sen nasılsın bebişle

İyiyiz canım biz de ayın 4 ünde 2 yi doldurduk 2.ay aşı olduk annelik muhteşem bi duygu Rabbim olmayanlara isteyenlere de nasip etsin amin

Kızlar nasılsınız gecen gün kuzumu emzirip gazını çıkarıp yastıga yatırmıstım sonra mutfaga gittim uyyodu aradan biraz gecti içeri girdim baska birşey için uyyo diye rahatım derin uyyodu,girdim minik bi ses kuzuma bi baktım agzından burnundan sütler gelmiş kıpkırmızı olmus bası yüksekte olmasına ragmen nefes alamamıs hemen kaldırdık nefesi açıldı burnu süt dolmus kaldırmasak ne olurdu bilmiyorum bi süre kendine gelemedi bi kaç dakika içinde boğulacaktı kuzum elim ayagın bosaldı onu öyle görünce ya odaya girmeseydim. kendime gelemedim kabus gibi aklımdan gitmiyor. Nolur bebekleri koyup uzun süre odadan cıkmayın benimki cok hareketli basını yastıktan kaldırır hep yinede kusma anında kafasını cevirememiş

Geçmiş olsun canım mecburen koyuyoruz ben yan yatırıyorum.inş olmaz.bu ara yoğunum gelen giden çok.yarında ıkınci aşımız var.dun hast gittik kalça çıkıklığı için gün verdiler kilosuda 5800gr olmuş.buyuyor paşam sızınkiler ne alemde.opuyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…